Gość: yorka IP: *.chello.pl 22.02.09, 16:35 Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o zlinkowanie "jesiennej deprechy" Kur. Nie mogę tego znaleźć... Dziękuję from the mountain :- ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yorka Re: Kury IP: *.chello.pl 22.02.09, 16:37 Przy okazji pozdrawiam wszystkie kury ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Kury 22.02.09, 16:51 ty tak żartujesz, że tego nie możesz znaleźć, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorka Re: Kury IP: *.chello.pl 22.02.09, 18:46 Byłam śmiertelnie poważna w moim wołaniu na puszczy :-) Zdjęłam jakąś tam blokadę i od razu znalazłam. Nie dziękuję za pomoc!!!! ;-) Zero zrozumienia, eechh maaaaaaaaaam znoooowu doooła..... i solo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: półlitrówka Re: Kury IP: *.cable.smsnet.pl 22.02.09, 19:36 Chryzantemy złociste to stary kawałek i chyba nie ich, ale ma w sobie pozytywny przekaz. Bez dołów tu! Odpowiedz Link Zgłoś
yorka.ltd Re: Kury 22.02.09, 21:19 Gość portalu: półlitrówka napisał(a): >Bez dołów tu! i bez gór! i płasko ma być!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazenowany Re: Kury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:55 > Chryzantemy złociste to stary kawałek i chyba nie ich NA PEWNO nie ich. jakis duren lata temu nie wiedzac czyj to kawalek napisal ze Kur, bo kury tez 'smiesznie graja'. Odpowiedz Link Zgłoś