Dodaj do ulubionych

Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:58
Pani prokurator zwinęła biustonosz, zdarzyło wam się coś takiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beczułka Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście IP: 217.153.76.* 22.09.06, 08:19
      No raz, aż głupio się przyznawać: nie chciało mi sie kupować całej gazety (
      sporo kosztowała, a nie interesowała mnie ), tylko że był dołączony do niej
      jakiś ciekawy upominek, więc wyrwałam go ze środka.
      • usser Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście 22.09.06, 10:29
        a mnie czasem sie jakas mandarynka czy pomarancza w kieszeni zawieruszy
        • Gość: ella Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:13
          moj szwagier zapomnial, ze mial fure ciasta na urodziny polozone na dolnej
          polce wozka i go wywiozl z marketu. przy aucie sie zorientowal i nie chcialo mu
          sie wracac...
          • kochanica-francuza w markecie??? 22.09.06, 15:25
            jakbym już miała zwijać biustonosz, to raczej w sklepie triumpha albo feliny,
            przepraszam za kryptoreklamę ;-)))
            • matyldazalogowana Re: w markecie??? 22.09.06, 20:02
              Faktycznie w markecie, widziałam wczoraj w "Uwadze", ochroniarze mieli to
              nagrane (tylko twarz tej pani oczywiście zamazali)a bielizna w dodatku była po 5
              (pięć!)zł ,podobno prokurator zarabia ok. 6 tysiaków, więc chyba to takie hobby,
              coś jakby sport? żenujące
    • Gość: supermen Re: Prokurator w Markecie, czyli co gwizdnęliście IP: 208.40.29.* 22.09.06, 15:38
      A ja gwizdnąłem ochroniarza w ucho i byłem szybszy od niego w ucieczce, choć
      gonił za mną przez dwa podwórka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka