barracuda7110 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 29.06.07, 23:10 Orange za drożyznę i reklamy ze straszliwie i obrzydliwie drętwą Jędrzejczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:45 też wypadłem z tej firmy jak mi się tylko umowa skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OrlenVerva Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 06.07.07, 07:49 Nie jestem zagorzałym fanem F1, ale od kiedy zaczął jeździć tam nasz Kubica, to czasami luknę na jakiś wyścig. No i po ostatnim razie, to wręcz odrzuca mnie wymiotnie od Orlen Verva!! Co chwilę zapodają albo ich reklamy, albo "sponsorem relacji jest..." brrrrrrrr! To jest tak nachalne, że wręcz odrzucające!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:12 Trwający do dziś relikt z PRL, w którym nic się nie zmieniło - panie tak samo "śliczne" i "uprzejme", zawyżone ceny, dziadostwo i skansen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Avon, oriflame i inne badziewia IP: *.eranet.pl 11.07.07, 07:55 A zwłaszcza AVON z powodu panującego tam MEGA mobbingu w robocie i wmawiania ludziom, że badziewie, którego w cywilizowanych krajach nikt już nie chce - to produkt wart niemałych pieniędzy i czekania tygodniami na dostawę. Za arogancję i chamstwo "derekcji". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz747 Re: Avon, oriflame i inne badziewia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 03:24 Avon - moze i niektore kosmetyki mają dobre, ale ich katalogi sa tak denne i wypacykowane ze nie moge tego czytac ani ogladac, kazde gowno zapakowane w sloiczek w Avonie jest cudem ktore pozwoli 50latce wygladac młodo i swiezo...bleee, i te zdjecia pseudo-delikatniutkie, laski jak takie pacynki-laleczki i pewnie umalowane kosmetykami lepszych firm, bo nie wierze ze takie makijaze mozna zrobic tymi tandetami z avona Biedronka- co prawda czasem bywam, ale brud i smrod niesamowity, strasznie nie dbaja o to by klient czul sie tam dobrze, odnosze wrazenie ze to markecik dla starych babć.(co dziwne lubie na przyklad Reala, jakos tam przyjemnie sie zakupy robi i Lidla za niemieckie sprowadzane produkty, bardzo dobre) nie marka ale cos w tym stylu - Fotka.pl - skupisko najgorszych gim-gadów w rozowych ciuchach z tzytzami na wierzchu i glonojadow z mina zlozona jak do pocalunku, bleeeee wszystkie podroby coca coli, oryginal to tez syf ale ma znosny smak a te wszystkie podrabiacze sa ohydne (Pepsi lubie:)) Fiaty i Daewoo, obie marki produkuja ohydnie brzydkie auta Honda, BMW i stare golfy - dres za dresem i dresem popycha, no nie i juz Acer - koajrzy mi sie z taka niszową firma, taka ktora wychwalaja tylko Ci ktorzy to cos kupili Sony Eriksony - badziew, obsluga tego jakas taka nieteges i tez mi sie kojarzy z takimi brudasami i drechami Saturn tylko za slogan, oryginalny niemiecki brzmi Geiz Ist Geil, co tez nie brzmi madrze (tylko dla niemieckojezycznych;)) ale ten Zer dla Skner to porazka niesamowita Nienawidze wprost sklepow z ubraniami w ktorych daja łupanke techno. chocby nie wiem jak fajny ciuch tam mieli to po prostu nie wyrobie tam 5 minut, patrz Diverse, ostatnio House, wszystkie Terranovy i inne badziewia tez zaczely grac umtss umtss bumcyk cyk, okropienstwo Odpowiedz Link Zgłoś