Gość: dyzio Re: Żądam wiosny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 00:37 O tak. Popieram to żądanie. Byłem dziś nawet w lesie i zbierałem chrust na budowę Marzanny. W tym roku z litości zrzucę ją do Wisły na spadochronie, bo zima nie była, aż taka straszna:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Żądam wiosny. 18.03.09, 10:11 ...ta dzisiejsza młodziez!!! tylko DAJ! DAJ! i DAJ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosny_czar Re: Żądam wiosny. IP: 195.47.201.* 18.03.09, 13:16 Popieram żądanie. A może bojkot albo jakiś strajk urządzimy jak wiosna nie przyjdzie do 21 marca? Odpowiedz Link Zgłoś
lisy Re: Żądam wiosny. 18.03.09, 17:15 już jest wiosna - pierwsi żule na krawężnikach, pierwsze nocne śpiewy ptaków przeplatane ze śpiewem żuli achhh :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaumiau Re: Żądam wiosny. IP: *.182.68.86.rev.sfr.net 22.03.14, 19:29 I koty marcują. Pełna symfonia. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais No przesz jest! 02.03.14, 17:18 Zasp nie ma, śniegu nie ma. Wy se koleżanko poczytajcie opisy zimy w "Chłopach", o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta kulka Re: No przesz jest! IP: *.31.29.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.14, 18:03 No to się zdecydujcie, bo nie wiem, czy na balkonie jeszcze sypać słonecznik, czy już wystawiać kocie kłaczki na gniazda. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: No przesz jest! 21.03.14, 21:16 Gość portalu: puszysta kulka napisał(a): > No to się zdecydujcie, bo nie wiem, czy na balkonie jeszcze sypać słonecznik, c > zy już wystawiać kocie kłaczki na gniazda. A razem nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta kulka Re: No przesz jest! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 21.03.14, 22:28 No właśnie w tym problem, że jak wystawiam razem, to sikory zjadają kłaczki i moszczą gniazda słonecznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: No przesz jest! 22.03.14, 17:54 Gość portalu: puszysta kulka napisał(a): > No właśnie w tym problem, że jak wystawiam razem, to sikory zjadają kłaczki i m > oszczą gniazda słonecznikiem. U mnie jest 20 stopni powyżej zera, to może odpuść słonecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: No przesz jest! 22.03.14, 20:57 Gość portalu: puszysta kulka napisał(a): > No to się zdecydujcie, bo nie wiem, czy na balkonie jeszcze sypać słonecznik, c > zy już wystawiać kocie kłaczki na gniazda. :D jednak te kocie kłaczki wystawiane ku ptaszkom rzondzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta kulka Re: No przesz jest! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 23.03.14, 17:42 No ale ja zupełnie serio. Już ze szkoły podstawowej wynosimy tę wiedzę, iż ptaki wiją gniazda wykorzystując końskie włosie. Z powodu niemania konia w domu i mania kota, decyzja padła na sierściucha. Wierzcie mi, na jednej sesji sporo można wyczesać, zwłaszcza na wiosnę. Właśnie jeden kłębek przywiązany został do barierki na balkonie i nosi widoczne ślady skubania. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: No przesz jest! 23.03.14, 18:47 Gość portalu: puszysta kulka napisał(a): > No ale ja zupełnie serio. Już ze szkoły podstawowej wynosimy tę wiedzę, iż ptak > i wiją gniazda wykorzystując końskie włosie. Z powodu niemania konia w domu i m > ania kota, decyzja padła na sierściucha. Wierzcie mi, na jednej sesji sporo moż > na wyczesać, zwłaszcza na wiosnę. Właśnie jeden kłębek przywiązany został do ba > rierki na balkonie i nosi widoczne ślady skubania. OK, wsio w pariadkie i rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś