janusz_lipinski 23.04.08, 04:10 W ogóle co za idioci rejestrują się na naszej-klasie.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idiota Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... IP: *.chello.pl 23.04.08, 08:00 janusz_lipinski napisał: > W ogóle co za idioci rejestrują się na naszej-klasie.pl ? idiotyczne pytanie. zarejestruj się to będzesz mógł poznać jakieś 11 mln idiotów z imienia i nazwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
ronczy_jelen Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... 23.04.08, 09:57 Gość portalu: idiota napisał(a): > idiotyczne pytanie. zarejestruj się to będzesz mógł poznać jakieś > 11 mln idiotów z imienia i nazwiska! niekoniecznie, co mniej głupi idioci podają tylko pseudonim. ale w takim przypadku zawsze możesz spytać któregoś z ich znajomych idiotów czy nie przypominają sobie nazwiska idioty z pseudonimem bo niby ci wyleciało z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... 23.04.08, 10:50 Niekoniecznie zgadzam się z tym, że Ci od pseudonimów to mniejsi idioci. Zdumiewają mnie osoby, które nie podpisują się z imienia i nazwiska, wpisuja jakiś pseudonim a w focie dają grafikę kubusia puchatka. To jest portal społecznościowy - w założeniu mamy tam szukać przyjaciół ze szkoły. A ja szukam Basi Kowalskiej a nie Barbarelli która jest z wyglądu kaczoram donaldem. Jeśli komuś nie leży formuła portalu, lub uważa że to obciach się tam logować, to niech nie robi tego wcale. Taki zawoalowany sposób uczestnictwa w czymś, co społecznie zaczyna być uważane za idiotyzm jest dla mnie jeszcze większym idiotyzmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
freeliance Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... 23.04.08, 11:03 zoofka napisała: > Niekoniecznie zgadzam się z tym, że Ci od pseudonimów to mniejsi idioci. Rozumiem iż chodzi ci o to, że idiota próbujący w idiotyczny sposób zatuszować swój idiotyzm jest jeszcze większym idiotą od idioty który w idiotyczny sposób demonstruje swój idiotyzm? z szczerością przysługującą każdemu idiocie, przyznaje że to idiotyczny punkt widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... 23.04.08, 13:19 faktycznie to idiotyczny idiotyzm godny idioty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... IP: *.eranet.pl 23.04.08, 17:29 dla mnie idiotą jest ten kto rejestruje się jako np. Jan Paweł II, kto nie wierzy niech sprawdzi, jest... serio :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota do kwadratu Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... IP: *.chello.pl 23.04.08, 19:33 Gość portalu: gośka napisał(a): > dla mnie idiotą jest ten kto rejestruje się jako np. Jan Paweł II, > kto nie wierzy niech sprawdzi, jest... serio :/ eee, Benedykt XVII rządzi. Kogo tam pani nie ma, i król Zygmunt jest i Olszewski. sama pan sprawdzi, to pani zobaczysz co za cudaki, idioty jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedle potrzeb Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... IP: *.cable.smsnet.pl 23.04.08, 20:13 Dzieci neostrady, szpanerzy, policja, bandyci, wyłudzacze danych i spamerzy oraz... - co najrzadziej - szukający zerwanych, a wartościowych dawniej, więzi. Odpowiedz Link Zgłoś
freeliance dzieci neostrady 24.04.08, 08:08 któż wymyślił tak bzdurne określenie? czyż dziecko nie potrzebuje dwojga rodziców (przynajmniej do poczęcia)? czyż nie można powiedzieć po prostu generacja? natomast geriatokracja internetu istnieje jak najbardziej! mają nawet swoje tytuły: administrator, moderator, redaktor i co tam jeszcze. coś na kształt michnikowszczyzny w życiu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... 24.04.08, 09:42 Gość portalu: wedle potrzeb napisał(a): > Dzieci neostrady, szpanerzy, policja, bandyci, wyłudzacze danych i spamerzy > oraz... - co najrzadziej - szukający zerwanych, a wartościowych dawniej, więzi. masz na mysl rybaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to właśnie ja Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 24.04.08, 10:04 W takim razie należę to tych, co najrzadziej. Odnalazłam kogo chciałam i bardzo mnie to cieszy:) Mamy duże szanse na kontynuowanie dawnych, wartościowych znajomości i kolejnych spotkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie, to ja Re: W ogóle co za idioci rejestrują się... IP: *.chello.pl 24.04.08, 11:02 Gość portalu: to właśnie ja napisał(a): > W takim razie należę to tych, co najrzadziej. Odnalazłam kogo > chciałam i bardzo mnie to cieszy:) Mamy duże szanse na kontynuowanie > dawnych, wartościowych znajomości i kolejnych spotkań. To bandyta, alkoholik i sadysta. I almentów na dzieci nie płaci. Loguje się jako Stefan B, Cindarella i Ziomal. Odpowiedz Link Zgłoś