Dodaj do ulubionych

Zespół kolor radom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 17:34
Prosze wszystkich o opinie na temat zespołu na wesele KOLOR
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Zespół kolor radom IP: *.giga.com.pl 12.04.11, 19:08
      Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś na temat zespołu KOLOR to wejdź na ten link weseleradom.pl/topics4/kolor-vt1048.htm Od siebie mogę powiedzieć, że grali na naszym weselu i po prostu są super. Bardzo cieszę się, że ich wzięliśmy. Zabawa była ekstra. Gorąco ich polecam.
      • Gość: alina Re: Zespół kolor radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 15:52
        jakies info jeszcze
    • Gość: kolor Re: Zespół kolor radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 11:19
      witam :) Jestem karol i zapraszam na probe i obejrzenia nas na zywo:) prosze dzwonic pod numer 503 875 375 lub 691 064 481 pozdrawiam kolor:)
    • Gość: ryn 2011 j Re: Zespół kolor radom IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 18:55
      No cóż zespół kolor poznałem w weekend i muszę szczerze powiedzieć że to najlepszy zespół jaki kiedykolwiek spotkałem. Pełen profesjonalizm, 0 obijania się. Bardzo szeroki repertuar. Kolor jest gwarancją wspaniałej zabawy weselnej.
    • Gość: MARTA Re: Zespół kolor radom IP: *.xdsl.centertel.pl 24.05.11, 08:27
      wysłuchałam tych wypocin na you tube tego się nie da opisać tragedia .kompromitacja ,chyba wy nie słyszycie co tam się dzieje perkusista tłucze się jak ślepy byk po oborze ,wokal miernota ,angielski jeszcze daleko .zespół na daleką ,zabitą wieś ,saksofonista coś tam stara się dogrywać ,ale jak.,popierdujei wy mówicie że to dobry zspól .nie są warci 1500zł jedna monotonia.poprostub chłopi na wiejską potańcówkę zresztą widać gdzie grają po gośćiach właśnie na wsi myślę że to oni sami się tutaj tak wychwalają i to tyle szkoda czasu mgr muzyki MARTA
      • Gość: j Re: Zespół kolor radom IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 21:50
        kobieto, pamiętaj że to co na yt wysłuchasz nie zawsze odda to jak to brzmi na prawde. przyjdz na zywo zobacz jak grają, a nie wystawiasz kiepską opinię. co możesz powiedzieć po 3 kiepskiej jakosci filmikach?? a muzyka jaką grają i to co robią rzeczywiście składa sie w super całosc. to zapewnia osoba która była na zabawie na której grał zespół KOLOR. mgr dobrej zabawy jacek
        • Gość: witek Re: Zespół kolor radom IP: *.xdsl.centertel.pl 28.05.11, 15:53
          ale chłopy się bulwersują ,nie mogą przeżyć ,gumofilce i do roboty ,popieram panią Martę
          ć
      • Gość: Krzys Re: Zespół kolor radom IP: *.giga.com.pl 27.05.11, 23:04
        witam pania mgr. muzyki dziekuje za opinie o zespole ale czemu pani obraza ludzi ktorzy sie bawia? skoro sie bawia to im sie podoba PRAWDA!? a wogole gramy i po wsiach bo to gdzie gramy nie ma dla nas znaczenia a wazne jest to zeby umiec bawic gosci i miec z nimi jak najlepszy kontakt i zeby to oni wychodzili zadowoleni. Ja osobiscie nie jestem zadnym uczonym muzykiem tylko samoukiem a umiem zagrac na wielu instrumentach a to ze nie mam mgr. to nic nie znaczy. Ja swoja prace wykonuje najlepiej jak potrafie zeby wszysycy byli zadowoleni. Kazdy ma swoj gust i kazdemu sie moze podobac lub nie to juz zalezy od danej osoby :) pozdrawiam :)
      • Gość: JS 53 Re: Zespół kolor radom IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 14:31
        Co Ty masz do ludzi ze wsi, kultury "artystko".
        • Gość: gość Re: Zespół kolor radom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.13, 19:09
          Ja miałam zespół na swoim weselu w sierpniu tego roku. W 100% mogę polecić go każdemu. Goście bawili się wspaniale i gdy wspominają nasze wesele zachwalają przede wszystkim zespół. MARIOLKA WYMIATA!!!
    • Gość: Obserwator Re: Nieudolna krypto-reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:02
      Jako że jesteście od pewnego czasu nowi na forum, to przypomnę. Aby nie wyglądało to na kryptoreklamę należy podać numer telefonu do siebie, jako klienta zadowolonego z usług zespołu i nie tylko. Potencjalny klient zadzwoni i umówi się na spotkanie, poogląda, posłucha i podejmie decyzję. Natomiast jakakolwiek reklama bez telefonu jest kryptoreklamą, ponieważ nie można potwierdzić wiarygodności. Proste !!!!!
      Więc darujcie sobie dalsze beznadziejne wpisy w tym temacie. Jesteście zwykłym zespołem niczym nie wyróżniającym się z pośród miliona innych.
    • Gość: szymon Re: Zespół kolor radom IP: *.radom.vectranet.pl 11.07.11, 20:28
      Byłem na weselu gdzie grał zespół KOLOR i chłopaki graja super Naprawde Polecam:)
      • Gość: gość Re: Zespół kolor radom IP: *.xdsl.centertel.pl 12.07.11, 07:37
        ty chyba masz dębowe uszy kobieto, albo jesteś z głębokiej wsi kompromitacja ,badziewie,żenada w jednym nie polecam całkowicie.
    • Gość: ati Re: Zespół kolor radom IP: *.radom.vectranet.pl 02.08.11, 15:32
      jesli chlopaki byliby dobrzy to nie musieliby sie sami reklamowac na forum, najlepsza reklama to poczta pantoflowa jakby byli super to terminy wszystkie bylyby zajete a jesli sie reklamuja znaczy ze terminy wolne i potrzebna reklama i tyle w temacie
      • Gość: Ilona;) Re: Zespół kolor radom IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 13:21
        Hahhaha śmieszy mnie zazdrość ludzka. Ja uważam, że zespół jest świetny, grają bardzo fajnie, są mili i bez wątpienia mają świetne poczucie humoru;) Byłam na weselu, więc mogę spokojnie ich polecić i uważam że trzy filmiki na YouTube nie oddają tego jak zespół gra na żywo.A poza tym nie widzę nic złego w robieniu sobie reklamy, przecież większość zespołów tak robi, ludzie mamy XXI wiek.Chłopaki mają zapewne wolne jak i zajęte terminy, a ja sama uważam, że im więcej osób wie o tak zajebistym zespole tym lepiej, więc nie wiem z czego wynika komentarz na temat 'reklamowania się na forum';) Pozdrawiam.
        • Gość: ja Re: Zespół kolor radom IP: *.pl 08.08.11, 14:38
          Hahhaha śmieszy mnie zazdrość ludzka Nie wiem co jest gorsze czy zazdrość czy cynizm zespołu który oszukuje klientów w bezczelny sposób.
          • Gość: Z. Kolor Re: Zespół kolor radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 19:00
            Wyjaśnij na czym polega kłamstwo mojego zespołu w stosunku do Klientów ?? Bo nie wiem czemu rzucasz takie oszczerstwa. Pozdrawiam Kolor
            • Gość: koniec świata Re: Zespół kolor radom IP: *.surfert.nl 09.08.11, 09:36
              Po pierwsze.
              Panie idź pan na fora weselne, a nie będziesz zaśmiecał forum jakimś chłamem weselnym.
              Po drugie
              Wyżej napisał ktoś że jeżeli chce zareklamować zespół to ma podać kontakty do siebie, bo tak to może każdy pisać o sobie, a potwierdzenia żadnego.
              Po trzecie
              Ja tak że jestem pewien że sami się reklamujecie bo żaden inny człowiek zainteresowany nie napisze na forum o zespole weselnym na forum nie tematycznym.
              Aż tak źle z pracą i zleceniami.
          • Gość: studniówka Re: Zespół kolor radom IP: 217.97.190.* 10.04.13, 15:36
            TO JEST JEDEN WIELKI KOSZMAR BYŁAM OSOBIŚCIE NA IMPREZIE GDZIE GRAŁ ZESPÓŁ KOLOR ŻENADA, ŻADNA PIOSENKA NIE JEST PRZEZ NICH WYKONANA NA ŻYWO WSZYSTKO DYSKIETKI, TE CHAMSKIE PRZEJŚCIA W TRAKCIE PIOSENEK ICH STRÓJ WYGLĄD I PRZEDE WSZYSTKIM WOKAL TRAGEDIA. NIE SŁYSZAŁAM JESZCZE NIGDY TAK FATALNEGO ZESPOŁU. A TERAZ DO ZESPOŁU KOLOR NIE MYDLCIE LUDZIOM OCZU TO CO ROBICIE JEST OHYDNE I OKROPNE ZA ŻADNE NAWET NAJMNIEJSZE PIENIĄDZE BYM WAS NIE WZIĘŁA. MOŻE WEŚCIE SIĘ ZA COŚ INNEGO BO TUTAJ TO JEST PORAŻKA PO CAŁEJ LINI. STUDNIÓWKA 2013
    • Gość: Aga KOLOR GÓRĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.14, 16:54
      Myślę że chłopaki nie biorą do siebie tych złych opinii, ponieważ to są chyba jakieś "zawiedzione fanki" moim zdaniem nie ma lepszego zespołu, śpiewają różnorodnie, czysto a przede wszystkim potrafia bawić czy to młodych czy starszych, byłam na kilku weselach jestem Mega zadowolona i z calego serca polecam wszystkim KOLOR. Zespół robiący teraz kariere w Disco Polo może KOLOROWI czyścic buty!!!! :) do zoba w sierpniu chłopaki :)
      • Gość: pararara Re: KOLOR GÓRĄ IP: *.bb.sky.com 17.08.14, 22:43
        Wie ktoś może jak wyglądają oczepiny tego zespołu? Bo zastanawiam sie czy brać ten zespół na wesele.
        • Gość: murek Re: KOLOR GÓRĄ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 12.10.14, 11:43
          Pani magister dla mnie to tyjestes pusta beka obrazasz ludzi ze wsi ciekaw jestem gdzie ty mieszkasz .graja jak graja malo wazne ale fajnie bawia ludzi na weselu I to jest duzo bo wesrle to nie filcharmonia I sa ludzie w roznym wieku I ruznym goscie
        • Gość: gość Re: KOLOR GÓRĄ IP: *.play-internet.pl 16.10.14, 22:16
          Radziła bym nie brać są lepsi od nich a oni to może na zdjęciach spoko wyglądają
          • Gość: gość Re: KOLOR GÓRĄ IP: *.play-internet.pl 16.10.14, 22:21
            Byłam na dwóch weselach ostatnie 2 tygodnie temu na weselu gdzie grał Twins z Radomia rewelacja super grają bawią zero fałszu szczerze polecam nie piją alkoholu to ważne jeszcze raz polecam
    • Gość: agata Re: Zespół kolor radom IP: *.opera-mini.net 05.07.15, 21:53
      rok temu byłam na weselu które prowadził zespół kolor i z ręką na sercu poleca chłopaki całym sercem dają z siebie wszystko na weselu .Na wielu weselach byłam i powiem ze kolor jest najlepszym wokalem weselnym .Pozdrawiam
    • Gość: girl9292 Re: Zespół kolor radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.17, 22:51
      Byłam na sylwestrze w dworku saskim, szok i niedowierzanie, nigdy nie słyszałam takie fenomenu. Jestem osobą słyszącą i wykształconą muzycznie. Chce ich mieć u mnie na weselu :) gorąco z całego serca polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka