czysty_jogurt 11.09.08, 03:04 Tak miales nas (FH) dosyc i obiecales wyjsc stad ("Mam dosyc waszych mord"), a NIE DOTRZYMUJESZ slowa. Badz uprzejmy i, jak obiecales, przestan sie produkowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagierka.lucyfera Re: Do Clooney'a 11.09.08, 09:24 Klunej, nie słuchaj Jogurtu! To bakterie przez niego przez niego przemawiają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Do Clooney'a 11.09.08, 12:12 te jogurt! probiotyk ci zaszkodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: Do Clooney'a IP: *.dialog.net.pl 11.09.08, 14:56 Do Jogurtu-Clooney na FH ma nie tylko jednego mizernego wroga ale i przyjaciół.A tak w inny deseń-nie wiem co bierzesz ale to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Do Clooney'a 11.09.08, 18:41 Przypomnialem tylko Clooney'owi co SAM napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Do Clooney'a 12.09.08, 10:11 P. Czym sie rozni jogurt od NIEKTORYCH autorow postow? O. Jogurt ma kulture. dobre! ;] hitler też miał. do tej pory wiekszości dóbr kultury nie można odzyskać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: Do Clooney'a IP: *.dialog.net.pl 12.09.08, 20:37 ok.ale po co?widzisz,kakbyś sobie zmienił ten nik na czysta-wódka to pisz sobie i wypominaj i zacietrzewiaj się w swoim rozumowaniu ile chcesz,bo wtedy Cię to wytłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Do Clooney'a IP: *.eranet.pl 12.09.08, 23:00 Dzień dobry państwu, nazywam się 3,14-Roman. Ludzie pytają się: "Co się stało?" "Co się stało się?" A ja wiem, czemu ten wątek powstał, czemu powstał. Bo za mało wątków mamy, za mało wątków. I jakie mamy te wątki, jakie wątki!!! A ja obiecuję państwu: przyjdą internauci i postawią przed państwem plany nowych wątków, plany nowych wątków, powtarzam jeszcze raz, plany nowych wątków. Otworzymy nowe wątki dla młodzieży i dla ludzi! Zlikwidujemy nudę! Zlikwidujemy szarość! Bo ja wiem, jak zlikwidować wszystko!!! Mego ojca tu nie ma, pije herbatę w kuchni. Ale niech on zobaczy jak ja piszę brednie na forum. A malkontenci będą surowo karani! Surowo karani! Za emotikony, za brak emotikonów, za wszystko!!! Dziękuję państwu!!! <3,14-Roman, kandydat partii "Świat XXI wieku p.n.e."> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superglu Re: Do Clooney'a IP: 212.244.47.* 13.09.08, 01:16 3.14 :)))))))))) super! Odpowiedz Link Zgłoś