Dodaj do ulubionych

Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardziej)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:18
Których melodyjek i piosenek nie lubicie??? Ja nigdy nie umiem wytrzymać,
kiedy słyszę tą infantylną melodyjkę z reklam Bobo-vity.
Obserwuj wątek
    • asia_czarownica Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 06.08.06, 13:20
      No i rzecz jasna: "MONTE DZIECKA CZAS" :(
      • Gość: miuska Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.08.06, 11:46
        zgadzam się w 100%!!! "MONTE DZIECKA CZAS"!!! :/
        • Gość: karol Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.chello.pl 08.08.06, 00:45
          a ja nie...najgorsza to ta z reklamy papieru toaletowego...i dla mamy i dla taty
          i dla sratatata.....rzygac mi sie chce jak to slysze

• kszynka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 01:22
            zdecydowanie
            "Monte dziecka czaaaaaaaass"
            :-P
            • Gość: bujak "codziennnie niskie ceeenyyyyy!" bleeeee IP: *.broker.com.pl 08.08.06, 09:36
              a do tego "dużo, tanio, tesco"
              • Gość: LouBieznik No i "Merci, tak podziekuje ci"!!! <BELT!> IP: *.crowley.pl 08.08.06, 09:55
                :))
                • Gość: qaz heh dlatego od razu przelaczam reklamy ;] IP: *.gl.digi.pl 08.08.06, 13:44
                  i nie mam tego problemu... na moje szczescie jeszcze zadna melodyjka nie zryla
                  mi mozgu, tak zeby w nim zostac na dluzej...

polecam robic to samo... pilot w poblizu reki i zmieniamy kanal... zawsze
                  zmieniam na jakis sprotowy. lepiej przez 10 min ogladac tysieczna powtorke
                  meczow szkockiej ligii albo MS niz ogladac wlasnie zryte reklamy ;]
                  • Gość: marred Re: heh dlatego od razu przelaczam reklamy ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 15:16
                    Moj ranking 10 najglupszych piosenek z reklam (wymyslony na poczekaniu ;P)

1) Hoop Fruti - bez komentarza
                    2) Jogobela - nie dość że durna to jeszcze z błędem "weź sobie TĄ owocową rozkosz"
                    3) Monte - bez komentarza
                    4) Tesco - teraz juz nie ma piosenki, ale poprzednio bylo disco polo spiewane
                    przez zapewne kasjerke
                    5) Śmiejżelki - głupi tekst do tego
                    6) Maxwell House - niby fajna piosenka, ale musiało być hasło "dobry do
                    ostatniej kropli" i nikogo z twórców pewnie to nie obchodzi, że nie pasowała
                    ilość sylab w wersie
                    7) Etopiryna - głupie jak cholera
                    8) Merci - Nie wkurza mnie tak mocno ale mistrzowska nie jest
                    9) Lidl - obie wersje bez sensu
                    10) Olej kujawski - też bez sensu
                    • Gość: pl jestescie glupi IP: *.bulldogdsl.com 08.08.06, 15:30
                      nie ogladam telewizji, nie rozumiem jak mozna ogladac cos czego sie nie lubi i jeszcze sie tym publicznie ekscytowac, to jakis skonczony debilizm
                      • the_dzidka Ulzyło ci? 08.08.06, 15:33
                        Jak się dowartościowałeś/as, to spadaj. To jest Forum Humorum, a nie forum
                        sztywniakorum.
                      • kohol Re: jestescie glupi 08.08.06, 16:34
                        Nie rozumiem, jak możesz czytać wpisy ludzi, których uważasz za debili, nie
                        rozumiem, jak możesz to nawet komentować, to jakiś skończony durnotyzm :P
                    • Gość: Prusakolep!! Prusakolep bije wszystkich na głowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 19:13
                      www.smog.pl/wideo/2229/prusakolep/
                      • xtrania Re: Prusakolep bije wszystkich na głowę 08.08.06, 21:26
                        Gość portalu: Prusakolep!! napisał(a):

> www.smog.pl/wideo/2229/prusakolep/

Prusakolep rządzi!!!!! To juz kultowe :)
                    • Gość: miufka Re: heh dlatego od razu przelaczam reklamy ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:26
                      2) Jogobela - nie dość że durna to jeszcze z błędem "weź sobie TĄ owocową rozko
                      > sz"

nie z błędem tylko poprawnie, końcówka zaimka jest taka jak przymiotnika bądź
                      rzeczownika: TĄ owocowĄ, TĄ paniĄ, TĘ książkĘ, itd.

Pozdrawiam.
                      • frant3 Re: heh dlatego od razu przelaczam reklamy ;] 09.08.06, 08:03
                        "Jeśli chodzi o biernik lp w rodzaju żeńskim zaimka ten, to brzmi on zasadniczo tę (tę książkę). Tylko w języku potocznym, przede wszystkim mówionym, akceptowalna jest forma tą książkę."
                        — Mirosław Bańko, PWN

Czyli "tę rozkosz", ale w reklamie, która często używa języka potocznego może być "tą rozkosz".

--
                        Frant - humor, satyra, krytyka
                      • the_dzidka Znowu to samo 09.08.06, 09:54
                        > nie z błędem tylko poprawnie, końcówka zaimka jest taka jak przymiotnika bądź
                        > rzeczownika: TĄ owocowĄ, TĄ paniĄ, TĘ książkĘ, itd.

Bzdura. Końcówka zaimka nie zalezy od końcówki rzeczownika/przymiotnika, ale od
                        przypadku. Z kim, z czym? z TĄ PANIĄ. Z kim, z czym? z TĄ KSIAŻKĄ. Weź kogo,
                        co? TĘ KSIĄŻKĘ. Zbij kogo, co? TĘ DZIEWCZYNKĘ. Tak to się odmienia i nie ma
                        tutaj żadnych wyjątków!!!!
                    • panteraleo Re: heh dlatego od razu przelaczam reklamy ;] 08.08.06, 22:29
                      O rety, ale Ci zapadły, widać, że oglądasz reklamy i pamiętasz o czym tam
                      perorują....
      • Gość: po Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.06, 11:02
        Pyyszna czeeekoladaa smaczne ożiechy...xD
      • biber Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 09.08.06, 12:33
        O rany, a ja myślałem, że to "monte dziecka CZAR" i zastanawiałem się czy to
        nie jest przypadkiem reklama pedofilii :-)

asia_czarownica napisała:

> No i rzecz jasna: "MONTE DZIECKA CZAS" :(
        • the_dzidka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 09.08.06, 13:45
          biber napisał:

> O rany, a ja myślałem, że to "monte dziecka CZAR" i zastanawiałem się czy to
          > nie jest przypadkiem reklama pedofilii :-)

To jeszcze nic, kiedyś na forum ktoś się strasznie złościł, że co to za debilna
          piosenka "Monte dziecka SMAK" :DDDD
    • Gość: ninoczka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:57
      ja proponuje piosenke z reklamy merci nie moge tego zniesc
      • kinka_1 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 08:21
        oj tak! zwłaszcza ta wersja w wykonaniu mężczyzny : "tak mi dobrze, tak
        radośnie, bo mam ciebie..." - straszne! mój mąż to śpiewa, kiedy chce mi
        dogryźć ;-)))
      • Gość: karrrr Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:18
        pyszna czekolada smaczne ozechy zdrowe mleko w lekkim kremie, monte dziecka
        czaaaas! Achhh kocham tą piosenkę
      • Gość: pocałójta wójta z nieco innej beczki :) IP: 62.29.136.* 08.08.06, 15:07
        ja puszczam pawia na reklamie "rafaello" kiedy ten stary piernik rozdaje te
        głupie rafaello a w tle coś pieprzą o przyjęciu u ambasodora, który wygląda jak
        alfons z lat 80-tych... belelelelelelelelelele, łochyda :)
        • Gość: xyz Re: z nieco innej beczki :) IP: *.goran.pl 08.08.06, 15:28
          ;-)))
          to ferrero rocher na przyjęciu, a rafaello zawsze dostaje baletnica, która
          przecież nic innego jeść nie może... ;-)
          • Gość: pocałójta wójta Re: z nieco innej beczki :) IP: 62.29.136.* 08.08.06, 15:37
            Gość portalu: xyz napisał(a):

> ;-)))
            > to ferrero rocher na przyjęciu, a rafaello zawsze dostaje baletnica, która
            > przecież nic innego jeść nie może... ;-)

aaaaa tam :) przypomniała mi się jeszcze jedna reklamam, taki niemiecki
            przeszczep kiedy stary szwab po polsku gada: zrobiłem zrazy. cholera, skąd ten
            szwab wie co to są zrazy?

• ravendom Re: z nieco innej beczki :) - zrazy 08.08.06, 21:23
              dzisiaj to widziałem po raz pierwszy z tymi zrazami :))) Też mi sie śmiać
              chiało. Najgłupsze dla mnie jest to, że ta babka sie niemal popłakała jak
              zobaczyła plamy na fartuchu. od tego chyba jest fartuch zeby tłuszcz pryskał na
              fartuch, a nie na ubranie nie? Głupie...
    • Gość: li_lah Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi) IP: *.sanok.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:14
      haha ja bardzo lubie ....stol mam bo w komplecie byl z krzes;ami....drzwi mam
      bo nie wchodzi sie oknami" salon kuchnia hol lazienka kredyt mam ale nie pękam"
      fajna taka pelna zycia.

no i zaje.bista jest ta z kinder bueno..give a bit of mmmm"
      jak mi sie przypomni jakas paskudna to wkleje :)
      • Gość: zenotka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 16:22
        monte dziecka czas!!!bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,ten facet tak wyje ,spiewa tez
        chyba w reklamie Merci ,a najbardziej nienawidzę:Lidl jest tani!!!
        • Gość: cicha.voda Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:30
          Najlepsze jest jak te dwa głupie dzieciaki śpiewają pełnymi smutku głosikami,
          że "Smiejżelki, ach, śmiejżelki, zabawy cała moc".Grrr...
          • Gość: Lucusia Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 212.244.186.* 10.08.06, 15:39
            Moja faworytka to "Komfooort, wykładziny i podłogi, auć"
            Teraz auć zniknęło, ale dalej miewam po tym wysypkę.
      • frant3 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 07:55
        Kinder bueno - jedna z najpękniejszych reklam, piękne obrazy, idealnie piękna kobieta - koteczek i piękna melodia-piosenka.

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
      • Gość: kopruch Pamiętacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:31
        reklamy funduszu emerytalnego "Ego" (chyba tak się nazywał)? Heimatmelodie w
        tle, na pierwszym planie dziadek w czapce trzyma kijki pod pachami. Kamera się
        oddala, okazuje się, że dziadek siedzi w fotelu, a sypiący się z góry "śnieg",
        to pierze rzucane przez pulchną staruszkę ;) Była też druga, gdy sympatyczni
        emeryci bawili się w marynarzy. Nie pamiętam, jaka towarzyszyła tej scenie
        muzyka :/
    • s.u.n.d.a.y Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 06.08.06, 20:07
      Merci i Monte. Ah i oczywiście: 'HOOP FRUTTI';/
      Heh, ale jak usłysze reklamę "beco" to piosenkę potrafię dłuuuugo nucić :)
      • Gość: ada Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.daxnet.no 07.08.06, 01:06
        ooo beko, ooo beko spiewam calymi dniami. Tak mi jakos wpadlo w ucho i zostalo.
        • kinka_1 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 08:30
          Gość portalu: ada napisał(a):

> ooo beko, ooo beko spiewam calymi dniami. Tak mi jakos wpadlo w ucho i
          zostalo.

Wpadło Ci w ucho, bo w czasie trwania Mundialu przy okazji jednego meczu tę
          reklamę można było zaobaczyć (i usłyszeć, niestety) przynajmniej 5-6 razy...
        • Gość: Aneta Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:15
          Beko jest super! Na ich stronie jest klika plików z różnymi wersjami tej melodii

www.beko.com.pl/Pliki,muzyczne,261.html
          • chichocik Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 11:28
            O, fajna stronka. :-)
            Tylko irytują "piknięcia" na początku każdej empetrójki.
      • aune.toivoa Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 14:58
        HOOP FRUTTI to jest najstraszniejsza reklama na całym świecie! Jak słyszę tę
        piosenkę to mnie rozsadza!
        Poza tym muzyka z Persila, piosenka śpiewana przez te szczerzące się
        kuchareczki ubrane pod kolor kuchni w Kucharku, z Jogobelli... Nie znoszę też
        reklam Zbyszka - 3 cytryny itp. I Lidla też nie trawię.

A Beco jest extra. :D
    • blue_eyes Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 06.08.06, 20:43
      Maxwell House, brr! (brr - nie dotyczy oryginału oczywiście)
      • Gość: elfik Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:42
        zgadzam się a house maxwell house grrrrrrrr tez mnie dobija ;-)
        • Gość: ja Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:46
          ta maxell to tragedia i ci niby młodzi zadowoleni "artyści" co wygladaja na
          mocno skacowanych śpiewaków przed występem w Koziej Wólce - zero powera
        • Gość: fruwak Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 195.117.187.* 08.08.06, 14:27
          a już myślałam, że o tym koszmarku nikt nie wspomni :)
      • ravendom Re: Maxwell house 08.08.06, 21:28
        No... Jak słyszałem w telewizji "Już premiery nadszedł czas..." to dostawałem
        spazmów. teraz chyba juz tego nie ma, albo jakos szczesliwie na to nie
        trafiam :)
    • arywistka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 06.08.06, 20:46
      Reklama "Persila", a szczególnie wieńczące ją patetyczne "Tylko Persil, zawsze
      Persil" [czy jakoś tak]. Dla mnie brzmi jak pieśń kościelna i za każdym razem,
      gdy słyszę 'ukochany' spot już prawie dzwoni mi w mózgu jak pani swym
      dźwięcznym głosikiem poszerza swoją kwestię o wspomnienie Trójcy Świętej.
      • adas182 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 06.08.06, 21:16
        Śmiejżelki !!!!!!! brrrrrrrrrrrrrr nie moge tego zniesc poprostu=/ Nie cierpie
        jeszcze muzyki z reklamy JYSK- jak to widze wyciszam TV...
        • Gość: lena_74 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 83.238.59.* 08.08.06, 15:29
          śmierdzielki.... ach..... śmierdzielki.... :)
      • messs Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 13:23
        dokladnie, ta melodia to masakra
    • Gość: cb Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 03:00
      wiem, że to polskie forum, ale kiedy tylko przeczytałam tytuł wątku,
      natychmiast przypomniała mi się śpiewka z pewnej reklamy, którą niestety
      oglądałam (starałam się NIE oglądać, ale nie zawsze zdąży się dolecieć do
      tv/pilota, żeby przełączyć albo ściszyć) w Chicago. Leci to tak:

Olson Rugs, shop at home
      Olson Rugs, shop at home
      blah blah... OLSON RUGS!!!!

Nienawidzę tej śpiewki, a niestety ma ona moc wczepiania się w mózg :( Po
      jednokrotnym usłyszeniu przez pół dnia kołatała mi się po głowie ta pożal się
      Boże melodyjka.
    • Gość: wodka.z.pieprzem Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.sanok.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:03
      jak uslyszalam spiewająca mandaryne(pomijając juz te reklamy to pomyslalam ze
      nic jej nie przebije) ale przebil ją wlasny mąż w kure.wskiej
      reklamie "niewiadomoczego" z zielonymi wlosami i tym niskim podwoziem w tle z
      tanca z gwiazdami
      • Gość: margarita Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.mtm-info.pl 07.08.06, 09:35
        Najgorszy jest Tylko persil, zawsze persil. napewno nie kupie tego proszku bo
        mi bedzie sie w glowie ta melodyjka odtwarzac:/
    • Gość: Porzeczka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 09:53
      Kiedyś było: "biedronka, ach biedronka...", na szczęście coś ostanio nie ma...te szwabskie "monte dziecka czas..", "Tylko persil, zawsze persil" powodują we mnie drgawki. "Merci.." też, ale to też szwabskie. "Tesco- codziennie niskie ceny" też ma swój urok ;)
      Wszystkie reklamy produktów dla dzieci, kierowane DO DZIECI, żeby dobrze wpadło w dziecięce ucho i żeby potem dzieciar walał się przy półce w sklepie bo MUSI to mieć - to potworki. Dzieci doskonale zapamiętują i reklamę i produkt. Większość dorosłych to skręca.
      Aaa, była taka piosneczka: "to takie małe danie, więc się nazywa danio" i taki mały grubasek darł się "a ja jestem głodny!" (jak wszystkie grube dzieci...), do szału mnie to doprowadzało. Do dziś mam wstręt do tych serków. Jednak to może działać jak antyreklama...

• zresetowany_berbec Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 07.08.06, 10:40
        hop frutti jest najgorsze!!!!i ta pani blondynka z wytrzeszem - chyba kasjerka
        bleeeeeeeeeeeeeeeeee
      • Gość: Krasnoludek Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.c31.msk.pl 08.08.06, 15:30
        Ale za to piosenka Smolika w reklamie Danio, "Kremowa Rewolucja", cud miód i
        orzeszki...
    • Gość: chomik sadysta Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 14:25
      A kiedyś była taka reklama środka do toalet, w której leciała taka mniej więcej
      melodyjka aaaaaaa usiusiu, aaaaaaaaaausiusiu, usiusiu. Massssakrra!!!!!!!!
      • aga_ata Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 07.08.06, 16:11
        "gazowany i bez gazu, owocowy smak od razu!" nie znoszę tego!!!!
        Oczywiście MONTE, Merci, Persil, tesco i lidl.

Baaardzo lubię beko :-) i harnasia :)
        • xtrania Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 21:33
          Z początku lubiłam BEKO, ale po obejrzeniu n-tego razu tej samej reklamy teraz
          pałam do niej piekielna nienawiścią!
          A telewizję oglądam naprawdę rzadko. łoooo bekoooo łooo bekoooo grrrr
    • Gość: Pawlik Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.koba.pl / *.koba.pl 07.08.06, 19:00
      Cockney Rebel "Make Me Smile (Come Up And See Me)"
      The Rolling Stones "(I Can't Get No) Satisfaction", "Beast Of Burden", "Get Off
      Of My Cloud", She's A Rainbow", "Keys To Your Love"
      The Beatles "Come Together"
      The Police "Roxanne", "Every Breath You Take"
      Dżem "Mała Aleja Róż"
      Lombard "Przeżyj To Sam"
      Tokio Hotel "durch den monsun"
    • Gość: lucy Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 21:51
      ach..te reklamy...monte juz sluchac nie moge, ooo beco mi uszami wychodzi
      (zawsze i na kazdym kanale)ale dzis taka nowa reklame "3 cytryny"
      widzialam...masakra:( sumptuastic śpiewał ale orginał mi sie piosenka podobala
      ale jak ta reklame słysze to szukam korkow do uszu;P
    • Gość: ad-hater Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.lublin.mm.pl 07.08.06, 23:21
      "jogobella, jogobella, to doznanie ekstra dużego owocu" - debilny tekst, debilne
      wykonanie, debilna reklama dla debili. w sklepie omijałem szerokim łukiem.
      największego szoku doznałem jak zjadłem i okazało się że ... mi smakuje :|
      • halfoat Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 07.08.06, 23:30
        doznałeś ekstra dużego owocu?
        • Gość: yzoo Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:43
          halfoat napisał:

> doznałeś ekstra dużego owocu?
          >

ale sie usmialam jak to przeczytalam!!

dorzucam: "co kropelka sklei-sklei
          zadna siła nie rozklei!
          kropeleczka na czubeczku
          i już wszystko wporządeczku!"
          umcia umcia umcia
          • kinka_1 Kropelka 08.08.06, 08:39
            Kropeleczka na czubeczku to jakoś tak dziwnie mi się kojarzy... ;-)

Gość portalu: yzoo napisał(a):

> halfoat napisał:
            >
            > > doznałeś ekstra dużego owocu?
            > >
            >
            > ale sie usmialam jak to przeczytalam!!
            >
            > dorzucam: "co kropelka sklei-sklei
            > zadna siła nie rozklei!
            > kropeleczka na czubeczku
            > i już wszystko wporządeczku!"
            > umcia umcia umcia
            • Gość: ciekawy Re: Kropelka IP: *.btk.net.pl 08.08.06, 12:51
              Wal smialo. Z czym sie kojarzy ? :)
              • kinka_1 Re: Kropelka 08.08.06, 12:55
                Ciekawy, jesteś mężczyzną? Jeśli tak, to pomyśl... no...no... ;-)))
                • Gość: oleoganja@stofanet Ja powiem.... IP: *.rev.stofanet.dk 08.08.06, 15:10
                  Z penisem i plemniczkami na czubeczku....Ale mi sekret....
                  • Gość: xyz Re: Ja powiem.... IP: *.goran.pl 08.08.06, 15:30
                    faktycznie, z "plemniczkami", bo takie to maleńkie... ;-)
            • kszynka Re: Kropelka 08.08.06, 13:25
              kinka_1 napisała:

> Kropeleczka na czubeczku to jakoś tak dziwnie mi się kojarzy... ;-)

nie wiem czy to Cię pocieszy czy nie, ale mnie też ;-)
              • kinka_1 Re: Kropelka 08.08.06, 13:38
                pocieszy, dzięki - lubię mieć towarzystwo :-)))
      • Gość: ann Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.veranet.pl 07.08.06, 23:31
        heh popieram.. jogobela!!!
        sluchac nie moge i przelaczam kanal...

ale racje przyznam.. smakuje:)
        • Gość: fred Piosenki z reklam IP: *.res.pl / *.res.pl 07.08.06, 23:48
          ooo beko mi się podoba
          aaa usiusiusiu usiusiu też było zabawne
          give a bit of hmmm to me.. tez jest miłe:)
          ale najlepsza była z relkamy oleju kujawskiego
          - ojej babo ojej miej ty w głowie olej...;p
          Pamiętam okropna była kiedyś piosenka "czekolada znakomita, czekolada
          wyśmienita, terravita terravita"
          nie podobał mi się też cały pomysł na reklamę kawy "dziewczyny lubią brąz" z
          R.Rynkowskim
          ogólnie nie lubię żadnych typowo "śpiewanych relkam, zawsze sa jakies mydlaste,
          niekoniecznie ciekawe głosy
        • adas0 Wiele jest takich!!! 07.08.06, 23:48
          Z wcześniej wspomnianych to najbardziej denerwuje mnie Hoop Frutti - jak tylko
          to słyszę mam ochotę rzucić czymś w mój odbiornik TV:) Poza tym
          oczywiście "Lidl jest tani", Jogobella - ballada o ekstra dużych kawałkach
          owoców oraz Biedronka i codziennie niskie ceny...
          • Gość: Maxikaz Rozprzestrzeniam choroby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 10:42
            Ta piosenka:
            Rozprzestrzeniam choroby, choroby
            Mam sprawdzone sposoby...
            jest the best! :-)
      • Gość: Gepe Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.06, 09:33
        Tia, ewenement: produkt lepszy od reklamy :)
      • Gość: M Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 217.153.114.* 08.08.06, 13:51
        jak to czytam to jestem coraz bardziej szczęśliwa i utwierdzona w nie posiadaniu
        telewizora
    • Gość: Gabba Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.elektrosat.pl 07.08.06, 23:52
      Ta piosenka z reklamy Zbyszko. "Ja pragne! Ty pragniesz!...". Mdli mnie jak to slysze... :/
      • karola226 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 14:18
        Popieram, raz usłyszałam i starczy mi do końca życia! bleeeeeeeeeeee
    • nessuno Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 07.08.06, 23:52
      A co powiecie na temat durnej i beznadziejnej reklamy,jaką maltretuje widzów
      TVP3.Babsztyl rodzący odkurzacz,a za chwilę kolejna szczęśliwa parka niosąca TV
      plazmowy.Cóż za debilna reklama,którą sygnuje Indtytut Matki i Dziecka.
      • Gość: antyk Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:57
        Hoop fruti i hoop cola ta wczesniejsza - hoopnoza;/ (nie ta to nieprawda ze
        busz nielibi HC...)
        • xtrania Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 21:36
          Gość portalu: antyk napisał(a):

> Hoop fruti i hoop cola ta wczesniejsza - hoopnoza;/ (nie ta to nieprawda ze
          > busz nielibi HC...)

Protestuję!
          Ta z buszem jest fajna!!!
      • ilekobietamalat Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 12:29
        nessuno napisał:

> A co powiecie na temat durnej i beznadziejnej reklamy,jaką maltretuje widzów
        > TVP3.Babsztyl rodzący odkurzacz,a za chwilę kolejna szczęśliwa parka niosąca
        TV
        > plazmowy.Cóż za debilna reklama,którą sygnuje Indtytut Matki i Dziecka.

moim zdaniem ten pomysl jest swietny.
      • the_dzidka Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 13:45
        Nic nie powiemy, bo to jest wątek o piosenkach z reklam. Wątek o reklamach jako
        takich też gdzieś tu jest, poszukaj.
        • nessuno Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 17:11
          the_dzidka napisała:

> Nic nie powiemy, bo to jest wątek o piosenkach z reklam. Wątek o reklamach jako
          >
          > takich też gdzieś tu jest, poszukaj.
          >
          Ło matko,ale zasadnicza jesteś :-(
      • Gość: fruwak Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 195.117.187.* 08.08.06, 14:35
        lepiej nic nie mówić
    • Gość: swisttak Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 23:58
      a świstak siedzi i zawija je w te sreberka..........
    • Gość: Bernikla bladolica Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.06, 00:19
      kiedy słyszę Wisniewskiego charczącego "Ciągle gadam " to na wymioty mnie bierze , ale są też takie które lubie np reklama piwa "Żywiec " ma fajną meloyjkę , toczące sie kolorowe piłeczki w dół ulicy (nie wiem czego to jest reklama) w rytm muzyki Jose Gonzalesa -przepiekna muzyka !
      • badjuk Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 08:04
        Piłeczki sią od reklamy telewizorów, a Sami Swoi z Wiśniewskim to porażka.
        • Gość: basia Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 149.156.58.* 08.08.06, 09:43
          popieram - teledyski z Wiśniewskim w roli głównej i zielonymi włosami zastępują
          wszelkie nutki - ohyda
        • Gość: gerberek Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:23
          nie cierpię piosenek z reklam:
          1) HOOP FRUTTI
          2) JGOBELLI
          3) MONTE
          4) PERSILA
          5) MERCI
          6) SAMi SWOI z udziałem Michała Wiśniewskiego, choć tych poprzednich tak samo

a ostatnio to mnie rozwala kampania reklamowa PiS-u... No nie mam pytań
      • Gość: tins Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 08:33
        kolorowe piłeczki na ulicach san francisco chyba. przesliczna reklama, jedna z
        najładniejszych
      • kinka_1 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 08:44
        Piłeczki na ulicach San Francisco i Gonzalez w tle to telewizory Sony Bravia :-)

Gość portalu: Bernikla bladolica napisał(a):

> kiedy słyszę Wisniewskiego charczącego "Ciągle gadam " to na wymioty mnie
        bier
        > ze , ale są też takie które lubie np reklama piwa "Żywiec " ma fajną
        meloyjkę
        > , toczące sie kolorowe piłeczki w dół ulicy (nie wiem czego to jest reklama)
        w
        > rytm muzyki Jose Gonzalesa -przepiekna muzyka !
        • Gość: ella2111 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:11
          oj tak!!! dzięki tej reklamie odkryłam Gonzalesa i długo delektowałam się jego
          płytą, która jest w podobnym klimacie!!! Szkoda tylko, że tak mało tej
          reklamy :)
      • Gość: kaska Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:05
        pileczki sa bomba, zawsze mam wrazenie, ze kiedys ogladalam film z podobna scena.
        • Gość: grobokop Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.resetnet.pl 08.08.06, 14:58
          Też lubię tę reklamę z piłeczkami - spokojna, nastrojowa, wręcz romantyczna. Aż
          miło popatrzeć i posłuchać. Relaksuje mnie:) Jak ktoś jeszcze nie widział, to
          może obejrzeć tu:
          www.sony.pl/view/ShowArticle.action?section=odw_Mag_Experience_Sony&article=1128495805380&site=odw_pl_PL&articlesection=1
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.rev.stofanet.dk 08.08.06, 15:14
        to jest reklama telewizora LCD
    • Gość: asia Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.gdynia.mm.pl 08.08.06, 00:49
      W sumie to reklamy mi nie przeszkadzają, ale pamiętam jedną (jakieś rok temu bodajże leciała) Lody kremoooooweeeee LaCremeria są wyjątkoooowe, bo tak krrrremowe!
      Po prostu nie mogłam tego znieśc!!!!!
      • Gość: m Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.08.06, 01:24
        Lody Koral i te piosenki Majki Jeżowskiej! Ja piernicze! Aż mnie trzepie jak
        słyszę te jej zawodzenia. Grrrrr!!!
    • Gość: SYL Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: 24.72.149.* 08.08.06, 01:46
      a ja dotej pory nie moge zapomniec
      "oral b szczoteczka z kreska kreska barwe ma niebieska ,gdy sie blekit w biel
      zamieni trzeba szczotke szybko zmienic a najlepiej o tym wie szczotka firmy
      OLRAL B"
      • Gość: ;) Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:52
        "oral B szczoteczka z kreską, kreska barwę ma niebieską, gdy się błękit w biel
        zamieni, trzeba szybko szczotkę zmienić, stara szczotka czyści źle, o tym chyba
        każdy wie, myj szczoteczką Oral B"
    • Gość: Dziku Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 03:11
      Sa-no-stol.
      • Gość: guga sanostol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:29
        Kurcze, też nie cierpię tej reklamy!
    • raveness1 Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi 08.08.06, 06:03
      Lider jest tani, lider jest tani...
      Dziekuje ci, mercí...

p.s. Zastanawiajace jest jak w ogole mozna ogladac reklamy, na mnie to dziala
      jak plachta na byka. Zaczna sie reklama to ja w mig switch off.
      • Gość: iza Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.galluppolska.pl 08.08.06, 07:27
        DLA MNIE NAJGORSZA REKLAMĄ JEST HARIBO SMAK RADOŚCI COŚ MNIE BIERZE JAK TO
        SŁYSZĘ :-((((((( BLEEEEEE
    • mrlusiek używaj przycisku MUTE lub głośnik z / 08.08.06, 07:25
      robię to od 7 lat, blok reklam to ok 10 min średio 5 razy to ok. 50 min , wtedy
      ROZMAWIAMY w domu o sprawach codziennych, czasami żałuję że, tak mało reklam !?
    • Gość: camel nie moge juz "zawsze cocacola"...sluchac IP: *.pools.arcor-ip.net 08.08.06, 07:40
    • Gość: wiśnia Re: Piosenki z reklam (te znienawidzone najbardzi IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.08.06, 07:41
      Lidl jest tani....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka