Gość: seb IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 22.05.07, 21:47 oto pare zaslyszanych: -rozboj -skandal -clinton i najlepsze na koniec: -irasiad :D kto mnie przebije? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olcia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:50 Psipsia- tak się nazywała jamniczka sąsiadki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 22.05.07, 22:29 Od mojej sąsiadki pies nazywał się Frajer, i podobno czasem na dworze dochodziło do niemiłych potyczek z panami:] Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 08:48 moj pies sie nazywal TARMOŚ nie reagowal na komende "do nogi" tylko "za nogi" ze niby mial sie schowac za moje nogi kiedy sie do kogos zblizal wolalalm Tarmoś za nogi ale bylo nieraz smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 00:16 Ugryź, Dudek Odpowiedz Link Zgłoś
morgana9 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 08:10 na moim osiedlu z kolei amstafka to shaza - idealnie do niej pasuje:) --- s10.bitefight.pl/c.php?uid=58433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aagaszka Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:59 psie imie to Klarnet a kot mojej koleżanki nazywał się Acisław Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 17:13 Pompon Frędzel Tranzystor Amisz Bubek Kotek (szczególny pies, który wyglądał jak kot) moja kotka reagowała tylko na słowo: Dziwka, a co było "zabawy" jak się ja wołało do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:33 Moja mama ma kotkę o imieniu Dziwka, kiedys kolega zrobił jej zdjęcie i wrzucił na serwer firmy fotograficznej. cos tam sie przycięło i przez prawie tydzien strona fimy otwoerała się zdjęciem kocicy z podpisem "kotka dziwka". Do tego dodam, ze na kotk sie gwiżdze zupełnie, jak na psa:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OO Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.aster.pl 26.05.07, 23:33 > strona fimy otwoerała się zdjęciem kocicy z podpisem "kotka dziwka". Do tego Ahahah...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.smstv.pl 23.05.07, 18:28 Korek, Kapsel (oba na jednym osiedlu, ich właściciele to jednak nie lokalni pijaczkowie), pamiętam jeszcze imię Ruby, właściciel nieraz już uciekał przed tęższymi panami z trzema paskami w lampasie spodni: bynajmniej nie od garnituru:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 18:31 Ale dlaczego imię Ruby tak działało na tych usportowionych panów? Rozumiem, jakbym przy nich suczkę Karkówkę przywoływała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.strefa.com 23.05.07, 18:33 nie mam psa, ale gdybym miał nazwał bym go Chojrak Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 18:37 Chojrak jest świetny :D Tylko chyba byś nie chciał, żeby miał takie dziury w zębach, jak bohater kreskówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.strefa.com 23.05.07, 19:23 haha że gdybym miał juz takiego Chojraka to bym bu takie dziury zrobił, a potem jeszcze na różowo ufarbował:)taki słodki psiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bechemole Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:46 ja sam jestem chojrak, ale nieaktualny, i nie fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bechemole Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:47 a moze fioletowy bo z fiolki, czyli chemol Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 19:49 To Ty dentysta sadysta jesteś! ;) Ale różowy pies.... Jakie "branie" byś na spacerach pod dyskotekami miał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.smstv.pl 23.05.07, 18:49 funny_game napisała: > Ale dlaczego imię Ruby tak działało na tych usportowionych panów? Brzmi jak gruby, tym bardziej, że akurat rzecz miała miejsce na Śląsku, kaj ruby się godo na grubasa:) Verstanden? Understood? Compris? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 18:51 OK, ok, już kumię ;) (choć myslałam, że może Rugby, a nie Ruby...) Jakbym mieszkała na Śląsku, to bym psa nazwała Zaś, bo mi się to słowo ssstrasznie podoba. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bechemole Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:05 krasy, to chyba dla dalmatynczyka Odpowiedz Link Zgłoś
trinity_1 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 12:57 Mojpies nazywa się Gruby i też czasami mam problemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_m Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: 217.153.177.* 24.05.07, 15:02 trinity_1 napisała: > Mojpies nazywa się Gruby i też czasami mam problemy:) mój też:) sam sobie wybrał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:54 Mój znajomy miał kiedyś psa imieniem PUSIA (hicior maksymalny) i jak się go ktoś pytał, jak się wabi pies to mówił, że nie pamięta, bo wstydził się powiedzieć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 20:00 Puti-puti Puciu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:04 o, przypomniało mi się jeszzce że wykładowczyni pewna miała psa imieniem FIFI, o którym namiętnie nam opowiadała Odpowiedz Link Zgłoś
kinga296 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 20:32 Przyjaciel mojego męża ma psiaka ze schroniska, którego nazwał Bidon. A drugi kolega ma pieska imieniem Browar ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ensztain Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:39 Powsinoga :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 19:24 BETON, no niestety BETON... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 15:26 Znajomi mieli kundelka o fajnym skądinąd imieniu Tropek, które to imię złośliwie przekręcałam na Trepek, Trupek, Trampek... Los się na mnie zemścił po latach - nazwisko które mam po mężu jest przeinaczane nagminnie ;-) A najgłupszymi imionami dla zwierzaków są imiona ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 18:24 Kaksi. To po fińsku "Pierwsza" (czy "Druga" - w każdym razie coś z liczebikami;) a po szwajcarsku (tak, jest taki język:) to znaczy "g..no" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patt Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.stg.pl 24.05.07, 19:52 Miałam kiedyś psa imieniem Psotka. Kiedyś, na spacerze jeden znajomy zapytał o jej imię. Powiedziałam, że Psotka, a on zaczął ją przywoływać "Cnotka, Cnotka, do nogi!" :D A Kapsla też znam i Nerę (zdrobniale... Nerka!) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 19:59 Kaksi to dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 21:49 Dzięki. Wiedziałam, że to coś z numeracją, ale nie pamiętałam dokładnie:) A piesek nazywa się tak, bo urodził się jako drugi w miocie:)) Przyznacie, że bardzo to "oryginalne";)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlamane serce :/ Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: 195.47.201.* 25.05.07, 09:03 a moj kolega, ktory lubi przyjarac nazwal psa Detoks :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 14:42 Precel - też wielojęzycznie, bo niemieckojęzyczni rozumieją. Ma kumpla Bigosa. Ten już jest nazwany narodowo. Koleżanka Amerykanka miąła pieska Binę, miał byc Jarzębina, ale nikt nie był w stanie tego wymówić i została Bina. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra teyoo 22.06.07, 20:13 uswiadom mnie, jaki to jezyk? czy masz moze na mysli dialekty retoromanskie? bo o szwajcraskim, jako zywo, nie slyszalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
amtree Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 01.09.07, 21:25 Masz na myśli retoromański. Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 10:22 bols kiedyś na spacerze spotkałam tequilę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 10:28 Mój pies nazywa się Kefir, a suczka w której się kocha nazywa się Tequila. Przyznacie, że mieszanka porunująca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy75 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 10:37 wczoraj spotkałam na spacerze malutkiego psiaczka o imieniu Predator.... Wlasciciele tak go nazwali bo juz mają kota - o imieniu Rambo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 14:25 > Mój pies nazywa się Kefir, a suczka w której się kocha nazywa się Tequila. > Przyznacie, że mieszanka porunująca ;) A ich potomka nazwijcie Paw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.pekao.com.pl 25.05.07, 10:41 Jedna z moich suk nazywa się Mafia. Parę razy widziałam jak ludzie trwożnie rozglądali się wokół, kiedy darłam się na spacerze "Mafia! Mafia!" :)) A w dzieciństwie miałam jamniczkę imieniem Trąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masza Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 15:48 Mam kotkę Kraksę.Miałbyć Krakers,ale okazała się kobitką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:14 kotka mojej siostry ma na imie Łajza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.tvkdiana.pl 25.05.07, 20:14 mój chomik wabi się Wójcik, nie wyprowadzam go , wiec nie wiem co na to sąsiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 20:48 Ktoś pamięta bajkę, której bohaterka-suka miała na imię Pimpa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 22:04 Usłyszane na campingu pod Koszycami z przyczepy z holenderską rejestracją: Leki, Leki, Leki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 22:34 Łajza -pies moich znajomych (jakie imie taki pies) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: 81.210.76.* 25.05.07, 23:48 Mój kot ma na imię Boidup, dzieci go tak nazwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Ach, nieśmiertelnego Lejka zabrakło:) no/txt IP: *.smstv.pl 26.05.07, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 26.05.07, 10:49 Jebuś wspomniany wyżej i jeszcze TYFUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:47 moj dalamtynczyk wabil sie Kleks, moze nie jakos smiesznie, ale baaardzo do niego pasowalo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 26.05.07, 20:50 Moja koleżanka chciała nazwać suczkę Gandzia. W końcu stanęło na mniej kontrowersyjnym imieniu Szira... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marijena Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 26.05.07, 22:57 moj zwierzak wabil sie filutek a zaslyszane z podworka to żorż i whisky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotes1955 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.netvisao.pt 27.05.07, 01:25 Moj (pierwszy) pies nazyawal sie Um (jeden), a aktualny nazywa sie Dois (dwa). Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 22.06.07, 20:20 nastepny bedzie Tres :) moja swinka morska miala na imie kundegunda. imie dluzsze niz ona sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieśmieszka Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 07:59 zasłyszane Gazor - pies sąsiadów, więc na pewno przez G (znam nawet etymologię tego imienia:P) Uno Bar i ostatnio.... Menel :P:P:P - pies mojej koleżanki (na spacerze ciągnie go do osiedlowych pijaczków), więc M. został przerobiony z jakiegoś psiego imienia; oczywiście Menelem jest tylko w gronie rodzinnym i przyjacielskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denko Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 10:35 Mój pierwszy jamnik - Sznurek, a w Sopocie powalił mnie niegdyś na kolana macho (taki co to jak należy i siłownia i opalenizna) wołający na swojego yorka z czerwoną kokardką na łebku - "Rzeźnik dod nogi!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.dsl.telesp.net.br 04.09.07, 20:57 rzeznik prawie doprowadzil mnie do lez. Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 05.09.07, 11:22 kiedys ide sobie ulica a typ krzyczy do psa "KAKTUS" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 27.05.07, 14:52 Meczet - pies sąsiadów mojego wujka. W dobie terroryzmu takie imię to wręcz prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwaterpearl Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 27.05.07, 18:38 Mam 14 letnią sunię, która ( w zależności od jej wieku) nazywa/ła się Szpecia Sunia Psinka Małysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobre diablo Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:41 Kocur Fifi i kotka Kadafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bara Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:22 Kot - Paszczak Pies - Kufel Odpowiedz Link Zgłoś