n_nicky Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 03.05.06, 12:31 pociąg Wrocław-Poznań, siedzę w przedziale z jakąś dziewczyną, ok. 20-letnią i jej matką oraz z młodym chłopakiem. Córka czytała gazetę pokroju "Pani Domu". - Mamo, co to znaczy "ripostuje"? Tutaj tak pisze - pyta się córka. - Jak?? "Ripostuje"?? Nie wiem. - odpowiada matka. - To znaczy "sprzeciwia się". - wtrąca się chłopak. - Pan to jest bardzo mądry. Ale to nie mogli od razu napisać "sprzeciwia się", a nie jakieś "ripostuje" ??? - oburza się kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to sem ja Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.centertel.pl 03.05.06, 13:06 Moja przyjaciółka miała niektóre takie teksty, że wszyscy padali. Kiedyś wybrałyśmy się na jakieś zakupy. Przechodzimy obok grupki chlopców tak gdzieś w naszym wieku. oni: Pa jakie dupencje idą my nic oni: laseczki chodźcie do nas koleżanka: ssij mi jaja!! ich zamurowało, zdębieli i nic nie powiedzieli Kumpela nr 2, bardzo lubiła przeklinać. To było jej hobby. Kiedyś wracałyśmy ze szkoły (trzecia LO). Ona jedzie łaciną na przystanku. Kopie ją: Magda, Magda przystopuj troszkę. ona: a pierd...sz Podchodzi do nas jeden dziadek mówi: taka ładna dziewczyna a tak przeklina ona: a ty co pier..olisz stary zgredzie, co fiut ci nie staje to się czepiasz czego popadnie facet: o matko aż mi słabo: I popatrzył błagalnie w naszym kierunku na co koleżanka druga: "ssij mi jaja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 14:55 powiało kulturą......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: 83.238.235.* 04.05.06, 23:04 Na lekcji historii w I LO, panienka odpowiada, recytuje ksiązkę, mozna sledzić to, co mówi wyraz po wyrazie. Nauczycielka: 'Magda, proszę, powiedz coś swoimi słowami.' Magda: Dalej recytuje. N(zirytowana przerywa jej): 'Kim był Jezus Chrystus?' M:'yyyyy...' Odpowiedz Link Zgłoś
miss.lemon Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 07.05.06, 03:14 Ojej... To smutne :( Jak można tak odezwać się do starszego pana? Straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 08.05.06, 14:07 > Kumpela nr 2, bardzo lubiła przeklinać. To było jej hobby. \ To nie było hobby. To była wulgarna rynsztokowa dziewucha, żeby nie powiedzieć "dziewka". Wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:31 z opowiesci kumpla: jego kumpel rozstawal sie z dziewczyna i cos jej na koniec baknal: to moze sie czasem spotkamy na cole. A ona (zdziwiona biedaczka): Na jakim kole?? Ta sama panna spiewala refren piosenki "facet to swinia": FACETKO SINAAAAAAAAAA. :) Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Krzysztof Kolumb 03.05.06, 16:32 Koleżanka K. : - A Kolumb to był Polakiem? - CO?! - No, ma takie polskie imię... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Krzysztof Kolumb 03.05.06, 19:10 Poprzednie wybory prezydenckie. Startował m.in. Krzaklewski. Na przystanku siedzą dwie babcie i dziadek i po kolei obrabiają wszystkich kandydatów. Ten Żyd, tamten Żyd... - A ten Krzaklewski to też Żyd. - Tak, ale ksiądz mówi, żeby na niego głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teściowa Chucka N. Re: Krzysztof Kolumb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 19:35 A oto wspaniała rozmowa dwóch niewiast w wieku podeszłym (na temat mszy świętej) N1:A wisz? Nasz ksiądz to miał dzisiaj jakąś plamę na pysku... N2:I co, poszłaś do niego i powiedziałaś mu to? N1: Nie, bo nie byłam w stanie łaski uświęcającej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTczK ... IP: *.udn.pl 03.05.06, 20:13 Zasłyszane na własne uszy. Rozmowa dwóch "ziomów" z zawodówki. - Ej, ziom, a co robisz jutro? - A co? - Nie poleciałbyś (!!!) ze mną na pogrzeb? Dalej kilka słów, których nie usłyszałam. I nagle: - Te, ziom, a co jej się stało? - Jak to q*** co się stało?! Umarła! Ja też umarłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 10:57 Wczoraj, trzeciego maja w Krakowie. Nażelowany elegancik do wypindrzonej blondyny: - Ty, co to jest ten trzeci maja? - A ja wiem?! Święto jakieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona... Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.chello.pl 03.05.06, 19:58 godzina 7 rano, wsiada do tramwaju dwóch skacowanych gości, po czym jeden mówi do drugiego - ku... niech ten dzien się juz skonczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 03.05.06, 22:51 Gość portalu: ona... napisał(a): > godzina 7 rano, wsiada do tramwaju dwóch skacowanych gości, po czym jeden mówi > do drugiego - ku... niech ten dzien się juz skonczy :) hahahhah czasem myślę tak samo jak idę na uczelnię :P Odpowiedz Link Zgłoś
ikonka_20 Grupa krwi;) 04.05.06, 09:30 Wracałam kiedyś z uczelni z koleżankami, a że akurat w tym dniu odbywała się Wampiriada, nasza rozmowa zeszła na tematy oddawania krwi i jej grup. Jedna z moich znajomych, po dłuższym zastanowieniu, powiedziała, że ona swojej grupy krwi nie zna, ale na pewno ma taką jak jej tata. Na moje pytanie, dlaczego, odpowiedziała z pełnym przekonaniem, że jej siostra jest podobna do mamy i ma taką samą grupę krwi jak mama, a że ona wygląda jak tata, to i grupę krwi ma jak on. Nie zrozumiała, dlaczego stanęłam na środku chodnika i zaczęłam się śmiać... przez tydzień się do mnie nie odzywała ;P Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Grupa krwi;) 04.05.06, 09:40 no wiesz, to nie takie głupie ;) bo gdyby była podobna do sąsiada, to miałaby taką grupę jak on. :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Ętelygętne rozmowy, cd 04.05.06, 10:30 Telefon dzwoni.Odbieram... -Tak, słucham... Po drugiej stronie kobiecy głos -Dzień dobry...czy ja się dobrze dodzwoniłam...? :-} Odpowiedz Link Zgłoś
okazyjny Całość mniej lub bardziej na temat na... 04.05.06, 11:38 zalosnelitery.blox.pl/html - blog z rozmowami, niedawno znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl To mocne 04.05.06, 14:47 Z zalosnelitery.blox.pl : Sprawdzanie obecności. Nauczyciel:... Kowalski Dariusz Niepokorny uczeń: Trwam! → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 W sejmie ;) 05.05.06, 08:43 Nie trzeba szukać daleko. Wczoraj w sejmie Gosiewski: "Ty, a co to jest ta cała rekonstrukcja?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 05.05.06, 10:04 Historia sprzed trzech lat: Siedzę w knajpie. Przy stoliku obok trzy świeżo upieczone maturzystki. Rozmowa o antykoncepcji: - no co ty, nie wiesz, że przez pierwsze 10 razy nie zajdziesz w ciążę? - ale skąd to wiesz? - Sama wypróbowałam! Do rozmowy włącza się trzecia: - Ale potem to już trzeba uważać! Przez 15 minut to można bezpiecznie, ale potem już lepiej skończyć, bo on może nie wytrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
intuicja77 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 05.05.06, 11:02 Rozmowa usłyszana w busie relacji Kraków-Wieliczka .Pan busiarz rozmawia namietnie z kolegą przez CB: -no i powiedziałem jej co myślę -eeee....nie wierze Ci! -a cos Ty dzisiaj taki NIEWIERNY ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aszme Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 05.05.06, 12:27 rzecz ma miejsce na przystanku autobusowym. przybyło dwóch zawianych gości. jeden z nich pyta po kolei kilku osób: "jechało juz 116"?. odzywa się niepytana jeszcze kobieta: "tam jest rozkładjazdy, proszę sobie zobaczyć". "ooo, jaka pani mądra, co pani wczoraj jadła na kolację"? Odpowiedz Link Zgłoś
siamlady "Ęteligętne" rozmowy :-) 05.05.06, 13:28 w samolocie czarterowym pan z przedniego siedzenia odwraca się do nas i zagaduje: Państwo tez na Dżerbę?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 20:53 <podstawówka> -Podaj definicje trapezu -To taki trójkąt z uciętą końcówką <liceum, polistka> Naturalizm - brud, smród, prostytutki i Żydzi <przeczytane, Marcinkewicz> Gdyby Polska była tak dobra w siatkówkę, zarówno męską jak i żeńską I KAŻDĄ INNĄ, to ... A studenckie i profesorskie "perełki" znajdziecie na stronce joemonster Odpowiedz Link Zgłoś
nikita1978 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 05.05.06, 21:54 znajoma opowiadała jak była na wiejskiej zabawie.. chlopak do dziewczyny on-zatańczym? ona-toć możem tylko bez obkrętków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:17 Przypomniala mi sie jedna historia... Na imprezie grupka sportowcow rozmawia miedzy soba. Nagle jeden z nich, chcac skorzystac z toalety mowi "poczekajcie chwile ino pizgne szczocha"... ;)) Nigdy wczesniej bym nie pomyslal, ze tak trywialne slowa mozna tak pieknie ujac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bh_evo Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 05.05.06, 22:29 ktos> cze <Ja> witam :> <ktos> chciałbym dowiedzieć się czy samsung x460 jest na karte czy na abonament???? <Ja> co? <Ja> ja telefony sprzedaje a nie aktywacje <ktos> ale właśnie chcem kupić <ktos> tylko nie wiem czy jest na karte czy na abonament <Ja> to nie ode mnie zalezy <Ja> to zalezy od tego co do niej wsadzisz <Ja> ja sprzedaje telefony a nie aktywacje <Ja> tak jak juz pisalem <ktos> czyli ja mogę sobie wybrać <Ja> inaczej <Ja> telefon, ktory ja sprzedaje dziala z kazda karta <Ja> niezaleznie jaki operator i jaka taryfa i jaka forma platnosci za rozmowy <ktos> pan chyba mnie nie rozumie <Ja> ja sprzedaje telefon, wiec nie rozmawiajmy o formie platnosci za rozmowy (abo/prepaid) <ktos> ale jeżeli pan ma telefon samsung x460 na abonament to ja nie kupuje <Ja> na jaki abonament <Ja> czlowieku <Ja> JA SPRZEDAJE APARAT TELEFONICZNY <Ja> takie urzadzenie, ktore sluzy do wlozenia dowolnej karty sim i rozmawiania <Ja> prosze wybaczyc, ale mam wrazenie, ze rozmawiam z osoba, ktora niewiele rozumie z zagadnienia telefonii komorkowej <ktos> ale nie wszystkie telefony są na karte sim <Ja> a na co? <Ja> no chyba, ze stacjonarne <rotfl> <Ja> no ale chyba o komorkowych rozmawiamy <ktos> mojemu tacie przychodzą rachunki <Ja> ale co mnie to interesuje, przepraszam bardzo? <Ja> generalnie regulamin allegro mowi o koniecznosci bycia pelnoletnim, by korzystac z uslug serwisu <ktos> a na co są telefony komórkowe jeżeli się dzwoni a potem przychodzą rachunki <ktos> rachunki pocztą <ktos> a więc <ktos> przepraszam zatkało <Ja> ale co ma forma platnosci za rozmowy do samego APARATU? <ktos> pan jest nienormalny czy co <Ja> czy moge prosic o podanie loginu z allegro? <ktos> jakiego loginu <Ja> zalamujesz mnie czlowieku <Ja> dam ci kilka porad <ktos> ok <ktos> a więc jakie to porady <Ja> 1) poczekaj do 18-ki z zakupami przez internet <ktos> mam 18 lat <Ja> 2) zanim zabierzesz sie za dokonywanie zakupow dowiedz sie co chcesz kupic <ktos> właśnie wczoraj miałam 18-stke <Ja> gratujuje <Ja> wszystkiego najlepszego zycze <ktos> gratuluje się pisze <ktos> dziękuje <Ja> przepraszam za literowke - to ze smiechu <ktos> co ty nie powiesz <Ja> niech ci tata pokaze swoj telefon <Ja> wyciagnij baterie <Ja> i moze zrozumiesz do czego sluzy karta sim <ktos> mój tata nie ma karty sim <ktos> mu przychodzą rachunki pocztą z idei <Ja> ale co do ch.... ma karta sim do rachunkow? <Ja> mozesz mi to wyjasnic? <Ja> moze twoj tata zgubil karte sim, skoro nie ma <Ja> albo nie ma komorki <ktos> a jaki to telefon na rachunki <Ja> moze ty mowisz o stacjonarnym telefonie <Ja> STACJONARNY! <ktos> nie <ktos> mój tata ma na abonament <Ja> to juz mi mowiles <ktos> i co dwa miesiące mu przychodzą rachunki <Ja> no ale skoro twierdzisz ze ma komorke na abo to moze badz tak dobry i popros go o pokazanie ci karty SIM <Ja> gratuluje, ze co dwa miesiace... supper <Ja> moze ktos wam podprowadza co 2 miesiace ze skrzynki rachunek? <ktos> może ma tą cholerną karte sim ale nie kupuje sobie w sklepie karty żeby sobie doładować konto tylko mu rachunki przychodzą <Ja> moze to ten sam sasiad, ktory mu ukradl karte sim <Ja> aa czyli jednak ma karte sim <Ja> no widzisz <Ja> to juz rozumiesz po co ona jest? <ktos> znajdę sobie innego kupca <ktos> nara <ktos> nastolatku <Ja> kupca :] <Ja> hmmmm <Ja> spoko <Ja> nastolatkiem bywalem kilka lat temu <Ja> generalnie milo wspominam te czasy :) <ktos> dobra <Ja> chociaz juz wtedy sie wiedzialo do czego sluzy karta sim <ktos> nara gnoju co ty myślisz że ja ciemna masa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 06.05.06, 12:33 to jest skopiowane z bash.org.pl. nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka2006 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 06.05.06, 16:14 Moja koleżanka z pracy (potworny gamoń) skarżyła sie kiedyś przez cały dzeń na ból pleców,więc druga jej poradziła: Wiesz, co jest najlepsze na ból pleców? Termofor. Na co gamoniowata zapytała: Termofor? A to jest w żelu czy w tabletkach? W naszym pokoju wisiał kalendarz wydany z okazji 25-lecia Solidarności, który się gamoniowatej bardzo spodobał. Mówię więc, że rzeczywiście Solidarność się postarała z okazji 25-tej rocznicy, na co gamoniasta odparła: 25-tej? Nie, ja słyszałam, że 75-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.wyksztalcenia Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 06.05.06, 17:14 Skopiowane z www.bash.org.pl, - ciesze sie, ze nie jestem 10 lat mlodsza:)) --<xxxx> muahaha, matura byla taka banalna... <yyoy> a o czym pisales ? chlopi czy makbet :D ? <xxxx> pfff pewnie ze makbte... byc albo nie byc, rozmowa z czaszka i te sprawy :D <yyky> ale to chyba hamlet co ? < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 23:55 Mojego taty kolega na maturze pytał o tego grajka z "Pana Tadeusza", po usłyszeniu podpowiedzi, że to Jankiel napisał w swej pracy JAN KIEL;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.lemon Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 07.05.06, 03:34 W liceum mieliśmy iść na jakąś sztukę do teatru. Dziewczyna, która miała zorganizować bilety chciała z nami uzgodnić czy chcemy siedzieć na balkonie, czy na parterze. Podała ceny: - Parter - xx zł, balkon - xx zł Na co moja koleżanka, która nie za bardzo wiedziała co się dzieje: - A czyj jest ten "Balkon"? Natomiast ja kiedyś zadzwoniłam do swojego providera, bo nie działał mi Internet. Niestety bardzo stresują mnie rozmowy telefoniczne z ludźmi, których nie znam. No i się zbłaźniłam: Pan: A gdzie pani mieszka? Ja: (po chwili zastanowienia, z przerażeniem w głosie) Nie wiem... XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.05.06, 11:02 1: Na egzaminie ustnym, gdzie do sali wchodziło się trójkami: Egzaminatorka do znajomej z grupy, która była razem ze mną w sali: "Proszę wymienić ośrodki wydawnicze na polskich terenach w okresie zaborów" Dziewczyna: " (..następuje wymiana kilku miast)..i Gdańsk" E: "Bardzo dobrze, a niech pani powie w jakim zaborze znajdował się wówczas Gdańsk" Cisza.....dziewczyna myśli myśli i myśli, już wiedziałam, że odpowiedź będzie zabójcza i już ledwo powstrzymywałam się, żeby nie wybuchnąć śmiechem..Nagle.. Dziewczyna: "W australijskim??" Egzaminatorka (z oburzeniem): "Nieee, Aborygeni to jeszcze do nas nie dotarli" ZGON :) 2: Zabrałyśmy koleżankę o wyglądzie Dodo-Mandaryny, z wiedzą o świecie raczej przeciętną (jednakże dużo większej niż typowe przedstawicielki tegoż gatunku) na koncert amatorskich kapel rockowych. Po drodze mówimy: "No Magda, w końcu zobaczysz jak wygląda pogo, ale tak na żywo!" Jesteśmy już w środku, tłum gęstenieje więc mzwracamy się do Magdy: "No i patrz Magda, to jest właśnie pogo!" Ona aż podskoczyła, wytężyła wzrok w tłum i pyta się: "No dobra, ale który to??" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:29 Idzie dwóch nastolatków ulicą Wielicką w Krakowie. Umawiaja się na piwo. Jeden z nich do drugiego pokazując komórkę: -Stara mi komórkę kupiła, ale k... mam jej się meldowac trzy razy na dzień. Już k... nie wyrabiam, pier...le te komórke niech sie je...e. W międzyczasie wystukał numer i mówi do słuchawki: -No, cześc mamo. No, wszystko dobrze, właśnie wyszedłem ze szkoły, idę na przystanek, wiesz, jeszcze mi trochę zejdzie, bo mamy dodatkowe zajęcia. No ja też cię kocham, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.nat.kon.tvknet.pl 08.05.06, 15:31 Sąsiedzi z pola namiotowego: -Ej chłopaki wezta wykur..jta na nasz namiot :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:03 Autentyczne, podsłyszane w autobusie. Jeden uczeń technikum do drugiego. - Bylem zanieść książkę to introligatora. - A co to ku.. jest introligator?! Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 10.05.06, 10:37 Do apteki przyszła pewna pani w wieku póżnoprodukcyjnym, tapeta, solarka, złota bizuteria, twarz nieskalana myśleniem - Chciałam jakies tabletki - Jakie? - No, antykoncepcyjne. - Poproszę receptę. - To na nie trzeba mieć receptę? (autentyczne zdziwienie) - Tak, trzeba. - A, to nie mam. A bez recepty by mi pani nie sprzedała? - Niestety, nie mogę. Gdyby pani brała wcześniej, to co innego... - Aha. (chwila namysłu). To poproszę tampony. Rozmawiaja dwie małe dziewczynki - Chodź się w coś pobawimy - Przecież cię boli głowa - No to co? Moją głowa nie będziemy się bawić - Maamooo, daj mi cos na sen! - Mogę ci dac, ale w łeb - Co robisz w Sylwestra? - A kiedy to jest? Na plaży opala się parka. Ona rozwiazuje krzyżówkę. - Monstrum inaczej...(mysli chwilę, po czym patrzy na niego i triumfalnie mówi:) Wiem! Potwór! Widzisz, patrze na ciebie i od razu wiem, co pisać! Obóz harcerski, leśna droga, drużynowy ćwiczy ze swoją drużyną (chłopców), wydaje im różne komendy: baczność, spocznij, w lewo zwrot itp. W pewnym momencie pada komenda: - Baaaaczność! Spocznij! Można sie odlać! Momentalnie wszyscy rozpinaja rozporki i zaczynaja sikać na ścieżce. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 11.05.06, 16:01 Wczesne lata osiemdziesiąte (krótko po tym, jak tow. Gierek musiał odejść, ale jeszcze trwał w zbiorowej pamięci). Nauczyciel opowiada nam (szkoła podstawowa, nie pamiętam która klasa, ale z tych początkowych) o rycerzach, giermkach i tym podobnych sprawach z życia feudalnego. W pewnym momencie zauważa, że jeden z kolegów chyba go nie słucha i postanawia go na tym przyłapać zadając niespodziewane pytanie: "a kto był przed giermkiem?". Zaskoczony kolega przywołany tym pytaniem (którego zresztą nie usłyszał dokładnie) do rzeczywistości odpowiada: "Gomułka!". Kilka lat później. Rozpocząłem naukę w liceum położonym przy parku, przez który przechodziłem w drodze z i do domu. Któregoś ciepłego dnia ja i moi koledzy udający się w kierunku domów przez ww. park słyszymy pytanie zachrypionego jegomościa: "koledzy, nie macie może kieliszków?". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dlaczego.nie Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 13.05.06, 10:16 A propos inteligentnych dialogów... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=41596810&a=41740233 Pewnie post pod linkiem bedzie wkrotce skasowany, przytocze wiec go, smieszny wszak jest (z watku o british english na forum o pracy na wyspach): Jeanie braknie argumentow i wyzywa wspolrozmowce od "stupid cunt". Dostaje odpowiedz, a oto reakcja... -------------- > Ales wulgarna, chyba jestes typowa imperialistyczna cunt z zadupia Ale przekonujacy argument, wiesniaku ku.. je..y. Get yersel tae fuck back tae fuckin Poland i nie wtracaj w dyskusje intelektualne. An at least get yirsel yer ain fuckin nick ya borin wee illiterate fenian cunt. ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:14 UP :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaa89 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 17.05.06, 19:00 Idę dziś Szewską w Krakowie z koleżanką, przechodzimy koło jakiś 2 chłopaków a jeden do drugiego z tekstem "Nie każdy kto Cię obesra jest twoim wrogiem i nie każdy kto Cię z tego gówna wyciągnie jest twoim przyjacielem". Słowa może nie najpiękniejsze, ale jakąś prawdę tam wyrażają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upp Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:00 up Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 21.05.06, 18:36 to jest puenta dowcipu o wróbelku, który prawie zamarznąwszy osrany został przez konia. ogrzał się ciepłem jego odchodów, pojadł owsa a potem został wyciągnięty z g..na - przez kota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yer Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) IP: 195.214.220.* 19.05.06, 11:11 1. Wychodze z klasowki z historii sztuki, spotykam kolege z sasiedniej klasy. Pyta mnie jaki byl temat. Odpowiadam: - "Rola linii w secesji". On kiwa glowa, a po chwili zastanowienia pyta - Ej, sluchaj, kto to byl Rolalini? 2. Przygotowujemy odpowiedzi na pytania do egzaminu z historii sztuki. Kazdy dostal do przygotowania jakis temat i ma sie podzielic z innymi. Kolezanaka doatala "Taszyzm - malarstwo gestu". po kilku dniach przynosi dla wszystkich xerowki zaczynajace sie od slow: "Faszyzm: Adolf Hitler urodzil sie..." 3. jezyk polski. Nauczycielka dyktuje jakie lektury beda omawiane w tym roku. Miss Bluboxu z ostatniej lawki - Kto napisal "Proces kawki?" Odpowiedz Link Zgłoś
iskraa2005 Re: "Ęteligętne" rozmowy :-) 20.05.06, 19:27 a ja i moje kumpele gadałysmy kiedys o miłosci kazirodczej. cos tak sobie opowiadamy, i ja mówie-no, wyobrazcie sobie że macie dwie głowy, to straszne! na co moja kumpela, zupełnie serio,-albo dwie nogi. :P jak sie zaczelam smiac. przez chile nikt nie załapał, o co mi chodzi :D dopiero jak im kazałam policzyć własne nogi, to sie mało nie posikały :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś