kate_lol 21.11.06, 12:41 Ludzie, czy nie rozwalaja was ludzie bioracy udzial w konkursach fotograficznych? Kupili se cyfrowke albo maja w komorce i robia konkursowe zdjecia To ponizej mnie zabilo haaahahah starchips.pl/konkurs/user_page.php?uid=1233 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Fota roku IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.06, 16:02 Fota cosik niewyrazna, ale kobietka ładnie zbudowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Fota roku 21.11.06, 20:56 ale kobietka ładnie zbudowana ;) No nie żartuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 75c Re: Fota roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:04 ładnie????...porażka... a zdjęcie zdaje się robione w saunie, to chyba nic dziwnego,że niewyraźne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Bo wy dziewczyny zawsze takie krytyczne jestescie IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.06, 21:17 ...w stosunku do innych dziewczyn. A dla nas to tak: Jak jest za co złapac to fajnie, i tyle. No, jeszcze buzia ma byc w miare ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xv Re: Bo wy dziewczyny zawsze takie krytyczne jeste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:18 >>No, jeszcze buzia ma byc w miare ładna. i pupa w miare zgrabna :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anik227 Re: Bo wy dziewczyny zawsze takie krytyczne jeste 21.11.06, 21:19 kurcze ja mam piegi przyniej:(((((((( fota niezbyt:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza O, bynajmniej nie zawsze 21.11.06, 21:34 Gość portalu: Marek napisał(a): > ...w stosunku do innych dziewczyn. Często mówię komplementy przedstawicielkom własnej płci. A dla nas to tak: Jak jest za co złapac to f > ajnie, i tyle. Złapać koleś to się możesz za fiuta. Taki biust też ci się podoba? krant.telegraaf.nl/krant/ditjaar/hetjaar2000/fotos/jaar00.lolo.jpg No, jeszcze buzia ma byc w miare ładna. No, no, co za wyrafinowany facet. Możesz się umówić z moją służącą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek A własnie ze zawsze IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.06, 23:13 > Taki biust też ci się podoba? > > krant.telegraaf.nl/krant/ditjaar/hetjaar2000/fotos/jaar00.lolo.jpg > A jak mam za cos takiego złapac? Nie mam rąk jak koparki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: A własnie ze zawsze IP: *.aster.pl 21.11.06, 23:39 to chyba słynna śp. Lola Ferrari, czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: A własnie ze zawsze 21.11.06, 23:52 Ło matko! Makbra! Nikt mi nie wmówi, że ta babka się może komuś podobać! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A własnie ze zawsze 22.11.06, 19:26 Gość portalu: lila napisał(a): > to chyba słynna śp. Lola Ferrari, czy jakoś tak Ona ci jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Tak, Mareczku 22.11.06, 19:27 jeżeli fakty przeczą twoim teoriom, tym gorzej dla faktów... Przyznaj się szczerze, jesteś robolem i z budowy krzyczysz do kobiet "ale dupa"? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Często mówię komplementy przedstawicielkom 22.11.06, 19:42 własnej płci. Mareczku, czytać potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigcyc Re: Dla czego smiejecie sie z mojej zony???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś