Gość: muromuh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:39 Uwielbiam fprost kaletrzyć polski jenzyk. A zwłasztrza ten pisany. Moje obżydzenie do ortografji wzieło się stond że w szkole podstawowej miałem francowatom nałóczycielkem od polaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muromuh = wieśniak Re: Jesdem ortograficznym sadystom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:41 Jesteś zwykłym nieukiem, a nie żadnym sadystą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muromuh Re: Jesdem ortograficznym sadystom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:57 Ludzie, śfir na foróm!!! Od tej hwili nje rzartójmy bo się zezłości. A morze to kturaś z kaczek, bo potrzucie chómru ma podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muromuh = wieśniak Re: Jesdem ortograficznym sadystom IP: *.kolornet.pl 20.05.07, 11:10 Uważasz, że robienie błędów jest zabawne? Weź się naprawdę cofnij do podstawówki, jeżeli taką w ogóle skończyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek Re: Jesdem ortograficznym sadystom IP: *.acn.waw.pl 21.05.07, 10:52 ija tesz piszeł jak mi sie podoba i nie pszejmóje sie błendami W tym tekźcie nie ma błendóf bo jego senz jest jasny! A tak wogule to pisanie z blendami jest bardzo fajne :) Posdrafiam i zapraszam do zabawy anty-ortograficznej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Jesdem ortograficznym sadystom 21.05.07, 13:41 mufta i piszta poprawnymy formamy, a bedzieta mnieć piontkuf jag mrufkuf :)) Odpowiedz Link Zgłoś