Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III :)

• Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 14:29
      Jakieś tam piwo z dwóch słodów STRĄK. To znaczy, ja wiem, ubezdźwięcznienie
      itd., ale czy nie mogą tego "ON" jakoś dokładniej wymawiać? A tak to mam
      wrażenie, że to piwo fasolowe...
      • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 08.09.09, 15:22
        Ja na początku myślałem, że piwo nazywa się "Pstrąg" i już oczami duszy mojej widziałem puszkę z wizerunkiem ryby i dopiskiem: "Ryba lubi pływać!"
        • Gość: Iwona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 62.172.214.* 08.09.09, 17:31
          Reklama Danone mnie do bialej goraczki doprowadza za kazdym razem,
          obiecuje sobie nie wkurzac sie, bo to tylko glupia reklama,
          ale...najgorsza jest koncowka to mmmmmm, u nas (w Anglii) tez
          puszczaja ta reklame, z tym rozwydrzonym gnojkiem, ktory nie chce we
          wlasnym domu sie wysr.c, tylko u kolegi, teraz juz sie przestalam
          denerwowac i zaczelam sie zastanawiac: co ten kolega mu robi, skoro
          u niego chce a w domu nie??? i dlaczego musi matke informowac, ze mu
          sie kupe chce?? troche czasu juz uplynelo, kiedy moj syn byl w jego
          wieku, ale nie pamietam, zeby mi mowil, ze leci srac za kazdym
          razem...Ta reklama chyba z Niemiec jest, podobne charakterem i
          rownie wkurzajace byly reklamy pasty jakeijstam do zebow. W Polsce
          ostatnio ogladalam ta dziewuszke, szarpiaca jakmutam za rekaw, z
          matka idiotka, ja bym corce przede wszystkim przylala za: szarpanie
          chamskie obcego czlowieka i za zaczepianie obcych facetow, ktorzy ja
          biora na rece fuj.....i reklamy piwa nie skumalam dopiero na dzien
          przed wyjazdem mnie olsnilo, ze to strong jest, hehehehe
          • Gość: rita Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 12.09.09, 16:56
            wyluzuj idiotko to tylko reklama!! Az strach pomyślec co robisz jak coś naprawdę poważnego Cię zdenerwuje ! a bicie dzieci to przestępstwo!
            • Gość: normalna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 13:34
              Droga wariatko bez poczucia humoru, jestesmy na forum :)
    • marcelmilau Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.09.09, 15:07
      Żanet Kaleta i wszystko jasne
      • Gość: groszek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.swietojanska.net 08.09.09, 16:21
        to nie ja, to moja shauma.
        I kolejka nie dlatego, że piękne włosy, tylko one cały czas gadają.

• Gość: Monika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 22:27
          Ja chyba jestem niekumata, bo jakos nie bardzo wiem o co chodzi w
          nowej reklamie simplusa.Nawiązanie do "maleny" jeszcze załapałam,ale
          o co chodzi z tą nieogoloną pachą?Że niby we Włoszech kobiety się
          nie depilują?I jak to się ma do reklamowanego produktu?
          • Gość: Helena Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 06:48
            A widzieliście te reklamę, jakiegos preparatu na wszy i gnidy ?? I
            potem matka wyczesuje grzebieniem dziewczynce te martwe robale z
            łba... toz to gorsze od twardych dowodów. I zjedź sobie kolację
            przed TV...
            • kot_kreskowy84 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.09.09, 20:15
              O tak! Gnidy biją wszystko. Juz od samego słowa mi niedobrze, ale jak zobaczyłam je na tym grzebyku, to już było ponad moje siły...
            • anutek115 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.09.09, 16:55
              Gość portalu: Helena napisał(a):

> A widzieliście te reklamę, jakiegos preparatu na wszy i gnidy ?? I
              > potem matka wyczesuje grzebieniem dziewczynce te martwe robale z
              > łba... toz to gorsze od twardych dowodów. I zjedź sobie kolację
              > przed TV...

Mówię wam i powiadam, oni to dla naszego dobra robią, bowiem dowiedziono, że
              jedzenie przed telewizorem jest niezdrowe czy może raczej niewskazane, np.
              zaleca się nie karmic dzieci wgapionych w TV, bo nie kontrolują wtedy, ile jedzą
              i można je przekarmić, pewnie dorosłych to też dotyczy. No, to obejrzenie
              reklamy środka na wszy sprawia, że na pewno nikt się niczym nie przeje.
              Wdzięczni, wdzieczni byc powinniśmy a nie w "Najbardziej znienawidzonych
              bohaterach reklamy" się wypowiadać ;-D!
          • zoofka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.09.09, 10:32
            ale pacha wpadła Ci w oko prawda? o to chodziło. Zwróciłaś uwagę na
            tę konkretną reklamę w zalewie innej durnoty. Nieważne że pacha nie
            ma związku z reklamowanym produktem :D
            • Gość: Monika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 15:06
              To,ze wpadła jeszcze niewiele znaczy.Raczej zniechęca niż zachęca do
              korzystania z produktu.
              • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.09.09, 10:45
                Są dwie opcje

- albo zapamiętam wyłącznie "nieogoloną pachę" i nie zapamietam jaki
                produkt był rekalmowany

- albo bardzo dobrze zapamietam i za nic w świecie nie kupię czegoś,
                co mi się kojarzy z nieogoloną pachą albo innym paskudztwem czy też
                debilizmem
                • Gość: gość2 Re: Najstraszniejszy jest Maciej Orłoś (49 l.) IP: *.opera-mini.net 10.09.09, 21:22
                  "Pucuł i Grzechu" (TV POLONIA ?)-każdy utwór jest trafiony,kogoś obraża.Wypada wstydzić się,że zna się język polski.Poza tym reklama,którą widzę od około kwietnia 2008 i dość mierne "kontrowersyjne" dialogi.
                • zoofka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.09.09, 17:13
                  ja nigdzie nie twierdzę, że reklama jest trafiona :)
          • Gość: ola Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.lodz.mm.pl 27.07.10, 23:16
            " to od kiedy twoje dziecko moze jesc lizaki?"

no ja naprawde nie wiem. toz to zakazane jest nielegalne i zabija;D
        • janbg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.10.09, 15:27
          Zawsze dziwię się tym facetom, którzy stoją w kolejce, kiedy pierwszy zasłania
          widok drugiemu. Gdybym już musiał te włosy podziwiać, to bym poszedł do tej
          laski, która ma mało klientów, a potem stanął z boku i spokojnie się w nią
          WPATRYWAŁ. ŁOOOOO
        • Gość: ed Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.10, 19:32
          zimne piwo LECH
          • Gość: Barbapapa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 11.08.10, 22:16
            spierDALAJLAMA łosiu!

Nawet tutaj pisiorkowcy atakują????

Gość portalu: ed napisał(a):

> zimne piwo LECH
    • gregorr7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.09.09, 11:32
      Właśnie oglądałem koszmarną reklamę kawy Cafe Prima z rodzinką podczas
      podwieczorku. Te durne dialogi są straszne. Oczywiście dubbing rozjeżdża się z
      ruchem warg bohaterów. Tragedia!!!!!
    • madzioreck Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.09.09, 15:47
      Durna baba w reklamie szamponu, która utopiła chłopinie auto w jeziorze:
      "przynajmniej jest CZYSTY" Grr.
      I druga w reklamie jogurtu - ma w jogurcie owoce jak świeżo zerwane z krzaczka :/
      • Gość: emill112 Rarka Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 16:24
        Rarka Plusa - może ktoś wie o co cho?
        • Gość: x Re: Rarka Plusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 20:38
          A "Lalkę" Prusa czytałeś? Mnie akurat reklama z "szokiem literackim" rozbawiła, szczególnie że Mumiowi fajne miny tam robią ;) Zresztą ciekawa gra słów "rarka" moze być też od angielskiego "rare" ;)
          • Gość: ... Re: Rarka Plusa IP: *.chello.pl 13.09.09, 15:46
            Rarka jest swietna.
            Za to Media Markt chyba pozazdroscilo i tez zatrudnilo swoj kabaret (?). I
            wyszlo zalosnie..
            • zoofka Re: Rarka Plusa 13.09.09, 17:14
              ale CO TO JEST ta rarka??
              • Gość: ... Re: Rarka Plusa IP: *.chello.pl 13.09.09, 21:31
                LaLka PRusa -> RaRka PLusa

wezcie tych debili z reklamy Media Markt blagam :(
                • zoofka Re: Rarka Plusa 15.09.09, 21:49
                  grę słów zakumałam :)
                  myślałam że rarka to coś więcej niż przeplatanka literowa
                  • liisa.valo Re: Rarka Plusa 22.10.09, 15:28
                    Zoofka, to taka gratka, rarytas :)
                    • zoofka Re: Rarka Plusa 26.10.09, 00:55
                      o i to może mieć sens! ;)
      • Gość: Hipotam Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 18.09.09, 14:20
        żeby ona jeszcze normalnie mówiła. Ale ona mówi: jake świeżo
        ezerwane ze ekrzaczka. nosz w morde.
        A druga niestety Janda się nie popisała z tekstem, że tu gdzies musi
        być BIBLOTEKA. Szlag mnie trafił.
    • Gość: LS Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 89.191.147.* 12.09.09, 21:32
      1. Actimel- rzygać mi się chce jak to widzę. Nie kupię już nigdy Actimela, nie
      będzie mi się kotłował w brzuchu.
      2. Turbodymomen i spojrzenie na 15 piętro, o co chodzi??;-/
      3. Reklama jakiejś karmy dla psów, nie zapamiętałam nazwy, ale zapamiętałam
      pokazane dosłownie "twarde dowody"...
      4. Janet Kaleta i jej płyn do mycia waginy hmm....
    • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.09, 02:00
      Kinder Niespodzianka.
      Rzewny głosik wyjący: "Niespodzianki są takie kochane", w tym samym momencie, kiedy zgraja dzieci wybiega ze szkoły.
      Czy tylko ja miałem automatyczne skojarzenie: te dzieci są niespodziankami, ergo są z wpadki?

Reklama Vizira z Zygmuntem Ch.(czy ktoś w ogóle pamięta jakąś reklame Vizira z czasów przedzygmuntowskich?)
      "Czy pani mali siłacze pokonają dwa razy liczniejszą drużynę?".
      I zaiste, pokonali. Czy ja dobrze rozumiem przesłanie tej reklamy: pierz brudne łachy w Vizirze, a twój potomek będzie silniejszy? Co na to MKOI? Czy stosowanie Viziru powinno się zaliczać jako doping? I co z PZPNem? Oni jakimiś głupotami się zajmują, a przecież założę się, że istnieje jakiś klub Ekstraklasy, w którym ubrania pierze się właśnie w Vizirze. Panie Lato, niech pan coś zrobi, bo znowu będzie skandal!

Nowa reklama Ery: nie lubię grania na uczuciach.
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.09.09, 11:01

Ostatnio mam uczulenie na głos tego słodko pierdzącego dupka od
      Turka Camembert.
      • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 14.09.09, 19:52
        > Ostatnio mam uczulenie na głos tego słodko pierdzącego dupka od
        > Turka Camembert.

O tak i ten dupkowaty koles w kapelutku gryzacy kanapke z serkiem. W pape go!

Koszmarnie nie znosze dzieciara plci zenskiej, ktory opowiada o skrzydelkach "z
        mjooodem". Do piekarnika z nia! "Przepis na... wkurzajacego bachora"

Kobieta, ktora wyrzuca kaktusa w doniczce do kosza na smieci. To teraz propaguje
        sie okrucienstwo wobec roslin?? Horror! Kluc babe kolcami pod pachami!
    • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.09.09, 15:48
      setka moja :))))
      • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.09, 16:30
        Brawo! Nie wiem, czy wiesz, ale całe forum gazety zbliża się do 100.000.000 postów. Będziesz na to polować?
        • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.09.09, 16:43
          patrzę na licznik łakomym wzrokiem, ale to byłoby prawdziwe
          polowanie, takie z naganką... a ja tak raczej od niechcenia strzelam
          te setki, ot, jak jakaś pod lufę się nawinie :))
    • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.09.09, 22:21
      Szczepienia przeciwko rotawirusom- niezła taktyka: nastraszyć porządnie rodziców, a cała rodzina zrzuci się na szczepionkę. Ciekawi mnie, kiedy producenci Danonków i innych "bogatych w wapń" produktów będą straszyć widokiem dzieci z zaawansowaną osteoporozą, a producenci Nimm2 i innych słodyczy "bogatych w witaminę C" dzieci ze szkorbutem.
      • Gość: verso Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.09, 23:32
        Numer jeden:
        Steczkowska, która " podjęła się wyjątkowego zadania ... wku*wiania
        każdego z nas..." No, na pewno, ten kościsty, niesympatyczny babon
        do niczego mnie nie przekona !
        I numer dwa :
        Sagowe misie, a szczególnie " ich tata zwany Rysiem ", który mówi
        takim głosem, jakby miał gębę pełną flegmy, glutów, albo innych
        rzygowin. Bleee.
        • Gość: kieras Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 80.240.166.* 15.09.09, 12:09
          babka od rutinoscorbiny z czwórką dzieci i bez paznokci
        • Gość: ... Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 15.09.09, 21:38
          > Numer jeden:
          > Steczkowska, która " podjęła się wyjątkowego zadania ... wku*wiania
          > każdego z nas..." No, na pewno, ten kościsty, niesympatyczny babon
          > do niczego mnie nie przekona !

i ten tekst na koniec 'jedyne co mozesz stracic to..'
          od razu za nia koncze: '..wlosy'. az sie prosi!
          • deela Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.09.09, 23:19
            mnie juz poczatek zabija - podjelam sie wyjatkowego zadania
            - ta k.wa umyjesz wlosy
      • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 15.09.09, 14:49
        > Ciekawi mnie, kiedy producenci Danonków i innych "bogatych
        > w wapń" produktów będą straszyć widokiem dzieci z zaawansowaną
        > osteoporozą

Duzo juz nie brakuje - nie widziales reklamy chyba Danonkow wlasnie z mamusia,
        ktora na kawalku ciasta obrazuje swoim 2 coruniom jak to straszliwe spustoszenie
        w kosciach czyni NIE spozywanie cud-jogutow?
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.09.09, 15:00

IKEA z tym ruskim astronautą (ty tu urządzisz). Czekam tylko kiedy
      to skrócą albo zdejmą zupełnie. Tak jak dwie wcześniejsze były ok,
      tak ta jest tak durna i wkur....., że aż boli.

Baba, co się zastanawia z miną maniaczki morderczyni "a może tak by
      się go pozbyć, i jej też". A tle ojciec z córką się bawią.
      Nietrafione.

Matka czwórki dzieci, której na wszystko pomaga rutinoscorbin.
      • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.09.09, 21:47
        ostatnio ciągle natykam się na dziecko-zombie monotonnym nosowym
        głosem recytujące litanię, zaczynającą się od "Przedszkole rodzice
        mi wybrali...". W tym miejscu zwykle już słucham innej stacji, ale
        za pierwszym razem mnie wzięli z zaskoczenia i w osłupieniu
        wysłuchałam całości. litościwy mózg pozwolił mi jednak wymazać to z
        pamięci.
        • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.09.09, 21:56

Ja radia nie słucham, ale tę reklamę dane mi było słyszeć, jak w
          jednym KFC usiadłam pod głośnikiem akurat i reklama ta leciała co 3
          minuty. Chodziło o to, że dzieicak sam wybiera ostatecznie szkołę
          wyższą chyba.
      • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.09, 22:21
        Myślę, że czwórce dzieci bardziej niż wysprzątane na błysk mieszkanie i trzydaniowy obiad jest potrzebna zdrowa, a przede wszystkim żywa mama (albo tata albo mama i tata albo dwie mamy, dwoje tatusiów, jak komu wygodnie).

Tu tabletka, tam tabletka, a takie "przechodzone" choroby czasem mszczą się po latach.
        • Gość: emilla112 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.111.238.66.static.crowley.pl 16.09.09, 09:04
          > ostatnio ciągle natykam się na dziecko-zombie monotonnym nosowym
          > głosem recytujące litanię, zaczynającą się od "Przedszkole rodzice
          > mi wybrali...". W tym miejscu zwykle już słucham innej stacji, ale
          > za pierwszym razem mnie wzięli z zaskoczenia i w osłupieniu
          > wysłuchałam całości. litościwy mózg pozwolił mi jednak wymazać to
          > z pamięci.

Ta paplanina dotarła nie tylko do KFC, ale też do Carrefoura.
          Skutecznie obrzydza robienie zakupów. Niestety nie da się tego
          słuchać. A z marketu ciężko uciec, gdy jeszcze nie wszystkie towary
          wybrane i gdy kolejka do kasy.
      • dona.a Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.09.09, 16:26
        princessofbabylon napisała:

>
        > IKEA z tym ruskim astronautą (ty tu urządzisz). Czekam tylko kiedy
        > to skrócą albo zdejmą zupełnie. Tak jak dwie wcześniejsze były ok,
        > tak ta jest tak durna i wkur....., że aż boli.
        >
        > Baba, co się zastanawia z miną maniaczki morderczyni "a może tak
        by
        > się go pozbyć, i jej też". A tle ojciec z córką się bawią.
        > Nietrafione.
        >
        > Matka czwórki dzieci, której na wszystko pomaga rutinoscorbin.

mnie też te wszystkie podnoszą ciśnienie i oczywiście Żanet Kalyta,
        w życiu nie kupię tego czegoś
        • deela Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 30.09.09, 23:20
          co wy gadacie
          reklama z astronauta jest genialna
          lepsza od tesciowej
      • Gość: niemowelka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 02.02.12, 20:36
        Rutimax Max Max Rutimax gdzie za kobietą od świtu do nocy chodzi trzech panów w garniturach i śpiewają Rutimax na okrągło a kiedy kobieta kładzie się spać śpiew przechodzi w złowieszczy szept no i na sam koniec perełka bo jeden z panów niemiłosiernie piszczy CEEEEE bo Rutimax zawiera chyba witaminę c po prostu jak to widzę i słyszę to mam ochotę wywalić telewizor do śmieci
        • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.02.12, 13:17
          niemowelka napisał(a):
          "Rutimax Max Max Rutimax gdzie za kobietą od świtu do nocy chodzi trzech panów w garniturach i śpiewają Rutimax na okrągło a kiedy kobieta kładzie się spać śpiew przechodzi w złowieszczy szept"
          Boję się tych świrów! Gorsza pod tym względem była tylko reklama o grypie, która chce położyć na siłę do łóżka, gdzie łóżko ścigało jakąś przerażoną kobitkę. Brrr!
          Zafascynowała mnie debilka z reklamy jakiejś pasty do zębów. Na pytanie, kto ma problemy z dziąsłami, odpowiada, że kto jak kto, ale ona na pewno nie. Następnie używa nici dentystycznej i oznajmia radośnie: "Krwawienie. To chyba normalne". WTF?!
          Aaa, jeszcze Always! Natychmiast muszę założyć podpaskę - to nic, że nie mam okresu, chcę się poczuć jak gwiazda w najlepszych ciuchach, a z reklamowego śpiewu dowiedziałam się, że tak właśnie działa Always. Już nie mogę się doczekać.
    • Gość: super_szkudnik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 87.204.155.* 16.09.09, 13:44
      Nie cierpię reklamy radiowej polecającej usługi pewnego kowala (z mojego
      regionu): w tle słychać wkurzające i długotrwałe walenie w kowadło :D I tej
      reklamy środka na sraczkę. Też wydaje mi się, ze furgonetka jest ubrudzona na
      brązowo z wiadomego powodu ;P
      • klakierka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.09.09, 14:28
        a ja tej laktacyt z Żanet Kaletą czy jakoś tak- w radio to bez
        ustanku leci.
        • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 18.09.09, 16:16
          > a ja tej laktacyt z Żanet Kaletą czy jakoś tak- w radio to bez
          > ustanku leci.

O taak, ile razy dziennie mozna slyszec "dla wyjatkowej kobiety - takiej jak
          ty!". I potem SMSuje do zony, ze znowu radio uznalo mnie za wyjatkowa kobiete :P
    • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.09.09, 16:37
      Homo non-sapiens z reklamy Prince Polo, którzy próbują poderwać biedną dziewczynę na wafla z napisem: "Miłość".

Ja na miejscu tej panny wyciągnąłbym wafla z napisem: "Spieprzaj, dziadu!"
      • brightwitch Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.09.09, 13:25
        > Homo non-sapiens z reklamy Prince Polo, którzy próbują poderwać biedną dziewczy
        > nę na wafla z napisem: "Miłość".

Gdyby to był wafel ryżowy Kupiec, to panna na pewno nie miałaby oporów :D
        • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.09.09, 13:26

> Gdyby to był wafel ryżowy Kupiec, to panna na pewno nie miałaby
          oporów :D
          >

Hahahahaha :D Przestańcie już tymi waflami!!
    • jasnorzewska Reklama Ery 27.09.09, 21:44
      Salony Ery są pełne pięknych ekspedientek, które tylko czekają, żeby wydać się za któregoś z klientów... nawet jeśli są oni przebrani za niedźwiedzia.
    • notting_hill Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.09.09, 13:15
      Nikomu nie wadzi reklama z kawą, do której gość wlewa kiszone ogórki???
      No, żesz, k....
      Dość trafne jest to skojarzenie, niemniej obrzydliwe,odstręczające i
      wkurzające, że każą mi na coś takiego patrzeć. I słowo daję, zupełnie
      nie wiem co ta reklama reklamuje. Znaczy kompletny bezsens.
      • aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.09.09, 11:41
        A matka czworga czuje się "niewyraŻnie" w sensie, że wyrażać się nie
        potrafi???
        • Gość: ania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 12:41
          a mnie irytuje reklama radiowa "Nazywam się Żanet Kaleta...."
          • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.09.09, 13:42
            Co powiecie o nowej reklamie banku Millenium z Zakopower w roli głównej? To już drugi horrorek po wcześniejszej wersji z Feel. Jak dla mnie szczyt komerchy to właśnie taka sytuacja, kiedy zespół występuje w spocie reklamowym, śpiewając jakąś durną piosenkę...
            • Gość: hotaru85 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 06.10.09, 12:12
              ja to w ogóle jakaś głucha chyba jestem, bo w refrenie słyszę:
              "nie kochaj, i nie kochaj, zbudujesz dom!" ;)
              • trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.10.09, 12:23
                Zamyślona? Gdyby pod reklama leciały napisy z tekstem piosenki, to wcale nie
                byłoby tematu.
              • liisa.valo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 02:22
                Gość portalu: hotaru85 napisał(a):

> ja to w ogóle jakaś głucha chyba jestem, bo w refrenie słyszę:
                > "nie kochaj, i nie kochaj, zbudujesz dom!" ;)

Ja też tak słyszę - też myślałam, żem głucha, bo to mało logiczne.
        • brightwitch Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.09.09, 16:28
          > A matka czworga czuje się "niewyraŻnie" w sensie, że wyrażać się nie
          > potrafi???

Też się nad tym zastanawiam. Kolejna denna reklama z durną paniusią.
          • panna-nikt-online Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 29.09.09, 19:17
            Kiedy widzę tą matkę-polkę,która nie może chorować z powodu
            przychówku,to odzywa się we mnie feministka.Chyba zbojkotuję
            rutinoscorbin.
    • Gość: Sonia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.aster.pl 29.09.09, 21:49
      A mnie wkurza Lipowska w reklamie kleju do protez, jak słyszę
      o "drobinkach pokarmu, które wchodzą pod protezę" to mnie zalewa,
      poprzednia reklama tego kleju również z Lipowską jakoś tak mnie nie
      wkurzała
      • Gość: miorak CHA CHA na serce IP: 80.240.166.* 01.10.09, 09:22
        tabletki ratujące serce a potem ta cza cza z sąsiadką- żenująca
        • 3.14-roman Re: CHA CHA na serce 03.10.09, 20:15
          Kiedy słyszę to: "Kto tam? Cholesterol!" mam wrażenie, że oglądam "Requiem dla snu", jeno zamiast rozmowy z lodówką mamy rozmowę z drzwiami.
    • princessofbabylon No nieeeeee!!!! 01.10.09, 19:46

Actimel ma trzecią reklamę i jeszcze do tego przed pogodą jest
      wstawka z tymi pożal się Boże rymami.
      • Gość: winona Re: No nieeeeee!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.09, 00:02
        Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w reklamie Banku Millenium
        Zakopower śpiewa: "... nie kochaj, nie kochaj, zbudujesz dom." Nie
        dość, że się drze jakby go ktoś ze skóry obdzierał to jeszcze gdzie
        tu jakiś sens?
        • Gość: salcesonowa Re: No nieeeeee!!!! IP: 80.240.166.* 02.10.09, 10:01
          szampon, który uzależnia z tą rosyjską(?) blondynką
          • reseda dwie rodzinki do odstrzału 02.10.09, 10:42
            Dwie rodzinki jak z horroru - klasyczny model 2+2 przeważnie
            z "parką" dzieciaków.

Jedna - w kolejnym GENIALNIE ZNIECHĘCAJĄCYM w swej upierdliwości i
            zabójczej rodzinnej słodyczy filmiku wielbiącym zupy w proszku
            i "pomysł na", tudzież tajemnicze kostki, służące do pozbycia się
            męża wraz z kochanką ("a może by się ich pozbyć?" - co za
            wyrafinowana mina znękanej gotowaniem kury domowej...).
            Poziom tych reklamowych wypocin jest tak żenujący i tak mało
            wiarygodny,że zastanawia mnie, czy ktokolwiek kupuje te produkty
            zachęcony reklamą. Chyba,że ktoś jest starym klientem z lat
            osiemdziesiatych i "się przyzwyczaił" do żurku - patrz: glutaminian
            sodu itd.- którego OCZYWIŚCIE teraz nie ma;-)

Druga rodzinka - "słodko" gruchające o kasie, materialistycznie
            nastawione, pouczające rodziców bachory sadystycznie pompujące
            świnkę skarbonkę, ze znacznym współudziałem tatusia (15 lat za
            znęcanie się nad zwierzętami!).
            Bo im "rośnie procent".
            Przyszli klienci banków nie wyobrażający sobie życia bez kilku lokat
            i paru kredytów plus siedem kart kredytowych, żeby zaistnieć...Womit
            totalny!
            • Gość: emilla112 TurboDymoMen zawstydził pędzel IP: *.111.238.66.static.crowley.pl 02.10.09, 12:29
              Akurat ta odsłona umiejętności TurboDymoMena jest najmniej śmieszna.
              Pędzel moczył się w wannie godzinę, a TurboMen 1,5 godz. I niby po
              co?
              Może gdyby zawstydził Kasię Cichopek i urodził 1,5 syna byłoby
              śmieszniej (porównanie zapożyczone z innego wątku, pt. Kogo jeszcze
              mógłby zawstydzić TurboDymoMen).
              • Gość: Z(a)myślona. . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 19:30
                Mnie najbardziej denerwuje taka jedna babka co mówi zbolałym głosem że "chyba to grypa", a ludzie w biurze odsuwają się od niej jakby miała ospę.

Babka z obłędem w oczach krzycząca "Nie brałaś Gripexu?!".

Zakopower, który sprzedał się bankowi. ("Nie kochaj, nie kochaj, zbudujesz dom? ... oO")

Jak sobie coś przypomnę, to jeszcze napiszę.
                • Gość: kasiu Re: . IP: *.adsl.alicedsl.de 03.10.09, 19:58
                  matka 4 dzieci z rutinoscrobinem - nuuuuuda ( a rutinoscorbin akurat g*o pomaga)

nie moge zniesc tych wsyzstkich mam gotujacych z torebek i rodiznki piszczacej z
                  zachwytu nad tym ze mamusia znowu zrobila plastikowy sos- wrrrr

nie rozumiem o co chodzi w nowej reklamy mercedesa z hipisem- czy ktos mi moze
                  wytluamczyc? czy co? ze niebieski? ze ekologiczny???
                  • princessofbabylon Re: . 03.10.09, 20:14

> nie rozumiem o co chodzi w nowej reklamy mercedesa z hipisem- czy
                    ktos mi moze
                    > wytluamczyc? czy co? ze niebieski? ze ekologiczny???

No właśnie, ja tez nie chwytam.
                    • janbg Re Reklama mercedesa 13.10.09, 15:48
                      Będzie nudno, ale czasami muszę:
                      Przedstawiam własną i całkowicie wolną koncepcję rozumienia tego spotu.
                      Mercedes reklamuje wersje bluecośtam jako baaardzo ekologiczną, a pierwszymi,
                      którzy mówili w USA o ekologii byli głównie hippisi. Wobec tego teść (tak widzę
                      tego gościa) widzi zięcia ekologa i ma powód, żeby się do niego przyczepić.
                      Tak sobie wykoncypowałem, kiedy pierwszy raz zobaczyłem reklamę w całości i
                      jeżeli przyjąć, że dobrze to sobie wymyśliłem, to reklama ma nawet trochę humoru
                      :-).
                • Gość: mała Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 20:14
                  Dzięki wielkie za oświecenie!!! hehehehehe...aż głupio sie przyznać
                  ale słysząc jak dotąd dwa razy byłam święcie przekonana że zespół
                  Zakopower śpiewa może tak abstrakcyjnie ale nie myslałam logicznie
                  zamiast nie kochaj- to cały czas słyszałam wyraźnie MIKOŁAJ!!!
                  hehehehe
                • 3.14-roman Re: . 03.10.09, 20:15
                  A ja słyszę tam: "Mikołaj, Mikołaj, zbudujesz dom!!!"
                  :)
                  • Gość: Z(a)myślona Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 21:16
                    To jeszcze lepsi jesteście. xdd

W ogóle w tych reklamach zatrudniają dużo osób z wadą wymowy. Jak weszła reklama Twiksa (karmel, ciastko, czekolada) to na początku w ogóle nie wiedziałam, co ten facet mówi. oO
                    • Gość: kasiu Re: . IP: *.adsl.alicedsl.de 03.10.09, 21:37
                      ale on tam spiewa " i kochaj, i kochaj" - to chyba pasuje..
                      • Gość: kasiu Re: . IP: *.adsl.alicedsl.de 03.10.09, 21:38
                        w sensie " wiec marzenia miej i kochaj" :)
                  • kaga9 Re: . 26.10.09, 01:48
                    3.14-roman napisał:

> A ja słyszę tam: "Mikołaj, Mikołaj, zbudujesz dom!!!"
                    > :)

Nie Ty jeden. Mój mąż też:D
    • Gość: prkpp Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 21:46
      - Budyń Paula - wkurza całość.
      - Simplus i Turbocośtam z bobrem... Myślałem, że z pędzlem było głupio, z bobrem jest dno dna.
      - babka, która przecina niczym Samuraj pomarańczę (reklama Cappy). Jakoś tak dziwnie wygląda po prostu ta reklama.

• heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.10.09, 22:14
        Zauważyliście,że jak powstaje reklama z dziećmi to zawsze 1 lub 2.
        Teraz kojarzę tylko 2 z trójką dzieci i jedną z 4.
        W pierwszej ( nissan note) rodzice zapominają noworodka.
        W drugiej, biedna kobiecina w kuchni uwija się podczas gdy jej dzieci napastują
        agenta ubezpieczeniowego. Potem okazuje się, że i tak go nie słuchała i nie ma z
        kim dzieci zostawić.Musi być b. zdesperowana.
        No i matka 4 dzieci, blada, w sweterku w majtkowym kolorze, nie mogąca pozwolić
        sobie na chorowanie bo ktoś te dzieci musi obsługiwać.
        Patrząc na te reklamy można odnieść wrażenie, że rodziny wielodzietne w ogóle
        kiepsko sobie radzą. I lepiej nie mieć takich problemów;)
        Zostawilibyście dziecko z kimś obcym? Mnie to wcale nie śmieszy.
        • trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.10.09, 01:12
          To on nie śpiewa "mnie kochaj - zbudujesz dom"???

Że taki niby sponsor, dobry wujek: ona pokocha, a on szczodrze sypnie kasą :(
          • Gość: winona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.09, 01:20
            Myślę, że ta wersja byłaby najbardziej sensowna.
            ( Tylko kto ma sypnąć tą kasą, Zakopower, czy Bank Millenium?)
            • trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.10.09, 01:39
              Ja odczytałam to najprościej - Karpiel-Bułecka osobiście pragnie uiścić.
              A może to propozycja skierowana wyłącznie do Kayah?
              Byłoby to jakieś usprawiedliwienie.
              • Gość: winona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 78.8.105.* 04.10.09, 14:33
                Wiem! Mój mąż z nienacka mnie oświecił, co ten Zakopower śpiewa tam
                na końcu. Według niego tak to leciało:
                "... je kochaj, je kochaj- zbudujesz dom."
                (że niby te marzenia).
                Ale i tak reklama okropna. I bardzo niejasny przekaz, skoro pół
                forum musi się zastanawiać: " co autor miał na myśli."
                • Gość: Z(a)myślona. Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 22:51
                  A zauważyliście, że co drugi produkt jest 'innowacyjny' albo 'unikalny'?
                • Gość: ania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.09, 01:06
                  a ja w millenium slysze "w nim kochaj", w sensie w tym domu, co to go zbudujesz.
                  Mnie najbardziej wkurzaja twarde dowody, potem turbodymomen.
                  Mam tez nerwa na dojke bachorow, ktorym zdycha w samochodzie bateria w jakiejs gierce - no jakbym sie odwinela, to by nawet nei wiedzialy kiedy!
                  Poza tym klasyka - tablety i obiady z paierka
                  • Gość: kioryt Aspirin c IP: 80.240.166.* 05.10.09, 10:57
                    oczywiście bajera-jeśli jesteś chory koniecznie musisz wymawaiać dokładnie nazwę
                    producenta
                • trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.10.09, 11:31
                  Dzisiaj znów usłyszałam.
                  Tam leci "mniej kochaj mniej kochaj", bo co - zaoszczędzisz?
                  • raimunda_escribe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.10.09, 17:43
                    Ja tam słyszę: nie kochaj, nie kochaj, zbudujesz dom.
                    Przyznam, że nie rozumiem :-|
                    • Gość: Z(a)myślona. Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 18:43
                      www.teksty.org/Zakopower,Udomowieni - i kończmy już ten temat.
                      • Gość: tak tak... Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.strefa.com 10.10.09, 22:01
                        Mnie to nie przekonuje.
        • Gość: jakisktos Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 14:03
          Kolejna denerwująca reklama z czwórką dzieci, tym razem Winiary Ziarenka Smaku czy coś takiego.

Można ją rozpoznać po tym, że jakaś mała dziewczynka bawi się pomidorami, a dokładniej przykłada je do obu oczu lub jakieś dziecko wyciąga marchewki z uśmiechem i się przewraca.
    • princessofbabylon Kiedy ci się kasłać chce... 05.10.09, 18:57

...zasłoń szybko usta swe.

Idzie jesień, więc wracają najbardzej debilne reklamy leków i
      syropów, ze znienawidzonym przeze mnie już od dawna końcowym
      bełkotem o ulotce, kontakcie z lekarzem i zagrożeniem dla życia.
      • Gość: Z(a)myślona. Re: Kiedy ci się kasłać chce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 17:12
        Kaszel nie wyleci! xD

A ta formułka staje się coraz dłuższa. Co będzie dalej?

"Przed użyciem zapoznaj się z ulotką lub skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutą. Każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu. Może spowodować również objawy uboczne, których spis umieszczono w ulotce. W takim wypadku skonsultuj się z lekarzem. Podpisano minister zdrowia Ewa Kopacz."

xDD
        • 3.14-roman Re: Kiedy ci się kasłać chce... 06.10.09, 18:10
          "Przed użyciem zapoznaj się z ulotką lub skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutą. Każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu. Może spowodować również objawy uboczne, których spis umieszczono w ulotce."

Ja proponuję dodać:
          "W razie ich wystąpienia skonsultuj się z lekarzem. Nie ryzykuj własnym zdrowiem. Zdrowie obywatela warunkiem zdrowia Ojczyzny!"
        • Gość: x Re: Kiedy ci się kasłać chce... IP: 212.95.49.* 06.10.09, 22:57
          Najbardziej kuriozalnie brzmi to w radiu gdy czasem ta formułka jest dłuższa niż
          sama reklama.
      • malutka_kropka82 Re: Kiedy ci się kasłać chce... 07.10.09, 10:40
        Wszystkie reklamy Winiar, a najbardziej żeberka z papierka. Reklama mnie wkurza,
        bo robi z faceta kompletnego idiotę, który jest tak głupi, że chce do żeberek
        dodać olej. Na szczęście mądre dziecię woła na pomoc mamusię, bo przecież nawet
        małe dziecko wie, że olej jest niezdrowy, a żarcie z papierka tak. Oczywiście
        wszyscy potem przy stole nabijają się z tatusia. Na jego miejscu nigdy w życiu
        nie weszłabym już do kuchni!
        • Gość: emilla112 W życiu widziałem już wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 15:25
          Okropny jest ten niepewny siebie, moim zdaniem sepleniący (czy z inną wadą
          wymowy) facet, który niby wszystko już widział a nowej Kii Seed jeszcze nie.

Głupie są takie teksty, facet jest mało przekonujący i próbuje zwrócić na siebie
          uwagę.
          • Gość: Z(a)myślona. Re: W życiu widziałem już wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 18:51
            Miało być śmiesznie.
            Nie wyszło.

A to o powiększanie skarbonki? GRR!!
            "Bo pienionce rosnom!"
            • Gość: marqr Re: W życiu widziałem już wszystko IP: *.zjz.pl 15.10.09, 21:02
              jedna z najlepszych reklam- tylko nie dla sztywniaków i ludzi, których życie
              składa się ze złudzeń
              • Gość: 3,14-Roman Re: W życiu widziałem już wszystko IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.09, 23:55
                Post marqra brzmi tak potępiająco, jakby on sam tę reklamę stworzył :)
    • Gość: mila Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 80.240.189.* 07.10.09, 22:49
      Dla mnie są to babsztyle opowiadające o swoich wzdęciach i
      zaparciach oraz przekonujące mnie że to problem co czwartej czy co
      trzeciej Polki.Zaden jogurt nie pomoże gdy się nawiosłujesz bez
      opamiętania.
      • Gość: Ono. Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 17:32
        A widzieliście nową reklamę Wedla? Normalnie zdębiałom, kiedy to zobaczyłom.
        Nie wiedziałom w ogóle, czego to reklama. Jakieś psy, niebieski samochód... A tu czekolada. oO
        • Gość: ;P Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dialog.net.pl 10.10.09, 17:43
          Powróciła - malaga tiki taki i kasztanki... porażka totalna...
          • Gość: Malinka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 20.08.11, 04:49
            Ale cukierki pyszne jak za PRL. No i melodia niekiepska.
        • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 17:08
          Psy i czekolada? Mnie to się kojarzy, za przeproszeniem, z twardymi dowodami. Ughh!
          • paniiwonka1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.10.09, 09:16
            reklama przyjemna, aczkolwiek myślałam, że to reklamują nasze
            autostrady... albo chociaż jakieś samochody... albo chociaż jakąs
            specjalną karmę dla jeżdżących psów...

i nie żeby aż tak strasznie mnie denerowała nowa reklama "różowego"
            tuszu do rzęs, ale skąd na Boga wzięli modelkę o tak plebejskiej
            urodzie?
            • Gość: rita Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 10:16
              dla takich ten tusz cóż jeszcze chcesz
          • cenobite Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.10.09, 19:04
            no własnie tez nie widze zwiazku, aczkolwiek psiuny powiewający na wietrze
            uszami mi sie podobają, to nijak nie moge skumać co to ma do wedla
    • Gość: poker face Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 18:06
      ja ostatnio zagraniczną reklamę gry online widziałem. wszystko fajnie. koleś
      jest pokerzystą, wraca do domu i zastaje żonę z innym. oczywiście pokerowa twarz
      do końca. i w sumie wszystko fajnie, bo jest to zabawne, tylko jak sobie pomyślę
      ile koleś zarabia grając w karty, to mnie wkurza. ja takich sukcesów niestety
      nie mam.

www.youtube.com/watch?v=od98OpdX5S0
    • Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.10.09, 21:40
      Zatanistka- kiedy dziewczę zaczęło mówić o zakupach, w mojej głowie zabrzmiał cichy acz wyraśny głosik mówiący: "GALERIANKA!!!"
      • Gość: tyranek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.17.128.* 12.10.09, 21:21
        Dwa, wyjątkowo nieapetyczne babony, chyba siostry może nawet (łojezu!!!)
        bliźniaczki z reklamy jogurtu, pomagającemu rzekomo na permanentne wzdęcia.
        Koszmar jakiś...
        • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.10.09, 22:17
          a czy tej jesieni pojawił się już w telewizji chłopczyk-niedotrupek? ten od
          kaszlu, którym straszył ptaszyny. chciałabym to zobaczyć, bo nie wiem, czy
          dobrze pamiętam, że miał usta pokryte strupami.
          • Gość: Z(a)myślona. Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 14:34
            Ja go jeszcze nie widziałam.
            Ale nie chwalmy dnia przed zachodem...
            Pewnie weźmie nas z zaskoczenia.
            • zoofka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.10.09, 21:24
              bez przesady!
              dzieckotrupka nie ma już w TV od jakichś 2 sezonów grypowych.
              Czy ciągle musimy go wspominać? jak i reklamę jogobelli o owocach
              zerwanych prosto "skrzaczka"???
              już pięćsetny raz o tym czytam do wyrzygania
              zdobądźcie się na coś nowego
              • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.10.09, 14:27
                ale ja nie oceniam, czy ta reklama jest obrzydliwie ohydna czy tylko
                paskudna. ja po prostu chcę zobaczyć niedotrupka, żeby sprawdzić,
                czy ma strupy na ustach.

hmm... wydaje mi się, że ma.
                • Gość: urytka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 16.10.09, 14:29
                  albo bez sensu, albo ja chora
                • zoofka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.10.09, 14:21
                  ?? dżizas
                • Gość: juanda Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:00
                  niezłe dyskusje tutaj się prowadzi...

ja nie lubię kolesia z windy w reklamie full tilt pokera. sama gra jest świetna.
                  twórcy stworzyli świetną platformę, ale koleś zamiast się odwinąć kolesiom od
                  gazów, to siedzi cicho... nie kumam.

www.youtube.com/watch?v=cDlJ4pfeunw
                  • Gość: ytr Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.17.128.* 01.12.09, 21:47
                    Reklama m-banku z niedorobionym palantem, jadącym samochodem z brygadą drwali. Poczatkowo smieszyła mnie i nastrajała pozytywnie ta reklama ale po sto siedemnastym odtworzeniu zaczynają mnie boleć zęby...
                    • reseda wredne babska 02.12.09, 10:44
                      1.Typ szarej kury domowej, ale o podstępnym, wrednym charakterze. Nie dość,że
                      nie czyści okapu kuchennego, to jeszcze pasie się w tajemnicy przed małżonkiem
                      (konkubentem) produktem reklamowym czyszczącym żyły. Jedno i drugie tylko po
                      to,żeby w momencie triumfalnego "jestem zdrowy, tylko..." udowodnić,że to ona ma
                      rację, patent na zdrowie i wszechmądrość. Antypatyczna, wredna suka.

2. Bidusia w starannie wyprasowanym jedwabnym szlafroczku, która cały dzień:
                      była dietetyczką (dała dziecku śniadanie), stylistką
                      (poprawiła facetowi krawat) i ogrodniczką (przesunęła doniczkę). No i teraz nie
                      może usnąć bez Forte prochów, bo tak się zmęczyła...wrrrrr!

3. Nachalne różowe harpie od "różowej siły" wyłażące spod dywanu, zza krzaka,
                      wdzierające się do domu z butlą w łapie i pouczające z wyższością w głosie jak
                      trzeba sprzątać.

Pouczane kobitki również należą do tej znienawidzonej grupy z uwagi na
                      histeryczno-orgiastyczne okrzyki na widok działań harpii i całkowity brak
                      inicjatywy w wywaleniu zarazy na bruk.
                • Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 27.06.10, 10:05

Miał spękane usta, jak przy wysokiej gorączce. Jak rozumiem, gorączki jednak nie miał, bo raczej leżałby w łóżeczku, a nie straszył ptaszyny...
    • jola1515 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.10.09, 21:58
      reklama radiowa chyba renault....jakis cymbal w kolo gada ze jest businnesmanem, pracuje w business center na business lunche lata businnes class .....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... i jeszcze z takim akcentem to mowi, ze flaki sie wywracaja na druga strone
      • kub-ma Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.10.09, 23:23
        Też właśnie ostatnio wsłuchuję się w tę reklamę i nadziwić sięnie mogę,
        że takie chwalenie się tym "business" ma zachęcać do czegokolwiek.
      • Gość: dzioucha_z_lasu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.media4.pl 17.10.09, 01:55
        jola1515 napisała:

> reklama radiowa chyba renault....jakis cymbal w kolo gada ze jest businnesmanem
        > , pracuje w business center na business lunche lata businnes class .....wrrrrrr
        > rrrrrrrrrrrrr.... i jeszcze z takim akcentem to mowi, ze flaki sie wywracaja na
        > druga strone

Aż chce się zapodać businesskopa w jego businessdoopę...

• malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.10.09, 11:23
      Pani od Cholineksu, która "taka już jest, że wszystko musi sama sprawdzić". A
      przepraszam, to jak inaczej można się przekonać, czy jakiś lek na nas działa,
      czy nie?
      • Gość: emilla112 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.111.238.66.static.crowley.pl 15.10.09, 15:36
        Tak ta baba jest okropna, i mówi to takim tonem jakby Amerykę odkryła i była
        wielkim ekspertem w sprawach bólu gardła czy tam przeziębienia
        fuuuujjj !!!!!!
        • Gość: ana Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.54.171.110.tvksmp.pl 15.10.09, 17:43
          apap i małżeństwo jadące do wenecji AUTOSTO - PEM!! najgorsza reklama i ta mlaskająca babka.... wrr
          • heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.10.09, 13:30
            Nikogo z Was nie zachwyciła nowa reklama ING???
            Nie mogę uwierzyć, że oni naprawdę pojechali do tej Ameryki kręcić to badziewie.
            -Boże pozwól mi oszczędzać? Bóg cię wysłuchał. Oszczędzanie jest sexi.
            Kto pisał te teksty??? I kogo ma to niby zachęcić?
            • Gość: hania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 13:35
              Ja nie mogę słuchać tej pieprzonej rymowanki o COOL-KULKACH, słyszał
              to ktoś ????
              • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.10.09, 14:08

Gość portalu: hania napisał(a):

> Ja nie mogę słuchać tej pieprzonej rymowanki o COOL-KULKACH,
                słyszał
                > to ktoś ????

Taaak, nawet przed chwilą. Głupie to takie... :\
                • Gość: urytka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 16.10.09, 14:16
                  Macie tylko jeden kanał, że musicie słuchać i oglądać te reklamy?
                  Ja tam idę na herbatkę lub co innego :)
                  • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.10.09, 18:51

Wiesz, trochę uciążliwe jest przełączanie za każdym razem jak nagle
                    zaczyna się nadzierać jakiś bachor o jakichś coolkulkach, jakiś
                    babon biadoli o tym, że czuje się niewyrażnie, albo znowu pojawia
                    się bełkot o zagrożeniach dla życia lub zdrowia z powodu
                    niewłaściwego zastosowania leku (wsadzeniu sobie łyżki syropu w
                    d.upę chyba) po raz dziesiąty w bloku reklamowym.

Mam setkę kanałów, ale zazwyczaj jest tak, że reklamy lecą w tym
                    samym momencie, na tych kanałach, które mnie interesują.

I tak już wyciszam dźwięk jak słyszę tego małego wypłosza od kaszlu
                    (bo ja kaszlę tak, a mój tata kaszle tak) albo te rymy z d.upy
                    wzięte o tym jak to niedobrze nie wiedzieć, co w nas może siedzieć.
                    No Obcy 3 chyba ;)
                    • k343410 do deel 16.10.09, 20:52
                      poproszę "stirlitz'a"
                      a rutinoskorbin tak mnie straszy jak aspiryna,bo gości będą
                      mieli,blee.
                    • Gość: wyobraźnia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 212.127.95.* 17.10.09, 01:31
                      Nie mogę słuchać Steczkowskiej, która "się podjęła"
                      • Gość: kawiarka.ekspresow Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.alcatel.de 19.10.09, 12:03
                        No szlag mnie trafi jeśnisty!! Znowu to usłyszałam właśnie i nie wytrzymam,
                        muszę napisać.

Reklama radiowa zataniści. Niby, że gada baba z dziadem, jacy to oni
                        wymagający. Mam autentyczną ochotę rozwalić radio, jak gość mówi:
                        yyyyżżżżukaliźźźmy wrzędzie, ale nic nie było nas w stanie zadowolidź...

Może trzeba było szukać, a nie yyyżżżżukaźźź..
                        • Gość: s-tereo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.17.128.* 20.10.09, 19:05
                          Powróciła reklama jakiegoś budyniu, czy innego syfa po nazwa Paula. Reklamują tę
                          badziew jakieś metroseksualne dzieci. Wkurzają do białości, choć ich rodzice z
                          pewnością są z nich dumni...
                          • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 20.10.09, 22:14
                            Ciekawe czy rodzice sa dumni z gnoma, ktory chichocze diabolicznie na koncu
                            reklamy jakiegos produktu dla niemowlat. Tej, gdzie pytaja 'czy ja sie przejmuje
                            zarazkami' etc. Na samym koncu pojawia sie gnom i jest przerrrazajacy!
                            • Gość: qadro Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 10:02
                              Rodzice są zawsze dumni ze swoich dzieci! Jedna amerykańska mama to
                              była trztdzieści lat temu dumna ze swojej trzenastoletniej córci i
                              nawet sporo na niej zarobiła...
                            • liisa.valo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.10.09, 18:59
                              Gość portalu: me napisał(a):

> Ciekawe czy rodzice sa dumni z gnoma, ktory chichocze diabolicznie na koncu
                              > reklamy jakiegos produktu dla niemowlat. Tej, gdzie pytaja 'czy ja sie przejmuj
                              > e
                              > zarazkami' etc. Na samym koncu pojawia sie gnom i jest przerrrazajacy!

Ten gnom jest świetny :D Moje dziecię też się tak będzie śmiać na pewno :D
                              • owieczka1972 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.12.09, 23:23
                                Też uważam że śmieje się obłędnie:-) Moje dzieci też mają czasami
                                takie napady śmiechu że aż z mężem sami sikamy ze śmiechu, mamy też
                                parę nagrań tego śmiechu żeby im puścić jak będą starsi Fajnie że
                                taki szczery śmiech udało się uchwycić w reklamie
        • malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 21.10.09, 10:34
          Dziecko z reklamy Kinder mleczna kanapka, oraz zachwycona mamusia.
          Dzieciar bezczelnie macha mamusi tą kanapką przed nosem, a ta nie
          może jej złapać. Nosz jakbym zdzieliła, to spadłaby gó...ara z tych
          schodów. Na końcu jest jeszcze skakanie po mamusi i wyrywanie jej
          tej kanapki. Niewychowany, bezczelny bachor. Wrrrr
          • reseda O! właśnie miałam o tym napisać... 21.10.09, 12:19
            podpisuję się ręcyma i nogyma!
            Reklamy Kinderów to show rozpuszczonych bachorów łaskawie
            pozwalających matce ( nawiasem matka w wieku ok. 25 lat) zjeść ICH
            kindercośtam. Wszystkie reklamy wg jednego i jakże wkurzającego
            schematu : dziecko jako chamski decydent, rodzice jako głupawe
            roboty spełniające w zachwycie ich żadania. Widzę już oczyma duszy,
            jak w przyszłości (niedalekiej) nie dostając nowego playstation,
            walą matkę po łbie kinderkanapką. Albo pozwalają rodzicom isć do
            kina w zamian za zgrzewkę kindercośtam.
            I te własnie bachory są moim znienawidzonych bohaterem reklamy.
            Razem z autorem reklamy.
            Nie kupuję tego w ramach protestu;-)
    • Gość: nuka TurboDymoMen atakuje z rmf-u.... IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.09, 11:54
      Czy nie mógłby jakoś zawstydzić i zniechęcić Żanety Kalety lub tego gościa,
      który przez większość dnia informuje o swojej erekcji ???? Bo ja już wysiadam
      nerwowo....W TurboDymoMenie ostatnia nadzieja...

Z telewizyjnych reklam najgorsza dla mnie jest o AUTOSTOPIE..
      Babcia mruga rzęsami w gondoli jak Daisy z Donalda... i te dziadek jak się
      ładuje do samochodu z plecakiem stelażowym na plecach, no prawdziwy facet, jak
      owa babcia go nazywa...
      • Gość: ccws Re: TurboDymoMen atakuje z rmf-u.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 15:31
        co wyślecie w smsie na numer 5555:
        1) Blondynka zdobyła w teście na inteligencję 0 punktów. TurboDymoMan wymiękł.
        2) Nieboszczyk nie musi już nic. TurboDymoMan wymiękł.
    • Gość: skanke czipsy i łazienka IP: 80.240.166.* 21.10.09, 13:03
      ot durnota w eterze
      • arcadios1987 Re: czipsy i łazienka 21.10.09, 21:32
        Ja powiem tyle: "Kuuuuubuuuusiuuu!" I wszystko jasne. Kiedyś dziwiłem się czemu w trakcie jej trwania słychać za oknem donośny szczęk. Teraz wiem, że na dźwięk głosu tej baby automatycznie odbezpieczają się i przeładowują wszystkie karabiny i pistolety w pobliskiej jednostce SPAT, błagając tym samym swoich właścicieli o użycie w celu eliminacji zagrożenia.

Podobnym do "Kuuubuuusiaaa" kretynizmem są nowe reklamy jakiegoś jogurtu czy serka, Danone bodajże. Wypowiadają się starsze kobiety, grające matki mistrzów sportu. Pytanie: co ma jedno do drugiego? Tzn. chemiczny serek do sportowego mistrzostwa? Mamuśki chwalą się, że ich Adaś czy Robert tak wiele osiągnął, no ale przecież kurde faja i nożem! Nie dzięki tablicy Mendelejewa w serku, którego ilością może najeść się do syta tylko praktykująca anorektyczka. Ponadto w czasach, kiedy owi mistrzowie stawiali pierwsze kroki w sporcie, takich świństw na półkach się nie uświadczyło. Może dlatego właśnie coś dziś robią, a nie zasuwają w Metina, WoWa, czy inne OGame, ważąc 150 kg w wieku 10 lat.
        • Gość: 3,14-Roman Re: czipsy i łazienka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.10.09, 00:34
          A co do serka Bakuś...

Wprowadzono go do sprzedaży bodajże wtedy, kiedy ja byłem dzieckiem. Matka Wikipedia mówi o firmie Bakoma:
          "W 1992 uruchomiono produkcję jogurtów, które z czasem stały się podstawowym produktem spółki."

Więc jakim cudem jadł go jako dzieciak starszy ode mnie o 10 lat Małysz (rocznik 1977)?
          • arcadios1987 Re: czipsy i łazienka 22.10.09, 01:13
            Dla mnie przekaz tych spotów jest mdły i tak naprawdę sam diabeł chyba nie wie, co tam ma być reklamowane. Wychodzi na to, że wszystko po trochu - trochę miłość macierzyńska, trochę sport, trochę sportowcy. Tylko kurczę nie jogurt, bo jak można reklamować coś, co w czasach "raczkowania" naszych sportsmenów nie istniało?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka