sikor102 01.12.03, 23:39 -"Rzeczywistość ogłupia" -"Bądź sobą - rób to co wszyscy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugarhoney a propos dresów... 02.12.03, 19:17 "Da ci dupy każda laska gdy masz dresik adidaska!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: a propos dresów... 02.12.03, 19:28 każda laska pęknie z dumy gdy ją zerżniesz w dresie Pumy Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: a propos dresów... 02.12.03, 19:45 wszystkie laski lecą na trzy paski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: fajne hasła IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.12.03, 21:38 to brzmi Człowiek nie kaktus - napić się musi. Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: fajne hasła 02.12.03, 10:45 Polska dla Polaków, Ziemia dla ziemniaków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talizman Re: fajne hasła IP: 80.51.247.* 02.12.03, 21:33 Księża na Księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
takataka Re: fajne hasła 27.02.04, 23:31 anikl napisała: > Polska dla Polaków, Ziemia dla ziemniaków :-) > a księżyc dla księży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: fajne hasła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 11:04 Złej baletnicy i majtki przeszadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: fajne hasła 02.12.03, 12:34 Ludzie są dobrzy. Podpisano: ludożerca Raz na wozie, raz w nawozie Palenie skraca papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń oddam konia w szybkie ręce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOMO ZOMO BIJĄCYM SERCEM PARTII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKÓW WITAMY KMIOTÓW ZE STOLICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Qrwa qrwie łba nie urwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Qrwa qrwie łba nie urwie 02.12.03, 20:00 reksio narkoman zszedł na psy Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Qrwa qrwie łba nie urwie 02.12.03, 20:06 "Nawet ku**a nie da tego, co ci dadzą klocki Lego" Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: fajne hasła 02.12.03, 20:06 Ala ma HIV-a. Alkohol to twój wróg, lej wroga w mordę. Analfabeci muszom umżeć. Anita, zabiję cię zanim zrozumiesz! Baba z wozu, konie w śmiech. Barbie to k… — Cindy Batman na prezydenta. Bądźcie realistami! Żądajcie niemożliwego! Beavis i Butthead to zuchy. Będę księdzem jak mój tata. Będziem pić żywiec aż się okocim. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. [na kuble od śmieci] Bramka jest okrągła, a piłki są dwie. [KOC-makers] Byłem tu. Tony Halik Cały nasz chuligański trud, Tobie kochana Ojczyzno. Centertel — największy z…eb w kraju. Choćby piwo było z g…, nic mu w smaku nie dorówna. Chodzenie po bagnie wciąga. Co się odwlecze, to się upiecze. © V. H. Czapka nie Witka… Czas nie ch… — nie stanie. Dawka większa niż życie. Depesze na pocztę, metale do huty. Don Pedro Makutas Posampas. Don’t walk on grass, smoke it! Dotykanie towaru i personelu wzbronione. Dziewczyny są ambitne — nie poprzestają na małym. Dziewczyny, dawajcie na krechę. Dzięki silnej woli porzuciłem palącą żonę. Dzisiaj obudziłem się martwy. Emeryci mają pierwszeństwo. [na cmentarzu] Fajny [np.] sweter. Ile ważył? Feministki to męskie, szowinistyczne świnie! Fuck is good, fuck is funny, everybody fuck for money. If you want to fuck for funny, fuck yourself and save your money. Gdy ktoś ma w życiu pecha i zmartwień kupę, może złamać rękę podcierając d…. Gdy widzę kota koło płota, zawsze mu paszczę butem rozpłaszczę Gdzie dwóch się bije, tam korzysta dentysta. Genitalia to nie są włoskie linie lotnicze. Głupota jest darem bożym, lecz nie należy jej nadużywać. God is dead. Nitzsche. [i dopisek]: Nitzsche is dead. God. Hipochondria jest jedyną chorobą, której nie mam. Hitler do gazu! HIV HIV hurra! I tu żem skakał — Lech Wałęsa. [na murze] If you want to be more sexy, you must drink a lot of pepsi! Jak będę duży to napiszę wyżej. [napis nad samym chodnikiem] Jak Kuba Bogu, tak Kuba Bogu. © D. P. Jak na świętego Hieronima jest deszcz albo go nima, to pod koniec listopada deszcz pada albo nie pada. (M & M) Jak nie możesz przyjść do siebie, to przyjdź do mnie. Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. Jeden Kuroń żre, drugi pije. Jedzmy g…! Trzysta miliardów much nie może się mylić! Jestem czystej krwi mulatem. Jestem wstawiony. — Ząb. Jeszcze Polska nie skinęła, punki my żyjemy. Jeśli alkohol przeszkadza ci w nauce, to przerwij naukę. Jeśli nie masz co robić, to się rozbierz i popilnuj ubrania. Jeżeli ktoś komuś coś, ewentualnie nikt nikomu nic, to sprawa pozostaje do wyjaśnienia. Jeżeli muzyka przeszkadza ci w nauce to przerwij naukę. Jola, Olo, disco polo! Już nie wiem co pisać, a mam jeszcze spray. Każdy ma takiego jabola, na jakiego sobie zasłużył. Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. Kobieta to najlepszy przyjaciel człowieka, zaraz po psie. Kocham Cię. Żartowniś. © R. J. Kocham śmierć, bo tylko ona na mnie czeka Komar jest ssakiem, bo ssie krew. Kreml pomidorowy. Kto ma spray, ten ma władzę. Kto pije, ten ma surowce wtórne. Kto rano wstaje, ten leje jak cebra. Kto rano wstaje, ten wieczorem się kładzie. © by Darek Prokopiuk Kto se z rana piwko machnie temu z ryja ładnie pachnie. Kupiem musk — Lech W. Latające talerze przyszłością stołówek. Lepszy wróbel w garści, niż „Skrzypek na dachu”. (La la mi do Team) Liczy się tylko liczydło. Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas. LSD — i tylko 2 kalorie! Lubię psy, ale za długo się gotują. Ludzie są dobrzy! — Ludożercy. Łajkę pomścimy. Małgorzata Napierała i Andrzej Musiał. Mam kota na punkcie Ali. Miej serce i patrzaj w telewizor. Moc prezentów pod choinką — skarpetki, chustka i kapcie... Moja dziewczyna nie chce ze mną chodzić. (Real trouble!) MPO — młodzież po ogólniaku. MTV kłamie! My tu byli i lali. Najlepiej się leży pod zniczem od harcerzy. [na murze cmentarza] Nam myśleć nie kazano. Napis ćwiczebny. Napisy na murach kłamią. Nauka poszła w las, więc pójdźmy za nią. Nie deptać chodników! NIE DOSTANIESZ ANI KROPLI. JÓZEF KROPLA Nie jedz na czczo! Nie jestem wieśniakiem, więc nic nie napiszę na tej ścianie. Nie kcem, ale muszem — idem na mszem. Nie kradnij! Rząd nie lubi konkurencji. (UPR) Nie kupuj kota w worku, bo się udusi. © Darek Prokopiuk Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet, byle by były rytmiczne. Nie odkładaj do jutra, tego co możesz wypić dziś. Nie pij jak prowadzisz, bo za dużo się wylewa! Nie ufaj rodzicom — zrób się sam. Adam Słodowy. Nie wolno Smoking! Nie wrzucajcie petów do pisuarów, my wam nie szczamy do popielniczek! Nie wycinaj lasu, bo i ty możesz zostać partyzantem. Niech się święcą piersi Mai. Niech żyje nowy złoty! Niechaj mnie Zosia o wiersze nie prosi / Bo jak się wkurzę, to przywalę Zosi. Nieważne z kim się śpi, ważne, aby się dobrze wyspać. No love — no sex, no sex — no children, no children — no school, no school — no problem. Nokia — fucking people. O wyższości niższego nad wyższym. Osiedle Południe wita brygadę antyterrorystyczną. [napis na sklepie nocnym na osiedlu] Pacierza i alkoholu nigdy nie odmawiam. Palenie albo picie — wybór należy do ciebie. Palenie skraca papierosa. Palisz HB, pijesz EB, wkładasz OB, jesteś OK. Papieros to twój największy wróg, więc go spal. Patrzysz na mnie, jakbym ci rodzinę wyrżnął. Pieniądze szczęścia nie dają tym co ich nie mają. Pociong też ma tylko dwie klasy. Cha, cha, cha. Prezydęt. Polaki niegensi i sfuj jenzyk majom. (M. Rej) Polska dla pijaków! Pomóż złodziejowi — okradnij się sam. Popieramy głodujących w Etiopii. Poszukuję babci — urwała się z łańcucha. Pożar minus dziecko równa się zapałki. (M & M) Pracując dla kraju, pracujesz dla kraju. Prawdziwy turysta z mydła nie korzysta. Proszę o kontakt. — Wtyczka. Przechodniu, beknij sobie. Przed wejściem sprawdź czy jest komora. [napis na drzwiach windy] Przepraszam, że się urodziłem. Więcej się to nie powtórzy. Pukanie zepsute — proszę dzwonić. Raz na wozie, raz nawozem. Rosjanie — Nie. Rosjanki — Tak! Rower Power. Są rzeczy ważniejsze od pieniędzy, tylko trzeba mieć pieniądze, żeby je kupić. Są trzy rodzaje dzieci: umiejące liczyć i nieumiejące. Siała baba mak, nie wiedziała jak, a dziad wiedział nie powiedział, to się spytała narkomanów. Sie ma, albo sie nie ma. Sikając z wiatrem idziesz na łatwiznę. Sok from krok. Sprzedam biblię z autografem. Stop dla podwyżek cen sprayu! Szczęść w barze. Szkoła to nie knajpa, nie musisz być w niej codziennie. Szkoła to przyjemność, a ja nie mam czasu na przyjemności. Szkoła tuczy. © 1996.12.12 by V. H. Śmierć samobójcom. Śmierć to zdrowie. Świecąc przykładem poprawiasz bilans energetyczny kraju. Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. Tato, nie pij! Zostaw dla synka. Trzy kolory — niebieski. [napis koło komisariatu] Tu byłem. Tubylec. Two Beer Or Not Two Beer (W. Shakespeare) Tylko ch… piszą po murach. Tylko przez kobiety są wojny, bo to przeważnie one rodzą żołnierzy. Umyjcie węgiel! W marcu jak w komorze gazowej. Wesołego Święta Zmarłych. White Power [i dopisek]: Black Power, Red Power, Pink Power, i inne kolory Power. Wielkieś pustki uczyniła w domu moim, moja droga Urszulo tym granatem swoim. (John Cohanovsky) Wierz mi: nie ufaj nikomu. Winda popsuta! Najbliższa winda w następnym bloku. Wino dla winnych. Wódka lepsza od chleba, bo gryźć nie trzeba. Wszyscy myślą o sobie, tylko ja myślę o mnie. Wykształcenie nie piwo — nie musi być pełne. Wypuścić bąki z d…! Wyrosłem już z pisania po murach. Wyżej nie mogłem. [napis na wysokości piętra] Za pełnego jabola oddam głos na Ola. Zaskocz przeciwnika ucieczką. Ziemia jest płaska. — Mikołaj Kopernik. Ziemniaki pozdrawiają buraki. Żądamy jedenastego p Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: fajne hasła 02.12.03, 20:17 ziemia dla ziemniaków, księżyc dla księży Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: fajne hasła 02.12.03, 20:22 Nie ma brzydkich dziewczyn, jest tylko mało wódki Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: fajne hasła 02.12.03, 20:44 cytat z wypowiedzi mojego kolegi na temat pewnej kobity: "Ona jest tak brzydka, że nie mógłbym tyle wypić" Odpowiedz Link Zgłoś
takataka Re: fajne hasła 27.02.04, 23:35 Ktoś już zaczął, ja dokończę: Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków, rola dla aktorów, pługów i traktorów, a księżyc dla księzy Odpowiedz Link Zgłoś