Dodaj do ulubionych

Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sytuacj

31.07.07, 10:35
Czasem zdarza się widzieć coś tak dziwacznego, że aż żal, żeby inni o tym nie
wiedzieli. Ja miałem coś takiego niedawno, więc postanowiłem się podzielić.
Kilka dni temu w hipermarkecie Tesco na Kabatach w Warszawie widziałem takie
oto zjawisko: młoda dziewczyna wchodzi do sklepu kompletnie pijana, w jednej
ręce ma wypitą mniej więcej w połowie flaszkę wódki Sobieski, a w drugiej
fantę na popitkę! Ochrona nie chciała jej wpuścić z wódką, więc wódkę
zostawiła w depozycie i ruszyła na zakupy (niestety, rozczarowała mnie, bo nie
kupiła już żadnego alkoholu, tylko jedzenie). Co ciekawe dziewczyna nie była
typem Dody czy innej dresiary, tylko wyglądała dość zwyczajnie i
inteligentnie, kojarzyła się raczej z biblioteką a nie piciem z gwinta na
ulicy.
Obserwuj wątek
    • croyance Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 31.07.07, 13:38
      Ja widzialam niedawno faceta, wygladajacego normalnie, z zamontowana na czapce
      doniczka z kwiatkiem.
      • uccello Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 31.07.07, 15:13
        Może chciał,żeby mu ktoś powiedział, jak Ty kwitnąco wyglądasz!
        • kashakar33 Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 31.07.07, 15:50
          Moja siostra opowiadała o gościu w autobusie, któremu spod czapki z daszkiem
          (to było latem) wystawał liść kapusty... . Poważnie.
          • cza_arna Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 31.07.07, 23:11
            któremu spod czapki z daszkiem
            > (to było latem) wystawał liść kapusty... .

hehe, istnieje pogląd jakoby liść kapusty przykładany systematycznie do
            czoła/głowy leczył chore zatoki czy migrenowe bóle główy :]
        • croyance Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 01.08.07, 05:36
          Ha ha! Moze :-) Chodzil z ta doniczka konsekwentnie, sympatyczny byl z twarzy i
          kolory sie komponowaly.
    • norbert71 Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 31.07.07, 15:57
      od kiedy doda jest dresiara? mysle ze jak by ci siadla na kolana spocil bys sie
      jak myszka :P
      • timbwolf3 Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 31.07.07, 16:10
        ja to bym jej chyba nie udzwignal
        • Gość: asia Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy IP: 62.87.236.* 31.07.07, 18:06
          Ja widzialam faceta w berecie z antena od radia autentyk
          • uccello Beret z antenką 31.07.07, 18:42
            Taż to musiał być facet z Neptuna! Następnym razem nawiąż przyjacielski kontakt-
            w imieniu Ludzkośći.
            • uccello Liść kapusty na głowie 31.07.07, 18:46
              Kumpel lekarz, opowiadal,że do szpitala przywożono często starych ludzi ze wsi,
              którzy na paprzące się rany przykładali liście kapusty właśnie, i że wcale nie
              było to wesołe.
              • uccello Boska Naomi 31.07.07, 19:17
                Koleżanka dla swojego brata- zaprzysięgłego starego kawalera zrobiła na
                szydełku Naomi Campbell(?hm...czy tak się pisze nazwisko tej bogini?)
                wielkości naturalnej.Piękna rzecz!
                • croyance Re: Boska Naomi 01.08.07, 05:37
                  OOOOOOO :-OOOO
    • tou Kozy z nosa, wycierane w oparcie :/ bleeeeeeeee 31.07.07, 19:28
      Kiedyś siedział przede mną w tramwaju pan, który namiętnie dłubał w nosie, a
      wyciągnięte gluty i kozy wycierał w oparcie siedzenia, przed sobą.
      Chciałabym jeszcze dodać, że wycierał je nie w tył oparcia, tylko w przód.
      Czyli tam, gdzie plecy stykają się z oparciem. Bleee - UWAŻAJ, gdzie siadasz !!!

Innym razem, w autobusie widziałam Panią, która skrupulatnie czyściła siedzenie
      zanim na nie usiadła. Cały czas zamiatała je ręką, jakby tam była tona piachu.
      Gdy już przymierzała się, żeby usiąść, to okazało się, że musiała wysiadać heh ;)
    • Gość: nana Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:55
      W czasach licealnych raczyłam się z 2 kumpelami niedrogim winkiem owocowym w
      miejscach publicznych acz ustronnych.Żadna z nas nie była ani typem dody,ani
      żulki.Nasz wygląd mógł wówczas sugerować kółko różańcowe ewentualnie oazy.Czasem
      bibka miała miejsce podczas wolnej lekcji,czasem po,żeby się odstresować.Nie
      byłyśmy pijane w trupa tylko na lekkim rauszu,jednej z nas udało się nawet
      zasnąć na matematyce.Dziś wolę wina wytrawne z "wyższych półek"lub piwo.Nie
      widzę zatem nic dziwnego w podanej sytuacji.Ot panna miała imprezkę,a mamusia
      lub mężuś czekali na papu.A może bardziej pijane współlokatorki?
      • Gość: ksdowjcebh Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy IP: 217.153.123.* 01.08.07, 17:17
        > nie widzę zatem nic dziwnego w podanej sytuacji.Ot panna miała imprezkę,a mamusia
        > lub mężuś czekali na papu.

Więc dlatego musiała iść do sklepu z upitą w połowie butelką wódki w łapce?
        • Gość: ptysiunia Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:29
          może bała się,że jej wypiją
    • s.u.n.d.a.y Re: Dziwna (śmieszna, szokująca) zaobserwowana sy 02.08.07, 16:43
      Stoję sobie kiedyś w długaaaśnej kolejce do kasy i po mojej prawej stronie jest
      stoisko z alkoholem, ciastem, cukierkami na wagę itd... Do tego oto stoiska
      podchodzi facet-pijaczek. Mysli, myśli co kupić, w końcu mówi: tego ciasta z
      dołu. Ekspedientka schyla się, kroi...a w tym czasie on ręką sięga do stojącego
      na wyższej ladzie kartonu z cukierkami i pakuje sobie pełną garść cukierków do
      kieszeni.

Nie zareagowałm, choć wiem, że powinnam, ale byłam zdziwona, zaszokowana, że
      nawet nie wiedziałam co powiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka