Gość: Maestro IP: *.net.pulawy.pl / 10.41.24.* 09.07.03, 21:02 Mówi Turek do Turka że mu z pały zeszła skórka Turek myślał że to żarty patrzy a tu ch** obdarty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Przyśpiewki ludowe !!!! IP: *.tvswiecie.com.pl 09.07.03, 22:31 PRZYSPIEWKI GORALSKIE: - Pisiu moja pisiu Ty moje kochanie Cymuś se obrała Przy dupie mieszkanie Cego nie na głowie Cego nie na brodzie Ino koło dupy Przy największym smrodzie - Powiedziała pisia dupie Ni będziem my żyli w kupie Bo ty śmierdzis popierdujes Interesy z łunem psujes - Chodziła po lesie I zbierała grzybki Przedpadła przez korzyń Urwała pół cipki - W Zwardoniu na moście Sprzedowała krupy Jak nie mioła wydać To dawała dupy - Ni mom nic, ni mom nic Ino dziurke w dupie Za co se u żyda Gorzałecke kupie - Srała baba w gornek Jaz po lesie grzmiało Dupe se zatkoła Coby nie śmierdziało - Kwoliła się matka Swoimi córkami A córki się rypiom Jaz się iskry sypiom Powiadajom ksienża Że kochanie szkodzi Nikt z niego nie umarł Jesce się narodził - Ja psa pocałuje Ty pocałuj suke Bedzies miała carnom Jak pomodor ciuke Dzienkuje ci Jasiu Za takie śpiewanie Pakuj wilcka w dupe Łaz mu łogun stanie C.D.N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Przyśpiewki ludowe !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 10:01 nie spiwoj, nie spiwoj ty stary klekocie bo ci to wychodzi jak kijem po blocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar stara baba z kałdonem IP: *.skorosze.2a.pl 22.07.03, 12:05 stara baba z kałdonem chciała latac balonem ale balon miał dziure nie chciał baby brac w góre przeyszedł szewiec do szewieca nasrał gówno koło pieca szewiecowa rano wstaje po kawałku gówno kraje co ukraje to usmaazy jedzta szewcy bo to zrazy A u naszej Hanki cycki jak dwa dzbanki pierdolnica jak donica a w dupie organki Stary zasnał, stary zasnął ktoś mu jaja w nocy chlasnął stary krzyczy w nieebogłosy nie ma jajec same włosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar na kapuscie gniją liście IP: *.skorosze.2a.pl 22.07.03, 12:06 nie dam dupy komuniscie komunista wszystkim powi, jeszcxe dupę upaństwowi Odpowiedz Link Zgłoś