mesty8 11.01.06, 20:27 10 zł i kupiłem trzy browary. teraz mam wyrzuty sumienia, mogłem te pieniądze rozsądnie zainwestować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koalicjantka Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:35 Zainwestowałeś najhojniej jak tylko mogłeś .Hojność to niezwykle pozytywna cech a rzadko spotykana. Ludzie hojnimsą z gruntu dobrzy.. Ewelina. Odpowiedz Link Zgłoś
koalicjantka Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:43 Ciebie też lubię. Wogóle lubię takich jak Wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koalicjantka Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:40 Jeśii w przyszłości wygrasz -zainestuj na giełdzie. {Polubiłam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:41 dobry browar to niezła inwestycja a ty aż trzy kupiłeś, za dychę w dodatku co z nimi nie tak było, że takie tanie - syndyk nimi rządził czy jak? ☺ -- Agencja Towarzyska Wpadnij na c\_/ i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:49 trzy złote to normalna cena browara, w hiperach są od 99 groszy ale tamtych się nie da pić. Odpowiedz Link Zgłoś
mesty8 Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:50 następnym razem jak wygram taką kwotę to sobie kupie coś ładnego w lidlu albo w biedronce. może jakąś gustowną apaszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:52 apaszkę? w dandysa idziesz? ☺ -- Agencja Towarzyska Wpadnij na c\_/ i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
koalicjantka Re: wygrałem w lotto 11.01.06, 20:56 Nikt nie rządzi i to jest fajne. Ja wygrałam 120 tys, zł polskich iwydałam tyle na moich bliskich, że aż się boję do tego przyznać. I tak mi nikt z nich nie wierzy, że mam rację. Domyślacie się gdzie ich mam , czy nie? Jeśli nawet mniejszość nie domyśla się gdzie to niniejszym podaję do wiadomości, że w D...e. Odpowiedz Link Zgłoś