olga_w_ogrodzie 24.02.12, 00:38 www.youtube.com/watch?v=ItwDvDfGGyc i koniec tematu. ok. ? never mind. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tristezza Re: Dla Tris 24.02.12, 10:25 www.youtube.com/watch?v=iDBL57rwGaM ok:) dzięki Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dla Tris 24.02.12, 20:02 tyle osób chciało mi pomóc. nie prosiłam, bo to demode. no i t. mówi, iż nie dziwota w związku ze sprawą Sinej Ręki. się nie prosi gdyż za proszenie kara może być. i jest chwila, gdy się wydaje, że wygrało się, a za moment załamka. to się ma świadomość, iż nudzi się sobą innych. - Ludzie nie lubią smutnych - rzekł był mój mąż w swoim czasie. ale jest mutum przyjaciół, którzy dobrze życzą. nic nie mówię, a wyłapują - to niesamowite, jak bardzo szkodzi milczenie i jak bardzo może pomóc mówienie. pomimo. wystarczy kawałek schodów pokazać i się już gramoli. czy się myślało iż na to Allegro się wejdzie, a tam za dostępną kasę spełni marzenie ? - się chce uczyć języków, no to się ma. można. dziękuję M. wejście tam i sama rejestracja, to było niemożliwe. a się udało. a t. to mnie sam pozapisywał. osobiście. za darmo poza godzinami przyjęć. cóż rzec na to : www.youtube.com/watch?v=VtKvv4F4fHQ Odpowiedz Link