Gość: nowy Czy ta winda jedzie w dół:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:07 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pauli Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:13 mówie do kumpeli "A wiesz że Mateusz K. będzie ojcem?" Ona: "Taaaaaaa CZYIM??!!" lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: najglupsze pytanie IP: *.12e.piotrkow.pilicka.pl 13.11.06, 22:19 Czym się różni wróbelek? Tym, że ma jedną nóżkę bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynkajohn Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 22:48 Pytanie,które zawsze zwala mnie z nóg:"co słychać?" Odpowiedz Link Zgłoś
i.k Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 22:47 Z dzieciństwa: ja: Wiesz, a Danka ma psa,"KOLI" Zosia:Wcale nie k o l i, ja głaskałam i wcale nie k o l i . :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.k Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 22:53 Łeeee....To była głupia odpowiedź... No, nie udało mi się, nie na temat ... :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
zielonetruskawki Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 23:09 dawno temu byłam na wakacjach z moimi przyjaciółmi. pewnej nocy ugościla nas pewna rodzina. ja pierwsza poszłam się myć do łazienki. w misce leżała ryba. zaraz po mnie kolej była na magdę. wyszła po jakimś czasie zadowolona i świeżutka z tej łazienki i z przejęciem mówi do mnie: widziałaś? tam w misce jest śnieta ryba! a ja na to: zwariowałaś? to nie jest śnieta, tylko karp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agace Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:22 "Czy można zgwałcić prostytutkę?" - Andrzej Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresh Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:25 "Tato, a nasz samochód jest na wtrysku czy na wytrysku?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a propo Re: najglupsze pytanie IP: 195.205.152.* 15.11.06, 11:28 Jesli jesteśmy przy wtryskach, pytanie od klienta "Czy ten samochód jest na pełnym wtrysku"? Hmmm, do dzisiaj się zastanawiam czy są nie pełne? Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: najglupsze pytanie 15.11.06, 12:12 W szkole zbliża się termin omawiania na polskim "Ludzi bezdomnych".Koleżanka: -czytasz to? -no...tak -ja nie czytam bo i tak nic nie rozumiem! Nie są to może najgłupsze pytania,ale głupie wypowiedzi z pewnością:P Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: najglupsze pytanie 15.11.06, 12:16 Wsiadam do autobusu(Katowice).Starsza babcia pyta się mnie: -czy ten autobus jedzie do Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: najglupsze pytanie 15.11.06, 12:18 Lubię czasem wsadzić na siebie coś niekonwencjonalnego,oryginalnego.Kiedyś wsadziłam na ręce własnoręcznie robione bransoletki.Koleżanka ogląda,myśli,a w końcu pyta się: -a po co to tak? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:48 "jak nie wiedziałaś,to trzeba się było zapytać " skoro nie wiedziałam to o co miałam pytać? ...żebym wiedziała czego niewiem to bym wiedziała wszystko..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: najglupsze pytanie IP: *.rybnet.pl 13.11.06, 23:32 Pare lat temu kolega(15 lat) zadal mi bardzo powazne pytanie w stylu: - "Tomasz.... wiesz co- ja jednej rzeczy nie rozumiem, czemu jak teraz mamy jasno to amerykanie mają ciemno?" - "Koles ok. 13 lat- Tomek- powiedz mi- skoro masz najwyzsza srednia ocen w szkole to dlaczego nie wynosi ona 13.0 skoro mamy 13 przedmiotow :D" Te pytania bede pamietal zawsze, choc moze nie nawet same pytania, ale powage z jaka byly zadawane :D Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tevi Re: najglupsze pytanie IP: *.lublin.mm.pl 13.11.06, 23:33 Czy muchy odlatuja na zimę do ciepłych krajów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Czym się różni wróbelek? IP: *.hsd1.il.comcast.net 13.11.06, 23:39 Tym że ma jedna nóżkę bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bork Re: najglupsze pytanie IP: *.chello.pl 14.11.06, 00:19 4 klasa liceum ("stary" system oswiaty), probna matura, nauczycielka dyktuje tematy. Kolega siedzacy za mna stuka mnie w ramie i z przerazeniem w glosie pyta: - Przez jakie "żet" pisze sie Orzeszkowa??? Zamurowalo mnie i nie odpowiedzialem mu na to pytanie - nastapilo u mnie zwarcie obwodow :) A z ostatnich dziejow, moja ukochana kobieta czasem charakteryzuje sie rozbrajajacym oderwaniem od rzeczywistosci. Tuz przed wyborami na prezydenta Warszawy, siedzimy, ogladamy jakies wiadomosci, info idzie o Marcinkiewiczu, ze p.o. prezydenta i cos tam dziala. Moja luba, nagle powrocila do rzeczywistosci, ale nie do konca i ze zdziwieniem w glosie pyta: - Jak to Marcinkiewicz jest z PO?? :)))) Oczywiscie to nie najglupsze pytanie, ale rozmontowalo moja obrone calkowicie. Poz. Bork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petec zaprosiłem jednego zakręconego gościa kiedyś IP: *.eranet.pl 14.11.06, 00:20 na Sylwestra. On: A którego to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
xwegax Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 00:30 no więc ja się kiedyś wybrałam z rodzicami, jak jeszcze byłam małym dzieckiem, na występy kabaretu, którego nazwy niestety nie pamiętam, i słyszałam, jak ktoś mówi o pewnym znanym kolarzu per "cudowne dziecko 2 pedałów". Nie wiedziałam, jak to możliwe, więc w drodze powrotnej zadałam pytanie, wprawiając mamę w totalne zdumienie: - Mamo, jak można być dzieckiem dwóch pedałów, przecież PEDAŁ TO JEST TAKI PAN, KTÓRY KOCHA DRUGIEGO PANA? A teraz, jako poprawna politycznie dorosła dziewczyna, wiem, że nie mówi się pedał, tylko gej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary Re: najglupsze pytanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.06, 00:32 znajoma opowiada o blizniakach,ktorych poznala ...marcin ma 18 lat,na to inna znajoma,a ile ma drugi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syllepsa Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:48 Którędy na Grunwald ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: najglupsze pytanie IP: *.nyc.res.rr.com 14.11.06, 01:26 Nie ma glupich pytan. Sa tylko glupie odpowiedzi. Samo pojecie "glupiego pytania" pochodzi od specyficznego gatunku ludzi, ktorzy niestety wciaz zyja miedzy nami. To szczegolny rodzaj kreatur. Gatunek ten broni watpliwego autorytetu stosujac psychiczny terror. "Glupie pytanie" nalezy do arsenalu wojny psychologicznej ktory uzywaja gdy nie stac ich na rzeczowa i wyczerpujaca odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: najglupsze pytanie IP: 12.206.80.* 14.11.06, 02:17 Kiedy nakręcono film Popioły na podstawie powieści Żeromskiego (oj dawno dawno temu)naiwnie spytałem "To Żeromski został spalony?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedzacy Re: najglupsze pytanie IP: *.fibertel.com.ar 14.11.06, 03:42 a jak wlasciwie sie mowi IRAK czy IRAN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kon Re: najglupsze pytanie IP: *.astra-net.com 14.11.06, 05:01 Podpis szamponu na półce w sklepie - "szampon z czarnej rzeczy" oczywiście miało być rzepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choir najglupsze pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.06, 08:40 Taki kawał zrobił mój kumpel (dwadzieścia lat temu). Telefon do sąsiada. - (K)Dzień Dobry tu sąsiad z dołu. Czy jest u Pana woda. - (S)Proszę poczekać sprawdzę. Tak jest. - To proszę umyć sobie nogi bo aż tutaj śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: najglupsze pytanie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 14.11.06, 09:03 Moja siostra (zatrzymana do kontroli przez Policję). Policjant: - Imię ojca? Siostra: - I Syna i Ducha Świętego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:12 Aż dziwne, że to się jeszcze nie pojawiło. Moim zdaniem najgłupsze pytanie, zadawane bardzo często, brzmi: "WIESZ CO?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: najglupsze pytanie IP: *.186-82-b.business.telecomitalia.it 14.11.06, 15:44 > Moja siostra (zatrzymana do kontroli przez Policję). Policjant: - Imię ojca? > Siostra: - I Syna i Ducha Świętego... analogiczną syt. miał kumpel: Gliniarz: Syn? (tu kumpel miał podać czyim jest synem) Damian: Nie mam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonaty Re: najglupsze pytanie IP: *.aster.pl 14.11.06, 09:07 dzwoni telefon (stacjonarny) odbieram, mowie "słucham?" slysze tesciowa "Andrzej, to ty?" "tak ja" odpowiadam i od razu slysze "Jestes w domu?". "A gdzie mam byc jak odbieram telefon?" Odpowiedz Link Zgłoś
emily_70 Re: najglupsze pytanie 15.11.06, 12:03 Teściowe chyba tak mają! U mnie często zdarza się taka właśnie sytuacja: dzwoni telefon (oczywiście stacjonarny), podnoszę słuchawkę, mówię "słucham" lub "halo" i pierwsze co słyszę "kto mówi?", i już wiem, że to moja teściowa, więc też głupio odpowiadam "ja", na to ona "a gdzie jesteś?". Odpowiedz Link Zgłoś
hildaa Re: najglupsze pytanie 18.11.06, 15:14 no własnie...bo róznie w tej telewizji podają...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobiettka Re: najglupsze pytanie IP: 134.146.212.* 14.11.06, 09:30 moja siostra do mamy: "spisz?" mama: "nie" moja siostra: "to budzic Cie czy nie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: najglupsze pytanie IP: *.de.ibm.com 14.11.06, 09:31 Chyba nic nie pobija mojej mamy kiedy to po każdej mojej niedzielnej wizycie w kościele - pytała: "Co Ksiądz mówił?" :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 09:37 telefon w pracy. odbieram: -dzień dobry, czy ja sie dobrze dodzwoniłam? Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: najglupsze pytanie 15.11.06, 10:18 Dzwoni ktoś do mnie na komórkę. Odbieram i słyszę: - Kto mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrzony "Kochanie dlaczego to właśnie mnie wybrałeś?" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:47 to pytanie mojej panny doprowadza mnie do szału...ostatnio odpowiedziałem - "Pijany byłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: "Kochanie dlaczego to właśnie mnie wybrałeś?" IP: *.botany.gu.se 14.11.06, 18:41 Ej, glupis ty, glupi. Ona oczekuje listy komplementow. Lepiej czesciej jej mow jaka jest wspaniala. (niektorzy ludzie tego potrzebuja, nawet jak nie sa szczere). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:00 To nie pytanie, ale treściowo historyjka zbliżona. Kiedyś strasznie dawno temu, mówiłem znajomej dziewczynce o atrakcyjnym przyjacielu, kończąc "jest tak przystojny, że na sam jego widok dziewczyny zachodzą w ciążę". Na to usłyszałem spontaniczną odpowiedź: "chciałabym go zobaczyć!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:12 moja mama doprowadza mnie do szalu jak np wraca do domu z pracy, wchodzi do mojego pokoju, dzwoni do mnie itp i wszystko zaczyna od dziarskiego zapytania "no i co?" ehheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejho Re: najglupsze pytanie IP: *.prosys.wroc.pl 14.11.06, 10:49 na lekcji histori Pani czyta tekst o A. Mickiewiczu i konczy go zdaniem Mickiewicz umarł nagle. Moja kumpela: Na co umarł mickiewicz? Moja odp: Na GLE Odpowiedz Link Zgłoś
parwardigar Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 11:02 szwagier, za każdym razem jak go widzę lub z nim rozmawiam przez telefon, nawet jeśli widzieliśmy się lub rozmawialiśmy dzień wcześniej: "to co tam u was słychać?" póki co jeszcze się powstrzymuję ale w końcu kiedyś usłyszy "a gó..!" :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
parwardigar Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 11:02 szwagier, za każdym razem jak go widzę lub z nim rozmawiam przez telefon, nawet jeśli widzieliśmy się lub rozmawialiśmy dzień wcześniej: "to co tam u was słychać?" póki co jeszcze się powstrzymuję ale w końcu kiedyś usłyszy "a gó..!" :-/ Odpowiedz Link Zgłoś