kochanica-francuza 13.12.05, 21:53 wydał cichy chrobot... Niestety - utwór nie ma ciągu dalszego. Dopiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betina_betina Re: Hej przeleciał robot... 13.12.05, 21:54 wyskoczył zza płotu narobił łomotu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A w rytmie oryginału? 13.12.05, 22:00 Ej, przeleciał ptaszek kalinowy lasek, Siwe piórka na nim zadrżały. Nie płacz ty, dziewczyno, nie płacz ty, jedyna, Albo ci to świat mały?Szumi gaj, szumi gaj, szumi gałązeczka Żółte listki z drzewa padają, ej padają. Zabrali mi chłopca, a ja w świecie obca, Innego mi rodzice rają.Leć głosie po rosie, ku zieleskim łąkom, Przeleć Wisłę, przeleć dunaje, Powiedzże miłemu, że ja się tu błąkam, Że mi serce się kraje.Leć, ptaszku, wysoko, leć, ptaszku, daleko Do chłopca mego, jedynego. Jedynego! Niechże on przyjeżdża, niechże on przybywa, Bo mi rają niekochanego.Kochanie, kochanie, dalekośwa siebie, Niech płyną do ciebie moje łzy, Szeroko, daleko słoneczko na niebie, Jeszcze dalej jesteś ty.Nie przybędziesz do mnie ani ja do ciebie, Nie doleci do ciebie mój głos. Nie doleci! Smutne życie moje, kiedy nie we dwoje, Smutny mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oollaa Re: Hej przeleciał robot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:59 gońcie go krajanie - bo maszyna stanie Odpowiedz Link Zgłoś
betina_betina Re: Hej przeleciał robot... 13.12.05, 22:04 złapcie go do paki wy durne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Hej przeleciał robot... 13.12.05, 22:37 za robotem poleciała frytkownica całkiem mała Odpowiedz Link Zgłoś
betina_betina Re: Hej przeleciał robot... 13.12.05, 22:43 robot zlapal gofrownice w tylek kopnal frytkownice Odpowiedz Link Zgłoś
ania_05 Re: Hej przeleciał robot... 13.12.05, 23:21 Gofrownicę też odstawił i z mikserem się zabawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Hej przeleciał robot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:58 Teraz olej z niego kapie, drucik dynda mu na klapie, oczko mu się odkleiło. Temu robotu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: Hej przeleciał robot... 14.12.05, 10:02 a wszystkiemu winna obrona cywilna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 14.12.05, 10:38 Robot leciał nisko Bo to było blisko Za lasem odpoczął Butelkę napoczął... Odpowiedz Link Zgłoś
snowgoose Re: Hej przeleciał robot... 14.12.05, 12:02 Był to robot młody, nie bał on się wody, bo gdzie woda to on hyc, nie bałjej się nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Hej przeleciał robot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:00 Chociaż ciasno mu w butelce z wody robot kontent wielce i nie czuje, że mu psuje się zaworek oraz trzpień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 14.12.05, 13:53 Śrubka, kabel i zaworek On wygląda jak potworek, Drucik, złączka i żarówka I przełącznik, i końcówka WSZYSTKO ZE STALI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Hej przeleciał robot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:58 Więc się robot nie rozwali, a wyglądał biedaczysko jakby upadł bardzo nisko jakby go powalił pech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 14.12.05, 14:04 Lecz wyglądać tak nie grzech Nawet niezłe podzespoły Czasem psują się, pierdoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Hej przeleciał robot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:18 Cóż przepraszanm za wyrazy, mam nadzieję bez obrazy? Tak więc leży robot hoży sen go już skutecznie zmożył A tu cicho na kółeczkach jakiś rower skrada się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 14.12.05, 14:24 W tym rowerze niezła szprycha Akcja będzie tu nielicha Robot trochę się rozprężył A tu zerwał się z uprzęży.... Odpowiedz Link Zgłoś
17_mgnien_wiosny Re: Hej przeleciał robot... 14.12.05, 19:20 ...młynek, co do maku był. Czekaj młynku, syknął robot aż tu nagle jakiś chrobot, jakieś brzdęki i huk mały z wnętrza młynka wyleciały... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_05 Re: Hej przeleciał robot... 15.12.05, 00:02 jakieś wióry zardzewiałe, oblepione makiem całe robot,ciut otumaniony nadal szedł, bo był spragniony.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 15.12.05, 08:30 Był spragniony i spocony Upał bowiem był szalony Jego śrubki i nakretki Diody, kable, elektrody Aż się rwały w nurty wody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Hej przeleciał robot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:52 Znikąd źródła zasilania... Robot poci się i słania żar z rozgrzanego mu brzucha bucha Ufffff Odpowiedz Link Zgłoś
makosia_69 Re: Hej przeleciał robot... 15.12.05, 10:04 Musi robot odpocząć troszeczkę, Przysiadł na trawie, spogląda na rzeczkę... Do słonka wystawia swój mały panel, Ładuje baterie, nim pomknie dalej, Zdobywać góry, knieje i wody, Nasz robot dzielny, nasz robot młody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 15.12.05, 10:57 Jego baterie już pełne słońca A pomysłowość też nie ma końca Zrywa się zatem w ogromnym pędzie- Oj, coś za chwilę dziać się tu będzie Nad chmury wzlata nasz chwat znakomity I się rozgląda-szuka kobity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Hej przeleciał robot... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:01 Która by mu reflektory myła Pancerz polerką (bo w blasku siła) Panel czyściła, wsad oliwiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 15.12.05, 11:22 Bo to wiadomo-we wsadzie siła Ale kobity nie było wcale Więc rozgniewany, w ogromnym szale Ostro pikuje w stronę warsztatu By sobie trochę posłuchać Tatu Odpowiedz Link Zgłoś
makosia_69 Re: Hej przeleciał robot... 15.12.05, 13:00 Posłuchał Tatu, lecz nie polubił wcale Taki znudzony, taki stęskniony Pomyślał chwilkę i postanowił, W frustracji szale, zakasał rękawy i do roboty: Zrobił w warsztacie roboczą lalę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 20.12.05, 14:12 Lala nie była dopracowana Trochę jej krzywo wyszło spoiwo Ale nasz robot chwat niebywały Wziął papier ścierny,kawał niemały, I bardzo szybko poprawił dziwo Odpowiedz Link Zgłoś
makosia_69 Re: Hej przeleciał robot... 20.12.05, 15:30 Teraz jest lala, jak malowana Z rurek są rączki, z kształtek kolana z dekla jest buzia - zachwyca wielce Wziął robot talę pojechał pod Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Hej przeleciał robot... IP: 212.160.236.* 21.12.05, 07:32 W Kielcach zaś trafił na jarmark wielki Sprzedał tam lalę , kupił kartofelki, Te zaś opylił korzystnie wielce I wzbogacony opuścił Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
makosia_69 Re: Hej przeleciał robot... 21.12.05, 10:17 I tak wędruje nasz robot młody, gdy aura sprzyja, gdy brak pogody... Teraz go czeka nowe wyzwanie, Bo wtedy w warszacie, gdy składał lalę, Potomka zmajstrował na drugim kolanie Odpowiedz Link Zgłoś
duzejestpiekne Re: Hej przeleciał robot... 15.12.05, 12:11 Nie płacz ty praleczko nie lej tyle wody robot ciut daleczko nie zna twej urody Nie płacz ty zmywarko robot jak ptaszyna wnet przybędzie szparko mycie się zaczyna Nie płacz ty chłodziarko robot cię nie zwiedzie nie wierz niedowiarkom robot sam przyjedzie Nie płacz ty kuchenko nie gaś swych palników robota kochanką będziesz w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lillith Re: Hej przeleciał robot... IP: *.chello.pl 15.12.05, 13:23 A kochanica sie ekscytuje ze ja choć ten robot wreszcie dopompuje... Odpowiedz Link Zgłoś