Gość: lidka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:35 Podszedł do koleżanki w klubie facet i poleciał takim tekstem: " Ja wiem że i tak się będziesz dziś z kimś pukać więc czemu nie ze mną??" Słyszeliście kiedyś równie subtelne teksty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 03.07.09, 13:32 szczere! ;] a mnie od lat bawi zagajenie: -"a pani tak samaaaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
blue.soul Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 03.07.09, 13:56 Yyyy...Rzeczywiście szczęka opada. Nie pamiętam, żeby ktoś osobiście zbłaźnił się przede mną do tego stopnia, ale na czacie "Ru.chasz się, czy trzeba z tobą chodzić?" nie budzi już we mnie zdziwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniol.milosci Re: wiecie 03.07.09, 14:00 oni poszukują - tak po prostu i ludzko - samego siebie. to przejaw pragnienia bycia obiektem penetracji, choćby analnej. Po prostu w poszukiwaniu samego siebie ( interia360.pl/artykul/w-poszukiwaniu-samego-siebie,23368 ) Mnie rozwala: ptrzecież tego chcesz, każdy chce..:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_jabluszka Re: wiecie IP: *.chello.pl 03.07.09, 14:17 a ja kiedys (z 10 lat temu) pojechalam do kuzynki na wies i kuzyneczka zaprosila mnie na wiejska dyskoteke zatanczylam z jednym takim, co to po kilku minutach spojrzal na moje piersi i stwierdzil: "ale masz piekne dwa jabluszka" wymieklam... byl bardzo zdziwiony jak z nim juz nie chcialam tanczyc :-D Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: wiecie 03.07.09, 14:36 Tekst z jabłuszkami jeszcze ujdzie, nawet coś sympatycznego w sobie ma. Słyszałam za to mniej przyjemny - młody dresik zaczepia ładną dziewczynę: Lubisz lody? Ona nie załapała o co chodzi i odpowiada: Tak. A dresik: Postawisz mi lodzika? Panna wymiekła, osoby wkoło też. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_jk Re: wiecie 03.07.09, 14:47 Tekst jednego kolesia po około miesiącu LUŹNEJ znajomości: "Może spotkamy się razem na kilka chwil przyjemności?" Dla kogo przyjemność, dla tego przyjemność, kurna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 jabole Re: wiecie IP: *.ovz33.hc.ru 03.07.09, 16:50 te dwa jabluszka to taki nikiforyzm podrywu, pewno w remizie uslyszal pisoneke diso polo 'pod bluzeczka dwa jabluszka masz'. nie zebym sluchal :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 jabole ENJOY IP: *.ovz33.hc.ru 03.07.09, 16:53 jaszczur8706.wrzuta.pl/audio/3R1WQd3eSVY/avanti_-_dwa_jabluszka Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 03.07.09, 15:30 Moze nie az tak subtelny, ale mnie zamurowalo: "Masz zajeb.isty plecaczek". A to byla moja plazowa trobeka w kwiaty O.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Jakich porywaczy se myślę:)) n/t IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.09, 15:36 Odpowiedz Link Zgłoś
amaretta30 Re: Jakich porywaczy se myślę:)) n/t 04.07.09, 13:34 Słyszałam takie coś (powiedziane było do mojej koleżanki): "ale masz brochę..." Odpowiedz Link Zgłoś
wzruszony_jak_siennik Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie uslyszec? 03.07.09, 15:49 Szczerze. Inteligentne (chyba?), wyemancypowane, dobrze zarabiajace i ubrane panie, z kluczykami do niezlego samochodzu w torebce, z wlasnym 100-metrowym mieszkaniem w Stilicy, z MBA polskim wprawdzie, ale zawsze? Siedzicie sobie w drogiej restauracji, saczycie mojito i podchodzi do was niezle wygladajacy i prezentujacy sie facet. Wiec ? I CO ? Zaznaczam, ze pytam z czystej ciekawosci, bo od lat 15 nie podrywam ani nie spotykam sie z Polkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly IP: *.chello.pl 03.07.09, 15:54 cytuje wzruszony_jak_siennik: wiec?I CO? ale co co? podchodzi do nas niezle wygladajacy facet i...o co Ci chodzilo? jak reagujemy na jego podejscie? Odpowiedz Link Zgłoś
hottee Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly 03.07.09, 16:05 nie, chodzi mu o to, co chciałybysmy usłyszeć od niego my, posiadaczki MBA, polskiego wprawdzie, ale zawsze;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly IP: *.chello.pl 03.07.09, 16:07 dobre, dobre z tym MBA ja bym nic nie chciala uslyszec - jakos nie bardzo przepadam za zalotami "na miescie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wzruszony_jak_siennik Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly 03.07.09, 16:17 > nie, chodzi mu o to, co chciałybysmy usłyszeć od niego Nie, nie ode mnie, pisalem dlaczego nie ode mnie. Staralem sie pisac jasno ale widze ze i tak trudno to zrozumiec :( Wiec moze te teksty powyzej, mimo ze wyszydzane sa jednak w sam raz? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly 03.07.09, 16:20 tak sobie myślę, że jednak niefajnie być podrywaczem, po którym opada szczęka. Zwłaszcza czyjaś, zaczepiając się po drodze o ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-D Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly IP: *.chello.pl 03.07.09, 16:20 wzruszony_jak_siennik napisal: "Staralem sie pisac jasno ale widze ze i tak trudno to zrozumiec :( > Wiec moze te teksty powyzej, mimo ze wyszydzane sa jednak w sam raz?" > oj kolego kolego, Ty to lepiej kobiet nie podrywaj :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hottee Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:33 Nie zrozumiałeś wzruszony. To jeszcze raz specjalnie dla Ciebie: chodzi mu (wzruszonemu) o to, co chciałybysmy usłyszeć od tamtego kolesia, który podchodzi do nas, itp. chyba ta interpretacja jasno wynika z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czym mnie kupiono Re: Przy okazji-a jaki "tekst" chialybyscie usly IP: 85.222.87.* 03.07.09, 21:38 Czy można smalić do Ciebie cholewki? :-) można. nie mam przymiotów, podmiotów przez Ciebie opisanych. olej w głowie i poczucie humoru jednak na pewno. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Drogi wzruszony 03.07.09, 16:28 nie mogę ci odpowiedzieć, bo nie pasuję do specyfikacji. Nie mam MBA (żadnego), samochodu (żadnego), nie zarabiam dobrze, nie jestem dobrze ubrana, nie mam 100-metrowego mieszkania, nie lubię knajp niezależnie od tego, ile zarabiam, nie lubię drinków i nie wystawiam się na podryw na mieście. Jestem jedynie inteligentna i wyemancypowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Drogi wzruszony IP: 208.85.242.* 03.07.09, 16:32 > Jestem jedynie inteligentna i wyemancypowana. no to na faceta masz szanse jak w totolotku, sorki za brutalnosc! facet chce baby ciut glupszej (mozna udawac), mniej zaradnej i widzacej w facecie podpore wieksza niz jest ona sama dla siebie. niestety taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drogi wzruszony 03.07.09, 16:34 Gość portalu: hej napisał(a): > > Jestem jedynie inteligentna i wyemancypowana. > > no to na faceta masz szanse jak w totolotku, sorki za brutalnosc! facet chce > baby ciut glupszej (mozna udawac), mniej zaradnej i widzacej w facecie podpore > wieksza niz jest ona sama dla siebie. Ale de facto kobieta udająca słabą ma być silna, kiedy on ją porzuci dla innej słodkiej niezaradnej sierotki i nie będzie chciał już się bawić w jej rycerza. Taka prawda (że użyję popularnego na forach, a doprowadzającego mnie do wymiotów wyrażenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Re: Drogi wzruszony IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.09, 16:42 Dopisz je tutaj:) forum.gazeta.pl/forum/w,384,97385469,97385469,Najczesciej_uzywane_zwroty_na_forach_internetowych.html Wszystko zależy od tego jaki chłop, jaka baba. Maminsynek potrzebuje być pantoflarzem, zaradny gość uległej jak gejsza - ale i on może woleć taką, co mu podryw uprości:)) A jak nie to obuchem bez łeb, pod pachę i do legowiska! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Drogi wzruszony 03.07.09, 16:36 > no to na faceta masz szanse jak w totolotku, sorki za brutalnosc! facet chce > baby ciut glupszej (mozna udawac), mniej zaradnej i widzacej w facecie podpore > wieksza niz jest ona sama dla siebie. niestety taka prawda Przednie brednie poobiednie ;-) W tych zniewieściałych czasach metroseksualne samce szukają kobiet silnych jak opoka, z własnym M i samochodem, które dodatkowo zrobią pierwszy krok i niesmiałego samca wręcz zaciągną do łóżka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Drogi wzruszony 03.07.09, 16:34 Ech, kolega nie ma praktyki po prostu ;-) Panie pasujące do opisu są kobietami zapracowanymi z reguły (pną się po szczebelkach w korporacjach - wszak na te metry i auto trzeba zarobić) i właśnie do nich trafić można prostym, bezposrednim i konkretnym tekstem. Panie niezbyt bogate materialnie, aczkolwiek zasobne uczuciowo, tkwiące na budżetowych posadach za mierne grosze, czasu mają dość - wymagają więc dłuższych i bardziej subtelnych zalotów. Oczywiście jest to niczym nie usprawiedliwiona generalizacja, w której jednak kryje się ziarnko prawdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wzruszony_jak_siennik Re: Drogi wzruszony 03.07.09, 16:38 Aha. To wazne, ze jestes inteligentna i wyemancypowana. Gwoli wyjasnienia. Ja nie napisalem nic o wystawianiu sie na podwyw na miescie, moge sie jedynie domyslic, co to znacza. W normalnych krajach ludzie bywaja w restauracjach, barach lub na imprezach, na ktorych poznaja innych ludzi. Widocznie w Polsce jednak pokutuja zmory dawnego PRL, gdzie do baru chodzilo sie nachlac lub wyrwac dziwke. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać bliźn 03.07.09, 16:41 ich ( i bliźnie). Jestem zamknięta w sobie, mocno zdystansowana i MOGĘ POLECIEĆ jedynie na kogoś, kogo już jakiś czas znam. JEST TO MOJA CECHA OSOBNICZA i nie ma nic wspólnego z kulturą, a tym bardziej z PRL-em. Koledzy i koleżanki niech chodzą i poznają, skoro lubią, ja nie lubię. Ludzie są różni, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać 03.07.09, 16:42 I z tych samych powodów nie lubię knajp i kawiarni - miejsc publicznych udających prywatne. Ale ludność niech chodzi, skoro lubi. Dlaczego jednak nie mam prawa nie lubić, bo zaraz wywołuje to jakieś obelgi z twojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Re: Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.09, 16:44 Masz rację, marże na alkohol skutecznie zniechęcają do snobistycznych lokali. Odpowiedz Link Zgłoś
wzruszony_jak_siennik Re: Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać 03.07.09, 16:45 Albo udajez ze nie zrozumialas co napisalem albo przesadzilas z ta swoja inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać 03.07.09, 17:06 wzruszony_jak_siennik napisał: > Albo udajez ze nie zrozumialas co napisalem albo przesadzilas z ta > swoja inteligencja. I po coś ty emigrował? Mentalność masz polskiego maczyka. Nie jest ci tam źle za granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać 03.07.09, 17:07 wzruszony_jak_siennik napisał: > Albo udajez ze nie zrozumialas Zrozumiałam. Obraziłeś mnie, uznając, że moja niechęć do bywania na mieście wiąże się z wizerunkiem osób bywających jako rozwiązłych. Domniemaną tę niechęć zwaliłeś na karb PRL-owskiego wychowania. Wytłumaczyłam ci, że nie masz racji, a ty, zamiast przepraszać, jeszcze się czepiasz. Czy może nie zrozumiałeś słowa "osobniczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać 06.07.09, 02:27 kochanica-francuza napisała: > Jestem zamknięta w sobie, mocno zdystansowana i MOGĘ POLECIEĆ jedynie na kogoś, > kogo już jakiś czas znam. Jaki, jaki??? Jak dlugo??? (:-);-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Drogi wzruszony, ćwicz umysł zamiast obrażać 07.07.09, 14:42 > Jaki, jaki??? Jak dlugo??? (:-);-)) 5 miesięcy, 3 tygodnie, 2 dni, 7 godzin, 9 minut i 8 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
wzruszony_jak_siennik Oddycham z ulga 03.07.09, 16:50 Jak tak sobie czytam te taksy o tekstach , knajpach, marzach, poznawaniu lub niepoznawaniu, inteligencji, posiadaniu lub nieposiadaniu tego czy tamtego. Zyc w normalnym kraju to rzecz bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
betaeta Re: Oddycham z ulga 03.07.09, 17:02 Jest jeden tekst podrywacza którego nigdy nie zapomnę: Po dłuższej chwili ukradkowego przyglądania mi się facet wypalił z zachwytem i zupełnie na poważnie: Ale masz piękny żydowski złamany nos... Podziękowałam z uśmiechem i poszłam się wyśmiać do toalety - w lokalu wyglądał trochę jak nie z tej bajki - studencka brać a on raczej z drugiej strony katedry mógł stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Re: Oddycham z ulga IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.09, 17:05 "Siedzi pewien nieśmiały jegomość w barze i popija piwko. Po jakimś czasie do baru wchodzi bardzo ładna kobieta i siada przy barze. Facet myśli sobie "ale ładna laska musze do niej jakoś zagadać... ale co ja jej powiem to musi być coś orginalnego.." i tak zastanawia się pół godziny a w między czasie panienka wychodzi z baru. Kiedy facet zauwazył to powiedział sobie w duchu że ja ją jeszcze raz zbaczy to napewno do niej podejdzie i jakoś zagadnie. Po jakimś czasie ta samo kobieta ponownie wchodzi do baru a facet jak pomyślał tak zrobił. Podchodzi do niej i mówi: SRAŁAŚ?" PS. A jak miał wyrazić swój zachwyt? Są tacy, którzy lubią odmienność:) Odpowiedz Link Zgłoś
betaeta Re: Oddycham z ulga 03.07.09, 17:09 W sumie milo to wspominam wiec chyba nie był to taki zły podryw:) Jeszcze jedna odzywka mi się przypomniała, ale to już z ksiązki: Taka popitaśna dupeńka i odłogiem leży:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Oddycham z ulga 03.07.09, 17:10 eee, to ja sama używałam "takie piękne ciało i leży odłogiem". Ale w liceum i poza oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza wzruszony oddycha z ulgą czytając sam siebie 03.07.09, 17:10 zatem proponujemy, żeby założył własne forum i tam sam sobie odpowiadał, oddychając przy okazji z ulgą. My kochanica udajemy się tymczasem na egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Oddycham z ulga 03.07.09, 17:09 wzruszony_jak_siennik napisał: > Jak tak sobie czytam te taksy o tekstach , knajpach, marzach, > poznawaniu lub niepoznawaniu, inteligencji, posiadaniu lub > nieposiadaniu tego czy tamtego. Teksty o nieposiadaniu tego czy tamtego TO TY zainicjowałeś, przypominam ci. O poznawaniu też napisałeś TY PIERWSZY. Znaczy oddychasz z ulgą czytając sam siebie? Ciekawe zjawisko. > > Zyc w normalnym kraju to rzecz bezcenna. A którym? Odpowiedz Link Zgłoś
wzruszony_jak_siennik Kraj 03.07.09, 18:34 kochanica-francuza napisała: > > > > Zyc w normalnym kraju to rzecz bezcenna. > > A którym? A w takim , gdzie w barze mozna sie spotkac ze znajomymi bez obawy natkniecia sie na towarzystwo zlodziej samochodow albo prostytutek, nie bedac takze wystawionym na teksty i spojrznia zlosiwych polskich gowniarzy , ktorzy siedza godzinami nad szklaneczka Coli bo stac ich tylko na to lub na spedzanie calych dni na internecie i przygadywanie innym. To taki kraj, w ktorym taki wypad raz na tydzien taki nie zrujnuje domowego bedzetu na kolejny miesiac, bo drinki lub piwo sa 2 razy tansze niz w Polsce a zarobki 6 razy wyzsze. Tak wiec wyjscie gdzies to zupelnie normalna i naturalna rzecz , wiec i ludzie w takich miejscach sa zwyczajnymi ludzmi, ktorzy chetnie i bez uprzedzen zawieraja znajomosci. Powodzenia na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Kraj 03.07.09, 20:26 o, to ty z Wołomina lub Pruszkowa. żal... (zauważyliście 'żal'? jestem kul i trendy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Kraj IP: 213.134.134.* 10.07.09, 16:13 To nie do tego wpisu odpowiedź, ale nie chce mi się wracać. Mnie by się podobało, gdyby chłopak podszedł i powiedział: "cześć, jestem Jacek/Marek/Jarek" etc. Bez żadnego wydziwiania i silenia się na oryginalność, bo to najczęściej wychodzi jak w postach powyżej. Zastanawiam się, czemu takie coś rzadko przychodzi facetom do głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Oddycham z ulga 03.07.09, 18:00 a ja to w ogóle mam przerąbane, bo ani MBA, ani stumetrowe, a w dodatku nie wiem, co to są te siennikowe taksy o tekstach. jakaś opłata za posty? opinie psów myśliwskich o czyichś wypowiedziach? M. skonfundowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crom Re: Drogi wzruszony IP: 94.246.145.* 04.07.09, 17:35 kochanica-francuza napisała: > > Jestem jedynie inteligentna i wyemancypowana. powiedziala corka traktorzysty ciagnac goscia w krzaki pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ya Na Sympatia.pl sprobuj. Tam Ci dadza :-) IP: *.tmodns.net 03.07.09, 21:01 Na Sympatia.pl sprobuj. Tam Ci dadza :-) Kiedys mialem taki pomysl, Poli mi sie zachcialo, tez w PL-u nie mieszkam. Na 10 prob nawiazania znajomosci 1 to w miare OK normalna a 9 to albo ci nawtykaja za siadziesz albo w ogole nie odpisuje co jest w sumie lepsze bo ci nie wala zlej karmy :-) W koncu juz dla hecy bo jeszcze to konto mialem zmienilem zdjecie, chcociaz w nie wygladam zle i zawsze mialem sporo przyjaciolek do wszystkiego. Sciagnalem zdjecie modela , mieszanka Hiszpana i Francuza, przystojniaczek ale za cholere na Polaka nawet nie wygladal. W tydzien dostalem 4500 wejsc , baby ktore nawet nie raczyly na moj profil wejsc nagle sam zaczely pisac po 10 razy na dzin :-) Zaczalem gwarke z taka jedna z Warszawki, 41 lat bizneswoman niby, to tamto , facet, po tygodniu mnie co siebie zprasza i kaze od swej kumpeli odebrac klucze do chalupy ( !!! ) bo gdzies za granica miala byc jak ja niby do Polski jechalem. Ale sie uhahalem ze szlag trafi :-) Pol chalupy moglem jej wystawic jakby mnie to bawilo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Re: Tekst na ulicy, ale z fantazją 03.07.09, 22:19 Na ulicy; - Czy możemy się poznać? - Nie zawieram znajomości na ulicy. - To chodźmy do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 03.07.09, 22:34 Tylko zasłyszane, niestety :)) - Musiało boleć. - Co??? - Jak spadłaś z nieba! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo z zaleza Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.webserversystems.com 03.07.09, 22:53 powiem to tej ktora mi wpadnie w oko i zabiore ja nad bulwary nad rawa w katowicach pod drodze konsumujac z nia kebaba, powinno strzelic jak nad sekwana - prosto w serce. moze to bedziesz ty jak cie spotkam? Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 03.07.09, 23:21 :) Romeo, ty chyba z Zawodzia jesteś a nie z Załęża ;) Dobrze, że Elżbietanki niedaleko bo i okulista sie przyda, kto wie czy nie gastrolog a na pewno kardiolog do serca Twej wybranki, po takim strzale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.09, 23:32 Nie kebaba, tylko wodzionkę, roladę, karminadle... Do frelek trza romantycznie i z głową:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 03.07.09, 23:38 Wodzionce nad Rawą żadna się nie oprze :D Brrrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.cable.smsnet.pl 03.07.09, 23:45 Ba! ;~D Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 11.07.09, 01:07 zwłaszcza jak wodzionka będzie na wodzie prosto z Rawy nawet przypraw nie trzeba:) ale dziewczyny, moment, bo koledzy podnieśli słuszny problem: ja tam nie jestem entuzjastą wyrywania dziewczyny na noc. poza tym "kobieta z którą jestem, musi mieć ideę" (cytat celowo niedokładny, kto jeszcze wie skąd?). wyjaśnienie dla osób słuchających feela: nie chodziło o komórkę:P ale powiedzmy, że już jest gostek, który chce kogoś wyrwać na noc. co ma Waszym zdaniem powiedzieć, żeby się nie ośmieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 11.07.09, 17:28 frred napisał: > ale powiedzmy, że już jest gostek, który chce kogoś wyrwać na noc. co ma Waszym > zdaniem powiedzieć, żeby się nie ośmieszyć? Jak gostek trafi na taką, która daje się wyrwać na jedną noc, to nie musi się za bardzo wysilać, bo jak strzeli zbyt inteligentnym tekstem to może się on odbić głośnym echem w pięknej główce i z amorów nici. A jak trafi na taką co się nie daje wyrwać na jedną noc, to co by nie powiedział, dostanie w dziób :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.acn.waw.pl 03.07.09, 23:30 on: Bolało? ona: Ale co? on: Jak spadłaś z nieba aniołku... XDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
owrolka Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 04.07.09, 07:42 W klubie facet tańczy ze mną może z minutę, po czym zagaja: "Masz bardzo ładną osobowość". I co można odpowiedzieć na takie dictum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si-gorno Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: 77.29.0.* 04.07.09, 10:04 Koles na ulicy widzi dwie ladna kobietki,kosnumujace lody.Zagaja: "Mala!Daj polizac" Jedna z nich,wielce obrazaona poniewaz wcale niskiego wzrostu nie byla,odpowiada: "Po pierwsze-moja mala jeszcze spi,a po drugie nie chce mi sie gatek sciagac" Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 11.07.09, 01:10 Znam co najmniej jednego, który natychmiast by palnął: "A umyłaś?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidnaper Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.cable.smsnet.pl 11.07.09, 01:23 frred napisał: > Znam co najmniej jednego, który natychmiast by palnął: "A umyłaś?" Oj, to może mało taktowne, ale doświadczenie mówi, że warto wiedzieć. Po co się przekonywać o tym dopiero organoleptycznie? Ask before:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marizenn Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.07.09, 13:57 Stałam w kolejce do kiosku, chciałam kupić bilet. Była zima. Stanął za mną facet w wieku ok 40 lat. I tak grzecznie stojąc czuję, że gość mnie maca po puszku, przyszytym do kaptura. Gdy się odwróciłam stwierdził: -Fajne masz futerko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.mgsp.pl 04.07.09, 15:56 zaslyszane na tancach - wygladasz jak moja pierwsza zona - a ile miales tych zon? - zadnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyna Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.acn.waw.pl 05.07.09, 15:29 tydzień temu w klubie nadepnelam niechcacy jakiemus chlopakowi na stope, a on: no już mnie tak nie podrywaj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.07.09, 16:26 Czas nie c.h..j, nie postoi.A więc słuchaj mała szkoda czasu-zdejmuj majtki będziem się całować.......A taka odzywka wam pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 06.07.09, 00:06 Gość portalu: szybki napisał(a): > Czas nie c.h..j, nie postoi.A więc słuchaj mała szkoda czasu-zdejmuj majtki > będziem się całować.......A taka odzywka wam pasuje? Tak. Pasuje do neandertalczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.09, 12:32 Chodziło o odzywki po których szczęka opada????Więc o co biega?Maryja się znalazła na ŻARTOBLIWYM FORUM???ksywę zmień na "ZAWSZE DZIEWICA" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 06.07.09, 14:37 pnGość portalu: szybki napisał(a): > Chodziło o odzywki po których szczęka opada????Więc o co biega?Maryja się > znalazła na ŻARTOBLIWYM FORUM???ksywę zmień na "ZAWSZE DZIEWICA" O, widzę następny pół-dresik mentalny. Zobacz sobie, ile moich wątków i postów cieszyło się tutaj powodzeniem. Maryja używała słowa "neandertalczyk"? Biblia o tym nie wspomina, no chyba że masz po prostu za mały wokabularz*. *nie, to nie znaczy "penis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 21:38 No cóż mi zostaje dodać do tego co naopowiadałaś?Zadam więc ci pytanie :to dlaczego kochanica francuza?bo robisz laskę do białośći? No i nie chwal się wątkami i postami bo zabrniesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Zasłyszane, cytuję z pamięci 06.07.09, 13:06 tekst gościa przy barze, w jedym z renomowanych klubów, do zupełnie nieznajomej damy: "...Pier*olniem dansa?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Re: Zasłyszane, cytuję z pamięci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 02:01 "zak**wim w dens, bejbe?" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don juan de romeo a ona: wpierw tylko jebne szczocha :D IP: *.shawnetworks.com 07.07.09, 02:19 wies spiewa i tanczy, remizowe teksty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dafne88 Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 06.07.09, 13:44 Przyszłam kiedyś w spódnicy do pracy i usłyszałam od kolegi "Ty maszyno do zabijania.":) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiaczkowa Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 06.07.09, 16:29 Wiele lat temu na imprezce plenerowej: A może pójdziemy pooglądać krzaki porzeczek od spodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.oles.com.pl 07.07.09, 15:58 Na imprezie domowej jednemu znajomemu spodobała się pewna panienka. Nie bardzo wiedział jak do niej zagadać. Czaił sie przez dłuzszy czas. Wkoncu ,gdy panienka wychodziła z kibla odwazył się przemówic do niej, rzucajac tekst: srałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 07.07.09, 16:11 kawał z pięciocentymetrową brodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracka Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 10:40 Jestem posiadaczką niewielkiego znamienia na twarzy, tuż obok ust. Kiedyś przytoczył się trzeźwy inaczej i wyszeptał namiętnie: "Ty masz pieprzyk żeby wabić a ja mam wabik żeby pieprzyć" . Trochę smieszno, trochę straszno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuszka Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: 165.72.200.* 08.07.09, 12:59 na mazurach, w pewnej kanjpce kręcił się koło nas nieśmiało pewien dresik. w końcu zdobył się na odwagę i się dosiadł. gadu gadu, pitu pitu w końcu wystrzelił do koleżanki "szukam swojej gwiazdy...a ty co? widzę też sama?" podobało się to nam, zwłaszcza że po bardzo delikatnej odmowie koleżanki - bo chłopaka nie chciała hamsko zgasić- dodał jakby dla zachęty nie rozumiejąc czemu jest odrzucany: "nie piję już 2 lata" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miroszef Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 08.07.09, 14:07 a to pies na baby! szczek, szczek! z tym piciem rozwalił mnie na kolana :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorillon Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 08.07.09, 19:41 Ja to nie wiem. Osobiście, ja do kobiety nie śmiałbym się odezwać. Gdy chcę zwrócić na siebie uwagę wkładam mój włochaty kostium z półtorametrowym kapturem w formie komina (gwoli wyróżnienia w tłumie) i zachęcająco kiwam z daleka. Nie zawsze to skutkuje. Ale czasem łaskawy los obdarzy mnie niewieścim uśmiechem i tzw. perskim okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zzdano Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 09.07.09, 11:17 Dopiero co poznana dziewczyna po kilku wymienionych zdaniach spytała: " Dlaczego Ty nie jesteś bi?" Zaznaczam, że jestem hetero. Pewien mężczyzna spytał mnie ostatnio: "ej,a kiedy Ty się ostatnio całowałaś? bo wiesz, jak ci mogę pomóc nadrobić" A z tekstów, które chciałabym usłyszeć: " wyglądasz jak milion dolarów" + nieudawany zachwyt w oczach. Może banalne, ale cóż ja poradzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada IP: *.lodz.msk.pl 09.07.09, 19:02 Świnia, za.jeba.łem się w tobie na ch.uj. Z ust ogolonego dresa. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 11.07.09, 01:07 stare jak ja albo jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
cashmere85 Re: Teksty podrywaczy po którcyh szczęka opada 10.07.09, 15:28 "Mogę się do Ciebie zalogować?" Odpowiedz Link Zgłoś