Gość: Aneta IP: 193.120.72.* 18.04.08, 11:28 ...pozostana dla was tajemnica. Ale jesli juz tu jestes zostaw po sobie wpis ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lifter Re: Moje przemyslenia na temat seksu oralnego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 12:47 Twoje refleksje sa ch***jowe :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horacy nidy tego nie rozumiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 13:22 nieestetyczne, niehigieniczne, niepraktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mandryk Re: nidy tego nie rozumiałem 18.04.08, 13:41 A co to jest? Coś związanego z orką? Chciałbym wiedzieć, bo zgłaszam się do „Milionerów”! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendryk Re: nidy tego nie rozumiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 14:12 > A co to jest? Coś związanego z orką? nie, z seksem. żona mnie do tego zmusza. spróbuj robić to brodą, najlepiej opatętowany sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: nidy tego nie rozumiałem IP: 195.205.221.* 18.04.08, 16:33 Faktycznie, Twoja zona tez mnie do tego zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepiej Re: nidy tego nie rozumiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.08, 16:42 Gość portalu: Wrecekrzepki napisał(a): > Faktycznie, Twoja zona tez mnie do tego zmusza. wymień jej mienie i mełmono Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar to z brodą jest extra no i fajną macie łazienkę 19.04.08, 20:30 no i w ogole fajna ta Twoja żona... Odpowiedz Link Zgłoś
devinjammer Re: to z brodą jest extra no i fajną macie łazien 19.04.08, 21:17 Żona mendryka? Taaak super jest, polecam wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: to z brodą jest extra no i fajną macie łazien IP: *.eranet.pl 20.04.08, 16:46 zostawiam po sobie wpis - zgodnie z prośbą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Moje przemyslenia na temat seksu oralnego... 20.04.08, 17:39 w kontekście kolczyka na jezyku w kształcie ostrego ćwieka stwierdzam, iż zaczynam ostry trening i szukam chętnych :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotrtrz Kochane Panie! 21.04.08, 09:57 Kocahne Panie, droga Aneto Jako aktywny członek Organizacji Na Rzecz Prawa Kobiet do Orgazmu polecam korzystanie z usług męskich członków naszej organizacji. Zapewniamy akcje uświadamiające, wsparcie psychiczne oraz stymulacje fizyczną. Precz z męskim szowinizmem, seksizmem i nietolerancją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 10:21 piotrtrz napisał: > Kocahne Panie, droga Aneto > > Jako aktywny członek Organizacji Na Rzecz Prawa Kobiet do Orgazmu czy macie wyodrębnione frakcje orgazmu łechtaczkowego i pochwowego? wybacz ale to istotne Odpowiedz Link Zgłoś