Dodaj do ulubionych

Chciałbym stworzyć wątek ...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 12:56
... w którym każdy z kolejnych wpisów będzie odpowiedzią na
poprzedni post, tak aż wątki przesuną się poza ekran (bo każdy
kolejny jest trochę przesunięty na prawo).
Temat wpisów dowolny. Może być głupi ;o)

Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 12:56
      ma to wyglądać mniej więcej tak
      • Gość: mmm Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 12:57
        O! Tak!
        • mimbla.londyn Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 29.06.09, 13:03

..dobrymi checiami pieklo brukuja ;)
          ....i "pomozecie ?" jakos tak dziwnie sie kojarzy...;)

No ale , chciales to masz !
          • uccello Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 29.06.09, 13:12
            ależ proszęż bardzoż
            • Gość: profesor Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.com.pl 29.06.09, 14:02
              pomogę ci bo tylko głupie pomysły posuwają świat do przodu i
              kobiety
              • princessofbabylon Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 29.06.09, 14:32

No to wpisuję się pod profesorem.
                • Gość: bypek Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.ubr08.grth.blueyonder.co.uk 29.06.09, 14:35
                  i ja się dołączam
                  • Gość: mgr prezydencki do profesora: IP: 195.205.240.* 29.06.09, 14:43
                    głupie pomysły przesuwają wątek w prawo
                    • owrolka Re: do profesora: 29.06.09, 14:54
                      Czyli mądre powinny przesuwać w lewo. Logiczne, nie?
                      • Gość: zzdano Re: do profesora: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:55
                        no to chlup :)
                        • Gość: ?? ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:03
                          co tam jak tam?
                          • alefajnie Re: ? 29.06.09, 15:09
                            ja do tego ręki nie przyłożę!!!
                            • the_dzidka I tak się nie da :) 29.06.09, 15:20
                              W pewnym momencie kolejne wątki zaczną zwisać prosto w dół :)
                              • owrolka Re: I tak się nie da :) 29.06.09, 15:21
                                Zwisać i dyndać ;)
                                • the_dzidka Re: I tak się nie da :) 29.06.09, 15:26
                                  I sobie bimbać na wszystko.
                                • blue-leeloo Re: I tak się nie da :) 29.06.09, 15:28
                                  To ja się wpisuję teraz :)
                                  Lepszy skok w bok niż zwisanie i dyndanie :P
                                  • Gość: tmj Re: I tak się nie da :) IP: 195.66.116.* 29.07.09, 14:24
                                    Dlaczego zawsze znajdzie się ktoś, kto wszystko popsuje!!!
                                    • Gość: hihi Re: I tak się nie da :) IP: *.tbcn.telia.com 29.07.09, 21:21
                                      nie marudz, moze da sie naprawic??
                            • Gość: mmm Re: ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 15:24
                              jest tylko jeden problem z takim wątkiem - nie da się odpowiedzieć
                              tej osobie, która napisała coś odpowiednio głupiego/mądrego*, że aż
                              chce się odpowiedzieć.

Odpowiadam profesorowi: np. takie koło, cóż za głupi wynalazek, a
                              jak popchnął świat do przodu.
                              A propos popychania, to przypomniał mi się kawał --> W zatłoczonym
                              autobusie słychać oburzony głos: co się pan tak pcha na chama.
                              Odpowiedź popychacza: A czy to człowiek widzi na kogo się pcha!

BTW dziękuję za pomoc w przepchnięciu postów poza ekran. Może to też
                              pchnie świat w jakimś kierunku. Może dzięki temu wymyślą
                              samopopychające się monitory, albo cuś innego.

* niepotrzebne skreślić
                              • sootball Re: ? 29.06.09, 15:39
                                mmm, zrobiłeś ząbek!
                                • Gość: mmm Re: ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 16:31
                                  widzę, ale nie spodziewałem się, że jest więcej osób, które mają
                                  czas na takie głupoty w tym samym momencie ;o)

A może to jest potwierdzenie jakiejś dziwnej reguły, że tego się po
                                  prostu nie da zrobić?
                                  • sootball Re: ? 29.06.09, 16:45
                                    oj da się, tylko z ząbkami. Przynajmniej będzie groźniej ;)
                                    • Gość: wielkie oczy Re: ? IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.09, 23:56
                                      Strach przed ostrymi ząbkami zmusił mnie do spełnienia prośby ;)
                                      • Gość: ... Re: ? IP: *.chello.pl 30.06.09, 08:42
                                        a mi sie chce spac!
    • owrolka Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 09:00
      A tam, dziś też się dopiszę, co mi szkodzi...
      • owrolka Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 09:01
        Ups, nie chciałam, żeby tak wyszło... Wybaczcie
        • athroposs Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 10:22
          Popsułaś :(
          • owrolka Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 10:45
            Wiem :(( i strasznie mi głupio :(( jeszcze raz przepraszam :(
            • Gość: mmm Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 12:29
              czyli zaczynamy od nowa
              • blue-leeloo Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 12:31
                To może teraz uda mi się odskoczyć :)
                • Gość: czerwona sukienka Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 30.06.09, 14:26
                  o jaaaa jak mogłaś

psuj
                  • sootball Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 22:43
                    owrolka jest stomatologiem, to pewne.
                    • thorgal_aegirsson Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 22:51
                      Ale o co się rozchodzi? ;)
                      • kerofca Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 22:58
                        I jeden do przodu :-)
                        • sootball Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 30.06.09, 23:19
                          raczej do tyłu :)
                          • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 01.07.09, 08:04
                            ale jaki to daje teraz ciekawy wzor!
                            • gorillon Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 09:11
                              Nie udalo sie, fakt. Wychodzi zwykla falbana.
                              • athroposs Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 09:21
                                I na prawo ;)
                                A co ! :)
                                • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 01.07.09, 11:38
                                  :)
                                  • delayla Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 11:42
                                    Uśmiech za uśmiech: :)
                                    • mnop2 Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 11:50
                                      Chciałabym stworzyć wątek narciarski, ale mi się nie chce.

<zydanie logicznie sprzeczne, czy jak mu tam>
                                      • zzdano Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 12:02
                                        Dziendobry :)
                                        a nawet słoneczny!
                                        • dalenne Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 12:15
                                          Gdzie tam, burza idzie, pioruny szaleją, błyskawice, koniec świata!
                                          Znów na Openerze będą nosić kalosze ;)))
                                          • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 01.07.09, 12:40
                                            precz z logika! precz z openerem!
                                            • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 13:36
                                              Popsułem? Powiedzcie, że nie:)
                                              • Gość: klu Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:16
                                                tak będzie dobrze?
    • Gość: mloda Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 13:20
      a ja nawet nie wiedzialam, ze to tak działa
      skad o tym wiedzieliscie? o tym przesuwaniu
    • Gość: mloda Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 13:22
      ups!!! popsulam???
      cholewcia wybaczcie na kolana padam i o litosc blagam
      • Gość: mloda Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 13:23
        a teraz? moze naprawie?
        • zzdano Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 13:28
          no i abarot, i do początku! i tak w koło macieju ciagle ktos
          przyłazi i psuje! do kąta!
          • sootball Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 13:51
            Hahahaha :)
            To już prawie pół rekina :D
            • Gość: poniekąd Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 14:15
              a będzie ryba piła...
              • Gość: magda Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.mif.pg.gda.pl 01.07.09, 14:48
                to ja się dołączę...
                • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 14:50
                  Ale nie tutaj, "to jest zła kolejka", że zacytuję klasyk:) Wolniej się
                  rozstrzeli na prawo! ;-)
                  • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 01.07.09, 15:05
                    nie psuc !
                    • Gość: zigzap Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:33
                      kto psuje i morduje
                      wnet sie piwem otruje
                      • Gość: lol Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.CNet.Gawex.PL 01.07.09, 20:57
                        dorzucam cegiełkę :)
                        • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 01.07.09, 21:06
                          podaj cegle, podaj cegle
                          • Gość: w prawo Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 01.07.09, 21:18
                            jeszcze ciut w prawo...
                            • aleska Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 23:16
                              ciągnij, ciągnij! ;p
                              • aleska Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 23:17
                                wężykiem, wężykiem! ale zabawa
                                • noie Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 23:27
                                  ciagniemy ?
                                  • noie Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 23:28
                                    dalej

panowie i ...
                                        panie ...
                                        • noie Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 23:29
                                          pomozecie ??????
                                          • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 23:35
                                            Powoli
                                            • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 23:35
                                              Ostrożnie
                                                Tak jest
                                                  Już blisko
                                                  • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 23:36
                                                    Dochodzę
                                                  • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 23:36
                                                    Wchodzi
                                                  • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 01.07.09, 23:37
                                                    No i nie weszło, rozwaliło się w pisdu:)
                                                  • blue-leeloo Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 01.07.09, 23:47
                                                    wisisz i dyndasz :D jak już ktoś na górze ;)
                                                    i tera będzie scerbato w tym uzębieniu :P
                                                  • Gość: uuu Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 23:53
                                                    aspołeczni są niektórzy
                                                  • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 02.07.09, 00:15
                                                    Lampe wiszące, lampe stojące.. Galgenhumor jak ta lala:)
                                                  • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 02.07.09, 00:17
                                                    blue-leeloo napisała:

> wisisz i dyndasz :D jak już ktoś na górze ;)
                                                    > i tera będzie scerbato w tym uzębieniu :P

A poza tym wziąłem udział w niesłusznej kolejce, bo taki jest urok demokracji:)
                                                  • sootball Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 02.07.09, 01:05
                                                    Pieśń Narodowa W Temacie
                                                    www.youtube.com/watch?v=GTdINqV63Ys
                                                  • Gość: mmm Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 13:17
                                                    coś mi się widzi, że albo cylkisci albo ci drudzy ;oD mieszają w tym
                                                    wątku.
                                                  • Gość: AMR Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:23
                                                    Ładne ząbki :)
                                                  • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 02.07.09, 14:40
                                                    ten watek co chwile wyglada u mnie inaczej :(
                                                  • Gość: kopyt Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cmbg.cable.ntl.com 02.07.09, 18:23

zainwestuj w okulary:)
                                                  • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 02.07.09, 19:08
                                                    %
                                                  • Gość: ? Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 29.07.09, 13:34
                                                    :(
                                                  • kawiarka.ekspresowa Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 29.07.09, 14:31
                                                    Dzien dobry. Ja z pewną taka nieśmiałością, ale co mi tam....

I jeszcze jeden i Jeszcze raz!!! Juhu :)
                                                  • sootball Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 29.07.09, 18:07
                                                    Z wątku, który miał być pięknym, gładkim skosem powstał wątek, który
                                                    charakteryzuje najbardziej symetrycznie rozłożonym zębami na całym forum, aż
                                                    miło popatrzeć :)
                                                  • ladybug Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 29.07.09, 19:24
                                                    i ja
                                                  • paramecium Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 29.07.09, 22:27
                                                    Oto mój wkład w Twój wątek
                                                  • Gość: ? Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 30.07.09, 08:30
                                                    wszystko sie na ekranie rozjezdza :/
                                                  • Gość: gosc Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.tbcn.telia.com 30.07.09, 09:10
                                                    sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie wiec... dawaj w prawo!
                                                  • Gość: fomica Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.acn.waw.pl 05.08.09, 15:59
                                                    Ale to przecież bez sensu... To co robimy jest głupawe.
                                                  • misiania Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 05.08.09, 16:05
                                                    upolowałam setkę?
                                                  • misiania Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 05.08.09, 16:07
                                                    upolowałam :))))
                                                  • Gość: pomagier Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 16:19
                                                    misiania napisała:

> upolowałam :))))

Prove it:)

Zauważ, że jak klikniesz w pojedynczy post inaczej ten bajzel wygląda.
                                                  • the.ctphr Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 05.08.09, 17:29
                                                    Jedziem dalej! Panie na prawo, panowie... też nie psują wątku.
                                                  • sun_of_the_beach Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 07.08.09, 23:39
                                                    no dobra - dołożę cegiełkę, choc pomysł jest... dziwny?
                                                  • Gość: mmm Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.09, 12:54
                                                    Dziwny? Dziwny? A latanie na początku też nie było dziwne? A
                                                    komórki? A ... przykłady można mnożyć. To jest wkład do światowego
                                                    rozwoju.
                                                    Hogwh!
                                                  • madame_zuzu Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 12.08.09, 01:34
                                                    dalej już chyba nie pójdzie. To jego maksimum.
                                • Gość: majster Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.kimsufi.com 01.07.09, 23:32
                                  pomalu
                                  • blue-leeloo Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 02.07.09, 00:43
                                    rośnie nowy ząbek :)
                                    taki malusi - pewnie mleczak :)
                                    • sootball Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 02.07.09, 01:12
                                      A tutaj temat w wersji hardkorowej. Kto nie lubi Happy Tree Friends, nie klikać!
                                      www.youtube.com/watch?v=dHFJxkRWFg4
                                      • Gość: ... Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 02.07.09, 08:40
                                        uf
                                        • Gość: ??? Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.chello.pl 02.07.09, 13:29
                                          czemu popsuliscie watek?
                                          • Gość: Sonia Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.aster.pl 29.07.09, 19:10
                                            Mam nadzieję, że nie zrobię jakiejś szczerby
                                            • Gość: pomagier Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 16:08
                                              Zamykam na czas remontu i reman.. renam.. inwentaryzacji!
                                              • Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 05.08.09, 16:09
                                                Raz post się pojawia w jednej setce, raz w drugiej - a nic kurna jeszcze nie piłem.
                                                • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 08.08.09, 00:00
                                                  Gość portalu: pomagier napisał(a):

> Raz post się pojawia w jednej setce, raz w drugiej - a nic kurna
                                                  jeszcze nie pi
                                                  > łem.
                                                  Dobra, dobra :) Jedna setka, druga setka i potem się posty gubią :)))
                                                  Ciekawe gdzie mój wyskoczy (w razie co trzeźwiutka jestem jak na
                                                  Pierwszą Komunię :D)

• Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.09, 20:01
                                                    Sposobię się właśnie by to zmienić, po procentach wątek będzie wyglądał jak
                                                    trzeba. W gmailu jest możliwość dodania blokady antypijackiej, gdzie trzeba
                                                    umieć podać prawidłowy wynik dodawania, by móc się logować. Nie próbowałem:)
                                                  • Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 08.08.09, 20:09
                                                    tech.wp.pl/kat,1009785,title,Piles-Nie-wyslesz-maila-z-poczty-Google,wid,10442359,wiadomosc.html?ticaid=1887c
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 09.08.09, 00:00
                                                    Oj, znajdą się i tacy co na trzeźwo z tej poczty już też nie
                                                    skorzystają :P
                                                    Czyżby już dyndało?
                                                  • Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.09, 00:15
                                                    blue-leeloo napisała:

> Oj, znajdą się i tacy co na trzeźwo z tej poczty już też nie
                                                    > skorzystają :P
                                                    > Czyżby już dyndało?

Niektórym dynda, ale to nie jest regułą, Blue-pilloo:)
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 09.08.09, 00:36
                                                    > Niektórym dynda, ale to nie jest regułą, Blue-pilloo:)

Oj, to już chyba czas spać :P
                                                    Niech moc będzie z Tobą! (takie jakieś mi się nasunęło pożegnanie :P)

• Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.09, 00:45
                                                    Spasibo, mnie Morfeusz nie wzywa jeszcze.. ;]
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 09.08.09, 01:13
                                                    Morfeusz to wzywa mnie. Ty czekaj na Morfeuszkę ;)
                                                  • Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.09, 01:46
                                                    https://www.sgis.org/uploaded/library_sgc/morpheus3.jpg

D-c zatem
                                                  • de-tusk Re: Błąd 404 # 09.08.09, 12:46

> https://www.sgis.org/uploaded/library_sgc/morpheus3.jpg

...a to dziewica chociaż jest ?

• blue-leeloo Re: Błąd 404 # 09.08.09, 21:27
                                                    de-tusk napisał:

> ...a to dziewica chociaż jest ?

A co? Ten w kwietnym wianku wygląda Ci na Smoka Wawelskiego???
                                                  • Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.09, 22:06
                                                    ...w ręku zielony badylek :D
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 09.08.09, 22:33
                                                    ...czemu ręce ma białe
                                                    chciałem zapytać... nie zdążył - zasnęła :)

białe - niewinne - może faktycznie dziewica :P
                                                  • Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 10.08.09, 00:47
                                                    Już nie będę jej słuchać, ubiorę się i wyjdę
                                                    Więcej nie wrócę - wyjdę i nie przyjdę
                                                    Mama prosiła, bym się z tobą nie spotykał...

To jest o rozdziewiczaniu, i to po jewropejsku :))
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 10.08.09, 10:41
                                                    No, toś pojechał tekstem :)))
                                                    Wróciliśmy do gościa z kwietnym wiankiem (tylko teraz już biedny bez
                                                    wianka jest chyba ;))
                                                    I ciągle dynda! (to chyba przez ten dziewiczy temat :P, żadne z nas
                                                    protetyki :D)
                                                  • Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 10.08.09, 17:26
                                                    Nie bój nic, "Like a virgin" będzie 15 sierpnia. Grunt, że się wątek ciągnie i
                                                    ząbkuje, czort tam, że krzywo :)
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 10.08.09, 21:23

> Nie bój nic, "Like a virgin" będzie 15 sierpnia.

Średnio moje klimaty.
                                                    Pani M. to chyba za dużo w virginowym temacie nie ma już do
                                                    powiedzenia (zaśpiewania? ba, żeby przynajmniej głos miała). Kwiecie
                                                    z jej wianuszka zasiliło pewnie pokłady węgla.
                                                    Aaaaa, wychodzi ze mnie jakaś złośliwa potwora. A kysz! :P

• Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 10.08.09, 22:37
                                                    Jesteś dla siebie zbyt surowa - wcale nie taka złośliwa.
                                                    ;D
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 11.08.09, 01:47
                                                    Widzę cień zrozumienia :) Ale to ponoć królowa jest. Przyjdzie mi
                                                    zawlec na szafot moje młode (haha) życie.

• Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 11.08.09, 02:53
                                                    Obcowanie z diabłem to poważniejszy niż obraza królewskiego majestatu zarzut -
                                                    heretycki kult czarnego koguta i kota to wystarczające dowody ciężkiej winy;
                                                    jakem Bernard Gui oświadczam, iż drzwi do wieczności nie zawarły się ostatecznie
                                                    na wieki. Moc ułaskawienia, jaką posiadam, a którą nadał mi Kościół, daje szansę
                                                    na zbawienie Twej duszy, jeno musisz się wyrzec szatana, wtedy li tylko szafotu
                                                    uniknąć zdołasz. W zamian poświęcisz resztę dni grzesznego żywota na pokutę i
                                                    kontemplację o chlebie i wodzie w zatęchłych lochach toskańskiego opactwa z dala
                                                    od uciech cielesnych, których się byłaś oddawałaś bez miara i ustanku. Tylko w
                                                    ten sposób zagwarantować możesz sobie czyściec.

No.. i na co Blue przyszło Ci to całe cierpiętnictwo?:)))
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 11.08.09, 21:12
                                                    Konkretne masz znajomości, nie powiem :)

> W zamian poświęcisz resztę dni grzesznego żywota na pokutę i
                                                    > kontemplację o chlebie i wodzie w zatęchłych lochach toskańskiego
                                                    > opactwa z dala od uciech cielesnych, których się byłaś oddawałaś
                                                    > bez miara i ustanku.

Chyba, mimo szczerych chęci spadłaby jednak czyjaś głowa. Albo
                                                    poszła z dymem raczej :)

Sypiasz czasem??? :D

• Gość: pomagier Re: Błąd 404 # IP: *.cable.smsnet.pl 11.08.09, 23:20
                                                    > Chyba, mimo szczerych chęci spadłaby jednak czyjaś głowa. Albo
                                                    > poszła z dymem raczej :)

Licha z Ciebie sekutnica, na nic moje swady i próby zbicia z pantałyku, grzesz
                                                    do oporu:)))

> Sypiasz czasem??? :D

Czasem. Odkuwam się też drzemkami, kiedy się da - jak staruszek jakiś.

Znikam urlopowo, Blue, miał być Irish goodbye, ale co tam:)))
                                                  • blue-leeloo Re: Błąd 404 # 12.08.09, 00:07
                                                    Doceniam :)
                                                    Udanego urlopowania życzę "staruszku"! (wstrętna, wstrętna jestem!:P)

A co do swady Twojej - chapeau bas ;)
    • Gość: doświadczony Re: Chciałbym stworzyć wątek ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:11
      Chyba głupiś.....
    • clooney_g Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 08.08.09, 19:53
      mmm napisało :

> Pomożecie?

Nie.
      • blue-leeloo Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 09.08.09, 21:30
        clooney_g napisał:

>Pomożecie?

> Nie.

No niby nie, a nowy ząbek rośnie :)
        • zoofka Re: Chciałbym stworzyć wątek ... 11.08.09, 21:53
          może tym razem się uda?