Dodaj do ulubionych

co wam ukradli

IP: 212.160.235.* 19.12.03, 16:13
mnie w tramwaju jakiś sk... ukradł 100 złotych z portwela, ale portwel
zostawił, nawet zamknął z powrotem torebkę!!!
Obserwuj wątek
    • westpoint Re: co wam ukradli 19.12.03, 16:31
      Mnie kiedyś na plaży ukradziono walkema...
      Ukradziono mi też potrfel ale się znalazł (oczywiście bez kasy w środku)...
      Mojej mamie ukradziono dwa razy torebkę...
      Mojemu tacie dwa razy ukradziono rejestracje z samochodu...

Wiesz ja nie wiem czy ten temat nadaje się na to forum :-)
    • Gość: bazyliszek Re: co wam ukradli IP: *.chello.pl 19.12.03, 22:15
      Mnie kiedyś ukradli książkę z dowcipami. Miała niewielki format i trzymałem ją
      w zewnętrznej kieszeni kurtki, więc chyba myśleli, że to portfel... Mam
      nadzieję, że dostali przepukliny ze śmiechu
      • luksusowy_yacht Re: co wam ukradli 19.12.03, 22:20
        a mnie z piwnicy ukradli kiedyś starą sztuczną choinke i farby, które nadawały
        się już tylko do wyrzucenia, ale miałem polewke jak stwierdziłem brak
        wymienionych rzeczy, zaoszczędzili mi tylko czasu, który musiałbym poświęcić
        na sprzątanie i wyrzucanie tych śmieci.
    • izalil Re: co wam ukradli 19.12.03, 22:25
      a mi dziś w nocy ukradli radio z samochodu
      taki prezent na święta
      • wogrodrycha Re: co wam ukradli 10.02.04, 09:38
        za czasów gdy miałęm duzego fiata ukradli mi radio (kaseciaka - totalnego
        trupa) a złodziej dodatkowo wymontował deskę rozdzielczą - no ale deska jak na
        fiata była wypasiona bo miała okragły prędkościomierz i obrotmierz. Ojcu z
        kolei włamali sie do garazu, kulturalnie otworzyli garaz, samochhód,
        wymontowali radio pionieera tak ze nic nie uszkodzili, po czym zamknęłi
        samochód w garażu i garaż. policjant stwierdził że to musiał być fachowiec
        lub ... ktoś z rodziny (ojciec go za takie stwierdzenie wyśmiał)
    • ugo Re: co wam ukradli 19.12.03, 22:29
      Ale śmieszny ten wątek. Jak dotąd, najbardziej rozśmieszył mnie "portwel"

• conena Re: co wam ukradli 20.12.03, 00:14
        mnie też!!!!! :D
        • Gość: Gia Re: co wam ukradli IP: *.63-130-66.mc.videotron.ca 20.12.03, 07:02
          A moje kartki ktore wysylam do Polski na swieta wiecznie gdzies gina .To jest
          straszne jak miesiac temu wysylalam list ze zdjeciami to tez nie doszedl.
          Widocznie mysleli ze tam jest cos wiecej.
          • Gość: az Re: co wam ukradli IP: *.co.uk 22.12.03, 11:12
            Mam to samo. Kradna listy wysylane do Polski szczegolnie jak ktos poczuje ze
            moze byc tam cos wiecej. Zdjecia ukradli dwa razy. Prezent (mala paczka) dla
            dziecka znajomych takze. Raz wysallismy paczke do rodzicow ale nikt nie
            poinformowal ich z poczty ze cos do nich przyszlo. Dopoero zalarmowalni rodzice
            poszli na poczte z zapytaniem a tam okazalo sie ze paczka sobie spokojnie lezy
            i czeka pewnie na "ustawowy termin utraty waznosci". Pewnie ktos ja zadekowal
            (byla dosc duza) i chcial wyniesc - na szczescie ktos inny "nieswiadomy" ja
            wydal rodzicom. Tragedia.
          • Gość: listonosz...jeszcz Re: co wam ukradli IP: *.microchip.ltd.pl 10.02.04, 22:10
            A może nie pamiętasz dokladnego adresu tak odbiorcy jak i swojego. Jeżeli tak
            to swoich listów szukaj w Koluszkach. Powodzenia...
      • the_dzidka Re: co wam ukradli 22.12.03, 09:29
        ugo napisał:

> Ale śmieszny ten wątek. Jak dotąd, najbardziej rozśmieszył mnie "portwel"

I walkem :) Wiem, że to była literówka, ale wyszlo śmiesznie :-)))
      • fka1 Re: co wam ukradli 11.02.04, 18:58
        ugo napisał:

> Ale śmieszny ten wątek. Jak dotąd, najbardziej rozśmieszył mnie "portwel"
        >
        >

hmm a coz to jest ten portwel;)
    • peter.steele Re: co wam ukradli 20.12.03, 08:53
      Tablice rejestracyjne w aucie i ukradli Mercedesa busa. Oraz ojcu narzędzia z
      warsztatu.
    • Gość: Ethlinn Re: co wam ukradli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:50
      Samochód i plecak. Świniaki...
      • hamsterek Re: co wam ukradli 20.12.03, 14:37
        rower spod drzwi i serce które potem skopali :-( !
        • Gość: Alinka solution :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:50
          to może piszcie o najdziwniejszej rzeczy jaką wam ukradli.... :)
          • Gość: Ethlinn Re: solution :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 17:07
            OK
            To nie mi się co prawda przytrafiło, ale było niezłe;-)
            A więc matka mojej koleżanki wracała skądś pociągiem z swoim najmłodszym
            synkiem. Mieli sporo tobołów, między innymi plecak owej koleżanki. Jak posnęli,
            złodziejaszek zachachmęcił im właśnie ten plecak, który był cały wypchany...
            kasztanami;-)))
            • Gość: bazyliszek Re: solution :) IP: *.chello.pl 20.12.03, 18:19
              Mojemu koledze, gdy spał na dworcu na Ukrainie, ktoś ukradł buta.
              Drugiego zostawił, choć stały obok siebie...
          • Gość: Jazon Re: solution :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 18:23
            Z mojej działki skradziono kiedyś niedziałający zegar, stare spodnie i buty
            oblane farba (pamiątka po malowaniu) Wymiana zamka wielokrotnie przewyższala
            koszt skradzionych przedmiotów.
          • Gość: kopa Auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 17:38
            Ukradkli, a właściwie to "pożyczyli" starego 24ro letniego Poloneza, który
            ledwo odpalał, ledwo jeździł i wogóle ledwo się trzymał w całości niewszystkie
            drzwi się zamykały, było czuć spaliny w środku, brał olej. Pozatym to auto jest
            tak cieżkie i ma tak małą moc, że się nie da "poszaleć". Do dziś nie wiem, bo
            co im taki był
    • thoughtful Re: co wam ukradli 21.12.03, 17:15

Wloski rower przypiety do drzewa na dosyc ruchliwej ulicy (byl tam zostawiony
      na gora pol godziny), to byl super rower, czarny, mial mnostwo przerzutek i
      specjalnie dobrane opony.......
    • Gość: ar-o Re: co wam ukradli IP: *.dolsat.pl 21.12.03, 18:25
      U mnie w samochodzie wybili szybę i uradli okulary z jednym tylko szkłem oraz
      napoczętą paczkę cukierków.Radio zostawili.
      Jacyś zawodowcy.
    • Gość: sijulejter Re: co wam ukradli IP: *.net.iton.pl 21.12.03, 19:26
      Mi ukradli kołpaki od malucha:) Pozdrawiam KaZuSte chciałas o kaszlu to masz:)
    • Gość: m. Re: co wam ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 20:18
      Dwa metalowe słupy, na których rozpięty był sznurek do wieszania prania ktoś
      mi wykopał w nocy z ogródka.
    • wedrowiec2 Re: co wam ukradli 21.12.03, 20:34
      Szuflę do odgarniania śniegu i to przed odkopaniem samochodu:(
    • Gość: domo Re: co wam ukradli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 20:46
      troszke ten temat nie pasuje do tego forum ale..
      moją mame zaatakowali gówniarze i nie jest ważne to co ukradli(kaska
      idokumenty) tylko to że trzech gnoii pobiło dosyć dotkliwie 55letnią kobiete i
      myśle że to jest najsmutniejsze (forum humorum??)
      • lookdawn Re: co wam ukradli 21.12.03, 22:11
        Gość portalu: domo napisał(a):

> troszke ten temat nie pasuje do tego forum ale..

Ja myśle że pasuje tym bardziej ze został zmieniony na "Najdziwniejszą rzecz
        (...)" a ty poprostu nie musisz sie tu wpisywać >szczególnie jeżeli POST nie
        pasuje do forum i do wątku<
    • Gość: dka Re: co wam ukradli IP: 82.160.4.* 21.12.03, 21:35
      Dwa świonioki mi ukradli!!! Dwóch penerów podjechało maluchem i świonioków nie
      ma.
      • frred Re: co wam ukradli 22.12.03, 10:21
        najzayebistsza reakcja na kradzieże: u mojej byłej w bloku kradli żarówki z
        wind i ktoś napisał na suficie cytuję:

ZŁODZIEJU! WEŹ TĄ ŻARÓWKĘ! ZGINIESZ HUJU! MARNIE
        • wote Re: co wam ukradli 22.12.03, 10:56
          Poczatek lat 90. Mój ojciec miał Syrenę. Kradziono ją średnio raz w miesiącu i
          ciągle znajdywano zepsutą max kika km od miejsca zamieszkania. Skubana zawsze
          się psuła. Najlepsze było to, że to chyba był zawsze ten sam złodziej. Postawił
          sobie za punkt honoru skradzenie tej limuzyny. Nigdy nikogo nie złapano. Do
          dziś zrywam boki jak sobie wyobrażę: jedzie koleś jedzie, już piaty raz próbuje
          a tu sru, znowu zepsuta. Hłe hłe hłe....
          • default Re: co wam ukradli 22.12.03, 11:45
            Mnie ukradli standardowo - wszystkie cztery koła od malucha. Całkiem banalne,
            ale rozwaliła mnie pani z Warty, gdzie udałam się zgłosić szkodę: przeczytawszy
            opis zdarzenia powiedziała: "To musi ocenić rzeczoznawca. Czy ma pani samochód
            ze sobą?" Na chwilę mnie zatkało, a potem odpowiedziałam - Tak, proszę pani
            przytargałam go na płozach :))))
        • kamaoka Re: co wam ukradli 11.02.04, 20:06
          tak, u mojego chlopaka tez ginelo zarowki, i wiesz co wymyslila spoldzielnia?
          pomalowala je na kolorowo farbami, a ze zostalo im duzo czerwonego wiekszosc
          zarowek byla czerwona... Mowie ci zajebiste wrazenie jak wchodzisz do klatki -
          normlanie zywy "burdel":), po glosahc w prasie zaprzestali tych praktyk:)
    • Gość: Asia Re: co wam ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 15:47
      Stary rower z balkonu na I p.
      • Gość: zenek Re: co wam ukradli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.03, 17:09
        a mi wlamali sie do altanki na dzialce ukradli radio wypili pol litra z
        lodowki i zjedli wszystkie konserwy na miejscu
        • Gość: acia-chan Re: co wam ukradli IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 20:15
          ...siodełko od roweru (w poprzednie wakacje)
          • Gość: m Re: co wam ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 16:16
            wybili szybe w maluchu, radia nie mogli wyjac, wiec zjedli krowki i zostawili papierki (jedna krowke
            zostawili nadgryziona).
      • hanas Re: co wam ukradli 14.02.04, 01:46
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> Stary rower z balkonu na I p.

a mnie nowy rower z IIp ,kawałki liny uzytej do wspinaczki leżały na dole
        po balkonem, sąsiadce ukradli z 1-go piętra 2 rowery spięte razem łańcuchem
    • Gość: ktosik Re: co wam ukradli IP: 80.51.197.* 25.12.03, 00:45
      W ciagu tygodnia mialem 2 wlamania do malucha. Za pierwszym razem ukradli
      radio. Jakis noname wiec wiecej wscieklosci bylo niz strat materialnych. Za
      drugim razem w tej samej okolicy kilka dni pozniej ukradli mi kasety ze srodka.
      Radia oczywiscie nie bylo.
      Za trzecim razem (jakis miesiac pozniej) pod blokiem wlamali mi sie do maluszka
      i zakosili tandetne glosniczki z tylnej polki. Nie zauwazyli radia kenwooda a
      te glosniczki zauwazyli przez zamarznieta szybe... zawodowcy :))

Pewnej pieknej nocy podjechalem pod blok i na cos czekalem. Nie pamietam jaki
      byl cel mojego siedzenia w samochodzie przez jakies 10 min. ale po tym czasie
      zauwazylem ze ktos mi swieci latarka po samochodzie i miejscu gdzie powinno byc
      radio. Zebyscie zobaczyli jak gostek zwiewal jak wyskoczylem z samochodu! :D
    • noie Re: co wam ukradli 25.12.03, 00:52
      1-
      • Gość: onna Re: co wam ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 18:13
        mi dziewictwo i dume ktorej jush nie odkupie na bazarze nawet od tego samego co
        mi ukradl serce oddal dobrowolnie...choc jush nie nadaje sie do uzytku :(
    • spinelli Pismo s 25.12.03, 08:15

• spinelli Pismo Swiete (mialo byc:))) 25.12.03, 08:17
        ...no ale skoro ich potezny owczarek niemiecki wpuscil do domu i jeszcze sie
        ucieszyl, ze goscie przyszli......
        Spinelli
    • Gość: kobietka32 Re: co wam ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 16:13
      nam z budynklu gospodarczego wynieśli a raczej wywieżli sprzęt do ćwiczeń
      kulturystycznych z pełnym wyposażeniem . zostawili ślady butów i nie zwinęli
      dwóch rowerów górskich które też tam stały.
      myślę że zostawili je po to żebyśmy mogli mimo wszystko ćwiczyć te mięśnie .
      acha..budynek stoi na naszym podwórku i ani my ani sądziedzi nic nie
      widzieliśmy.

i jeszcze mojemu dziecku z wózka jak było malutkie ktoś ukradł poduszeczkę i
      kocyk ale za to zostawił butlę mleka!pozdrawiam złodzieja!
    • anonim_ka Re: co wam ukradli 10.02.04, 17:40
      Wrrrrrrrrrrrr 3 miesieczny samochod!!! kilka rowerow ,kosiarke,itp
      ogromny 10litrowy gar z bigosem , no i meskie gatki . hahahhaahahha
      Pewnie z gola zasuwal zlodziej jeden!!!! Albo byl fetyszysta hihihihihihi
      Dlatego mimo statecznego wygladu bez skrupulow w lecie zasuwam na zlodziejstwo
      po okolicznych ogrodach, i wyjadam im robaczywe czeresnie i sliwki.
      • Gość: małypikuś Re: co wam ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 17:56
        W ciągu jednego roku trzy razy pod rząd kolejno odkupowane obrazy św. Rity z
        kościoła (i to akurat nie jest śmieszne), a powód kradzieży: "BO TO PATRONKA
        MAFII.
    • Gość: bywalec... co wam ukradli IP: *.microchip.ltd.pl 10.02.04, 22:20
      Z klatki schodowej zniknął wielki kaloryfer. O "drobnostkach" takich jak
      samozamykacze do drzwi np nie wspomnę. A do wyniesienia przygotowane były
      również metalowe schody do maszynowni windy (ładnych paredziesiąt kilo złomu).
      Niezła krzepę maja nasi jumacy.
      • tenzinn Re: co wam ukradli 11.02.04, 05:56
        Rower, portfel, 100 rubli jak bylem w Odessie:(.
        Raz ukradli nam z klatki schodowej wszystkie wycieraczki.
        Ale za to raz zlapalem (nie sam) kolesi co okradali nagrobki z kwiatow i zniczy.
    • Gość: barnaba Re: co wam ukradli IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 11.02.04, 14:07
      Kłódkę wiszącą na drzwiach piwnicy.

Nic innego ich nie zainteresowało!
    • Gość: bozena Re: co wam ukradli IP: *.spedpol.com.pl / *.spedpol.com.pl 11.02.04, 14:48
      W latach 70 ukradli nam SYRENKĘ, która stała pod
      blokiem.Mieszkaliśmy na IVp. i przed udaniem się na nocny odpoczynek
      wyjrzałam przez okno i zobaczyłam odjeżdzająca syrenkę.
      Przez pół nocy szukaliśmy jej w dalszej okolicy, a rano
      znalazła się sama kilkadziesiąt metrów od naszego bloku.

Innym razem ukradli z działki posadzone wieczorem
      winogrona.Nie licząc corocznych kradzieży w domku
      na działce, to wszystko.
    • myshen82 Re: co wam ukradli 11.02.04, 15:20
      mojemu bratu ukradli deskorolkę - środek miasta, środek dnia...
      mi ukradli z pokoju z akademika komórkę - byli tak szlachetni, że zostawili
      ładowarkę...
    • Gość: kolo Re: co wam ukradli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 18:11
      Rower gorski z balkonu, nic smiesznego, ale mieszkam na VII pietrze.
      • kolorka2 Re: co wam ukradli 11.02.04, 20:07
        Mnie z samochodu ukradli torbę letnią niezbyt wartosciową, ale w slicznym
        kolorze groszku, w której było:

1. góra od kostiumu kąpielowego, kupionego w Portugalii (pamiatkowy! śliczny!
        ale stary hahaha)

2. słoiczek z listkami bazylii

3. dwie książki durrenmatta - kraksa i wizyta starszej pani

4, jedna książka agathy christie, tytułu nie pamiętam

I tak sobie myslę - na co to złodziejowi było? Przebierze swoją babe w mój
        kostium? Poczyta kryminały? Zrobi pesto? Szczerze wątpię.... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka