Gość: N-Cute Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 01:04 śpiewający radośnie groszek, cieszacy się,że jest smaczny... MASAKRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: Najgłupsze hasła reklamowe 07.09.05, 23:56 o taaak ! (szanowny przedmówco) i w ogóle.. wszystkie produkty spożywcze szczęśliwe na te perspektywy bycia strawionymi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 02:02 A pamiętacie "Owocowe Frutki, Frutki, Frutki..."? Bardzo szybko dzięki podśpiewywaniu tego przez moich kolegów z reklamy jakichs gum do żucia zrobiła się reklama... męskiego przyrodzenia ;) :P Jeśli chodzi o wg mnie najgorszą to wprost NIE TRAWIĘ reklam Vanisha!!!! Nie dość że ten różowy kolorek tak w oczy tamtaramta, że aż boli, to jeszcze hasło :"A teraz obleję panią olejem" tudzież wersja >truskawki na bluzce< - i oczywiście Bogu ducha winne ofiary całe uhahane... Ode mnie by taka "lalunia" dostała w.... (czambo)!!! ;P A jak Wam się podoba nowy Durex? Reklama w przymierzalni... ;D O mało na podłodze nie wylądowałam, jak się okazało, że to jednak NIE reklama nowiutkich dżinsów Levis'a\Americanos\itpitd! Świetny element zaskoczenia i reklama ogólnie rewelacyjna (ta profesjonalna mina ekspedientki... LOL!!!) ale... No właśnie, małe "Ale": Pod koniec jest hasło: "przed użyciem przeczytaj uważnie ulotkę" ...aż się prosi żeby dokończyć "...lub skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rianka Re: Najgłupsze hasła reklamowe 11.09.05, 18:21 "A niby dlaczego??!!" - chamska babka z reklamy jakiegoś wybielacza doprowadza mnie do furii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.katowice.msk.pl / *.katowice.msk.pl 21.09.05, 20:45 ok 23.00 na polonia1 reklamy panienek i hasło: chcesz poznac mój sok pożądania? Wyślij SMS o treści "SOK" na nr.... itd Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 17.10.05, 23:56 Ostatnio w jednej z krakowskich stacji radiowych często można było usłyszeć reklamę RETRO PARTY odbywającego się w pewnej podkrakowskiej dyskotece. Nazwa RETRO kojarzy się z czymś bardzo starym, tymczasem na wspomnianym RETRO PARTY miała być muzyka z... ostatnich pięciu lat! Jak ten świat leci do przodu, że to co ma 5 lat, już jest retro! :))))) I jeszcze reklamowali to hasłem: "Posłuchaj, czego słuchał twój starszy brat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:22 "Wasz jogurt tego nie potrafi"...Szwabska beznadzieja. "Wszystkie reklamy z bachorami, ich podjrzanie młodymi mamusiami, tatusiami i wypasioną chata w tle doprowadzaja mnie do szału. Reklamy leków typu Espimisan - brzydzą. Reklamy typu Vanish z różówą pralką, wredną dziwką, polewającą ludzi olejem i paskudną puszką proszku powinny być zakazane. Lubię reklamy Peedigree, ostatnio. Te różne psy...I hasło "Psy górą". Moje psy są za. Kot - przeciw. Tandeta to reklamy tesco. Fuj! I ta dziewucha, co ze szczęścia przy kasie prawie odlatuje...O, tej baby w ogóle nie trawię. Cos tam jeszcze w jakiejś reklamie gledzi o sweterku "powiedzieć jej?" i w reklamie piwa "dopiero szósta". Chamska jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ag.n Re: Najgłupsze hasła reklamowe 18.10.05, 18:36 dopiero szósta jest świetna, trzeba po prostu obejrzeć całość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Najgłupsze hasła reklamowe 21.10.05, 21:28 Niepowtarzalnego smaku nie znajdziesz w akwarium... Kto to wymyślił? Chyba ktoś, kto już próbował żarcia dla rybek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 23:04 Reklama jogurtu. Panienka szepcze drugiej do ucha: - ZRÓB KOLEDZE NALEŚNIKA! taa.... Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Najgłupsze hasła reklamowe 06.07.06, 13:17 ale to nie była reklama jogurtu tylko naleśników w płynie, gotowych do smażenia (Gellwe to chyba było), nie zmienia to jednak faktu, że hasło tragiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinapaulina Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 14:05 "Andrzej Lepper - człowiek z charyzmą" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 22.10.05, 16:21 Gość portalu: paulinapaulina napisał(a): > "Andrzej Lepper - człowiek z charyzmą" ;-) z CHARAKTEREM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiewiór Zdzisław Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:13 Podczas kampanii prezydenckiej większość takich plakatów w Krakowie miała na końcu dopisek ,,buraka". Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.11.05, 14:22 Ostatnio widziałem coś takiego na billbordzie: "klub pancernika - kliknij w fotelik" i obrazek przedstawiający dziecko oraz psa siedzące w samochodzie i przypięte pasami. Zastanawiam się, czego to jest reklama, bo z treści zupełnie nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Najgłupsze hasła reklamowe 06.07.06, 13:20 ludzie, czytajcie trochę uważniej "Klub Pancernika - klika w fotelikach", klika czyli inaczej banda, grupa. to taka kampania społeczna, żeby dzieci się upominały, że w samochodzie trzeba je przewozić w fotelikach. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.11.06, 15:21 domi_mikolka napisała: > ludzie, czytajcie trochę uważniej "Klub Pancernika - klika w fotelikach", klika > > czyli inaczej banda, grupa. to taka kampania społeczna, żeby dzieci się > upominały, że w samochodzie trzeba je przewozić w fotelikach. A jak rodzice pomimo upominania się dzieci nie będą ich przewozić w fotelikach, to dzieci pewnie mają rodziców zadenuncjować? Jak radziecki bohater z czytanki? Zaiste, niezła klika. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 13.03.06, 00:27 "Cała Polska czyta dzieciom" - a wśród postaci na plakacie "kocór". Ładny przykład dają tym dzieciom... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikarz77 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 02.05.06, 21:03 Jesli chodzi o reklamy....to smieszne i z wypowiedziami naszych ukochanych politykow znajdziecie na www.e-newsroom.pl/index.php? doc_sid=6¶m=10043cff5268a994 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.tvgawex.pl 03.05.06, 01:37 "I odszedł... bo nie miała pomysłu na obiad". Nóz się w kieszeni otwiera!:) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_malgorzata Re: Najgłupsze hasła reklamowe 21.06.06, 09:31 a w Angli widziałem na bilboardzie reklame czegoś tam dla kobiet i hasło "Do you know yourself as well as she knows you ?" i weź to przetłumacz :) "Znasz siebie tak dobrze, jak ona zna Ciebie ?" W mniare dobre hasło, wydaje mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g-p Mam takie zmęcozne nogi... IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 02.07.06, 10:52 -Nie używasz żelu Lioton tysiąc???!!! ( mnogość znaków inerpunkcyjnych całkowicie zamierozna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:09 kefirek SIELSKA DOLINA... pewien oksymoron taki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikowa1 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 05.07.06, 19:57 Czyste pragnienie musi zaowocowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błoniek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 11:36 Pan Boniek na reklamie mundialowej, w sekwencji 1 (widać tylko telefon w dłoni) trzyma go (telefon) lewą ręką, a w sekwencji 2 (widać Bońka i zaglądających mu przez ramię kibiców) już w prawej dloni. Jest oburęczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 22:55 Vanish. Zaufaj różowej sile. Nie wiem czemu, ale zawsze słyszę "zaufaj różowej kile" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:25 po drodze jadąc nad morze: sklepik a'la skansenik, wszystko ogrodzone i hasło: "narty, namioty i inne klamoty" płakałam dobre parę km ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzbogacony witamin Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 21:15 ze 2 razy widziałam reklame podpasek ze specjalnym systemem ODOR KONTROL no ludzie kochani, litości !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blue1986 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 23.07.06, 15:59 przeczytałam wszystkie wypowiedzi a nie ma najgorszej reklamy: Tomek gdzie byłeś? biegałem... ale ta koszulka nawet nie pachnie(rzeczywiście bo pot pachnie...) i tu pokazuje swoj dezodorant;\ cholera!! i jeszcze papier mola...i dla TATY i dla mamy i dla kazdej małolaty jest najlepszy przecież wiecie żyć bez niego nie możecie...też mi...pffff Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 22.10.06, 23:23 Było kiedyś (dość dawno): "Ale fajny papier do... pupy!" Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 07.11.06, 23:10 I jeszcze coś takiego (była kiedyś taka "reklama społeczna") ZŁE ŻYCIA KOŃCZĄ SIĘ ŚMIERCIĄ Z tego by wynikało, że jak ktoś dobrze żyje, to jest nieśmiertelny. W ogóle nie lubię tych "reklam społecznych", dla mnie są jak hasła propagandowe za komuny. Reklama to powinna być komercja i już! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.01.07, 01:58 "Mam wszystko w zupie" - reklama jakiegoś dalekowschodniego świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyk7 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.01.07, 16:37 mnie krew zalewa jak widze reklamowke mucosolvanu - siedzi ojciec z synem i ten drugi pyta sie co to jest. Tatus odpowiada: to moj syrop na kaszel!!!!!!!!!!!! synus: a jak on dzaila??? i bla bla bla. nastepny przyklad to reklama z teresa lipowska i tym zelem do protez... albo nowa reklama aleve... zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 15.03.07, 16:34 Była kiedyś taka reklama rosołków KOGUTEK. Animowany kogut zachęcał do ich kupowania za pomocą hasła "Na drobiu to ja się znam". Brzmiało to jak kanibalizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
5_zona_grabarza Re: Najgłupsze hasła reklamowe 15.03.07, 16:51 Mnie najbardziej wnerwia ta blondyna z męskimi brwiami od jogobelli: Owoce w jogobelli takie właśnie SOM. SOM jak zerwane prosto z krzaka. wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Pieluchy IP: *.eranet.pl 15.03.07, 18:34 w jednej reklamie pieluch narrator opowiada, że "pieluszki XXX świetnie chronią TWOJĄ pupę" czy coś takiego, na litość boską, dlaczego MOJĄ???? to już/jeszcze nie ten wiek... a podstawowi użytkownicy akurat tego produktu chyba jeszcze nie umieją mówić[?]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ena Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 21:39 Hasło reklamowe firmy sprzedającej ciuchy ciążowe (cytat z pamięci): Dla takich ubrań warto zajść w ciążę. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okocim mocne Co za watek... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.07, 14:56 masakra, połowa wpisów o tym że poiisson to po francusku ryba a poison to trucizna, ile można? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 27.03.07, 22:39 Nie tyle hasło, co pomysł. Billbordy nowej sieci komórkowej Play z paluchem wystającym z ust zamiast języka. Obrzydliwe! Na wstępie ta sieć jest u mnie przegrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.zakoniczyn.net 27.03.07, 22:45 a ta reklama zarcia dla psa(na literke P) i zarcia dla kota(sponsoruje literka W i jakas tam, hehehe)? gwarancja smau albo zwrot pieniedzy? to co, ja mam sprobowac czy czekac az zwierzak w Wigilie cos napomknie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.04.07, 00:29 Najnowsze hasło reklamowe jednego z krakowskich centrów handlowych: WIOSENNE NATURZENIE. Mnie to kojarzy się z "wynaturzeniem". Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 15.04.07, 00:49 Najnowsze hasło sieci Decathlon: JUTRO ZACZYNA SIĘ DZIŚ. Aż strach pomyśleć, co zaczyna się jutro... Brzmi jak jakieś hasło propagandowe z PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:35 NIc nie przebije hasła reklamowego pewnej firmy ze Szczecina, produkującej, jak rozumiem, rury. Reklama ukazała się w codziennej gazecie. RURA DLA PRAWDZIWEGO MĘŻCZYZNY. gdzieś to nawet mam, wycięte z gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 13:46 I jeszcze: reklama gabinetu dentystycznego o wdzięcznej nazwie Ząbal. "Rwiemy, plombujemy, oczyszczamy, szlifujemy, lakierujemy. Twoje ząbki będą zachwycone!" Ja tak nie uważam. :)) Gdyby nie te zachwycone ząbki możnaby pomyśleć, że to reklama jakieś firmy remontowej...Do tego rysunek dwóch ząbków w kapeluszach i z laseczkami, objętych, roześmianych i jakby pijanych... Jeszcze coś mi się przypomniało: Na prywatnej przychodni medycyny rodzinnej, o bardzo złej sławie, której budynek zdobiła reklama - LECZYMY, ktoś bardzo zgrabnie dopisał: ALBO USYPIAMY. Istotnie starsi pacjenci ich nie interesowali, skierowania niechętnie, za to chętnie recepty na leki, tych firm, których przedstawiciele przesiadywali w gabinetach. Nad rejestracją wisiał napis: Nasi pacjenci się nie skarżą. Aż chciałoby się dopisać, bo są na cmentarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
tunaman Re: Najgłupsze hasła reklamowe 15.04.07, 17:08 TATOTATO REKS UCIEKł!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elth Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.crowley.pl 15.04.07, 21:35 -Kim chciałabyś zostać jak będziesz duża i dojrzała? -Owocem Jogobelli! blee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eveer Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 91.192.196.* 15.04.07, 21:35 Spróbuj- nowy Clin z alkoholem! :D albo 'olej dynamicznych ludzi' 'nie zapomnijcie parasoli bo od środy pogoda dla bogaczy!' (dla bogatych pogoda, a my mamy wziąć parasole, czyli dla nas pogody nie będzie...?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipika Pulsujący wulkan mój to Ty! IP: *.filg.uj.edu.pl 16.04.07, 10:09 Ludzie-czy tylko ja tak to słyszę, czy facet naprawdę to śpiewa w reklamie "Merci"??? Doprowadza mnie do szału w kontrascie z przesłodzonymi, filmowanymi "w zwolnionym tempie" obrazkami czułosci rodzinnej, wielopokoleniowej... -oczywiście do odstrzału ZAUFAJ RÓŻOWEJ SILE (nigdy nie kupiłam i nie kupię vanisha) -reklamy polbanku za stado "uroczo" sepleniących PRAWDZIWYCH pracowników banku ze sprężynką w łapie -kosmetyki "OTSZYW SFOJE FŁOSY" : ta nieznośna maniera bezdźwięcznego mówienia na przydechu -tak mnie wnerwiają,że nie pamiętam nawet o jaką firmę chodzi! Oto efekt reklamowy. -"Będziecie tak silni jak tata" - a biedne dziecko musiało tego "siłacza" pchać do stołu, taki z niego mocarz! -NIE POZWÓL ABY BÓL CIĘ SPOWOLNIŁ- a dlaczego mam ciągle gnać przed siebie??? -OTO MOMENT WYBORU- ohydne zimne babska wciskające jedynie słuszne leki -JESTEM DENTYSTĄ/LEKARZEM {wszyscy w okularach)- akurat!! ale się wkurzyłam -samym wspominaniem tego badziewia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eewa wziuuuu IP: *.filg.uj.edu.pl 20.04.07, 10:18 z masą uśmiechniętych debilnie szarych postaci.... a zaraz na drugim miejscu: "ty tez możesz mieć osobistego doradcę jak tylko zarabiasz 3 tysiące złotych" -czyste chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 05.05.07, 20:27 Hasło jakiegoś sklepu RTV/AGD w Krakowie: KTO U NAS KUPI, TEN NIE JEST GUPI - pisownia oryginalna. I jeszcze na plakacie jakieś dzieci w nastoletnim wieku. Reklama osiągnęła poziom zdziecinnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 05.07.07, 01:31 Najnowsze hasło reklamujące wyprzedaż w krakowskiej Galerii Kazimierz: "Kazimierz za, a wy przed aż". Ktoś pewnie chciał się popisać, że wymyślił grę słów, ale za bardzo mu nie wyszło, bo to "wy przed aż" to jakoś nie za bardzo po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś