yoma 04.12.05, 14:01 właściwie mówi hoho? Za mojego dzieciństwa nie mówił. Co za głupota jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Od kiedy Mikołaj IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.12.05, 14:13 Od tego samego czasu, od którego przychodzi do nas przez komin. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Od kiedy Mikołaj 04.12.05, 17:11 i prezenty w skarpetę wkłada. Skarpetę o b o w i ą z k o w o zatkniętą nad kominkiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Od kiedy Mikołaj 04.12.05, 18:27 Taaa, te bloki wielkopłytne a pełne kominków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Yomo, tylko 04.12.05, 19:34 wielkopłytnych! ;) Nie zapominajmy - ogień MUSI się w kominkach palić. A wokół kominka - dzieci przypiekające marszmaloły i popijające kakao. A obok - mleko i ciasteczka dla Mikołaja. Koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
knur_izydor Re: a moze "jo-jo" :D 04.12.05, 18:58 Ludzie!!! Mikołaj to wytwór propagandy!!! Istnieje tylko Dziadek Mróz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: a moze "jo-jo" :D 05.12.05, 10:28 > Istnieje tylko Dziadek Mróz!!! i jego brat Gwiazdor Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_bandytka Re: Od kiedy Mikołaj 06.12.05, 19:29 no ej, mój mikołaj wcale nie mówi ho-ho, a tym bardziej nie wkłada prezentów do skarpet. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Od kiedy Mikołaj 07.12.05, 02:28 Od tego czasu, odkąd mieszka w Laponii. PS. Jakby ktoś nie wiedział, prawdziwy św. Mikołaj był Grekiem, mieszkał na terenie dzisiejszej Turcji, i na pewno nigdy w życiu nie widział śniegu ani reniferów, zapewne też nie wiedział nawet gdzie leży Laponia. A cała reszta, łącznie z tym czerwonym strojem krasnoluda, to wymysł reklamy. Jeszcze za mojego dzieciństwa Mikołaj ubierał się jak powinien, czyli jak biskup. Odpowiedz Link Zgłoś