hrabia_piotr 04.09.07, 17:06 Tu piszcie, do czego wg Was może służyć klawisz Scroll Lock. Chętnie się dowiem, bo nie mam pojęcia. -- Kabaret Moralnego Niepokoju - "Europa nie da się nie lubić" - GORĄCO POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szekiera Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:22 jak podaje wikipedia, ni mniej ni więcej tylko do skrolowania sobie loka, lub lokowania skrola. bardzo przydatny klawisz! nieskrolowane loki są strasznie kłopotliwe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpl Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:42 Oj , nie przyciskaj go, bo jeszcze coś gdzieś wysadzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? 04.09.07, 19:54 Podobno wciśnięcie go kilka razy z rzędu powoduje ujawnienie wprost proporcjonalnej liczby wątków w sprawie przecieku z CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
malinova14 Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? 06.09.07, 12:13 Mi sie wydaje ze sluzy on do skrojenia czegos? Zgadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? 06.09.07, 12:23 do wcisniecia jak komp zacznie co odliczać 42 sekundy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? 06.09.07, 12:33 jesteście moim oknem na świat! ja myślałem że do zamykania trolli w skrytce? lubo też, do ich zrolowania :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? 07.09.07, 01:22 Do scrollowania, jak sama nazwa wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykła hrabina Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:57 do przesuwania (jak kółko w myszce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 12:16 Panie Hrabio nie wiem jak w Pana kompie ale w moim scroll lock wylacza kursory. Nadmienie ze sam to odkrylem. Czy medale rozdaja z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giertych i Lepper Do czego służy klawisz Scroll Lock? IP: *.tpca-cz.com 08.09.07, 12:18 Do powrotu na stanowiska ... Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? 08.09.07, 21:54 no papiloty sie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
lady_camelie Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? 09.09.07, 19:45 a u mnie włącza sie lampka jedna z trzech na klawiaturze i ... nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iha Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? IP: *.cable.ubr15.edin.blueyonder.co.uk 09.09.07, 21:48 wlacza swiatlo w bloku obok =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaisia Re: Do czego służy klawisz Scroll Lock? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 22:30 do zmieniania funkcji strzałek np w excelu ;p Odpowiedz Link Zgłoś