Dodaj do ulubionych

najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa

IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 22.05.07, 21:47
oto pare zaslyszanych:

-rozboj
-skandal
-clinton

i najlepsze na koniec:

-irasiad

:D kto mnie przebije?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olcia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:50
      Psipsia- tak się nazywała jamniczka sąsiadki ;-)
    • funny_game Premier 22.05.07, 22:04
      n/t
    • cza_arna Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 22.05.07, 22:29
      Od mojej sąsiadki pies nazywał się Frajer, i podobno czasem na dworze dochodziło
      do niemiłych potyczek z panami:]
      • mario320 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 00:13
        UDUŠ
        • quba Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 08:48
          moj pies sie nazywal TARMOŚ
          nie reagowal na komende "do nogi"
          tylko "za nogi" ze niby mial sie schowac za moje nogi
          kiedy sie do kogos zblizal wolalalm Tarmoś za nogi
          ale bylo nieraz smiechu
    • emarcki Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 00:16
      Ugryź, Dudek
    • morgana9 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 08:10
      na moim osiedlu z kolei amstafka to shaza - idealnie do niej pasuje:)

---
      s10.bitefight.pl/c.php?uid=58433

• Gość: aagaszka Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:59
        psie imie to Klarnet
        a kot mojej koleżanki nazywał się Acisław
        • drzejms-buond Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 17:13
          Pompon
          Frędzel
          Tranzystor
          Amisz
          Bubek
          Kotek (szczególny pies, który wyglądał jak kot)

moja kotka reagowała tylko na słowo: Dziwka,
          a co było "zabawy" jak się ja wołało do domu...
          • Gość: julia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 17:33
            Moja mama ma kotkę o imieniu Dziwka, kiedys kolega zrobił jej zdjęcie i wrzucił
            na serwer firmy fotograficznej. cos tam sie przycięło i przez prawie tydzien
            strona fimy otwoerała się zdjęciem kocicy z podpisem "kotka dziwka". Do tego
            dodam, ze na kotk sie gwiżdze zupełnie, jak na psa:):)
            • Gość: OO Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.aster.pl 26.05.07, 23:33
              > strona fimy otwoerała się zdjęciem kocicy z podpisem "kotka dziwka". Do tego

Ahahah...!
    • Gość: hihi Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.smstv.pl 23.05.07, 18:28
      Korek, Kapsel (oba na jednym osiedlu, ich właściciele to jednak nie lokalni
      pijaczkowie), pamiętam jeszcze imię Ruby, właściciel nieraz już uciekał przed
      tęższymi panami z trzema paskami w lampasie spodni: bynajmniej nie od garnituru:)
      • funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 18:31
        Ale dlaczego imię Ruby tak działało na tych usportowionych panów?
        Rozumiem, jakbym przy nich suczkę Karkówkę przywoływała...
        • Gość: henryczek Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.strefa.com 23.05.07, 18:33
          nie mam psa, ale gdybym miał nazwał bym go Chojrak
          • funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 18:37
            Chojrak jest świetny :D Tylko chyba byś nie chciał, żeby miał takie dziury w
            zębach, jak bohater kreskówki?
            • Gość: henryczek Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.strefa.com 23.05.07, 19:23
              haha że gdybym miał juz takiego Chojraka to bym bu takie dziury zrobił, a potem jeszcze na różowo ufarbował:)taki słodki psiak
              • Gość: bechemole Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:46
                ja sam jestem chojrak,
                ale nieaktualny, i nie fioletowy
                • Gość: bechemole Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:47
                  a moze fioletowy bo z fiolki, czyli chemol
                  • funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 19:49
                    E? :)
              • funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 19:49
                To Ty dentysta sadysta jesteś! ;)
                Ale różowy pies.... Jakie "branie" byś na spacerach pod dyskotekami miał :D
        • Gość: hihi Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.smstv.pl 23.05.07, 18:49
          funny_game napisała:

> Ale dlaczego imię Ruby tak działało na tych usportowionych panów?

Brzmi jak gruby, tym bardziej, że akurat rzecz miała miejsce na Śląsku, kaj ruby
          się godo na grubasa:) Verstanden? Understood? Compris? Pozdrawiam:)
          • funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 18:51
            OK, ok, już kumię ;) (choć myslałam, że może Rugby, a nie Ruby...)
            Jakbym mieszkała na Śląsku, to bym psa nazwała Zaś, bo mi się to słowo
            ssstrasznie podoba.
            pozdr :)
            • Gość: bechemole Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.chello.pl 23.05.07, 19:05
              krasy, to chyba dla dalmatynczyka
          • trinity_1 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 12:57
            Mojpies nazywa się Gruby i też czasami mam problemy:)
            • Gość: mala_m Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: 217.153.177.* 24.05.07, 15:02
              trinity_1 napisała:

> Mojpies nazywa się Gruby i też czasami mam problemy:)

mój też:)
              sam sobie wybrał:)
    • Gość: Olcia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:54
      Mój znajomy miał kiedyś psa imieniem PUSIA (hicior maksymalny) i jak się go
      ktoś pytał, jak się wabi pies to mówił, że nie pamięta, bo wstydził się
      powiedzieć;-)
      • funny_game Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 20:00
        Puti-puti Puciu :D
        • Gość: Olcia Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:04
          o, przypomniało mi się jeszzce że wykładowczyni pewna miała psa imieniem FIFI,
          o którym namiętnie nam opowiadała
          • kinga296 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 23.05.07, 20:32
            Przyjaciel mojego męża ma psiaka ze schroniska, którego nazwał Bidon. A drugi
            kolega ma pieska imieniem Browar ;-)
            • Gość: ensztain Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:39
              Powsinoga :))
          • Gość: kuba Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 19:24
            BETON, no niestety BETON...
    • ashton Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 15:26
      Znajomi mieli kundelka o fajnym skądinąd imieniu Tropek, które to imię
      złośliwie przekręcałam na Trepek, Trupek, Trampek... Los się na mnie zemścił po
      latach - nazwisko które mam po mężu jest przeinaczane nagminnie ;-)
      A najgłupszymi imionami dla zwierzaków są imiona ludzkie.
    • malgoska13 Zdzisek 24.05.07, 15:44

• teyoo Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 18:24
      Kaksi. To po fińsku "Pierwsza" (czy "Druga" - w każdym razie coś z liczebikami;)
      a po szwajcarsku (tak, jest taki język:) to znaczy "g..no" :D
      • Gość: Patt Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.stg.pl 24.05.07, 19:52
        Miałam kiedyś psa imieniem Psotka. Kiedyś, na spacerze jeden znajomy zapytał o
        jej imię. Powiedziałam, że Psotka, a on zaczął ją przywoływać "Cnotka, Cnotka,
        do nogi!" :D
        A Kapsla też znam i Nerę (zdrobniale... Nerka!)
      • obrobka_skrawaniem Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 19:59
        Kaksi to dwa.
        • teyoo Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 24.05.07, 21:49
          Dzięki. Wiedziałam, że to coś z numeracją, ale nie pamiętałam dokładnie:)
          A piesek nazywa się tak, bo urodził się jako drugi w miocie:)) Przyznacie, że
          bardzo to "oryginalne";))
          • Gość: zlamane serce :/ Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: 195.47.201.* 25.05.07, 09:03
            a moj kolega, ktory lubi przyjarac nazwal psa Detoks :)
          • lucusia3 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 14:42
            Precel - też wielojęzycznie, bo niemieckojęzyczni rozumieją. Ma kumpla Bigosa. Ten już jest nazwany narodowo. Koleżanka Amerykanka miąła pieska Binę, miał byc Jarzębina, ale nikt nie był w stanie tego wymówić i została Bina.
      • klymenystra teyoo 22.06.07, 20:13
        uswiadom mnie, jaki to jezyk? czy masz moze na mysli dialekty retoromanskie? bo
        o szwajcraskim, jako zywo, nie slyszalam :)
        • ggigus szwajcarki to potocznie 31.08.07, 21:19
          Schwyzerdeutsch
      • amtree Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 01.09.07, 21:25
        Masz na myśli retoromański.
    • kara_b Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 10:22
      bols

kiedyś na spacerze spotkałam tequilę
      • Gość: gosc Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.toya.net.pl 25.05.07, 10:28
        Mój pies nazywa się Kefir, a suczka w której się kocha nazywa się Tequila.
        Przyznacie, że mieszanka porunująca ;)
        • nancy75 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 10:37
          wczoraj spotkałam na spacerze malutkiego psiaczka o imieniu Predator....
          Wlasciciele tak go nazwali bo juz mają kota - o imieniu Rambo...:)
        • ashton Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 14:25
          > Mój pies nazywa się Kefir, a suczka w której się kocha nazywa się Tequila.
          > Przyznacie, że mieszanka porunująca ;)
          A ich potomka nazwijcie Paw.
    • Gość: ania Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.pekao.com.pl 25.05.07, 10:41
      Jedna z moich suk nazywa się Mafia. Parę razy widziałam jak ludzie trwożnie
      rozglądali się wokół, kiedy darłam się na spacerze "Mafia! Mafia!" :))
      A w dzieciństwie miałam jamniczkę imieniem Trąbka.
    • exitmusic Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 14:19
      Jebuś
      • Gość: Masza Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 15:48
        Mam kotkę Kraksę.Miałbyć Krakers,ale okazała się kobitką
    • Gość: g Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:14
      kotka mojej siostry ma na imie Łajza
    • Gość: cz Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.tvkdiana.pl 25.05.07, 20:14
      mój chomik wabi się Wójcik, nie wyprowadzam go , wiec nie wiem co na to sąsiedzi.
    • thorgal_aegirsson Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 20:48
      Ktoś pamięta bajkę, której bohaterka-suka miała na imię Pimpa? :D
    • tallinn Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 22:04
      Usłyszane na campingu pod Koszycami z przyczepy z holenderską rejestracją:
      Leki, Leki, Leki!
      • kasi3k1 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 25.05.07, 22:34
        Łajza -pies moich znajomych (jakie imie taki pies)
        • Gość: Anka Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: 81.210.76.* 25.05.07, 23:48
          Mój kot ma na imię Boidup, dzieci go tak nazwały.
    • Gość: ! Ach, nieśmiertelnego Lejka zabrakło:) no/txt IP: *.smstv.pl 26.05.07, 00:12
    • bender_rodriguez Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 26.05.07, 10:49
      Jebuś wspomniany wyżej i jeszcze TYFUS
      • Gość: gość Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 13:47
        moj dalamtynczyk wabil sie Kleks, moze nie jakos smiesznie, ale baaardzo do
        niego pasowalo;)))
    • zewszad_i_znikad Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 26.05.07, 20:50
      Moja koleżanka chciała nazwać suczkę Gandzia. W końcu stanęło na mniej
      kontrowersyjnym imieniu Szira... ;)
      • l1k2 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 26.05.07, 21:42
        Bąbel
        • marijena Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 26.05.07, 22:57
          moj zwierzak wabil sie filutek
          a zaslyszane z podworka to żorż i whisky
          • Gość: jotes1955 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.netvisao.pt 27.05.07, 01:25
            Moj (pierwszy) pies nazyawal sie Um (jeden), a aktualny nazywa sie Dois (dwa).
            • klymenystra Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 22.06.07, 20:20
              nastepny bedzie Tres :)

moja swinka morska miala na imie kundegunda. imie dluzsze niz ona sama :)
    • Gość: nieśmieszka Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 07:59
      zasłyszane
      Gazor - pies sąsiadów, więc na pewno przez G (znam nawet etymologię tego imienia:P)
      Uno
      Bar
      i ostatnio.... Menel :P:P:P - pies mojej koleżanki (na spacerze ciągnie go do
      osiedlowych pijaczków), więc M. został przerobiony z jakiegoś psiego imienia;
      oczywiście Menelem jest tylko w gronie rodzinnym i przyjacielskim:)
    • Gość: denko Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 10:35
      Mój pierwszy jamnik - Sznurek, a w Sopocie powalił mnie niegdyś na kolana macho
      (taki co to jak należy i siłownia i opalenizna) wołający na swojego yorka z
      czerwoną kokardką na łebku - "Rzeźnik dod nogi!"
      • Gość: o. Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.dsl.telesp.net.br 04.09.07, 20:57
        rzeznik prawie doprowadzil mnie do lez.
        • mospin1 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 05.09.07, 11:22
          kiedys ide sobie ulica a typ krzyczy do psa "KAKTUS" :-D
    • yabol428 Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 27.05.07, 14:52
      Meczet - pies sąsiadów mojego wujka.
      W dobie terroryzmu takie imię to wręcz prowokacja...
    • sweetwaterpearl Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa 27.05.07, 18:38
      Mam 14 letnią sunię, która ( w zależności od jej wieku) nazywa/ła się
      Szpecia
      Sunia
      Psinka
      Małysza
      • Gość: pobre diablo Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:41
        Kocur Fifi i kotka Kadafi.
        • Gość: Bara Re: najsmiesniejsze/najglupsze imie dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:22
          Kot - Paszczak
          Pies - Kufel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka