otok 10.05.03, 22:15 Byl juz kiedys taki watek,ale chyba nie ma zastoju w radosnej tworczosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 12:11 Może nie niecenzuralny, ale baaaardzo mnie 'rozbawił', kiedy dostałam go ok. 2 w nocy, będąc już dawno w objęciach Morfeusza:-)))) 'Tu kontrola snu. Śpisz dobrze? Nie jest Ci zimno? Nie śnią Ci się koszmary? OK- śpij dalej. Za godzinę znowu to skontrolujemy.' pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missm Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: *.warynski.net 14.05.03, 13:38 A mnie obudził taki (ten z poprzedniego wątku sama rozsyłałam w akcie zemsty): "Mmm jeee taaak... ooooch... o, bejbe... jeszcze!!! TAAAAAK!!!! To jest właśnie sex przez telefon. Naliczono opłatę 6,80+VAT. Dziękujemy :)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missm Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: *.warynski.net 14.05.03, 13:40 A to z okazji Bożego Narodzenia: "cześć! Tu Św.Mikołaj! Byłeś grzeczny? Nie kradłes? To się naucz, bo wiecznie prezentow ci nie bede przynosił!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missm Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: *.warynski.net 14.05.03, 13:42 ...i jeszcze jeden mam achowany w moim telefonie: (to dopiero można sie wkurzyć ;) ) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Bardzo dobrze. Jutro poćwiczymy: A-B-C... :D Fajny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: *.topnet / 10.0.0.* / *.elsat.net.pl 23.05.03, 15:24 Szczyt Bezrobocia ? - Pajęczyna U Blondynki Miedzy Nogami Ulubione Danie Bladynki - Danie Dupy Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y 14.05.03, 15:50 Ja mialam taki: "Lepiej wysadzic pociag jak skreca niz jak jedzie prosto" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: www:* 23.05.03, 10:44 anahella napisała: > Ja mialam taki: > > "Lepiej wysadzic pociag jak skreca niz jak jedzie prosto" Piekne :-) jarek Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y 14.05.03, 17:02 Te SMSy to jak vlepki w autobusach, fajne, najlepsza wg mnie jest kontrola snu Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik_el Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y 14.05.03, 19:56 Najlepiej na poranek niedzielny... "Cześć tu plemnik. ups...chyba pomyliłem komórke" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasa Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: 213.17.150.* 14.05.03, 21:05 A to: 1. Witaj, jestem wesoła kosmitka. Przybrałam postać twojego telefonu. Tym kciukiem właśnie robisz mi dobrze, a po twoim uśmiechu widzę, że ci się spodobało... 2. Najpierw jest twardy i suchy, ale jak sie go włoży i wyciągnie, to staje się miękki i mokry... Co to jest? Odp. No, przecież rogalik w mleku. TY ŚWINTUCHU!!! 3. W nocy nachodzisz mnie w łóżku. Napastujesz moje ciało. Wyszukujesz jego ulubioną cześć. Zaczynasz ssać, ssać... Pierdolony komar! Odpowiedz Link Zgłoś
danone Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y 22.05.03, 21:39 Mocze nogi w slonej wodzie piwo cieknie mi po brodzie, dziwki gratis robia loda, w morzu nawet ciepla woda, dookola las choinek, k.... to jest odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietia Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: *.chello.pl 22.05.03, 23:31 Ja dostałem takie: 1. Radio trąbi, że Policja znalazła całkowicie spalone zwłoki mężczyzny z małym chujem. Odezwij się, że to nie Ty, bo się martwię. 2. Gdy mężczyzna mowi do kobiety świństewka, to jest to molestowanie seksualne, a gdy kobieta mówi świństewka do mężczyzny, to kosztuje to 4,22 za minutę + VAT. 3. Rano chcę byś czuł mnie w sobie, chcę czuć jak muskasz mnie ustami i do buzi bierzesz, czuć jak wpływa Ci do środka gorąca rozkosz... To ja Twoja poranna kawa ! 4. Musimy poważnie porozmawiać, bedzie to dla Ciebie szok ale minie z czasem, wolę by to wyszło ode mnie a nie od innych, będzie mniej bolalo: MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE Kłaniam się uprzejmie Pietia _________________________________________ I to by było na tyle co i na przodzie.... a reszta jest milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
wisenna Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y 23.05.03, 11:48 chce pojsc z toba do lozka i spedzic w rozgrzanej poscieli kilka goracych dni i nocy... ze mna masz szanse sie spocic w lozku... twoja grypa pozdro, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Smieszne,niecenzuralne SMS-y IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 21:12 Zajrzyjciena; www.joemonster.org/categories.php?op=newindex&catid=4 Odpowiedz Link Zgłoś