Dodaj do ulubionych

wojna z dziadkiem

06.08.21, 09:27
Czy ktoś z Was był na filmie "Wojna z dziadkiem"?
www.filmweb.pl/film/Wojna+z+dziadkiem-2020-776955
Da się to oglądać? Chciałam obejrzeć w kinie jakąś komedię z mężem i 12-latkiem - film ma pasować dla nas trojga, o co niełatwo. Ta komedia się nada?

Przy okazji: byłam ostatnio na francuskiej komedii "Weselny toast" - momentami bardzo śmieszna, nie jakaś rewelacja, ale można obejrzeć, żeby się wyluzować, ogólnie polecam.
Obserwuj wątek
    • conena Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:33
      byłam, z dziadkiem i dzieciakami. dla 12latka to lipa, wynudzi się, moi młodsi, więc się podobało, śmiali się. jak kocham de Niro i Walkena, tak role mieli słabiutkie, Uma Thurman w sumie też słabo wypada. no nie jest to najlepszy film, a szkoda, bo potencjał aktorski był niesamowity.
      • mama-ola Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:39
        Dzięki, to chyba nie pójdziemy.
    • mama-ola Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:40
      A "Wyprawa do dżungli"? Ktoś coś wie?
      • ichi51e Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:43
        ja oglądałam lekkie kino familijne bardzo fajne
        • mama-ola Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:46
          To chyba się zdecydujemy, dzięki.
    • eliszka25 Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:48
      www.gosc.pl/doc/4753553.Miod-w-glowie

To jest bardzo fajny i wartościowy film familijny. Tylko w kinach go już raczej nie znajdziesz, bo to film z 2014 roku, ale wart obejrzenia. Też o dziadku, ale zupełnie inny. Można się pośmiać, ale i popłakać.
      • mama-ola Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:51
        Dzięki zapamiętam na przyszłość wink Tylko tym razem chodzi o to, żeby gdzieś razem wyjść w weekend, my i dziecko.
        • eliszka25 Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:55
          Domyślam się, ale ten film też warto zobaczyć. Niestety z kinowych nowości nie jestem w stanie nic konkretnego polecić.
          • mama-ola Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 10:02
            Obejrzałam kawałek tego miodu (jest na cda). Na pewno obejrzymy - bardzo Ci dziękuję wink
    • scarlett.o-hara Re: wojna z dziadkiem 06.08.21, 09:55
      My byliśmy w sobotę. Z dziećmi 7-latek i 13-latka. Wszystkim komedia się podobała. Fajne, lekkie kino familijne dla całej rodziny, obsada aktorka tez fajna. Ja polecam, śmiechu było sporo i nawet łezka w oku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka