Dodaj do ulubionych

Głupie reklamy

IP: *.attu.pl 26.07.06, 22:12
Tomek gdzie byłeś? biegałem! ale ta koszulka jest sucha i w ogóle nie
pachnie! chyba nie śmierdzi powinno być! no chyba że ci od reklam się pocą i
puszczają gazy pachnące fiołkami! a ja nie znam nikogo z reklamy! więc się
nie przekonam
Obserwuj wątek
    • Gość: grubasek Re: Głupie reklamy IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 26.07.06, 22:29
      znalazłam dwa wątki o reklamach(nie chciało mi się szukać). po cholerę
      kolejny?????

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=6034156
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=36153482
      • Gość: roto Re: Głupie reklamy IP: *.attu.pl 26.07.06, 22:41
        Zebyś się nie nudziła może zmienisz wówczas ksywę na chudzinka jak trochę
        pomachasz na klawiaturze!
        • rachel_green Re: Głupie reklamy 26.07.06, 22:46
          denerwuje mnie kiedy ktos odpisuje na post tylko po to zeby napisac ze taki
          albo podobny wątek już był. czy zabronione jest zakładanie podobnych wątków? ja
          korzystam z forum od niedawna i nie chce mi sie czytac archiwalnych materiałow.
          a jak ktos juz rozmawial na taki temat i juz nie chce to moze po prostu niech
          nie pisze!
          • Gość: w Re: Głupie reklamy IP: 195.82.187.* 27.07.06, 08:03
            fruti!! to jest okropne!!!
            i jescze apap i ogrod pelen swieczek i ten tekst ;\
            • Gość: kubek Re: Głupie reklamy IP: *.dwtele.pl 27.07.06, 20:16
              dla mnie najgorsza jest reklama mentosa, z facetem, ktorego sutki nagle rosna
              jak nos Pinokia :/ i ta durna melodyjka tez mnie drazni...
              • hybrydowy sutki są super 27.07.06, 21:03
                sutki są super i cała reklama,

a ta z tym ogrodem (reklama apapu) jest tak głupia że mi sie wymiotowac chce i
                ta aktorka z na wspólnej chora ruda zołza
                • Gość: Nie lubie reklam Re: sutki są super IP: *.kat.3s.pl 15.10.06, 11:16
                  Mnie dosłownie wku.... reklama, jak te dwie durne baby podniecają sie ze
                  czekolada im sie w mordzie rozpływa z bombelkami!
                  • Gość: Kawa Re: Głupie reklamy IP: *.kat.3s.pl 15.10.06, 11:28
                    Dosłownie nienawiedze tej wkur.....cej reklamy Maxwel haus, po co oni drą te
                    mordy aaaaaa Hauss najbogatszy kawy samk!! co za kretyn wymyslił ta durnowata
                    reklame?
                    banda kretynów biega i podnieceni sa ze mają kawe! Wnerwiają mnie tez reklamy
                    gdzie np jakis Debil je czekolade, wkłada ją do mordy i pokazuje te pierd.....te
                    miny, jakby ktos cos mu wsadził do dupy!

• Gość: mądry Re: Głupie reklamy IP: *.crowley.pl 28.07.06, 11:44
            rachel_green napisała:

> denerwuje mnie kiedy ktos odpisuje na post tylko po to zeby napisac ze taki
            > albo podobny wątek już był. czy zabronione jest zakładanie podobnych wątków?

a innych denerwuje zakładanie nowych wątków na stare tematy

> ja
            > korzystam z forum od niedawna i nie chce mi sie czytac archiwalnych
            materiałow.

od tego jest wyszukiwarka nad listą tematów

> a jak ktos juz rozmawial na taki temat i juz nie chce to moze po prostu niech
            > nie pisze!
            masz jeszcze jakieś aroganckie rady ?
            • Gość: grubasek Re: Głupie reklamy IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 28.07.06, 16:09
              dzięki mądry!!!! spoko, już tu nie zajrzę.piszcie dalej to samo hehehe
              • Gość: km Re: Głupie reklamy IP: 172.16.2.* 28.07.06, 16:50
                wreszcie bedzie normalna, spokojna dyskusja.
                • Gość: Grylzdyl Fataan Re: Głupie reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 01:38
                  A obczajcie jak będzie fajnie na forach wszelakich za, powiedzmy, 50 lat (o ile
                  jeszcze będzie istniał Internet, cywilizacja i w ogóle ludzkość) i już wszystko
                  zostanie opisane. Będą siedzieć takie zrzędliwe dziadki co pamiętają jeszcze jak
                  komputery miały wiatraki i będą mówić.

Opanuj się młokosie nieokrzesany. Ach ta dzisiejsza młodzież! Taki wątek był w
                  dwudziestym pierwszym. Pamiętam to był piękny rok... hrrrrr... hrrrr...

Acha! Bo oczywiście wtedy już wszystkie fora będą auido-video-3d
    • Gość: Pyżyk Re: Głupie reklamy IP: *.koba.pl / *.koba.pl 27.07.06, 21:57
      Bardzo podoba mi się reklama z tym facetem, co mówi na końcu "Oczywiście
      szanujemy ich." A jeśli chodzi o te głupie, to "a my tylko banany i banany",
      czy jakoś tak.
      • Gość: roto Re: Głupie reklamy IP: *.attu.pl 27.07.06, 22:21
        Ostatnio wk...ia mnie wręcz reklama telefonu czy coś takiego że gościu takim
        zniewieściałym głosem (eunuch jakiś?) bredzi coś iż nie kupi fabrycznie nowej
        paczki wykałaczek nawet za złotówkę coś w tym stylu mam pytanie kto takie
        debilstwa wymyśla?
        • Gość: roto. Re: Głupie reklamy IP: *.attu.pl 27.07.06, 22:27
          Natomiast bardzo mi się podoba reklama puszczana w radiu jak córka ciągle
          odpowiada mamie no ,nno, noo i nic więcej poprostu zajefajna. ps. miało być o
          głupich a ja że mi się ta podoba ale niech będzie!
          • Gość: erni Re: Głupie reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 00:27
            jak w temacie, głupia reklama:
            spoty.blox.pl/2006/07/Canal.html
    • szklaneczka007 ad facet z mentosem i sutkiem 28.07.06, 00:55
      sutki wykraczają poza mój intelekt i jeśli ktoś mi wytłumaczy jaki związek ma
      mentos, sutek i tłum machających lasek będę bardzo wdzięczna za uświadomienie,
      bo może mama jak byłam mała o czymś mi nie powiedziała, albo coś przeoczyła?!
      • Gość: Grylzdyl Fataan Re: ad facet z mentosem i sutkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 01:33
        Bo tu chodzi o to, że on je te mentosy i te sutki mu tak rosną i te
        dziewczyny... no dobra... nie wiem.
    • Gość: znajomy znajomego Re: Głupie reklamy IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.07.06, 12:56
      Niezła jest reklama lodówki beko a z debilnych to utkwła mi reklama
      pyralginy - " kiedy złamałam nogę wzięłam pyralginę i ból minął " coś w tym
      stylu
    • yabol428 Re: Głupie reklamy 15.10.06, 11:03
      "Kwasy w Żołądku" z zatłoczonym autobusem jadącym na trasie Żołądek - Przełyk.
      W sumie podoba mi się ze względu na ten autobus - kultowy Jelcz 043 (potocznie znany jako "ogórek").
      Ale tak naprawdę nigdy nie zauważyłem, czego właściwie to jest reklama. Zapewne jakiegoś leku, ale jakiego konkretnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka