Dodaj do ulubionych

Njafajniejszy serialowy dzieciak

• Gość: aga Zuzia z "Niani Frani"... IP: 62.233.250.* 27.07.06, 11:26
      Jest świetną aktorką- ciekawe, czy ona to robi świadomie, czy tak
      jej "wychodzi" niechcący. Jeżlei świadomie- to oby jej tak zostało.
    • Gość: M Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.devs.futuro.pl 27.07.06, 11:31
      Mareczek z Czterdziestolatka
      Cegiełka i Duduś
      ale moim ulubieńcem pozostaje Pawełek z Wojny domowej...

Kiedyś te dzieciaczki miały w sobie to coś...
      ...a mam sentyment jeszcze do Bąbli ;-)
    • Gość: akantu Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:15
      Z polskich seriali: bezkonkurencyjny jest Filip Z "Rodziny zastępczej", to
      fakt. Z zagranicznych: Kevin z "Cudownych lat", którego pamiętam ledwo ledwo,
      ale był bardzo sympatyczny i naturalny, i jeszcze mały Ben z "Przyjaciół".
      • Gość: janu Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.pdk.com.pl 27.07.06, 12:18
        AJ z rodziny Soprano.
    • malpolud1 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 12:26
      Ja uważam, że najfajniejszym dzieciakiem serialowym jest córka Weroniki z
      serialu "Na wspólnej".
    • Gość: florcia732 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:26
      Mareczek z "Czterdziestolatka".Był najlepszy!!!!!
    • Gość: nadijja Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:26
      pamiętam z dzieciństwa Emila co go zamykali w drewutni:)))
    • stryjaszek_pepi Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 13:40
      Najlepsze były jednak bliźniaczki Olsen z Pełnej Chaty. Bez dwóch zdań.
      • Gość: Sopel Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.crowley.pl 27.07.06, 13:48
        No bliźniaczki Olsen rulez:]
        a tak ogółem to seriale są także animowane i tam zdecydowanie najfajniejszymi
        dzieciakami są Tsubasa i Songo :]
        • mama.sroka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 13:54
          świetny jest ten chłopczyk z Szóstego zmysłu...Genialna rola.
    • lanja Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 27.07.06, 14:00
      Z serialowych chyba Filip z "Rodziny Zastępczej" - przynajmniej kiedyś bo dawno
      nie oglądałam. Dzieciaki ze starych produkcji, "Podróż za jeden uśmiech"
      czy "Stawiam na Tolka Banana".
      Ale moim faworytem jest chłopiec z "Szóstego Zmysłu" z Brucem Willisem - cudo
      nie dzieciak.
    • Gość: gojka23 "Cudowne Lata" i "Terrminator" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:14
      Hej mi się najbardziej podobał jak był mały ten dzieciak z Cudownych Lat...nie
      pamiętyam jak się nazywa...taki słodki.

Potem oglądałam też ffajnego chłopaczka w Terminatorze-Furlong ma na nazwisko-
      ale nie pamiętam imienia-chyba Edward...chyba tak.

A i BĄBLE też były suuuperpowe...w komedii Polskiej "Rodzina
      Leśniewskich"...ich Mama studiowała i te małe BĄBLE pojechały same na uczelnię
      skrypt oddać...a potem wyszły z tego nie złe jaja...świetne były teraz to już
      pewnie duuuże dziecie są ;-)

Pozdrawiam
      Gojka23
      • magdip27 Fifi + Kevin Arnold + ... 27.07.06, 14:38
        ... ktoś tu wspominał chłopca z Jerry Maguire - mnie też się on podobał, to
        Jonathan Lipnicki
        www.stopklatka.pl/filmowcy/osoba.asp?oi=1895
        i jeszcze Haley Joel Osment, choć bardziej za "Podaj dalej" niż za "6 zmysł"

na koniec: zapamiętałam też z czołówki serialu "Życie jak sen" takiego fajnego
        chłopczyka oglądającego TV, też był fajny ;-)
    • Gość: magda Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 27.07.06, 14:51
      mi sie podobali filip łobodzinski i henryk gołeniewski w Podróży za jeden
      usmiech
    • Gość: domipe Emil z drewutni IP: 62.97.100.* 27.07.06, 15:05
      Pamiętacie taki serial - szwedzki czy jakiś inny skandynawski? Był tam taki
      rudy Emil, który jak tylko coś przeskrobał, zamykali go w drewutni, a on sobie
      tam coś dłubał w drewienkach:-) Nie pamiętam dokładnie tego serialu, ale
      utkwiło mi w pamięci, jak raz jakimś winem spił kury i wszyscy myśleli, że one
      pozdychały:-)
      • Gość: anka Re: Emil z drewutni IP: *.com.pl / 217.153.27.* 27.07.06, 16:37
        To nie było wino tylko sfermentowane wiśnie po produkcji soku i nie kury tylko
        świnie :). Jak byłam mała często to oglądałam i co gorsza miałam w domu
        drewutnię wiec nigdy nie byłam pewna czy rodzice tylko żartują jak mówili, że
        mnie w niej zamkną.
        • Gość: domipe Re: Emil z drewutni IP: 62.97.100.* 28.07.06, 14:38
          Nie nie, moja droga, jak dziś pamiętam te kury leżące na boku... Ale z wiśniami
          to słuszna uwaga:-)
    • Gość: Sceptyk A tez z "Tata. A Marcin powiedział..."? IP: 195.136.151.* 27.07.06, 15:24
      • Gość: cicha.voda Re: A tez z "Tata. A Marcin powiedział..."? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:54
        Fifi z Rodziny Zastępczej, chociaż tam wszystkie dzieciaki były na początku
        strasznie fajne.
        Kevin z Cudownych Lat.
        no i Tata, a Marcin powiedział.
    • Gość: sylwka Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:07
      A ja stawiam na Tolka Banana
      • Gość: fichtel1 Re: Poldek z podrózy za jeden usmiech. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:09
      • Gość: dzi Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:13
        Mateusz z M jak Miłość
    • Gość: IGI Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak IP: 213.155.170.* 27.07.06, 16:43
      Najfajniejszy był ten mały z serialu "Cudowne lata".
      • viva00 Re: Njafajniejszy serialowy dzieciak 29.07.06, 11:43
        ALF :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka