rycho12345 01.05.08, 20:55 Hej Czy znacie jakieś sposby na nude w samochodzie w długiej podrózy?? Mam na myśli coś innego niz karty czy panstwa-miasta... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Narcyzek Re: Nuda w samochodzie IP: *.toya.net.pl 01.05.08, 23:04 gadka. Jak jest rozmowa podczas długiej podróży to mija ona błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczynny Re: Nuda w samochodzie IP: 62.233.214.* 04.05.08, 12:36 O tak, proponuję Ci sprawdzony przez mnichów i księży sposób: weż kij i po tobie się bij. Nuda jak ręką odjął minie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin Skrzynka piwa albo flaszka - to sa akceleratory IP: *.c198.msk.pl 04.05.08, 14:48 sprawdzone podczas 36-godzinnej podrozy, dziala w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkasiedziztyłu Re: Nuda w samochodzie IP: 84.201.210.* 02.05.08, 11:32 My śpiewamy. Każdy co innego, ale tematycznie zblizone. I czas szybko mija. A moja córka wymysla legendy do nazw mijanych miejscowości.I opowiada, skąd np. wzięla się nazwa Lutoryż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM Re: Nuda w samochodzie IP: *.chello.pl 04.05.08, 14:37 Dziwka i w las;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Nuda w samochodzie - dzieci IP: *.rev.km-net.pl 05.05.08, 16:42 Moje dzieciaki (6-letni synek i 8-letnia córeczka) określają kształty chmur - tak bym to " z grubsza " nazwała. Chodzi o to żeby patrząc na chmurę wymyślić np. " ta wygląda jak smok". Czasami spierają się troszkę, bo jedno uważa że bardziej chmurka przypomina królewnę, a drugie że np. auto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Nuda w samochodzie - dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 22:52 a nie, bo czajnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukrecja Konkursy!!!! IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 08.05.08, 06:30 Moja rodzinka najlepiej lubi "Spiewający". Dzielicie się na 2 grupy i spiewacie piosenki tematyczne. Na przykład takie które są o kwiatkach, lub mają w treści nazwę jakiegoś kwiatka. Może byc o wodzie, morzu, z imionami męskimi lub żenskimi itp. bardzo fajnie to wychodzi, a jakie emocje!!!! Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Nuda w samochodzie IP: 193.120.72.* 02.05.08, 11:40 -Kto naliczy majwiecej przejechanych jezy -Kto "zamowi" najlepsze auto na drodze -Przenosny DVD player Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Jest sposób. Z haczykiem. 02.05.08, 12:06 W środku nocy, prowadząc samochód, mając ściszone radio, po upewnieniu się, że przed, za i obok ciebie nie ma innych pojazdów, a droga jest równa i prosta, zakręć nagle kierownicą w prawo i lewo, stań na hamulcu i jednocześnie wrzeszcz niczym oszalały. To z pewnością zabije nudę. Haczyk: już ci nie pozwolą więcej prowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Jest sposób. Z haczykiem. IP: 193.120.72.* 02.05.08, 12:40 a moze po prostu wpakowac sie w radiowoz. gwarantowane zabicie nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzowa Re: Jest sposób na nudę w samochodzie 02.05.08, 12:47 Choroba lokomocyjna. Ja tam sie nigdy nie nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: Jest sposób. Z haczykiem. IP: *.chello.pl 02.05.08, 23:30 ja zawsze z rodziną gram w grę pt. co ja myślę - ktoś wymyśla coś, byle materialne, a reszta zgaduje co to moze byc, zadając pytania tylko zaczynające się na "czy...?", tak że można odpowiedzieć tylko tak lub nie. może byc osoba, pojazd, rzecz, budynek ,wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Jest sposób. Z haczykiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 12:47 W podróży, to w podróży. Autostrad nie ma, drogi jakie są wiemy, a podrodze malowniczo...A to wioseczka, a to pola z rzepakiem... Ale nuda w korku to jest dopiero cholerstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka-sobie-mysz Re: Jest sposób. Z haczykiem. IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.08, 12:31 Ale się uśmiałam:-) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Nuda w samochodzie 04.05.08, 11:22 jesli juz sie przytrafi, ze nie prowadze, to bawie sie kazdym mozliwym przyciskiem, wylotem od wentylacji czym doprowadzam kierowce do szalu :) a jak prowadze to sie nie nudze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżeński Re: Nuda w samochodzie IP: 62.233.214.* 04.05.08, 12:42 Jest też inny sprawdzony sposób, wystarczy obserwować przyrodę i uczyć się. Rób to co pies robi jak się nudzi, liż sobie j..a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gekon Re: Nuda w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 13:25 trzymanie moczu Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek.pl Re: Nuda w samochodzie 04.05.08, 13:27 DS i kilka gier. Nie sprawdzalem w samochodzie, ale w pociagu sprawdza sie wysmienicie - niezaleznie od dlugosci podrozy mam wrazenie jakbym wsiadal i zaraz wysiadal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Nuda w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 17:00 przylepic do szyby kartke z napisem "ratunku! Kazą mi słuchać piosenek Ich Troje" (czy co kto tam nie lubi) i patrzec z blagalna mina na innych kierowcow. inna wersja: kartka "porwali mnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Nuda w samochodzie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.08, 20:46 inna wersja: kartka "porwali mnie" a jak ktoś gorliwy zadzwoni po policję to dopiero koniec z nudą :) w wersji hardkorowej można jeszcze zakleić sobie usta taśmą i ustawić się facjatą do tylnej szyby w razie nudy można też poprosić bliskich o związanie i zapakowanie do bagażnika- będziesz wstrząśnięty i zmieszany można też uprawiać surfing, tzn. przymocować deskę surfingową do dachu auta i w rytmie muzyki kołysać się, a czasem trenować pady, gdy auto pod jakimś mostkiem przejeżdża, ewentualnie można przywiązać sznurkiem sanki/ wózek na kółkach do zderzaka i wio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Re: Nuda w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 20:54 Tam można sie na.. i wtedy podróż szybciej mija:D Albo odpalić film na laptopie (tylko sie kierowca zawsze wku..a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haaalinka Re: Nuda w samochodzie IP: *.eranet.pl 04.05.08, 21:03 masturbacja jeszcze nikogo nie zabila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Nuda w samochodzie IP: *.eranet.pl 05.05.08, 03:08 zabrać autostopowicza? może to być: a/ piękna kobieta w wieku produkcyjnym b/ podejrzany nieogolony typ w pasiaku c/ grupa strudzonych pielgrzymów d/ wariat e/ rodzina z trójką małoletnich dzieci f/ dwóch wojaków na przepustce nudno nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Nuda w samochodzie 05.05.08, 23:14 Ja tam "chłonę" widoki za oknem. Zarówno miejskie jak i wiejskie. Mieszkając w Warszawie nie mam okazji zobaczyć typowej małomiasteczkowej zabudowy. A córka zapycha się dvd- super sprawa. Zawsze też kupuję jakieś drobiazgi dzieciom na drogę i w czasie jazdy stopniowo je "ujawniam" a jest co przy 3 dzieci, tak że my sie z męzem nie nudzimy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
spark1.8 Re: Nuda w samochodzie 06.05.08, 08:58 heca7 napisała: > Mieszkając w Warszawie nie mam okazji zobaczyć typowej > małomiasteczkowej zabudowy coś nie tak ze wzrokiem? Okulary mocniejsze se kup :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Nuda w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 09:52 We wczorajszym Top Gear panowie prowadzący podróżowali przez Alabamę w samochodach, na których nawzajem sobie wymalowali prowokacyjne hasła: o sympatii do gejów, kpiny z miejscowego toru wyścigowego i obraźliwą wypowiedź nt. muzyki country. Nie nudzili się ani przez chwilę - nikt na drodze nie pozostał obojętny na takie zaczepki, a już wizyta na stacji benzynowej omal nie skończyła się strzelaniną (właścicielka stacji zrobiła im awanturę i wezwała miejscowych osiłków) - tubylcy nie wykazali się poczuciem humoru i dopiero po długim pościgu dali im spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
lalinda Re: Nuda w samochodzie 06.05.08, 10:15 rycho12345 napisał: > Hej > Czy znacie jakieś sposby na nude w samochodzie w długiej podrózy?? Mam na myśli > coś innego niz karty czy panstwa-miasta... :) > > Pozdrawiam Opowiedz jadacej z Toba zonie o kochance. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Nuda w samochodzie 06.05.08, 19:11 polecam przenosny odtwarzac DVD:) pod warunkiem ze nie jestes kierowca:) a ja pozyczam od znajomych ksiazki na DVD czytane przez roznych fajnych ludzi. i to mi umila podroz. ale nie wiem jak dlugie podroze odbywasz, moje sa max 6-7 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek89r Re: Nuda w samochodzie 06.05.08, 19:21 Moim zdaniem najlepszym sposobem na nudę w samochodzie jest dobra muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf4 Re: Nuda w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:38 korzystanie z CB-radia. Najwięcej się dzieje w korkach. Wtedy gdy człowiek się nudzi na CB dzieje się najwięcej, coś w rodzaju forum dyskusyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: Nuda w samochodzie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 08.05.08, 05:17 zastanów się czy ten samochód porusza się do przodu i czy nie byłoby i szybciej i sprawniej nie udawać, że się im jedzie. albo stoisz w korku albo tupiesz oponami po jezdni. napewno nie idziesz do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
fraps Re: Nuda w samochodzie 08.05.08, 07:06 gra na GBA/NDS/PSP/.. sluchanie muzyki/audiobookow ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś