marcotills Re: Dlaczego kogut pieje? 05.03.08, 20:54 kogut pieje, poniewaz kochanica-francuza chce sie ze mna umowic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syt Re: Dlaczego kogut pieje? IP: *.ostnet.pl 11.03.08, 23:07 bo chce pokazać że ton rzadzi w kurniku a nie kura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syt Re: Dlaczego kogut pieje? IP: *.ostnet.pl 11.03.08, 23:10 gdzie kogut nie pieje tam sie Zle dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego kogut pieje? 12.03.08, 00:00 nie no ja owszem mogę zapiać, ale dlaczego o piątej rano????? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dlaczego kogut pieje? 12.03.08, 00:07 A moze on pieje gorzkie gorzkie zale, bo mu sie kury za plotem kajdacza ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=76512087 Odpowiedz Link Zgłoś
marcotills Re: Dlaczego kogut pieje? 05.03.08, 20:56 dodam jeszce, ze potrafie oblizac brwi swoje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem z miasta.. Re: Dlaczego kogut pieje? IP: *.smsnet.pl 05.03.08, 21:48 Żeby kury nieboraczki na ziarno naprowadzić, a że pan kur wstaje pierwszy to harem tym budzi:) Bardziej śmieszy to, że niektórzy myślą, że bez niego będą mieć jajeczka:), no bo tak, kurki wiatropylne są.. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dlaczego kogut pieje? 06.03.08, 07:11 A co ? Ma gdakac jak osobniki plci zenskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Dlaczego kogut pieje? 06.03.08, 10:57 informuje, gdzie kurki mają szukać materiału genetycznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titu_titu Re: Dlaczego kogut pieje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 13:00 niniejszym informuję, że kurki bez kogucika ZNOSZą jajeczka. Czy myślisz może, że takie fermowe nioski utrzymywane całe życie w uroczych, przytulnych klateczkach mają do swojej dyspozycji koguciki ? Otóż jajeczka znoszą, tyle że niezalężone czyli kurcząt z nich by nie było, a to nie to samo. I to co napisałeś, to właśnie śmieszne jest... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dlaczego kogut pieje? 10.03.08, 18:02 Bo w szkole muzycznej,do ktorej chodzil, byl tylko jeden komplet nut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak w koncu??????? Re: Dlaczego kogut pieje? IP: *.rootnode.pl 10.03.08, 18:20 Gość portalu: titu_titu napisał(a): > niniejszym informuję, że kurki bez kogucika ZNOSZą jajeczka. Czy myślisz może, > że takie fermowe nioski utrzymywane całe życie w uroczych, przytulnych > klateczkach mają do swojej dyspozycji koguciki ? > Otóż jajeczka znoszą, tyle że niezalężone czyli kurcząt z nich by nie było, a t > o > nie to samo. > > I to co napisałeś, to właśnie śmieszne jest... forum humorum a nie mondralorum:) zapylasz nasieniem te bidne klatkowe kurki? (jaja kat. od cyfr 3), wytlumacz nam jak to jest ze znosza same z siebie? pytam bo serio nie wiem, ja tez slyszalem ze bez koguta zadna ferma nie idzie takze tam gdzie jaja ida na skup i patelnie, a nie na chow - to ciekawe:))) a moze znosza mniej, sam nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurnik piejo kury piejo ni majo koguta.. IP: 72.232.194.* 05.03.08, 22:09 to je bilgorajsko nuta! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Dlaczego kogut pieje? 13.03.08, 17:38 janusz_lipinski napisał: > Bo lubi. i umi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniela Re: Dlaczego kogut pieje? IP: *.tpca-cz.com 14.03.08, 14:07 bo go nauczylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzeg chodowca kór Re: Dlaczego kogut pieje? IP: *.ovh.net 12.03.08, 17:52 Bo mu ztałe łoncze jenternetowe odciełem, nim piersi poranny kur we wsi zapiał.. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczego kogut pieje? 13.03.08, 08:50 A dlaczego jak kogut wejdzie do łazienki, to wszystkie kurki zakręcone? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dlaczego kogut pieje? 13.03.08, 09:14 funny_game napisała: > A dlaczego jak kogut wejdzie do łazienki, to wszystkie kurki zakręcone? > 1, A kto go tam w ogole wpuscil ? 2, Bimber pedzi sie : a)na strychu b)w piwnicy c) w lazience -> i tam podstepem zwabiono kurki, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczego kogut pieje? 13.03.08, 09:24 1. Sam wlazł. Powiedział "Przecież ja tu mieszkam.". 2. Kurki pod bimber? I może jeszcze kawior? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dlaczego kogut pieje? 13.03.08, 16:12 ech dzieci, dzieci... :-/ pio352.nazwa.pl/ppp-eko/kury6.html Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dlaczego kogut pieje? 13.03.08, 17:30 Jej, Dz.B. -> fakt, iz powstaje na lamach obok swietny kawal , niedlugo kanon literatury swiatowej, ktory poswiecony jest Twoim, jakze wspanialym i podziwu godnym wyczynom (szczegolnie tym w przychodni wenerologicznej), nie upowaznia Cie jeszcze do wytykania nam dziecinnych zachowan. A KOGUT ? Niech zyje spokojnie... I pieje. Jesli potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczego kogut pieje? 14.03.08, 14:41 Hiszpanie jedzą kogucie grzebienie, proszę państwa. Dzieci, nie czytajcie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dlaczego kogut pieje? 14.03.08, 15:46 łod prapoczątków wiadomym jest, ze jak CHŁOP wyje to mu sie BABY CHCE ;] Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dlaczego kogut pieje? 14.03.08, 15:49 Albo mu zona-kura zupe przesolila... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_lipinski Re: Dlaczego kogut pieje? 14.03.08, 16:01 W Karpaczu najpiekniej ! Odpowiedz Link Zgłoś