Gość: Kuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:22 Idą dwie agrafki przez pustynię. Jedna z nich mówi: ale mi gorąco, na to druga: to się rozepnij. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: książe Re: nowy dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 16:35 dobry dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nowy dowcip 08.12.08, 16:47 bo NOWY! jak Nowy Świat wewarszawie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny.nick Re: nowy dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 01:27 > dobry dowcip Świetny! Znacznie lepszy od dowcipu ;) A swoją drogą, z czterdziestoletniej (chyba, gdzieś tak) serii "na pustyni", najbardziej lubiłam dowcip: idą dwa zera po pustyni i zobaczyły ósemkę... O, kurcze! Tak gorąco, a im się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia_Gienia Re: nowy dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 21:00 Gość portalu: wolny.nick napisał(a): > > dobry dowcip > Świetny! Znacznie lepszy od dowcipu ;) > > A swoją drogą, z czterdziestoletniej (chyba, gdzieś tak) serii "na > pustyni", najbardziej lubiłam dowcip: Gość portalu: wolny.nick napisał(a): > A swoją drogą, z czterdziestoletniej (chyba, gdzieś tak) serii "na > pustyni", najbardziej lubiłam dowcip: idą dwa zera po pustyni i > zobaczyły ósemkę... O, kurcze! Tak gorąco, a im się chce! Ja znam taki: idą dwa zera po pustyni i zobaczyły ósemkę... O kurczę, ale się w pasie ścisneła... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nowy dowcip 08.12.08, 23:02 łoj. toto ma brodę jak patriarcha Rusi. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nowy dowcip 08.12.08, 23:02 kochanica-francuza napisała: > łoj. toto ma brodę jak patriarcha Rusi. a nowe jest jak Most Nowy pl.wikipedia.org/wiki/Pont_Neuf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hieniek Re: nowy dowcip IP: 195.90.102.* 09.12.08, 06:40 ojciec do syna, ktory wrocil z Irlandii -synu trza gnoj wywalic z obory -what? pyta zszokowany syn -łot kunia i krowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: nowy dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 18:39 kochanica-francuza napisała: > łoj. toto ma brodę jak patriarcha Rusi. Chodzi o któregoś konkretnego, czy tak w ogóle? Gdy pisałaś te słowa, to ten ostatni właśnie 3 dni wczesniej zmarł na serce. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nowy dowcip 13.12.08, 15:02 Gość portalu: ;-) napisał(a): > kochanica-francuza napisała: > > > łoj. toto ma brodę jak patriarcha Rusi. > > Chodzi o któregoś konkretnego, czy tak w ogóle? Gdy pisałaś te słowa, to ten > ostatni właśnie 3 dni wczesniej zmarł na serce. I pokój Jego duszy! Niemniej urzędujący patriarcha Rusi ZAWSZE musi mieć brodę*, więc chodzi mi o "patriarchę w ogóle". *Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerter Re: nowy dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:33 ale patriarcha teraz będzie NOWY :p Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nowy dowcip 18.12.08, 00:20 Gość portalu: qwerter napisał(a): > ale patriarcha teraz będzie NOWY :p I też będzie miał brodę! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Nie podbijajcie smieci! 09.12.08, 06:59 Po co podbijacie wątek: 1. Dublujący temat? 2. Założony ewidentnie przez jakiegoś trolla (sam sobie w nim na początku odpisał, a poza tym założył jeszcze kilka innych głupkowatych wątków na FH). Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nie podbijajcie smieci! 09.12.08, 10:10 dziekujemy za doinformowanie wodzu! Wodzu! niech wodzu PROWADZI NAS po jasnych łąkach forumowych ...HOUK! czemu podbijamy? a bo lubimy sobie czasem po podbijać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Kajam się... 09.12.08, 11:39 A tak, przepraszam. Zapomniałem, że niektórzy żyją tylko dzięki/na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kajam się... 09.12.08, 14:23 czwarty.wymiar napisał: > A tak, przepraszam. Zapomniałem, że niektórzy żyją tylko dzięki/na forum. Powiedziane zostało! AMENT! ależ Wodzu, co wódz?* * redakcja.esensja.pl/magazyn/2004/05/iso/10_30.html Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kajam się... 11.12.08, 10:04 no widzisz że nowy! ciekawym jakie dowcipy krążyły po średniowiecznym krakowie. chyba nie o białogłowach? Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Tfu na psa urok! 11.12.08, 10:27 Też zaciekawiona znalazłam: www.medieval.historicus.pl/humor1.html i po co mi to było?! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Tfu na psa urok! 11.12.08, 12:49 ale to "dowcipy" współczesne o starych dziejach ale kierunek właściwy... idę googlać (witam sz.panią) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond archeologia dowcipu 11.12.08, 12:51 HA! znalazłem histmag.org/?id=1914 tak jak myślałem, poczucie humoru mieli ZGOŁA inne Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: archeologia dowcipu 11.12.08, 14:02 Z goła był tylko jeden żart. Ten o ekspresowym cielęciu - zadziwiający, za to końcówka no, no... Kłaniam się sz.panu. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: archeologia dowcipu 11.12.08, 14:07 dogrzebałem sie do Dyla Sowizdrzała w róznych językach odmienianego o czem pisałem wprzódy ale mnie gazetapeel wytrąciła z tego targowiska na minut 15, czasu lokalnego oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
katatinka222 Re: nowy dowcip 15.12.08, 16:14 przychodzi baba z zezem do zezowatego lekarza -lekarz: "nie wszyscy na raz" -baba: "ja nie do pana, ja do tego pod oknem" Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: nowy dowcip 15.12.08, 21:32 Skoro dzisiaj na tapecie są kawały z brodą, to pierwszy dowcip o babie i lekarzu usłyszałem w magazynie "60 minut na godzinę", a było to w latach siedemdziesiątych, raczej wczesnych. A tak to leciało: "przychodzi baba do lekarza, a on się pyta: co Pani jest. A ona jemu odpowiada: KRAWCOWA!" A co do brody, to wyjaśniam, że każdy duchowny prawosławny musi mieć brodę. Żonę też, ale broda ważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kachullcia Re: nowy dowcip 16.12.08, 20:38 no to ja z półki uczelnianej: przychodzi baba do lekarza ze studentem w tyłku lekarz pyta: co pani jest??? a baba na to: dziekanat! Odpowiedz Link Zgłoś
aspekt_1 Re: nowy dowcip 16.12.08, 22:02 Przychodzi baba do lekarza za piec trzecia i wchodzi pod biurko ... A lekarz na to: dlugo pani nie pociagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: nowy dowcip IP: *.toya.net.pl 17.12.08, 13:30 Baba do lekarza: - W jakich porach pan przyjmuje? - w dżinsach. Czym sie różni gołą od zwłaszczy? - Gołąb siada na oknie, a zwłaszcza na parapecie. Jadą trzy tramwaje. Jeden skręcił w lewo, drugi w Mickiewicza, a trzeci pojechał za nimi. Więcej grzechów, póki co, nie pamiętam, jak se przypomnę, to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś