Dodaj do ulubionych

tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy)

IP: *.bna.bellsouth.net 10.07.03, 02:42
www.tranexp.com:2000
i wybierzcie sobie z angielskiego na polski

przyklad:
"Report: Nearly one gun for every American" po polsku brzmi :

sprawozdanie Prawie jeden armata pod kątem każdy Amerykanin

pzdr
Obserwuj wątek
    • norepinefryna Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 10.07.03, 07:13
      hehehehehe
      email od mojej szefowej (niemiecki na polski)

i ja prośba rzeczywisty razy około kompletny Rückmeldung
      , z tym my nie znowu którego wyprawa ausflalen zostawiać
      musieć!!!!!!! propozycje towary : wyprawa za Leipzig
      Fahradtour ( także niejaka najlepszy idea , ale następnie
      muślin mi niejaki niejaki jezdnia starać się , więcej
      przyjechać ja z koń. ) co jeszcze? to wird ależ zdrów co
      amusantes do znaleźć być , ta Fahradtour find ja w każdym
      wypadku nie zły , ale kto pracuje ta rutyna z? gruz

co to jest kurna muślin ????
      • Gość: Fred Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.wodgik.katowice.pl 10.07.03, 07:49
        norepinefryna napisał:

> co to jest kurna muślin ????

Bardzo delikatna tkanina.
      • mmankowska Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 10.07.03, 17:11
        O kurcze:))))) Nie mogę się pozbierać.... Ja stawiam na "musisz"
        • oko_jeza Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 10.07.03, 17:33
          pisenka Britney pt. "you drive me crazy":
          Baby , Jestem tak w ty Ty dostał ów Coś , co puszka metalowa JA czynić Baby ,
          ty stał mi wokoło Ten Ziemia jest przesłanie oprócz JA nie może sondować teren
          Każdy czas ty patrzeć na mi Mój serce jest obawa to jest łatwy wobec zobaczyć
          Kochanie ty oznacza tak dużo liczniejszy Więcej niż coś JA kiedykolwiek pilśń
          przed chór Ty przejażdżka mi zwariowany JA just nie może spać Jestem tak
          pobudzony , Jestem w wobec głęboki Ohh. Zwariowany , Oprócz ono czuje dobrze
          Baby , myślący od ty trzyma mi w górze wszystko noc Narrator Mi , Twój tak w mi
          Ów Jestem ten tylko jeden będziesz zobaczyć Powiedz mi jak , Jestem nie w ten
          niebieski Ów Jestem nie marnować mój uczucia u ty Kochanie ty oznacza tak dużo
          liczniejszy Więcej niż coś JA kiedykolwiek pilśń przed Chór Zwariowany , JA
          just nie może spać Jestem tak pobudzony , Jestem w wobec głęboki Zwariowany ,
          oprócz ono czuje dobrze Codziennie i każdy noc Chór Ty przejażdżka mi
          zwariowany ( ty przejażdżka mi zwariowany Baby ) Ohh. Zwariowany , oprócz Ono
          czuje dobrze Baby myślący od ty trzyma mi w górze wszystko noc Baby myślący od
          ty trzyma mi w górze wszystko noc

• Gość: Dzidka Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 17:49
            Spłakałam się jak bóbr!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki!!
            • Gość: kinja Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.zeelandnet.nl 13.07.03, 23:31
              Dźwięk Cisza The Sound of Silence
              Cześć ciemność, mój stary przyjaciel, przyszedłem rozmawiać ty znów,
              ponieważ wizja miękko skradanie się ,
              Zostawił jego nasiona kiedy spałem,
              i wizję tamten została sadzona w mój mózg
              Nadal zostaje W granice dźwięk ciszy.
              W niespokojnych snach prowadziłem same
              Wąskie ulice kociego łba ,
              ' Neath aureolę latarni ulicznej , zwróciłem się mój kołnierz zimny i wilgotny
              kiedy moje oczy zostały dźgnięte przez błysk neonu światła
              że pęknięcie noc
              I dotknęła dźwięk ciszy.
              I w nagim świetle mnie zobaczył
              Dziesięciu tysiące ludzi, być może więcej.
              Ludzie mówiący mówienie,
              Ludzi słyszenia słuchanie,
              Ludzie pismo piosenek że głosy nigdy nie dzieli się I nie ktoś ośmielać
              Przeszkadzać dźwięk ciszy.
              "Głupcy" powiedzieli mnie, "Ty nie znasz
              Ciszy jak raka rosnąć.
              Słysz moje słowa że mógłbym nauczać ciebie,
              Bierz moje ręki że mógłbym dosięgać ciebie."
              Ale moje słowa jak cichy krople deszczu spadły,
              i powtórzył
              W pomyślności cisza
              I ludzie kłaniał się i modlił się Do neonu boga oni zrobili.
              I znak błysnął z jego ostrzeżeniem,
              w słowach że to tworzyło.
              I znak mówił, "Słowa proroków
              są pisane na przejściu podziemnym ścianach
              I posiadłości ziemskiej sal."
              I whisper'd w dźwiękach ciszy.
    • ma.la.wi Marilyn Manson - The Nobodies :)))))))))))) 14.07.03, 00:00
      Dziś JA jestem brudny JA potrzeba zostać ładny Jutro , JA znać Jestem just
      zanieczyszczenia Dziś JA jestem brudny JA potrzeba zostać ładny Jutro , JA
      znać Jestem just zanieczyszczenia Jesteśmy ten zera my bladość być ktoś
      podczas jesteśmy zmarły , będą znać just który jesteśmy Jesteśmy ten zera my
      bladość być ktoś podczas jesteśmy zmarły , będą znać just który jesteśmy
      Wczoraj JA był brudny potrzebował zostać ładny JA znać teraz kiedy Jestem na
      zawsze zanieczyszczenia Wczoraj JA był brudny potrzebował zostać ładny JA znać
      teraz kiedy Jestem na zawsze zanieczyszczenia Jesteśmy ten zera my bladość być
      ktoś podczas jesteśmy zmarły , będą znać just który jesteśmy Jesteśmy ten zera
      my bladość być ktoś podczas jesteśmy zmarły , będą znać just który jesteśmy
      Niektórzy dzieci umarł innego dnia my nakarmoiny maszyn a następnie my prosił
      wyrzygał w górze i w dół w chorobowy wiara powinieneś mieć widział ten
      oszacowanie ów dzień
      • ma.la.wi radosnej tworczosci translatora ciag dalszy... :)) 14.07.03, 00:19
        pantera - "hot and heavy"
        Ty powiedzieć ów ty potrzeba pewien Piece od mi dobrze Baby wziąć pewien
        wielki gryźć zbyt wiele wobec wierzyć to jest co Lubię to Mam był wiedział
        wobec uderzenie mój szczyt just stać się mój kix JA mogą jeść twój serce na
        zewnątrz just stać się mój kix Mam dostał pewien specjalność u U Mam dostał
        mój ize u U Jestem gonna luv U Posiniaczony Jestem kminek zawzięty na U Jestem
        palenie się gorący GORĄCY I Ciężki To jest co JA potrzeba GORĄCY I Ciężki
        Wziąć pewien patrzeć na mój lody w rożku Baby robić postępy wziąć pewien
        polizać nie może czekać wobec wziąć ty ognisko domowe jednostka terytorialna
        na południu Stanów Zjednoczonych ty rezygnować mój wetknąć Mam widział co ty
        dostał przed oprócz I'd podobny wobec zobaczyć ono znowu to jest czerwony
        gorący to jest na pewno narrator mi dziewczyna gdzie i podczas

:)))) najlepsze jest - "jednostka terytorialna na południu Stanów
        Zjednoczonych"... zgadnijcie co to? no przeciez, BEAT :))))
        "narrator mi" to po prostu tell me ;))no i ten lod w rozku... :)
        • ma.la.wi Re: push me pull me - pearl jam " 14.07.03, 00:31
        • ma.la.wi push me pull me - pearl jam :)))) 14.07.03, 00:32
          " popychać Mi , Ciągnąć Mi " JA miał pewien fałszywy wiara JA myśl JA przybyły
          tutaj wobec pobyt Jesteśmy wszystko just odwiedzanie Wszystko just łamanie się
          podobny fale Ten oceany wykonane mi , oprócz który przybyły podnieść to
          miłość? Popychać mi , ciągnąć mi , popychać mi , albo ciągnąć mi na zewnątrz
          Popychać mi , ciągnąć mi , albo ciągnąć mi na zewnątrz Tak jeśli tu byli nie
          anioły , byłby tam być nie grzech? Ty polepszyć zatykać mi przed JA zaczynać
          Oprócz puszczać mi powiedzieć : jeśli JA zachowywać się , czy mógłby Pan
          umawiać się z pewien obszerny dziura w ten ziemia Gdzieś miły , zrobić ono
          miły Gdzie ten ziemia spotyka przypływ Popychać mi , ciągnąć mi , albo ciągnąć
          mi na zewnątrz Popychać mi , ciągnąć mi Podobny pewien obłok puszczający
          deszcz Jestem usunąć z pracy wszystko myśl I'll zamilknąć , opuszczanie kałuże
          na podstawie Jestem podobny an otwór wstęga pod kątem ten słońce Popychać mi ,
          ciągnąć mi Mam miał dosyć słów , wystarczający , pilśń wystarczający , Jestem
          czysty , wciąż w ono

o kurcze, dawno sie tak nie usmialam :))))))
    • mihal_04 eyeball to eyeball stań 14.07.03, 01:24
      A co powiecie na to?

1

At sunrise as well of twilight At sunrise as well of twilight ON south ,
      darkling at sunrise ON Rails as well on Sanok ON Rails as well on Sanok You me
      set affections on over life ON Berest czapce hustce ON Berest czapce hustce ON
      czapce ex uncle with Lwowa To pier on Ustce To pier on Ustce You me set
      affections on anew ON kinie on Lubliniec , loving me In May aboard , loving me
      Not fuss-bugdet , not sobbing Whereas ex whole power loving ON the vulgar on
      Ketrzyn , loving me ON metre as well on sweaters , loving me Whether city
      whether wiocha You me ex whole power loving ON radości no as well on sorrows ON
      radości no as well on sorrows ON radości ex muffin years To boss strand on Clot
      To boss strand on Clot Loving me until tips world At peace and on high At peace
      and on high At peace palmy sunday ON Marwald as well on Kętlewie ON Marwald as
      well on Kętlewie Loving on pochestwie as well under the harrow ON kinie on
      Lubliniec , loving me In May aboard , loving me Not fuss-bugdet , not sobbing
      Whereas ex whole power loving ON the vulgar on Ketrzyn , loving me ON metre as
      well on sweaters , loving me Whether city whether wiocha You me ex whole power
      loving Wherebyprzez co young Lancer valorously Wherebyprzez co young Lancer
      valorously Wherebyprzez co worth to spring Strumien To ski aquatic on Grinds To
      ski aquatic on Grinds Loving najmocniej wherebyprzez co situates In summer on
      wayside rowie In summer on wayside rowie Zimę to sanction as well ski
      Najmocniej whereas on Krakowie Najmocniej whereas on Krakowie Loving boom this
      is not Warta ON kinie on Lubliniec , loving me In May aboard , loving me Not
      fuss-bugdet , not sobbing Whereas ex whole power loving ON the vulgar on
      Ketrzyn , loving me ON metre as well on sweaters , loving me Whether city
      whether wiocha You me ex whole power loving To to to to to to To to to to to to
      hey

2

whether tab malutka may wherebyprzez co thee me defect , whether perceives what
      me, when I'm yourself? I'm possessed wherebyprzez co on bondsman dog whose
      fault is it?. tab there are not such gross vocables what oddadzą what stings
      me. presentiment I`ve , that though spyta somebody : " whether this nursery
      tale yourselves not finitely wrong "? nothing worse than sour grapes corrosion
      me in each then when past thee there are not me , once I'm dr jekyll , once mr
      hyde, transformacja duration not zatrzymam its! eyeball to eyeball stań , what
      too to face the facts! no bidden. playgrounds yourselves.? belatedly yet zwalam
      therefore , will be better wherebyprzez co zapomnisz me!

and everything this. or else thee loves as well it beats me how ex thee mógłbym
      live tradable exhibition ones wherewith my love is not , to you dispatch
      yourselves!

befalls me yourselves to be on haju , tab wherebyprzez co is not dziwne visions
      enter , not covets me. wishes of one`s more , ciao why not wishes small
      potatoes translate , what then? sling your hook zest not I`ve obey as well stay
      up to silence not stay up me undergoes us either frigid tremor whether this
      nursery tale yourselves not finitely wrong?

3

Had ten lat , when usłyszał of me world , ON mej vault was our clubhouse. Pal
      wireless withstood usłyszałem : Blue Sued Shoes " AS WELL couldn't darkling
      sleep. Wind branch wiał , forgivenesses balance kar , Znów yourselves there is
      room to was show ivories. ON cafe warrantors , wherebyprzez co tornado jazz
      yourselves penetrated , Likewise , wished play. Parent , God knows whereabout
      martenowski pond stove , Me nail ex fingers zszedł. EX gryphon were chip grałem
      million various tripe , AS WELL recognized what this sex. Post-card raving
      madness , all of us them five hundred had , Swap nowej parity jeans. AND on
      Sobota night , was Luxembourg , shack , glass , Jakże yourselves , wished live.
      Ref: Was us rubs in each of us inna blood , Whereas one beacons us destination
      Too some lat possess with z stóp total world , All on sordidness. Alpaca
      swallow , as well discussions when breaks , Impatient on us dashes yourselves
      spirit. Somebody supplies on nose , this popłakał yourselves somebody ,
      Something gun yourselves. Broke us , too its Police Rakszawa to face the
      facts , Respective by yourselves kill gave. ON ssurance lukewarm night ,
      somewhere to roof proud stomach rug , AS WELL supplies this , com wished.
      Bidden me , that troubles mogš be , Me its , that test I`ve. Twist off gas ,
      not tap none to downtime. Znów wherebyprzez co dog , was yourself. Ref: Stu
      various ról wherewith quench my twinge. Tutor me life wherebyprzez co none. ON
      pallets to revives przechlapałem their downtime , Best downtime. ON jerry-shop
      to bravos klezmer bidden me play , Such belongings , that yet me shame. Someday
      clear , that me Not umiem small potatoes. I say me , yonder , downing
      yourselves yourself , Here dreamt yourselves Large My Slumber , Thousandth
      breaks spija words ex mych ust , Loving me. ON lodging-house aficionado
      bids : " to band I`ve , This wherebyprzez co on pouters them bears yourselves
      song ". Establish door as well not bids yet small potatoes , Until czterech
      wall.

4

Rocked to westward wind , water edge somewhere too rufą were as well without
      notice somebody wherebyprzez co paper paled storm goes signoras boatswain. AND
      boatswain only tally flat as well utter a curse : ech until czorta! not seizes
      łajbie żadnych opening ten on scale Beauforta. EX credit leaden cloud torrent
      fell without notice flung us on górę down as well wave zmyła topside. AND
      boatswain only tally flat. OF board znów chop rainfall as well it is raining
      yet until wound diabolically tax this was voyage specially to boatswain. AND
      boatswain only tally flat as well utter a curse : ech until czorta! partition
      downtime dreams yourselves has ten on scale Beauforta.

5

Pole , Pole , Lyse Pole , whereas I`ve yet draft Pomalutku , leisurely
      everything making yourself Over dummy yourselves task pretty parę lat But then
      visit wonder will be world Herein for the time being is not a stubbly field ,
      whereas will be San Francisco AND yonder , whereabout this molehill will be
      stood my in gaming Herein for the time being is not a stubbly field , whereas
      will be San Francisco AND yonder , whereabout this molehill will be stood my in
      gaming Until laboured I`ve gumption vim I`ve wherebyprzez co ox Yourself taste
      carriage ex pustaków so much as was ex kół Yet excised all shrubs , nowadays
      zwożę rubble A fouter for that , that neighbourhood bids of me świr Herein for
      the time being is not a stubbly field , whereas will be San Francisco AND
      yonder , whereabout this molehill will be stood my in gaming Herein for the
      time being is not a stubbly field , whereas will be San Francisco AND yonder ,
      whereabout this molehill will be stood my in gaming Me ain't on oppressor
      beaten construction worker znam AS WELL samemu mayors band contra dam Herein
      for the time being is not a stubbly field , whereas will be San Francisco AND
      yonder , whereabout this molehill will be stood my in gaming Herein for the
      time being is not a stubbly field , whereas will be San Francisco AND yonder ,
      whereabout this molehill will be stood my in gaming

6

When wstaje póznym mornings Welcome sie ex śniadankiem will be on level Earing
      goods lickings on tape recorder Zaps palms here goes stunner platypus Wont
      today żadnych wild świń fiscally Checks drawer yonder baciki yet wry View
      gałeczkę here goes on moją bank Render something yet thank everything yet made
      Nowadays is not downtime to meeting ex mike Store goods bit prior dinner
      Thereupon thrust yourselves until waggons together with warehouse Skapa Is not
      JOKA current Turn zabakajmy thereupon onward lećmy Is not thus much shack today
      until odwiedzenia Not a whip today until wypalenia Is not thus much plate today
      until trial And that was
      • ma.la.wi Re: eyeball to eyeball stań 14.07.03, 01:46
        :))))) hahahaah :)))
        • mihal_04 Re: eyeball to eyeball stań 14.07.03, 01:59
          Nie zmiescila sie ostatnia czesc posta.

Otóz kto odgadnie wszystkie tytuly moze mi postawic piwo =)
      • Gość: Daniel 3 w jednym!!! IP: 80.51.247.* 16.07.03, 17:26
        Baśka had stunner bust , Ania style , and Zośka something what likes. Ela
        billing beautifully , yet near at hand when swoim wedding ex Kaśką there is
        room to was horses thieve though I see that wished outlive with me their prime
        once Magdalen wrong , Yowl me zagłaskałaby to death and Agnieszka renegades me
        burden FAIR WHEREBYPRZEZ CO Vessel UNDER CLEAR TOPSIDE WHEREBYPRZEZ CO HORSES
        ON GALLOP WHEREBYPRZEZ CO THE UPPER REGIONS OVER Us Carolyn on Hollywood ex
        Aśką under no circumstances not was same Ewelina zimna wherebyprzez co ice ,
        why to night umówiłem yourselves ex Alą everything mógłbym Izie pawn , even as
        Oli , whereas they not wished take in Margaret , one sin , until overawes me
        and Dun here was a chance.

Baśka eu personne extraordinaire buste , Ania style , et Zośka quelque chose se
        que semblable ŕ. Ela la facture ŕ ravir , pourtant prčs de ŕ portée de main
        quand swoim noces ex Kaśką il y a salle ŕ était chevaux voleurs quoique Je vois
        thanksggiving souhaiter survivre ŕ ŕ myself ŕ eux primordial une fois que
        Magdalen tort Yowl myself zagłaskałaby ŕ mort et Agnieszka renégate myself
        fardeau ÉQUITABLE WHEREBYPRZEZ CO Vase SOUS SAUTER SANS TOPSIDE WHEREBYPRZEZ CO
        CHEVAUX ONE Galoper WHEREBYPRZEZ CO LES SUPÉRIEUR LA RÉGION TERMINÉ Nous Chant
        de Noël one Hollywood ex Aśką sous pas de les circonstances pas était pareille
        Ewelina zimna wherebyprzez co glace , tiens! ŕ soir umówiłem vous-męmes ex Alą
        tout mógłbym Izie pion , égal que Oli , tandis que ils pas souhaiter saisir
        Margarine , une péché , jusqu'ŕ ce que impressionner myself et Dun voici était
        une possibilité.

Baśka hatte piekfein Büste , Ania Stil a Zośka etwas was mag. Ela küsste
        göttlich , sogar tuż zu swoim Gelübde von Kaśką można było Rosse stehlen
        trotzdem wiem daß möchte durchmachen ze mną Angehöriger erstmallig Schlag Magda
        Unheil , Jolle mich zagłaskałaby aus Trauerfall a Agnieszka betragte mich
        Refrain SCHÖNHEITEN WIE Schiff UNTER VOLL SEGEL WIE ROSSE ZU GALOPP WIE
        LICHTWELT AUS Peilung Karolingisch zu Hollywood von Aśką nimmer ungebunden było
        geradeso Ewelina Kälte wie Eis , sonach aus Nacht Verabredungen unsselber von
        Alą alles könnte Izie eingeben , sowohl Oli , sondern one ungebunden möchte
        nehmen Margarete , eins Sünde , bis bis zu tyrannisiert mich a Zaster była OK.
      • Gość: Daniel Shakira - Objection IP: 80.51.247.* 16.07.03, 17:32
        Chwiejność Zarzut To jest nie jej wada ów she's tak nieprzeparty Oprócz
        wszystko ten zniszczyć she's spowodowany nie jest możliwy do przymocowania
        Każdy dwadzieścia sekundy ty powtarzać jej wymienić Oprócz jeśli chodzi o mi ty
        don't troszczyć się Jeśli Jestem żywy albo zmarły Tak zarzut JA don't bladość
        być ten wyjątek Stać się kawałek od twój uwaga JA miłość ty pod kątem wolny i
        Jestem nie twój matka Oprócz ty don't wyrównywać niepokoić Zarzut Jestem
        zmęczony ten trójkąt Dostał zawrotny dansing tanga Jestem przypadający do
        zapłaty na boku w twój dłoń znowu A skąd Mam dostał stać się daleko Następny
        jej tanio krzem JA spojrzenie minimalny Oto dlaczego wobec twój binokle Jestem
        niewidzialny Oprócz ty dostany znać mały rzeczy także rachować Ty polepszyć
        wyrażać twój stopy na podstawie I zobaczyć co to jest około Zarzut JA don't
        bladość być ten wyjątek Stać się kawałek od twój uwaga JA miłość ty pod kątem
        wolny i Jestem nie twój matka Oprócz ty don't wyrównywać niepokoić Zarzut
        Jestem zmęczony ten trójkąt Dostał zawrotny dansing tanga Jestem przypadający
        do zapłaty na boku w twój dłoń znowu A skąd Mam dostał stać się daleko JA
        życzyć tu był pewien zaryzykować pod kątem ty i ja JA życzyć ty nie mogłem
        znaleźć pewien miejsce zostać Daleko z tutaj To jest patetyczny i sardoniczny
        To jest sadystyczny i psychotyczny Tanga nie jest pod kątem trzy Był nigdy
        oznaczony zostać Oprócz możesz próbować ono Powtarzać ono Albo tren podobny
        pewien koń Oprócz don't ty liczyć na mi Don't ty liczyć na mi chłopiec Zarzut
        JA don't bladość być ten wyjątek Stać się kawałek od twój uwaga JA miłość ty
        pod kątem wolny i Jestem nie twój matka I ty don't wyrównywać niepokoić Zarzut
        Jestem zmęczony ten trójkąt Dostał zawrotny dansing tanga Jestem przypadający
        do zapłaty na boku w twój dłoń znowu A skąd Mam dostał stać się daleko
    • Gość: agulha Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 14.07.03, 01:59
      A ja pamiętam, jak pewien młody Arab przysłał mi list "po polsku", a w nim
      tajemnicze zdanie:

"nasz sokół kobuz być podobieństwo".

Zajrzyjcie do słownika...chodziło mu o "hobby" :-))))!
    • Gość: agulha Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 14.07.03, 02:02
      I jeszcze kiedyś ojciec użył dla zabawy translatora. Był to wykaz artykułów
      spożywczych. Jak znajdę, to Wam przepiszę, ale pamiętam np. "lody w proch".
      Chodziło o lody w proszku :-))
    • Gość: Filip Kto bedzie mistrzem Szkocji w pilce noznej? IP: 80.48.119.* 14.07.03, 02:46
      Dobrze jeśli ktoś dał mi pewien wolny założyć no, no już dobrze byłby wyrażać
      ono u Celtycki. Oni mają pewien gra w hand,and pewien drobno łatwiejszy
      przynależność lista rezygnować spód klub Motherwell najbliższy u Środa. Ono
      wola nieprawda cel różnica jeśli ten drużyna jesteście zobowiązany [ Pracownicy
      straży leśnej ,but ten droga Pracownicy straży leśnej mieć zagrany ten
      najwyższa oferta odcinek od matches,and Celtycki interpretacja szczyt
      klasyfikować piłka nożna znowu mogą nie być potrzebny GaryB
    • gangren Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 14.07.03, 03:59
      sprawozdanie Prawie jeden armata pod kątem każdy Amerykanin

statement Businesses one gun for respective Yank

zestawienie Sprawy jeden armata pod kątem indywidualny Szarpnięcie

uttalande Förrättningarna en pistol för flera Ryck

ifade iş a ateşli silah için birkaç Kuzey Amerikalı

perustelu ensimmäinen ampuma-ase kotona harva Jenkki

explanation chief gun - weapon in thin Yankee

explicação chefe arma arma em delgado Ianque

explanation headman arm arm well into flimsy Yankee

wyjaśnienie kat uzbroić uzbroić dobrze w słaby Jankes
      • shelter Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 16.07.03, 12:10
        Black Pearl Jam

hej oooh.
        Prześcieradła od wypróżniać dyskutować
        Nietknięty prześcieradła od glina
        Byliśmy położony rozpiętość cen na zewnątrz przed mi
        Równie jej ciało skoro zrobił
        Wszystko pięć horyzont
        Obracany wokoło jej dusza
        Równie ten ziemia do słońce
        Teraz ten przewietrzyć JA doznany i tchnięty
        Ma wziąć pewien uruchomić
        Ooh i wszystko JA uczył jej był wszystko Ooh JA
        znać ona dał mi wszystko ów ona nosił
        I teraz mój gorzki ręce
        Tarcie poniżej ten chmury
        Od co był wszystko
        Oh ten kino mieć
        Wszystko był mył w czarny
        Wytatuowany wszystko JA wziąć pewien chód zewnątrz
        Jestem otoczony przy
        Niektórzy koźlęta przy grać
        JA puszka metalowa czuć ich śmiech
        Tak dlaczego czynić JA zwiędły
        Oh , i skręcony myśli ów uprząść
        Pełny pakiet mój głowa Jestem przędzenie Oh
        , Jestem przędzenie
        Jak szybki ten słońce puszka metalowa , spadać daleko.
        I teraz mój gorzki ręce
        Kołysać zajmować się maklerstwem szkło
        Od co był wszystko
        Wszystko ten kino miał
        Wszystko był mył w czarny
        Wytatuowany wszystko
        Wszystko ten miłość poszedł zły
        Uruchomić mój świat wobec czarny
        Wytatuowany wszystko
        Rozumiem
        Wszystko ów JA
        jestem
        Wszystko I'll być.
        Tak Uh huh. uh huh. ooh.
        JA znać pewnego dnia będziesz mieć pewien piękny życie
        JA znać będziesz być gwiazda
        W ktoś inaczej niebo
        Oprócz dlaczego Dlaczego Dlaczego nie może ono być
        Dlaczego nie może ono być mój ( nie pewny? )
        milimetr hmm nie tak nie milimetr mmmm nie nonono tak tak we-
        my należeć my stanowić całość razem oooh ooh
        we- my należeć my stanowić całość oh tak
    • mihal_04 Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 16.07.03, 12:39
      Dla odmiany wiesci z krajowych boisk. Okazuje sie w tym roku w Pucharze UEFA
      reprezentowac nas bedzie...sklep spozywczy

Nowy twarze pod kątem Sprzedawca w sklepie spożywczym

Poniedziałek , 14 Lipiec 2003

Sprzedawca w sklepie spożywczym Grodzisk Wielkopolski zostały zajęty
      przygotowywanie pod kątem ten pierwszy Europejski kampania w ich historia. Dwa
      podpisywanie Ten 2002/03 Polski biegacze - w górze wziąć u FK Atlanta od Litwa
      w ten dwa - mający nogi UEFA Filiżanka kwalifikowanie pełny pakiet przyszły
      miesiąc pod kątem pewien miejsce w ten konkurs właściwy. Wobec pomoc ich
      przyczynowy , Sprzedawca w sklepie spożywczym mieć podpisany towarzysz zabaw
      dziecinnych Rafal Kaczmarczyk i Czech obrońca Radęcin Mynár. Nowy poradnictwo
      zawodowe Groclin's nowy Słowacki poradnictwo zawodowe Dusan Radolský wykonane
      Kaczmarczyk jego pierwszy nabycie skoro biorący koszt. Ten 31- rok - stary
      towarzysz zabaw dziecinnych ma uzgodniony pewien dwa - rok rozdanie kart za
      jego wyksięgować przy KS Górnik Zabrze skończony. Mynár , pewien 29- rok -
      stary prawy - stawał po stronie gracz , ma przybywać z PRĄD PRZEMIENNY
      Spartanin Praha u pewien pora pożyczka. Przeżycie ważny Mynár zarekwirowany w
      pewien przyjacielski zapałka i my zdecydowany stać się jego pod kątem rocznie
      rezygnować ten wybór wobec buy, " powiedziany Sprzedawca w sklepie spożywczym
      orędownik Jerzyce Pieta. " my wola używać jego Europejski przeżycie równie on
      zagrany w ten UEFA ] Mistrzowie Liga rezygnować Spartanin " Trio zawieszenie W
      międzyczasie , Polska midfield gracz Rodzaj ondulacji Zajac ma zabezpieczony
      pewien jeden - rok wyksięgować rozciągnięcie chwila ten klub mieć zakończony
      ten stały podpisywanie od obrońca Kobyły Zapadka i strajkujący Andrzej
      Niedzielan , z KP Polonez Warszawa i Górnik poszczególnie , za pożyczka czary
      najwyższa oferta pora.
      • Gość: haha Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 16.07.03, 21:02
        jakoś tak napisałam pierwsze co mi przyszło do głowy:
        ja cię kocham a ty śpisz i wyszło

me cię loves and you śpisz

potem zrobiłam
        ja cie kocham a ty spisz

i wyszło (UWAGA UWAGA)

me cie loves and you register
        • Gość: lol Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 01:17
          hi, will you fuck me ------> cześć! , wola ty kurwa mać?
          stary, ale ten słownik jest popieprzony--->gwiazda , piwo angielskie dziesięć
          słownik żart popieprzony
    • Gość: pioter Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 19.07.03, 09:32
      Litwo! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie! Ile Cię trzeba cenić, ten tylko
      się dowie, kto Cię utracił. Dziś piękność Twą w całej ozdobie widzę i
      opłakuję, bo tęsknię po Tobie!
      !
      Lithuania Native land my! You are not wherebyprzez co health! What Cię it
      needs value , this only yourselves dowie , whom Cię forfait. Today fair Twą on
      whole tassel spectator as well wails , or else yearns when Thee!
      !
      Litwa Ojczyzna mój! Jesteś nie jak zdrowie! Co Cię trzeba wartość , ten tylko
      wy dowie , kto Cię utracić. Dziś jarmark Twą u cały ozdoba widz zarówno
      zawodzi , inaczej bowiem tęskni podczas Ciebie!

JARMARK!?!?!?!?!? Mickiewicz miał jakiś stragan? ;o)))))))))))))))))))
      • Gość: www.sejm.gov.pl Szyfr złamany! Spisek rozpoznany! IP: 80.51.247.* 20.07.03, 01:43
        Tak się właśnie odczytuje prawdziwą treść. Ja wprowadziłem do autotłumacza
        fragment swojej prozy i zrozumiałem co autor miał na myśli, co zaszyfrował...
        • Gość: krzys Re: Szyfr złamany! Spisek rozpoznany! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.07.03, 02:47
          what the fuck you doing here ......................znaczy.........co ten
          pierdolę cię robienie tutaj
    • kontrowers Ujawnijmy to przed światem!!! 24.07.03, 02:08
      Something of man met to true-penny voivod łódzkiego. Comes on summary
      spodenkach as well factor this wakened with z this man trust on virtue poczynań
      voivod Revising files deal come across there is room to to such here
      claim : „Panie Voivod! Snitching , that my the man next door pawn soaring
      house , whose roof throws wide shadow to my windows! For this reason żyję draw
      on shadows , and delivery darkling! backing ”. Someone else writes : „K. N.
      Whisked me 4 pedometers world as well not wishes its render Are not some ,
      wherewith prevents leak chamberlain „wzbogacające” wodę on well „Nie chcę take
      waters ex odchodami” ), whereas as well some , wherewith displeases boss
      contiguous premises „Ten terrible creature bridles follow me swymi Kaczyce eyes
      day by day , night darkling. Łypie yet via hedge on wall Ventures homelike
      tentacles on repast , because is not thieves , thug as well on ogóle
      szpiegiem” ). That yield positive arrangement businesses , applicant commission
      yourselves to partition connection ex voivod or promisingly , that yourselves
      to take care of requites. Something of Mr. writes : „Wierzę on Yours Voivod ,
      or else seen Yours to my true-penny , when Mr. Voivod comes on summary
      spodenkach , to polish note. Inna Ms. endorses swą supplication card wyklejoną
      the saint obrazkami as well promise : „Jak me Mr. backing , indents mszę too
      Yours on Czestochowa. Occures yourselves too threats „Jak Mr. not rushes ,
      write down until bottoms. Zdarzyła yourselves too parcel ex note as well
      canister hooch by way of voucher. Some lat ago skeleton at the feast resolved
      tolerable salary workers – ex Salary workers The vulgar on Sulejowie Kolo
      Piotrkowa Trybunalskiego when Office Presidents – was something of Mieczysław
      N. ps. „Siwy” as well „Watażka” „jawny officer Solidarity Combating to Poland
      The Stock Exachange „wnuk hero Wars Japanese ( all on / on aliases as well
      designation sources ex letterheads thereof note ). Thereof epistles , clerk
      unalterably extemporary , although banked legible writings , trimming
      snapshot , encompassed amount counsels to rządzących Poland , Europe as well
      world and kasandryczne visions past hope as well future „Gdyby not my
      instance , Lechowo Loiters as well constituency thereof Managing were long
      since abductions as well calculate on Moscow by way of trust too Puczniew
      October 1993 year ). As luck would have it though persons unstable psychically
      flat only a few percentage people at large applicant. They've though most
      important stunning coinage as well are not most weightily. Ssurance woman
      hears „głosy” , magisterially its arrival until Voivod , or else herein draw at
      sight to nią duże money. Writes as well revenue often , ex coraz this
      nową „misją” : claim , that wishes voivod throw over unusual draft incremental
      building industry textile , duty hand consultation with z liquidation
      delinquency or recollects of would-be battery via bull , displaying to
      everybody around bust. Letterheads too are not succulently : „Do Voivod
      Łódzkiego Towns Boatman „Szanowna Ms. Wicewojewodzino” „Kochany! ” „Panie
      Control Voivod! ” „Kłaniam yourselves until floors ”. There is room to
      yourselves hope , that too several dozen lat writings switch until voivod trim
      yourselves tariff sources until history both locality , as well as managing
      committee publicznej. For the time being are not skeleton at the feast. Whereas
      there are not this złego , what by to yet bosom not wyszło. Recent developments
      have an effect to istną avalanche writings. Waist ex Vegetarian Kolo Piotrkowa
      Trybunalskiego threatens onslaughts dywanowym to łódzkie domicile SLD ZChN as
      well Radios Manhattan. Until impugns utilization will be flyings divans
      producing on zakonspirowanych cell dywersyjnych with z premises „Dywilan” as
      well „Eskimo”. White powder imitative wąglik sypie yourselves ex what second
      covering. Assessor lodzer commissary UOP discover though , that is not this
      premises of tastes potato chips ex MacDonald, in this context voivod amortize
      him until second crop serwowanych pards ex goblet. Wielbark politics
      wdzierająca yourselves door as well windows permits hope , that sooner or later
      Lodz cheapened yourselves turn capital of Republic. One ex earnest activist
      Polish Congress of the Eskimothinkers writes on sinks unqualified , that voivod
      duty say a good word for ere with z presidents Kwaśniewskiego with the purpose
      of sformowania nowego managing. Inna corporate body – this time war-horse
      currency revolutionary – domaga yourselves entrusting commission yielding
      managing samemu ministers Mamińsky znanemu ex unconventional performed as well
      view There is no question but that , flat starają yourselves take in voivod
      under lupę. One ex nich sent on parcel autentyczną lupę – possessive second
      ditto specimen within may operate in that , voivod with z breakfasts ex
      ssurance parchingly lugs. AND this yet something.
      • Gość: zak z polskiego na polskie:)))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.07.03, 05:55
        Zrobilem tak: przetlumacztlem fragment artykulu z "Gazety" na angielski a potem
        apjat na polski, czyli wyszlo z polskiego na polski i taki wyszedl wynik:

Tekst oryginalny:

Jagiełło tłumaczył się tak: - Była narada na Rozbrat [w siedzibie SLD - red.],
        gorąca narada. Kolegów z Łodzi i Śląska atakowano, że u nich łamią prawo. Od
        Henryka Długosza [szefa kieleckiego SLD] usłyszałem, że w Starachowicach tak
        samo się dzieje. Dawał mi reprymendę, żeby zrobić porządek [Jagiełło szefował
        wówczas SLD w powiecie starachowickim]. Po informacji Długosza moja reakcja
        była spontaniczna, nerwowa.

A oto tlumaczenie:

Jagiełło tłumaczony wy tak : Byliśmy konferencja vis pewien vis Naruszenie [
        przy domicylować SLD czerwony. gorąca konferencja. Kolega z Przewoźnik obaj
        Śląski atakować , tam przy odejście łamie się rozdanie kart. Z Henryka Szeroki
        [ kierownik kieleckiego SLD usłyszałem , tam przy Starachowice ten sam wy
        magazynowanie. Dawał mi reprymenda , tam umożliwić wycena Jagiełło szefowie
        wtedy SLD przy Powierż Starachowice ^). Podczas wysyłka Szeroki mój reakcja
        byliśmy spontanicznie , nerw

Mi Kali slabo rozumiec ale slownik musi kupic:)))))))))

• dbaj-o-zdrowie-niszcz-muchy hymn 24.07.03, 13:03
      Nasz hymn po przetlumaczeniu na angielski i z powrotem na polski:

Jeszcze Polska nie węzły żeglarskie , Podczas my żyje. Co nam obcas uruchomić
      biorąc pod uwagę , Szpada otrzymywać. Marzec , marzec Dąbrowski , Z świat Włoch
      do Polski , Także twoim kierujący Złaczym wy z Narok. Przejdziem Wisła
      przejdziem Wart , Muszą Pole , Dał nam próbka Bonaparte , Jak zyskać byliśmy.
      Jak Czarniecki do Uznania Podczas język szwedzki zaborczo , Wobec ojczyzny
      zbawczy Powroty wy przez morzem. Zaproszony ojciec do ich Bas Całkowity
      smutny : " Słuchaj jeno , ponosić Nasiedle Bicie u tarabany. "

Po kolejnej rundzie polski->angielski->polski->niemiecki->polski:

więcej Polska niezależny zrobić supełek żeglarski , podczas gdy my żyje. co nas
      obcas uruchomić biorąc pośród interes , szpaler ciągnąć. marzec , marzec
      Dąbrowski , z świat Włoch do polski , stanowisko twoim prowadzący Złaczym wy z
      przygotować. Przejdziem Wisła przejdziem szlak wodny , komar pole , dał nas
      próbka Bonaparte , jak nadwyżka byliśmy. jak czarniejszy przy skrypt dłużny
      podczas gdy język szwedzki zaborczo Vis pewien vis ojczyzny ratujący odwroty wy
      do morze. zaproszenia ojciec do im bas kompletny zamyślony : " słuchając jeno ,
      wznowił nasienie bić przy tarabany. "

potem polski->czeski->polski:

więcej Polska swawolny umożliwić pętla żeglarski , chwila my zapasy. co nam
      obcas uruchomić biorąc zabezpieczenie pertraktacje , żywopłot ciągnąć. marzec ,
      marzec Dąbrowski z świat Włoch podczas cięcie , właściciel sklepu papierniczego
      twoim kierownik Złaczym sam z wobec usposobienie. Przejdziem Wisła przejdziem
      droga wodny , moskit Pal , strajkujący nam wzorzec Bonaparte jak chwila
      nadwyżka byliśmy. jak chwila pomalować na czarno rezygnować z skrypt dłużny
      chwila język szwedzki zaborczy Vis pewien vis ojczyzny ratujący rezygnacje sam
      podczas morzem. każe matka podczas im bas w sumie emerytura : " obserwować
      jedyny , poprawić obraz nasienie biczować rezygnować z tarabany. "

polski->wegierski->polski:
      więcej Polska śpiący umożliwić proca żeglarski , chwila mi podaż. mi nam kąt
      uruchomić biorąc zapewnienie długotrwała dyskusja , podwójna transakcja
      terminowa ciągnąć. droga , droga Dąbrowski ono miał był świat Włoch podczas
      powiedzenia , księgarz twoim kierownik od Złaczym sam ono miał był vis jeden
      vis żyłka. Przejdziem Wisła przejdziem droga wodny , moskit Poddaje się ,
      strajkujący nam wzorzec Bonaparte jak towarzystwo chwila nadwyżka tam miał był.
      jak towarzystwo chwila pomalować na czarno nieobcięty ono miał był skrypt
      dłużny chwila Język szwedzki napastnik Vis coś ból vis ojczyzny ratujący
      odejmowanie sam podczas następny fala. klasa ojciec podczas im mooing zakazać
      całkowity wiek emerytalny emerytura : " jest on patrząc samotny , depozyt lub
      pisemne zobowiązanie wręczone osobie trzeciej celem wydania osobie uprawnionej
      znak nasienie biczować nieobcięty ono miał był tarabany. "
      ---
      A jesli po kolei przejdziemy przez jakas polowe z jezykow, to dostajemy cos o
      ćmie, "honorowym biegu rozstrzygajacym" oraz pelne zadumy pytanie "Jak połączyć
      w jedną całość czas ani życie":

w tyle daleki w pole hrökklast zasięg być w stanie od jednostka bilansująca
      umieszczony Tätscheln wymyślić l'intérieur życzyć drugi przerywać od kofeina
      ste rancho terreplein podogonie , tam l + fizjonomia podczas gdy fs )
      uszczelnienia sól. Surowy fs ) uszczelnienia Fri latający rozchmurzyć się
      wymyślić l'intérieur życzyć drugi przerywać od koszt , szpada ciepły górny
      Marzo Marzo Dbrowski honorowy bieg rozstrzygający Włochy ćma filtr
      miłosierdzie , filtr twoim przyznawać Zaczym voc honorowy uneventful.
      Przejdziem Wisła przejdziem okrada pochwa futro z fok umieszczać w górze lód
      zimny kura l Mr. Wähler fs ) uszczelnienia l + zaduch Bonapartism Jak połączyć
      w jedną całość czas ani życie tam wziąć wywłaszczenie JA L'EN TETE piłować
      bogaty warga świadczenie od on c'. Jak połączyć w jedną całość czas ani życie
      tam Czarniecki ćma filtr honorowy tam l + fizjonomia podczas gdy Język szwedzki
      sztywny zastępca bieg rozstrzygający wyzwolenie ostry przy obejrzany , podczas
      gdy czas ani życie l + doznawać voc l + ) podczas gdy akit sól połączyć w jedną
      całość l'eau. doznawać trzy krawiec jeszcze wpisywać do rejestru wyżymać
      üdülhely życzyć drugi przerywać od siekać ćma filtr ty robak jedwab L'INTÉRIEUR
      życzyć drugi przerywać od technologiczny obfitować : l Mr. surowy Żydzi l + )
      wielka aglomeracja przedsiębiorstw aluwialny rezygnować zyskiwać l Mr., szarpać
      zarządzanie opieszały rapsodia emu tarabany. "
    • dbaj-o-zdrowie-niszcz-muchy Wietrzyć otwór w jaskini życia... 24.07.03, 13:19
      Sprawdzajac moj nick dowiedzialem sie, ze musze wietrzyc otwor, najlepiej w
      jaskini zycia...

(via angielski) Dbaj o zdrowie, niszcz muchy.
      -> Dbaj of health , weathered flies.
      -> Dbaj od zdrowie , wietrzał lata.

(via niemiecki) Dbaj o zdrowie, niszcz muchy.
      -> Bedacht herum Befinden , Dokumentezerstörer Fliegen.
      -> dbający o uznawać , niszczarka latać.

(via turecki) Dbaj o zdrowie, niszcz muchy.
      -> Dbaj -in sađlýk , hava pantolonun önündeki yarýk.
      -> Dbaj jaskinia życie , bez powietrza lata.

(via wegierski) Dbaj o zdrowie, niszcz muchy.
      -> Dbaj -ból egészség , viharvert slicc.
      -> Dbaj ból zdrowie , wietrzał otwór.
    • Gość: nskar to chyba kazdy zna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 14:07
      Jeszcze Polska nie węzły żeglarskie , Podczas my żyje. Co nam obcas uruchomić biorąc pod uwagę , Szpada otrzymywać. Marzec , marzec Dąbrowski , Z świat Włoch do Polski , Także twoim kierujący Uchwyt wy z Narok.

Litwa Ojczyzna mój! jesteś nie jak zdrowie Co cię trzeba wartość , ten tylko wy dowie , Kto cię stracony. Dziś jarmark twą u cały ozdoba Widz zarówno opis , inaczej bowiem tęskni podczas ciebie.
    • Gość: :) Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.chello.pl 30.07.03, 20:36
      Too much love will kill you
      a właśnie jestem kawałki człowiek ja Również zwykłem być dużo gorzkie łez
      padają na dół na mnie ja daleko jestem od domu I ja stawałem wobec temu samowi
      Dla dużo również długiego ja czuję ochotę na nikogo kiedykolwiek mówiłem prawdę
      do mnie O dorastaniu i co walka to byłoby W moim plątanym stanie umysłu ja
      oglądałem się za siebie znajdować Gdzie ja błądziłem
      Również dużo miłość będzie zabijać ciebie Jeżeli ty nie możesz kompensować
      sporządzać twojego umysłu Rwanego między ukochanym I miłość ty pozostawiasz za
      sobą Ty jesteś kierowany się do nieszczęście ty nigdy nie czytasz znaków
      również dużo miłość będzie zabijać ciebie Za każdym razem
      Ja właśnie jestem cień człowiek ja zwykłem być i to zdaje się jak tam jest
      żadna droga {sposób} z tego dla mnie ja zwykłem przynosić ciebie światło
      słoneczne Teraz wszystko ja kiedykolwiek robię jest zniża ciebie Jak byłby to
      byłoby jeżeli ty stałeś w {uczestniczyłeś} moje buty nie ą was widzą że to jest
      niemożliwe wybierać żadne tam jest żadne mające sens tego Każdej drogi
      {sposobu} ja iść ja jestem wiązany tracić
      Również dużo miłość będzie zabijać ciebie Właśnie tak pewnie jak żadną przy
      wszystko To nie będzie drenować potęgi {siły} że jest w tobie Robi ty
      przemawiasz i krzyczysz i pełzasz i ból będzie robić tobie zwariowany Ty jesteś
      ofiara twojej zbrodni również dużo miłość będzie zabijać ciebie Za każdym razem
      Również dużo miłość będzie zabijać tobie To będzie robić twojemu życiu kłamstwo
      Tak, również dużo miłość będzie zabijać ciebie i ty nie będziesz rozumieć
      dlaczego Ty dawałbyś twoje życie , ty sprzedawałbyś twoją duszę Ale tutaj to
      przychodzi ponownie Również dużo miłość będzie zabijać ciebie W końcu . W
      końcu .
    • myshen82 Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 31.07.03, 18:02
      Arrivals lancers under window Arrivals lancers under
      window Tap cry let in miss Tap cry let in miss ->
      przybyli ułani pod okienko:)))
    • wedrowiec2 Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 31.07.03, 21:53
      www.living-foods.com
      na dole strony jest opcja Translate
      Przyjemnego trzaskania:))
      Pozdrawiam

Włoch Chleb

4 filiżanki od 2- czasy odrośnięty pszenica albo żyto
      1/2 pomidor, uderzać
      1/4 filiżanka nędzne wynagrodzenie czarny oliwki
      3/4 filiżanka uderzać czerwony pieprz albo zieleń pieprz
      1 czosnek goździk, wciśnięty
      1 tsp. bazylia, oregano albo tymianek
      Odmładzać pod kątem konsystencja

Mleć, łączyć się, albo homogenizować ten ziarno. Dodać przyprawa ręcznie i
      rozpiętość cen zbijanie się czcionek 1/4- cal gruby u pewien odwadniać taca
      opłacony z góry rezygnować pergamin papier. Odwadniać przy mniej niż 110
      stopnie do dokładnie suszyć-12 wobec 24 godziny znajdujący się w rozpoznawaniu
      u liczba od tace wysuszanie i wilgoć od ten pokój. Zapas w pewien szczelne,
      zamknięty zbiornik.

Carrocado Papka

przy Dawid Klein

Składniki (2 służenie)

6 wobec 8 duży świeży marchew
      1 duży czerwony albo żółty dzwon pieprz
      1 duży albo 2 mały gotowy awokado
      1 uncja. cały Dulsk liść

Zalecenia

Wymoczyć ten Dulsk liść w woda pod kątem kilka minuty, wtedy suszyć i dokładnie
      płukać pod kątem 5 minuty, wtedy ściskać na zewnątrz ten woda ręcznie

Kromka w górze ten dzwon pieprz w obnaża.

Rezygnować ten pusty tabliczka znamionowa rata, biegać ten marchew przez pewien
      Mistrz bardziej soczysty, inkasowanie ten soczysty miąższ w pewien puchar

Usunąć ten ciało z awokado() i, przy pomocy pewien widelec, papka ten awokado w
      ten marchew miąższ.

Dodać ten Dulsk i dzwon pieprz do marchew- awokado mieszanina, i służyć.

Fakultatywny: szufelka na zewnątrz dzwon pieprz i napychać rezygnować ten
      marchew- awokado mieszanina.

• luzik1 tlumacz elektroniczny - BBC News !! 31.07.03, 23:03
        Two daughters of former Iraqi President Saddam Hussein are in Jordan with
        their nine children, it has been announced.
        Raghad Saddam Hussein and Rana Saddam Hussein are said to have arrived from
        Abu Dhabi in the United Arab Emirates, and are now in the Jordanian capital,
        Amman.
        A spokeswoman for the country's leader, King Abdullah, told the BBC that the
        country had agreed to host them and their children for what she
        called "humanitarian reasons".
        They were not wanted by the Americans, the BBC's Caroline Hawley in Baghdad
        says.
        She says the two women will reportedly be kept under heavy guard.
        Raghad and Rana were married to two senior Iraqi officials who defected to
        Jordan in 1995.
        The two men returned to Baghdad with their wives the following year believing
        they had been pardoned by their father-in-law, only to be killed as traitors.

Dwa córki od poprzedni Iracki Prezydent Zasmucić Huzar jesteście w Jordania
        rezygnować ich dziewięć dzieci , to było zapowiedziany. Raghad Zasmucić Huzar
        i Rana Zasmucić Huzar jesteście powiedziany wobec mieć przybywać z Abu Dhabi w
        ten Zjednoczony Arab Emiraty , i jesteście teraz w ten Jordański kapitał
        Amman. PEWIEN mówczyni pod kątem ten kraj kierownik , Król Abdullah ,
        powiedział ten BBC ów ten kraj miał uzgodniony wobec zastęp im i ich dzieci
        pod kątem co ona wywołany " filantrop powody ". Oni nie byliśmy potrzebował
        przy ten Amerykanie , ten BBC's Dotyczący dynastii karolińskiej Hawley w
        Bagdad mówi. Ona tak twierdzi ten dwa kobiety wola według doniesień być
        trzymany wobec ciężki chronić. Raghad i Rana byliśmy żonaty wobec dwa starszy
        Iracki urzędnicy który wada wobec Jordania w 1995. Ten dwa mężczyźni zwracany
        wobec Bagdad rezygnować ich żony ten kolejne rok wiara oni miał był wybaczony
        przy ich ojciec - w law , tylko zostać zabity równie zdrajcy.

SADDAM HUSSAIN - Zasmucić Huzar !!!!!!! rekord
      • light Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 01.08.03, 13:30

Zachwycil mnie przepis na Minty Fresh Smoothie... :)))

Miętowy Świeży Gładzenie
        przy Brytania

ten jeden jest słodki i zachwycający.
        ten mennica i bazylia dodać pewien miły skręt.

2 środek między skrajnościami banany
        1 środek między skrajnościami ogórek
        2 tbs świeży bazylia
        1 tbs świeży mennica
        2 mały donosi albo 1 jabłko

wyrażać wszystko składniki w miksery, i wierzyciel pewien wierzyciel i
        zachwycający gładzenie!

• Gość: JasminTea Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.pl / 192.168.0.* 02.08.03, 02:20
      :))))
      Ubawilam sie jak rzadko:))))

Zastanawia mnie tylko o co chodzi z ta "pilśnią", ktora sie pojawia?? I
      metalowa puszka ciagle tam przemyka?:))) Poza tym - "futro z fok" w ktoryms
      tlumaczeniu naszego hymnu jest piekne..:)))) I "księgarz kierownikiem twoim":)))

Ojeeej strasznie tego duzo - w kazdym razie cudo:)))

Jakis czas temu tlumaczylam horoskop i otrzymalam
      "Ty i kochany jedn on (żaden który)"

Tez mi sie podobalo:)))

Pozdrawiam

JasminTea
    • Gość: JasminTea Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.pl / 192.168.0.* 02.08.03, 02:23
      www.translate.pl

Tez tlumacz niczego nie narzuca - mozna sobie wybrac dowolna wersje:)

Fragment horoskopu:

Easily irritated
      During this time you probably feel hurt, offended or ignored and therefore you
      have withdrawn into yourself, and do not allow anyone to get really close to
      you. At the same time, though, deep down you want to participate, enjoy life,
      love and be loved. Nevertheless, you should not expect too much of yourself in
      this respect. You probably need seclusion or a withdrawal to get over
      everything. In that case you should not bury yourself in your pain as that will
      not make things better. You will possibly find that the behavior of the other
      person was unintentional, and that your present situation mainly mirrors your
      own sensitivity.

Tłumaczenie:

Łatwo zirytowany Przez ten czas wy prawdopodobnie czują szkoda (skaleczony),
      obraził (obrażony) albo zignorował (zignorowany) i dlatego wy cofnęliście
      (zrezygnował) do siebie (samodzielnie), i nie pozwala wszelki otrzymywać
      (dostawać; rozumieć) rzeczywiście bliski (obok) wy. O tej samej porze, chociaż,
      głęboki (głęboko) na dół wy potrzebujecie (chcieć) żeby uczestniczyć, cieszą
      się życiem (długotrwałość), miłość i jest kochał (kochany). Jednak, wy nie
      mieliście spodziewać się zbyt wielkiej ilości siebie (samodzielnie) pod tym
      względem. Wy prawdopodobnie niezbędne osamotnienie albo unieważnienie skończyć
      wszystkim. W takim wypadku (w wypadku; sytuacja) wy nie mieliście grzebać
      siebie (samodzielnie) w waszym bólu jak (ponieważ) który nie będzie wyrabiać
      rzeczy lepszy (lepiej). Wy być może będziecie znajdować co (żeby; który)
      zachowanie innej osoby była *unintentional*, i co (żeby; który) wasza obecna
      sytuacja głównie odzwierciedla waszą własną wrażliwość

Pozdrawiam:)))
    • joseph.007 Zostać albo nie zostać, czyli ten pytanie 05.08.03, 13:03
      Boże, jak ja kocham Szekspira :-DDD
    • fem.me (wieczor z glowy) 05.08.03, 21:45
      rany, rzeczywiscie mam wieczór z głowy...dostałam głupawki buaahahaaaaaaaahhaa
    • aenne Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 07.08.03, 18:12
      Gość portalu: volica napisał(a):

> www.tranexp.com:2000
      > i wybierzcie sobie z angielskiego na polski
      >
      > przyklad:
      > "Report: Nearly one gun for every American" po polsku brzmi :
      >
      > sprawozdanie Prawie jeden armata pod kątem każdy Amerykanin
      >
      > pzdr
      komputer tlumaczyl scarborough fair i cambric shirt to mu wyszlo wekslarz
      koszula slowo daje sprawdzalam w slowniku pod haslem weksel, wekslarz i nie ma
      nic takiego, tworcza maszyna! to jest batystowa koszula. i slynne tlumaczenie
      tytulu grapes of wrath - wsciekle rodzynki. to sa grona gniewu, a w ksiazce
      jeszcze jest motto- piesn robotnikow murzynskich na plantacjach. gdy pod motto
      podstawic powyzsze, to wychodzi wam: widzialem przyjscie Pana, plaszcz chwaly
      Go odziewal, i z takiej szedl winnicy, co rodzi wsciekle rodzynki.
      • Gość: heh Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 01:55
        sorry, ale was to naprawdę śmieszy?? no cóż.... :P
        • Gość: nic_dobrego Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 13:52
          Próg zniewagi jest w prostym stosunku do inteligencji i poczucia
          bezpieczeństwa. Słowo "sk****syn" jest zniewagą jedynie dla człowieka, który
          nie ma całkowitej pewności co do swojej matki.
          John Steibeck - "Zima naszej goryczy"

---> angielski:

Threshold abusive language is not on gross rate until wit as well feeling
          security. Word " whoreson " is not outrage only to creature , who there are not
          clear ssurance with respect to homelike mothers. John Steibeck " winter Anno
          Domini bile "

---> polski:

Próg obelżywe słowa nie jest u tłusty ustalona cena do rozum zarówno czucie
          zabezpieczenie. Wyraz " skurwysyn " nie jest obraza tylko wobec stworzenie ,
          który nie występują rozliczać zapewnienie rezygnować poważanie wobec miły
          matki. Typowy Anglik Steibeck " zima Roku pańskiego żółć "

• Gość: nic_dobrego Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 13:57
            Jedynym sposobem pozbycia się pokusy jest uleganie jej.
            Oscar Wilde

---> angielski, -----> polski:

Podeszwa sposobem aktywa, które zostały upłynnione pokusy nie jest szacunek
            jego.
            Forsa Niespodziewany

• Gość: nic_dobrego no comment :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 14:21
              Być albo nie być - oto jest pytanie!
              William Shakespeare

Do or die here is not question!
              Villa Shakespeare

Czynić albo umierać proszę nie pytanie!
              Willa Szekspirowski

Do or expire if you please not question!
              Villa Shakespearian

itd :P
            • conena GENIALNE!!!!! 26.01.04, 15:51
              our language tools are always at hand
              nasz język narzędzia jesteście zawsze przy dłoń

this is the hair of the dog that bite you yesterday
              to jest ten włos od ten pies ów gryźć ty wczoraj
          • eyemakk typowy anglik :))) /nt 18.08.03, 11:59

• Gość: an-ia byłam trochę obsceniczna, ale ekhm... :)))) IP: 217.153.179.* 26.01.04, 15:40
      I want to suck your dick and dance cha cha as long as it is possible

>>JA potrzeba wobec ssać twój uprawiać handel wymienny i taniec cha cha pod
      warunkiem to jest możliwy
      [HANDEL WYMIENNY, leżę i płaczę :D :D :D]
    • las_manequinas przetłumaczcie sobie stronę (: 26.01.04, 17:25
      np. onet.pl:

polecamy w portalu = fetor wportalu
      polski portal internetowy = polski beginninginternetowy
    • sugarhoney Re: tlumacz elektroniczny :)) (wieczor z glowy) 26.01.04, 22:46
      Gdzies jest lecz nie wiadomo gdzie
      Swiat w ktorym basń ta dzieje się
      Maleńka pszczółka mieszka w nim
      co wiedzie wśród owadow prym

Tę pszczółkę która tu widzicie zowią Mają
      Wszyscy Maje znają i kochają Maja fruwa tu i tam
      Świat swój pokazując nam

TŁUMACZENIE:

Where is the whereas it is anyone's guess whereabout umbrella roof on ktorym
      bass this happens Youngster Pszczolki flat therein what known wród insect
      primate T Pszczolki któr herein sees zowi May Everybody May foundling as well
      loving Maja winging herein as well yonder umbrella roof their exhibition us

Aaaahahahahahahhaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka