kamila.wil 12.06.09, 09:30 www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg&feature=channel_page glodny kot próbuje zwrocić na siebie uwagę wlascicela, zeby dal mu jesc :) reszta filmów na stronie twórcy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miauuu Re: Simon's cat IP: *.cable.smsnet.pl 12.06.09, 13:08 Głodomór jak Garfield ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morena Re: Simon's cat IP: 192.193.245.* 12.06.09, 13:23 uwielbiam to nibymiauknięcie:) i jak rozszerza pazurki klepiąc swoją panią podczas snu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gladyss Re: Simon's cat IP: *.stansat.pl 12.06.09, 21:13 o, dziękuję za przypomnienie! najlepsze jest to, że w dużej mierze to prawda :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan kota Re: Simon's cat IP: *.ovz33.hc.ru 12.06.09, 23:31 Chamsko zerżnęli do reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Simon's cat IP: *.aster.pl 13.06.09, 08:47 chyba nie rozumiem, co lączy oba te koty, oprócz tego, że są rysunkowe? wlasciwie to nawet nie są podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miauuu Re: Simon's cat IP: *.cable.smsnet.pl 13.06.09, 13:58 Trochę jednak jest, ale jak już wspomniano to archetyp i kwintesencja kocizmu jest:) Chronologia mówi, że inspirację dał brytyjski rysownik. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Simon's cat 13.06.09, 14:38 Gość portalu: kamila napisał(a): > chyba nie rozumiem, co lączy oba te koty, oprócz tego, że są rysunkowe? > wlasciwie to nawet nie są podobne dla mnie są, przynajmniej jak się ich obu nie mam przed oczyma ja po pierwszym obejrzeniu reklamy pomyślałam: o, zatrudnili tego faceta, co rysował kota simona" Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Simon's cat 13.06.09, 02:02 Moja kota, wypisz wymaluj! Nawet z figury podobna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Simon's cat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 10:49 Simon jest kotem kotów, kotem zbiorowym, że się tak wyrażę. Każdy kociarz po obejrzeniu Simona mówi: O mój też tak robi! Oto prawda o kociej naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miauuu Re: Simon's cat IP: *.cable.smsnet.pl 13.06.09, 14:01 nessie-jp napisała: > Moja kota, wypisz wymaluj! Nawet z figury podobna! W wątku o odzywkach lekarskich jest - cytuję - "kotta" w ustach egzoticznego lekazia :D Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Simon's cat 13.06.09, 16:04 > W wątku o odzywkach lekarskich jest - cytuję - "kotta" Panna Cotta :) Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Simon's cat 14.06.09, 11:57 a cijjja biła ta kotta? :P słodki, mimo żed nie lubię kotów. albo na odwrót, nigdy nie wiem, kto tu kogo nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś