Gość: rzarufka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 17:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o.n.a.1986 Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip IP: *.chello.pl 07.02.06, 17:18 Nikt tak nie mowi "Sp****j" jak Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty ;) Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty RZADZI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rangersss Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip 07.02.06, 19:01 wiadomo, Chuck choc w tym nie jest najlepszy i zdajac sobie z tego sprawe kopnal wuja Staszka z polobrotu... Po czym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUCIO Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:43 umarł i jeden i drugi i koniec historii THE END Odpowiedz Link Zgłoś
ramol_multi Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip 07.02.06, 20:47 Czak Noris Kopnoł w kalendaż... Z pół obrotu :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 21:52 Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty......RULEZ:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
duzejestpiekne Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip 10.02.06, 09:22 Do baru wchodzi Chuck Norris. Wszyscy milkną. - Który q...? - pyta Chuck. Nikt się nie odzywa. Chuck robi rundkę po barze. - Który q...? - powtarza. Od jednego ze stolików podnosi się Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty. - Ja q... - mówi. Chuck podchodzi do niego i bacznie mu się przygląda. - Ty q...? - pyta. - Ja q... - mówi Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty. - O q... - mówi Chuck Norris i wychodzi z baru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:41 EEEE spaliłeś! Wchodzi do baru Czak Noris, groźnym wzrokiem rozgląda się po sali - patrzy komu by tu z półobrotu. Wszyscy milkną. - Który q... ? - pyta Czak Od jednego ze stolików podnosi się Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty i mówi: - Sp ... j ! Odpowiedz Link Zgłoś
titu_titu Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip 10.02.06, 15:21 a to już widzieliście? spie..j.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
titu_titu Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip 10.02.06, 15:23 tylko kropki w adresie trzeba zamienić na właściwe litery, bo inaczej rzecz jasna link się nie otworzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:45 a wytłumaczy mi ktos o co chodzi z tym wujkiem Staszkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:38 czy on jest z rodziny ojca dyr.? Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip 11.02.06, 16:11 mi też proszę wytłumaczyć bo go nie znam, więc z braku laku głosuję na Chuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dff Re: CZAK NORIS vs Wujek Staszek Mistrz Ciętej Rip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:26 hmmm, stary dowcip. idzie mniej więcej tak: Jaś poszedł do cyrku i w trakcie antraktu spotkał tam Clowna Szydercę. Clown Szyderca pyta Jasia: - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? - Hmmm, no... nie jestem. - Jasiu, a czy ty jesteś tułowiem krowy? - Hmmm, no nie... - HAHAHA w takim razie jesteśdupą wołową! HAHAHA Jaś wrócił do domu i poskarżył się ojcu, że Clown Szyderca nazwał go dupą wołową. Ojciec mu na to: nie martw się, Jasiu, jutro pójdziesz do cyrku z Wujkiem Staszkiem Mistrzem Ciętej Riposty i Wujek załatwi z Clownem. No i poszli następnego dnia do cyrku, gdzie spotkali Clowna Szydercę. Clown Szyderca spytał Jasia: - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? - Hmmm, no... nie jestem. - Jasiu, a czy ty jesteś tułowiem krowy? - Hmmm, no nie... - HAHAHA w takim razie jesteśdupą wołową! HAHAHA A Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty na to: - spier....j!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek Trochę inaczej to słyszałem: IP: *.smstv.pl 13.02.06, 17:40 > hmmm, stary dowcip. idzie mniej więcej tak: > > Jaś poszedł do cyrku i w trakcie antraktu spotkał tam Clowna Szydercę. Clown > Szyderca pyta Jasia: > - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? > - Hmmm, no... nie jestem. > - Jasiu, a czy ty jesteś tułowiem krowy? > - Hmmm, no nie... > - HAHAHA w takim razie jesteśdupą wołową! HAHAHA > Jaś wrócił do domu i poskarżył się ojcu, że Clown Szyderca nazwał go dupą > wołową. Ojciec mu na to: nie martw się, Jasiu, jutro pójdziesz do cyrku z > Wujkiem Staszkiem Mistrzem Ciętej Riposty i Wujek załatwi z Clownem. No i poszl > i > następnego dnia do cyrku, gdzie spotkali Clowna Szydercę. Clown Szyderca spyta > ł > Jasia: > - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? > A Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty na to: > - spier....j!! -- Przynajmniej krócej i śmieszniej jak dla mnie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś