Gość: ja1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:33 Jadę do Chorwacji z Krakowa. Planuję jechać przez Węgry. Czy ktoś jechał? ile czasu zajmuje? Czy łatwo jest o nocleg po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: którędy??? 12.07.05, 10:22 jedni polecają austrię inni wolą węgry jak poszperasz w postach to znajdziesz dużo na ten temat.my chyba wybierzemy węgry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: którędy??? IP: *.c151.petrotel.pl 12.07.05, 11:05 CZECHY ,AUSTRIA ITD. Odpowiedz Link Zgłoś
baja02 Re: którędy??? 12.07.05, 12:22 Radzę Ci jechać przez Słowację - Austrię i Słowenię! Odpowiedz Link Zgłoś
krowi_cycek Re: którędy??? 12.07.05, 12:35 witaj, ja jezdze z Krakowa przez Slowacje (do Bratyslawy autostrada), nastepnie przez Wieden do Grazu (autostrada), pozniej przez Slowenie do granicy chorwackiej. Jechalem tez droga przez Wegry, tez nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: którędy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:14 Witam, skoro obie trasy nie są złe to napiszcie która jest atrakcyjniejsza ze względu na widoki po drodze. Jak się jedzie tyle godzin to niech przynjamniej bedzie na co popatrzeć ;))) PS.Na szczęście nie jestem kierowcą, bo ten i tak zawsze musi patrzeć tylko na drogę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: którędy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:43 Właśnie wróciliśmy z Chorwacji, byliśmy w Breli. W obydwie strony jechaliśmy : Cieszyn - Brno - Wiedeń - Grazz - Maribor - Zagrzeb - Split. Trasę w tamta stronę w nocy pokonaliśmy w 14 godzin - wyjechaliśmy o 15.00. Czechy , Austria i Chorwacja autostrady, Polska i Słowenia drogi takie sobie. Nie radzę wyjeżdżać w piatek, sobote i niedzielę. W tych dniach są straszne korki- na autostradzie przy wjeżdzie do tuneli ( czynny na razie tylko jedna nitka tunelu ) , przed bramkami w zagrzebiu i przed granicą. Wracaliśmy w sobote 17 godzin z powodu korków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromaniak Re: którędy??? IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 18.07.05, 15:06 Temat jest opisany chyba 1000 razy na www.cro.pl . Odpowiedz Link Zgłoś