Dodaj do ulubionych

Kupiłem Czarny Ciągnik

IP: 193.120.72.* 11.09.08, 10:59
Pojemnosc 2l, Opel Vectra B, szyby nieprzyciemniane ale za to czarna skora na
siedzeniach. Kupilem go po to by wozic ja, ale rowniez jezdzic do pracy.
Zawsze chcialem miec takie cos.
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 11.09.08, 12:09
      fajno. ja bym jeszcze po bokach domalował płomienie.
      normalnie. CZAD!
    • Gość: Leszekkk Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.gprs.plus.pl 11.09.08, 12:11
      A masz prawo jazdy?
    • hamulcowy Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 11.09.08, 12:41
      Na resorach? Drzwiczki otwierane?
      • Gość: bbb Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: 193.120.72.* 11.09.08, 16:43
        -plomienie nie wchodza w gre
        -czad owszem, wydostaje sie z rury
        -prawo jazdy posiada (hamuje, skreca i wyprzedza bezprawnie)
        -resorak w skali 1:1, resory, drzwiczki otwierane, swiatelka, radyjko pipka, ale
        nie ma zdalnego sterowania (nawet na kabelek), trezba wsiasc do srodka i samemu
        kierowac...
        • bassooner Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 11.09.08, 16:50
          Jo tyż mom... ale ino jeden 6... ;-(((
          • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 11.09.08, 17:11
            a da sie do niego doczepić CAMPING?
            • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:56
              A do niego i do campingu, jeszcze przyczepę z jachtem pełnomorskim...
              • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 12.09.08, 10:09
                ale w sumie , masz rację , jakby tak wypasiony jacht
                to będzie dwa w jednym. i popływać można i przenocować.

ale na obu burtach wymalowałbym płooooomienieee
                ;]
                • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 10:33
                  O. I tu mi przypomniałeś o wypasionym modelu grilla na gaz - takie cacko za 10
                  tysi peelenów można z łatwością doczepić do przyczepy z jachtem.
                  • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 12.09.08, 10:45
                    a na samym końcu wózeczek dzieciecy
                    od strony budki wymalowałbym...płooooomienieee
                    (bo na grillu chyba zbyteczne?)
                    • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 11:03
                      Za wózeczkiem proponowałabym deskorolkę z garnkiem bigosu (garnek Zepter
                      oczywiście) i dopiero tam, ewentualnie...
                      • Gość: bbb Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: 193.120.72.* 12.09.08, 11:06
                        nie znajdziecie zadnego haka na mojego czarnego ciagnika, a wiec doczepianie
                        przyczepek, jachtow, deskorolek, grillow, motorowek, domkow, pasozytow i innych
                        mechanicznych tasiemcow NIE WCHODZI W GRE!!!
                        • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 11:09
                          Jak. Czarny ciągnik kupiłeś b e z h a k a?!
                          Pfffff...
                          No, to nie ma się czym chwalić.
                          • Gość: bbb Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: 193.120.72.* 12.09.08, 11:44
                            nie dosc ze b e z h a k a to nado datek b e z k a n t o w! kantow u mienia niet!
                            mam cignik oplowo vectrovo oply wowy!
                            • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 12.09.08, 12:21
                              te! dałes sie zrobić na szaro. BALIĘ CI SPRZEDALI!
                              • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 12:52
                                Ale żeglować w niej można przecież, tylko trzeba zapuścić brodę, zapalić fajkę,
                                sprawić sobie kilka tatuaży.
                                • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 12.09.08, 12:59
                                  i domalowac płomieeeenie
                                  ;]
                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 13:10
                                    Na balii, że niby woda i ogień...? Mhm - woda ognista.
                                    • hamulcowy Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 12.09.08, 13:28
                                      Którą pija się z butelki.
                                      • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 13:40
                                        Ale wtedy nici z żeglowania, można najwyżej namoczyć pranie.
                                        • lysa.spiewaczka Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 12.09.08, 13:50
                                          ...po czym - przy załozeniu ze jest sie niejakim Klunejem - udac sie
                                          o spelunki, wiadomo jakiej i wiadomo po co....
                                          • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:03
                                            A, wiesz, że mi anons o zakupie ciągnika Klunejem pachniał? Niby się obraził i
                                            zabrał zabawki, ale nie wytrzymał i musiał się bryką pochwalić.
                                            • lysa.spiewaczka Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 12.09.08, 14:09
                                              a ja - wczytawszy się w podly apel mr.jogurta, zaczęłam zglębiać FH
                                              w poszukiwaniu deklaracji Kluneja o dematerializacji forumowej...i
                                              nijak odszukac nie mogę...
                                              on się tak naprawdę wziął i obraził?
                                              • Gość: Dżejms Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 15:43
                                                ja tam myśle,że to był jeno młodzieńczy foch!
                                                • Gość: bbb Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: 193.120.72.* 12.09.08, 15:49
                                                  Ale sie ladnie wpisy ukladaja po skosie... O jakim Kluneju mowicie? Juz za pare
                                                  minut, za minut pare, biore kluczyki swe i gita... torbe z pracy, i wsiade w
                                                  swoj czarny lsniacy oplywowy ciagnik, i... wlacze silnik i nacisne gaz, i
                                                  wypuszcze z rury czad, z maszyny co ma tysiac wat! yaaaaaaaaho!
                                                  • Gość: Dżejms Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 17:28
                                                    ...tylko pamiętajcie Obywatelu o staruszce na szosie.
                                                    żebyście jej nie przejechali. Bo to byc moze wasza matka!
                                                  • trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 13.09.08, 11:06
                                                    A gdyby tam przedszkole było kiedyś. W przyszłości. I wasz synek mały...
                                                  • Gość: 3,14-Roman Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.08, 16:02
                                                    I pamiętaj o kobietach przydrożnych, przecież któraś pod sercem
                                                    dzidzię aka fasolkę aka groszka vel kabaczka nieść może...

A tak na marginesie, to ja chciałbym czołg mieć, a może nawet dwa,
                                                    takie małe tanki a la porucznik Gruber :)
                                                  • Gość: o_to_to Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.chelmno.mm.pl 15.09.08, 00:17
                                                    a na to wszystko polać zasmażkę... pyk
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 07:53
                                                    A ja bym poszła dalej - dlaczego nie ozdobić Ciągnika w oldskulowym stylu?
                                                    Przednia i tylna szyba - w obramówce złotych frędzli, na tylnej półce -
                                                    haftowane poduszki z zielonego pluszu i symetrycznie dwa pieski kiwające
                                                    łebkami, na kokpicie zagródka z niklowanych drucików przyssana do podłoża, a w
                                                    niej - czego dusza zapragnie: bukiecik plastikowych konwalii w przyssanym
                                                    wazoniku, muszle atlantyckie, dowolny zestaw maskotek. Na lusterku wstecznym -
                                                    ulubione dyndadełka w niegraniczonej liczbie i rozmiarze. Fotele w pokrowcach,
                                                    robionych z kolorowej włóczki, na szydełku ażurowym ściegiem.
                                                  • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 15.09.08, 09:56
                                                    a przy lusterku płyta compactowa
                                                    a na ślub- na masce obowiązkowo LALA ZDOBNA w SUKNIĘ BIAŁĄ
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 10:29
                                                    Dlaczego lala ma być sama? Dlaczego tylko z okazji ślubu?
                                                    A posadźmy koło niej misia we fraku do towarzystwa!
                                                    Skoro już ozdabiamy Ciągnik z zewnątrz - niech tam falbany z białej szerokiej
                                                    wstęgi łopoczą na dachu, niechaj te pęki kolorowych wstążeczek wiszą u każdej
                                                    klamki (kwiatów i balonów jako niepraktycznych nie zalecałabym), na bocznych
                                                    szybach, dla zgrywy, dodałabym niby to wbite w szkło piłeczki tenisowe, na dachu
                                                    zaś, między falbanami, Duże Pudło z kinem domowym.
                                                  • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 15.09.08, 14:06
                                                    masz rację. jak głosi główne hasło Dżejmsa Błąda:

KAŻDA PORZĄDNA LALKA POWINNA MIEĆ SWOJEGO MISIA!

walnijmy jeszcze misia na maskę.
                                                    niech misio ma!
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 18:36
                                                    Byłabym zapomniała o Garfieldach rozkrzyżowanych na szybach od wewnątrz oraz o
                                                    przyciętym w bagażniku kocim tyłku. A do kluczyka gustowny breloczek: dwie
                                                    puchate kostki do gry 10x10cm.
                                                  • Gość: 3,14-Roman Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.eranet.pl 15.09.08, 21:51
                                                    Poza płytą CD niech wisi płyta DVD i dyskietka, do tego dysk twardy
                                                    na sznurku. I choinki pachnące, sztuk kilka.
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 08:26
                                                    Luuuuudzieeeee! Ale bryka nam wyszła. I taki Ciągnik to rozumiem.
                                                  • Gość: maraq Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.zjz.pl 16.09.08, 12:48
                                                    a przy pompie wtryskowej blondyneczka z włączonym ssaniem.....
                                                    ach pomarzyć
                                                  • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 16.09.08, 16:16
                                                    no,taką bryką to i do miasta moszna i do kościooołu...
                                                    a i kulig wyjdzie niezgorszy
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 16:30
                                                    Tylko, że takim wypasionym i ozdobionym Ciągnikiem jechać się już nie da...
                                                    Ale od czego mamy sąsiada z traktorem? Wystarczy się podpiąć i z fasonem
                                                    pojedziemy i po zakupy do Teska i w niedzielę zadamy szyku.
                                                    Aż zazdroszczę.
                                                  • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 16.09.08, 17:21
                                                    pod warunkiem ze sąsiadowy traktor bedzie miał co?
                                                    płoooomienieee po bokach
                                                    ;]
                                                    żeby wizerunku nie psuć!
                                                  • Gość: bbb Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: 86.46.43.* 17.09.08, 16:30
                                                    ktoś mi tu chyba zaśmieca mój czarny ciągnik...
                                                    człowieka nie ma parę godzin, a juz ma garfieldy na szybach i płytki dvd na
                                                    lusterku.
                                                    nie, nie, nie.
                                                    nic z tego.
                                                    płoooomienieee, też nie wchodzą w grę.
                                                    ciągnik będzie surowy jak go fabryka stworzyła.
                                                  • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 17.09.08, 16:33
                                                    ojej , a folii z siedzeń też nie sciagniesz?
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 08:28
                                                    "Surowy", ale na jakim etapie surowizny - spustu surówki, wyginania blach, czy
                                                    może szkicu na desce kreślarskiej, albo wynalazku koła, stworzenia pierwszych
                                                    ludzi..?
                                                    Wiem!

Na początku było SŁOWO.

Wierzę Ci na słowo, ze będzie surowy.
                                                  • chicot Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 18.09.08, 09:11
                                                    Na początku był odór. Wodór?...
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 09:44
                                                    Wrrróć! Posiadacz Ciągnika nic nie napomknął o napędzie hybrydowym.

A mogło być tak pięknie...
                                                  • drzejms-buond Re: Kupiłem Czarny Ciągnik 18.09.08, 10:02
                                                    hybryda? ale to na jakim wózku on te hybryde będzie woził?
                                                    czy to tuczne jest, czy tylko na pokaz , dla turystów?
                                                  • Gość: trusiaa Re: Kupiłem Czarny Ciągnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 10:13
                                                    A licho go wie: podobno "do łóżka człowiekowi włazi i gryzie, w ucho sie
                                                    wkrynco... Bo to je stworzone na ludzkie utrapienie i ludzko pokute, żeby
                                                    człowiek już tu na ziemi za swoje grzechy odcirpioł, czyśca uniknoł i żeby go
                                                    potem już nigdy nic nie swyndziało. I żeby sie drapać nie potrzebowoł. Amen."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka