Gość: komisarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:58 Pani prokurator zwinęła biustonosz, zdarzyło wam się coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beczułka Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście IP: 217.153.76.* 22.09.06, 08:19 No raz, aż głupio się przyznawać: nie chciało mi sie kupować całej gazety ( sporo kosztowała, a nie interesowała mnie ), tylko że był dołączony do niej jakiś ciekawy upominek, więc wyrwałam go ze środka. Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście 22.09.06, 10:29 a mnie czasem sie jakas mandarynka czy pomarancza w kieszeni zawieruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:13 moj szwagier zapomnial, ze mial fure ciasta na urodziny polozone na dolnej polce wozka i go wywiozl z marketu. przy aucie sie zorientowal i nie chcialo mu sie wracac... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza w markecie??? 22.09.06, 15:25 jakbym już miała zwijać biustonosz, to raczej w sklepie triumpha albo feliny, przepraszam za kryptoreklamę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: w markecie??? 22.09.06, 20:02 Faktycznie w markecie, widziałam wczoraj w "Uwadze", ochroniarze mieli to nagrane (tylko twarz tej pani oczywiście zamazali)a bielizna w dodatku była po 5 (pięć!)zł ,podobno prokurator zarabia ok. 6 tysiaków, więc chyba to takie hobby, coś jakby sport? żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supermen Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście IP: 208.40.29.* 22.09.06, 15:38 A ja gwizdnąłem ochroniarza w ucho i byłem szybszy od niego w ucieczce, choć gonił za mną przez dwa podwórka! Odpowiedz Link Zgłoś