Dodaj do ulubionych

Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego?

• barracuda7110 Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? 29.06.07, 23:10
      Orange za drożyznę i reklamy ze straszliwie i obrzydliwie drętwą Jędrzejczak.
      • Gość: lelek Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:45
        też wypadłem z tej firmy jak mi się tylko umowa skończyła
    • Gość: OrlenVerva Re: Marka, od której mnie odrzuca i dlaczego? IP: 193.109.212.* 06.07.07, 07:49
      Nie jestem zagorzałym fanem F1, ale od kiedy zaczął jeździć tam nasz Kubica, to
      czasami luknę na jakiś wyścig. No i po ostatnim razie, to wręcz odrzuca mnie
      wymiotnie od Orlen Verva!! Co chwilę zapodają albo ich reklamy, albo "sponsorem
      relacji jest..." brrrrrrrr! To jest tak nachalne, że wręcz odrzucające!!
    • Gość: Kaziu Społem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:12
      Trwający do dziś relikt z PRL, w którym nic się nie zmieniło - panie tak samo
      "śliczne" i "uprzejme", zawyżone ceny, dziadostwo i skansen
      • Gość: Baśka Avon, oriflame i inne badziewia IP: *.eranet.pl 11.07.07, 07:55
        A zwłaszcza AVON z powodu panującego tam MEGA mobbingu w robocie i wmawiania
        ludziom, że badziewie, którego w cywilizowanych krajach nikt już nie chce - to
        produkt wart niemałych pieniędzy i czekania tygodniami na dostawę. Za arogancję
        i chamstwo "derekcji".
        • Gość: liz747 Re: Avon, oriflame i inne badziewia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 03:24
          Avon - moze i niektore kosmetyki mają dobre, ale ich katalogi sa tak denne i
          wypacykowane ze nie moge tego czytac ani ogladac, kazde gowno zapakowane w
          sloiczek w Avonie jest cudem ktore pozwoli 50latce wygladac młodo i
          swiezo...bleee, i te zdjecia pseudo-delikatniutkie, laski jak takie
          pacynki-laleczki i pewnie umalowane kosmetykami lepszych firm, bo nie wierze ze
          takie makijaze mozna zrobic tymi tandetami z avona
          Biedronka- co prawda czasem bywam, ale brud i smrod niesamowity, strasznie nie
          dbaja o to by klient czul sie tam dobrze, odnosze wrazenie ze to markecik dla
          starych babć.(co dziwne lubie na przyklad Reala, jakos tam przyjemnie sie zakupy
          robi i Lidla za niemieckie sprowadzane produkty, bardzo dobre)
          nie marka ale cos w tym stylu - Fotka.pl - skupisko najgorszych gim-gadów w
          rozowych ciuchach z tzytzami na wierzchu i glonojadow z mina zlozona jak do
          pocalunku, bleeeee
          wszystkie podroby coca coli, oryginal to tez syf ale ma znosny smak a te
          wszystkie podrabiacze sa ohydne (Pepsi lubie:))
          Fiaty i Daewoo, obie marki produkuja ohydnie brzydkie auta
          Honda, BMW i stare golfy - dres za dresem i dresem popycha, no nie i juz
          Acer - koajrzy mi sie z taka niszową firma, taka ktora wychwalaja tylko
          Ci ktorzy to cos kupili
          Sony Eriksony - badziew, obsluga tego jakas taka nieteges i tez mi sie kojarzy z
          takimi brudasami i drechami
          Saturn tylko za slogan, oryginalny niemiecki brzmi Geiz Ist Geil, co tez nie
          brzmi madrze (tylko dla niemieckojezycznych;)) ale ten Zer dla Skner to porazka
          niesamowita
          Nienawidze wprost sklepow z ubraniami w ktorych daja łupanke techno. chocby nie
          wiem jak fajny ciuch tam mieli to po prostu nie wyrobie tam 5 minut, patrz
          Diverse, ostatnio House, wszystkie Terranovy i inne badziewia tez zaczely grac
          umtss umtss bumcyk cyk, okropienstwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka