Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III :)

• Gość: Po Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 06.10.10, 13:06
      Boję się kobiety, która reklamuje jakąś polisę, złotówka dziennie, czy jakoś tak, i zaczyna słowami: "Czy jesteś"... Nie wiem, dlaczego, ale ona działa na mnie strasznie depresyjnie, wyczuwam w jej aurze ZŁO. Ten świdrujący, wchodzący do mózgu niski głos, te wężowe, hipnotyzujące oczy, zimny, profesjonalny uśmiech....Z pozoru ciepła i kompetentna kobieta perswaduje mi coś dla mojego dobra, a ja czuję, że pod płaszczykiem tego kosmaty pająk omotuje mi mózg lepką pajęczyną...Brrr.....! Nie mogę się też zdecydować co jest gorsze, czy głos tej pani, czy widok. W każdym razie biegnę wyłączać fonię i zerkam kontrolnie starając się nie patrzeć jej w oczy.
      • dzioucha_z_lasu Clavis... czy jakoś tak... 06.10.10, 13:36
        Jakiś dziad, głosem uzdrwiskowego lovelasa "seksownie" mruczy, że on może ile zechcesz i kiedy tylko zechcesz. I potem "Clavis, skuteczna erekcja zawsze i wszędzie"... No jakieś chore to, chyba wymyślone przez psychopatę albo bezmózga

• Gość: nin Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 08.10.10, 15:57
        o właśnie, chyba myślimy o tej samej. "polisa jakaś-tam, twój ostatni dar serca". matko...
    • Gość: jakaja Duet Cichopek & Ibisz w reklamie szamponu IP: *.centertel.pl 07.10.10, 09:37
      Koszmar, zgroza, sztuczny entuzjazm Ibisza i przesłodzenie Cichopkowej.
      A teksty, że kobiety rwą sobie włosy z głowy z powodu facetów itp masakra.
      Pytam się was "tffurcy" tej reklamy czy naprawdę ale to naprawdę nie było już nikogo na tym łez padole, żeby zatrudnić do tej reklamy?! Bo mam wrażenie, że każdy byłby lepszy od tej praki.
      • 3.14-roman Re: Duet Cichopek & Ibisz w reklamie szamponu 08.10.10, 00:45
        Zgadzam się :)

Czy komuś jeszcze nie podoba się reklama z Rafałem, który zagra w teledysku Katy Perry? Nie chodzi mi o samego gościa, ale o "śmieszne i nowatorskie" żarty w stylu: "niezgrabny chłopak nie umie tańczyć, potyka się, wpada do wody" czy: "woskują mu nogi, a on wrzeszczy".
      • Gość: cb Re: Duet Cichopek & Ibisz w reklamie szamponu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 23:40
        Gość portalu: jakaja napisał(a):

Bo mam wrażenie, że ka
        > żdy byłby lepszy od tej praki.

Co to jest "praka"??

• Gość: Hammer Morliny IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.10, 08:54
          rodzina z wedlinami z Morlin - coreczka nawet zabawna, tatus bez brody mozebyc, ale mamusia w loczkach pasuje do nich jak piesc do nosa. Mamusia ma twarz niewiele starszej siostry tej niby-corki, co za gniot ja obsadzil w tej roli??
          • labellaluna Re: Morliny 12.10.10, 17:58
            o, jak ja nienawidzę tej reklamy, a konkretnie mamusię z loczkami. Jest tak obrzydliwa dla mnie, z tymi końskimi zębami i wysuniętą szczęką, a te loki tylko uwypuklają jej brzydotę. Fuj.
      • Gość: domin Re: Duet Cichopek & Ibisz w reklamie szamponu IP: *.satfilm.net.pl 05.02.12, 21:50
        ibisz ty idioto
    • Gość: the_accidental Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 14.10.10, 02:35
      1. Dziecko, które pyta, czy gulasz może być bardziej gulaszowy, a bitki bardziej bitkowe
      2. Konsekwentnie (już o tym pisałam) Pan Pikuś. Nie przekonałam się i nie przekonam. Mdli mnie na dźwięk tego głosiku
      • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.10.10, 12:26
        Alicja Bachleda-Curuś krzycząca, wyginająca się i machająca łapami w reklamie jegoś szmponu budzi we mnie mordercze instynkty

Katarzyna Herman w reklamie jakichś bitek w proszku Konora - zachowuje się jak rozchichotany podlotek. W dodatku ma taką okropną twarz, jak jakiś cyborg. Nie daj boże w nocy się taka gęba przysni ...
        • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 02:53
          ibelin26 napisała:

> Alicja Bachleda-Curuś krzycząca, wyginająca się i machająca łapami w reklamie j
          > egoś szmponu budzi we mnie mordercze instynkty

Widziałam parę godzin temu pierwszy raz i też zgrzytałam zębami. Ona coś tam jeszcze plecie o jakichś bąbelkach we włosach. A włosy i tak ma w tej reklamie cieniuchne i płaskie, choć niby ten szampon "daje objętość". Koszmarny - i nieprzekonujący - kicz.

Czy ona kiedyś, wieki temu, z włosami do kolan ;) nie reklamowała jakiegoś szamponu chyba polskiego, ziołowego, takiego do zakupienia w aptece? Taka przaśna ta reklama była, ale jakoś te włosy jeszcze wtedy przekonywały. Długie i wyglądały na gęste i błyszczące. I ręcami nie machała.
          • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 178.56.123.* 26.10.10, 09:15
            Nie wiem czy kiedyś już reklamowała szampon bo pewnie chodzi Ci o czasy "Pana Tadeusza"?
            Ale w obecnej reklamie ja mam wrażenie, że te włosy są po prostu brudne albo się przetłuszczają.
          • Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.57.95-79.rev.gaoland.net 07.11.10, 12:51
            Jak widze ABC w tej reklamie to mam ochote zrobic jej fryzure a'la Brzydney Śpirs. Wyglaszanie kwestii drewnianym glosikiem i silenie sie na Krystyne Jande w opowiadaniu o plaskich wlosach ... litosciii !
    • Gość: tyna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 22:25
      Alaska! Tran z rekina! Alaska! coś tam i siła!

jak słyszę tą reklamę (na tvn24 średnio co 3 min.) to obiecuję sobie że nigdy nie będę miała dzieci...
      • wyjadacz_parkietuf fiutek z lidla 20.10.10, 21:27
        No a ten pacan, co słodko pierdzącym falsetem nawija o cenach w Lidlu?
        Gada jak kataryna aż mdli człowieka i zmienia stację
        • Gość: jakaja Re: fiutek z lidla IP: *.centertel.pl 21.10.10, 10:19
          A no właśnie Lidl może ktoś do ciężkiego ch... wyjaśni mi dlaczego znajomi narratora są otwarci na nowe możliwośći i jak ma się to do robienia zakupów w Lidlu? I jeszcze ten tekst "LIdl mądry wybór". Czy jeśli nie robię tam zakupów to oznacza że jestem:
          a) nie jestem otwarta na nowe możliwośći
          b) nie dokonuje mądrych wyborów itp itd.
          Co ma baba jadąca na rolkach z pracy, facet łapiący stopa, dziadkowie gadający na komunikatorze do zakupów w Lidlu bo nie jestem w stanie tego pojąć.
          • ibelin26 Re: fiutek z lidla 21.10.10, 10:52
            To taki "trynd" w reklamie, żeby nie reklamować wprost, ale poprzez luźne skojarzenia. Masz poczuć się cool, dżezi i trendi, bo kupujesz w Lidlu. Lidl jak wygląda, wie każdy - reklama ze zgrabną laską, przystojnym facetem i nowoczesnymi emerytami ma poprawić markę. Żebyś idąc do Lidla miała poczucie uczestniczenia w CZYMŚ WYJĄTKOWYM, żebyś poczuła się co najmniej jak na zakupach w Nowym Jorku czy Paryżu, a nie czuła się jak na zakupach w osiedlowym sklepie.

Przez jakiś czas też nie mogłam załapać o co chodzi. Wydawało mi się, że to reklama jakichś funduszy inwestycyjnych. A do Lidla nie chodzę, bo nie lubię i już. W dodatku laska na rolkach jest koszmarna, ma chude patykowate odnóża, kościstą paszczę i porusza się jak manekin.
            Za to koleś z gitarą jest ładniutki.
            • arcadios1987 Re: fiutek z lidla 21.10.10, 14:30
              - Nowa reklama szamponu Dove, ta z durną piosenką o tym jak to kobiety katują sobie włosy, ale wcale się tym nie martwią, bo "jest nowy Dove", który zapewne nawet łysy czerep pokryje bujną czupryną.
              - Ojciec z synem, którzy pieką golonkę i zamartwiają się czy "rozegrają to bez mamy". Wrzucają wszystko jak leci do folii, pakują "chemiczną kostkę" i za chwilę widzimy rodzinkę szczęśliwą z tego, że za chwilę nafaszeruje się połową tablicy Mendelejewa.
              - Katarzyna Herman z mężem, a raczej mąż i syn. Mąż mówi jakoś tak sztucznie, a syn wpisuje się idealnie w obraz reklamowego, wychowywanego bezstresowo dzieciaka, któremu nawet zdetonowanie pięciu kilogramów trotylu pośrodku salonu ujdzie na sucho (vide pomazany markerem plakat przedstawiający mamusię)
              - Reklama Enei. Tym razem sugerowanie problemów psychicznych odbiorcy, bo w przeciwieństwie do pana z Orange, który był swoimi znajomymi Żebrowski sugeruje mi, że jestem swoim samochodem, domem i czymś tam jeszcze :)
            • Gość: jakaja Re: fiutek z lidla IP: *.centertel.pl 21.10.10, 14:33
              Ahhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa ja panimaju. Będę pamiętała o tym jak wybiorę się do Lidla he he.
              Koleś z gitarą jest ok ale ma przyklejony uśmiech. Za to zastanawia mnie skąd laska wytrzasneła rolki bo torebeczke ze sobą ma malutką. Ale przypuszczam, że to będzie kolejna niewyjaśniona tejemnica tego świata ;-)
              • ibelin26 Re: fiutek z lidla 22.10.10, 13:27
                Za to zastanawia mnie skąd l
                > aska wytrzasneła rolki bo torebeczke ze sobą ma malutką. Ale przypuszczam, że t
                > o będzie kolejna niewyjaśniona tejemnica tego świata ;-)

Ależ to proste. Damska torebka ma w srodku przestrzeń o innym wymiarze, dlatego mieszczą się tam rolki, wanisze, płyny do prania, butle z wodą mineralna itp.

O szczegóły (jak to się tam wszystko mieści) zapytam teścia, jest fizykiem więc pewnie będzie umiał wyjasnić
                • Gość: lutek Re: fiutek z lidla IP: *.radom.vectranet.pl 23.10.10, 09:54
                  gadajacy krol z 200uzlotowki. Te ruszajace sie usta sa obrzydliwe, mam wrazenie ze zaraz wylezie z telewizora i mnie pogryzie!!
          • baba67 Re: fiutek z lidla 24.10.10, 12:19
            Twoja logika mnie poraza. Jesli ktos Ci powie ze lubi krotkie wlosy a Ty masz dlugie to od razu odbierasz to jak atak na siebie i swoje upodobania?Bo dlugie sa brzydkie? Nie jestem tworczynia tej reklamy ani nie kupuje w Lidlu gwoli porzadku,
            Jestem otwarta na nowe mozliwosci kupujac w Lidlu, w Biedronce, u pani Wiesi na dole i u pana Stefana na bazarze[pod warunkiem ze tam cos nowego odkrywam.
            • Gość: jakaja Re: fiutek z lidla IP: *.centertel.pl 25.10.10, 11:19
              Czytanie ze zrozumieniem nie boli uwierz mi.
              • baba67 Re: fiutek z lidla 25.10.10, 20:22
                Umiem czytac ze zrozumieniem i wlasnie dlatego Twoja logika mnie poraza. Prawie bolesnie.
                • Gość: jakaja Re: fiutek z lidla IP: 178.56.123.* 26.10.10, 09:10
                  Trudno pozostaniesz porażona.
      • Gość: the_accidental Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 27.10.10, 08:31
        Mam to samo. Aż podskakuję za każdym razem. A niestety, zawsze tak mnie bierze z zaskoczenia, że nie zdążę złapać za pilota. Podobnie miałam kiedyś z dzieciaczkiem ni stąd ni zowąd zaczynającym śpiewać "Ja lubię Żabkę" - na szczęście jakoś reklama zniknęła.
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.10.10, 16:36
      Zaczynają się zimowe reklamy, które uświadamiają jak ten czas zapie.prza ;)
      Znów mamy tabletki, leki na gardło, katar, kaszel i inne. I najgorsze co być może to mały wypłosz z reklamy Mucosolvanu chyba, czyli "kiedy ci się kasłać chce...". Czy nie można nowej reklamy zrobić? Trzeba co roku puszczać ten sam badziew? Tak samo jak co roku na święta jest Kevin, tak co roku przed zimą zaczynają mnie wkurzać reklamy leków, które są tak debilne, że ja głupieje przy nich po prostu. Może jakąś zrzutę zrobimy na nową reklamę Mucosolvanu, żeby tylko nie pokazywali małej kretynki pokazującej jak kaszle ona, a jak jej tata. Wszystkie, absolutnie reklamy leków są beznadziejne, głupie i sztampowe.

Ostatnio wkurza mnie te reklama (leku, a jakże), w której grupa osób jest jakby na castingu i pokazują, że jakieś tam ustrojstwo działa z podwójną siłą, że do iluś tam szybsze działanie i laska udaje, że jedzie na rowerze. Nawet nie pamiętam co to jest, w każdym razie ci ludzie nieźle się tam zbłaźnili.

--
      Pomóż futrzakom!
      • katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.10.10, 19:53
        Widzialam ta reklame. Chyba rutinacea? Nie kumam, jak mozna zrobic z siebie takiego idiote. Reklama wzbudza we mnie niekontrolowana agresje. Podobnie, jak ten rozkoszniaczek od mucoslovanu :/
        • knokkelmann1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.10.10, 08:17
          reklama tranu.....masakra. alaskan czy jakoś tak. Ten piszczący głosik doprowadza mnie do szału
          • Gość: partyturka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 21:32
            Widze, ze istnieje cos takiego jak zbiorowy odbior...

Alaska.... nienaaaaaaaaaaawidze tego, co 5 sekund, w trakcie poranka w TVN24
            Mucosolvan, sztuczna wstretna adaptowana reklama
            reklama z pseudo castingiem, rutinacea, zal mi tych ludzi, pewnie nie zdawali sobie sprawy, ze wypadna tak obciachowo
            Katarzyna Herman z rodzina, mialo byc fajnie i na luzie, wyszlo jak zawsze. No i nie przekonuje mnie podmiot ten reklamy - sproszkowana chemia
            generalnie, bardzo rzadko zdazaja sie dobra reklama, sa albo nijakie albo straszliwie obciachowe, no ale dzieki temu ten watek jest taki dobry:)
          • battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.12.10, 13:58
            Jakaś radiowa reklama jakiegoś ustrojstwa:

Durny Tatuś: "Hm, czy może być coś zdrowszego od oleju z wątroby rekina?"
            Przemądrzały Dzieciak: "Ale tato, to proste, podwójna dawka oleju z wątroby rekina!"
            Durny Tatuś: "Hahaha"

Och, jakiż ten betonowy żart Przemądrzałego Dzieciaka był przedni, ach, jakaż perełka, normalnie boki zrywać! Po prostu: och, ach, ech, ych, ich, uch, óch, ęch, ąch.
            • Gość: mikrogigant Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.25.190.* 10.12.10, 14:31
              Jakaś radiowa reklama jakiegoś ustrojstwa:
              >
              > Durny Tatuś: "Hm, czy może być coś zdrowszego od oleju z wątroby rekina?"

W dodatku ta debilna przedmowa tatusia: "Zimno wszędzie, deszczyk będzie" działa na mnie jak płachta na byka. Już nawet nie chodzi o to, że w grudniu są gorsze zmory niż jakiś "deszczyk" - ale o sam tekst z d.. wzięty. (No, chyba że w/w tatuś cierpi na nietrzymanie pewnego płynu i na skutek zimna popuszcza złotym deszczykiem...)
    • Gość: jakaja Mentos Pure Fresh IP: *.centertel.pl 25.10.10, 11:30
      Kretyńska maksymalnie reklama w.w. substancji. Koles przychodzi do panny do domu otwiera mu dziewczyna i ojciec. Widac, ze tatus nie jest zadowolony z randki ani chlopaka ale podaje mu reke. Gosc otwiera otwor gebowy a w tym czasie laska czuje niesamowita swiezosc z jego paszczy co skutkuje rzuceniem sie na kolesia przelizywaniem i prawie kopulacja. Co najlepsze ojczulek im nie przerywa a nadal coraz mocniej trzyma chlopaka za reke a za jego plecami pojawiaja sie 2 bracia dziewczyny i dziadek robiacy zdjecia! co to ma k**na byc?!
      Juz nie wiem co lepsze to czy stara reklama goscia ktoremu wydluzyly sie sutki i latal tak po plazy.
      • princessofbabylon Re: Mentos Pure Fresh 25.10.10, 20:59
        Gość portalu: jakaja napisał(a):

> Kretyńska maksymalnie reklama w.w. substancji.

Nienawidzę reklam mentosa. Kiedyś mieli fajne, za czasów mej młodości ;) A teraz jedno dziadostwo goni drugie.
        • Gość: emilla111 Re: Mentos Pure Fresh IP: *.datacom.pl 28.10.10, 14:03
          Alaskan nadawałby się na reklamę radiową. Pokazują tylko dwóch Eskimosów i ten debilny głosik mówi o tranie z rekina. Bleee!
          Wydaje mi się że tylko w poranku tvn24 puszczają tę reklamę.
    • nathan_brazil Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 31.10.10, 10:49
      Gardlox, i ten facet w aptece drący się, jakby mu ktoś na plecy wrzątek wylał. Pierwszy raz wytrzymałem, za każdym następnym pilot uciszał tego wyjca. Swoją drogą on się drze podobnie do Zamachowskiego z "Big Zbig Show" (z zachowaniem proporcji oczywiście, bo ZZ wtedy zaśpiewał genialnie - zobaczcie na YT Fartusek Grusek).
    • Gość: jakaja Coca Cola Zero IP: *.centertel.pl 02.11.10, 09:50
      Jak patrze na ww reklamę to mam skojarzenia z reklamami hoop coli na podobnym poziomie debilizmu. W hoopie babka oblewała się colą żeby wyrwać faceta w zero mamy kino akcji. Do tego podpisy, które miały być zabawne w stylu "nasz bohater" lub "pajac" na kolesia wyrywającego laskę, czy to po to, żeby mniej pojętny widz załapał kto jest kto. Możliwe, że miał to być joke ale ja go nie załapałam cóż jakoś to przeżyję ;-).
      • Gość: kalka Re: Coca Cola Zero IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.11.10, 11:25
        no widzisz-nie rozumiesz bo to taki podwojny joker z colo. pocta
        widzisz, a nie slyszysz. albo slyszysz, a nie widzisz. nie mowiac juz o tym, ze nickt- nick nie rozumie.
        czy nie identycznie jak w polskim zyciu politycznym? wszyscy albo gromia albo wysmiewaja innych, nie wiedzac, ze tak naprawde, tylko ( z) siebie?

kaja
    • psgirl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.11.10, 14:55
      A mógłby mnie ktoś uświadomić co to jest "palm pikuś " ?
      Pikuś - ok, ale czemu ten stworek mówi "palm pikuś" ?
      • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.11.10, 18:33
        Pan, a nie palm. "Pikuś, pan Pikuś".
        • psgirl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 03.11.10, 14:23
          Ahahahahahaha, no ładnie :D
          Ale i tak nei lubię tej reklamy ;)
          • Gość: heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 08:55
            Czy ktoś to widział?? Spotkamy się na Szczepana! Gę,gę gę? Nawet nie wiem czego to była reklama. Patrzyłam na tego gęgającego idiotę i nie wiem jak to może mnie zachęcić do kupienia...czegoś? gę gę gę...
            • olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.11.10, 21:28
              ja też zawsze słysze palm pikuś, za to moje dziecko 3-letnie uwielbia tego stwora :(
              Co do reklamy , nigdy sie tu nie udzielałam,ale musze napisać o reklami bodajże Dove , chodzi o antyperspirant, gdzie panny mówią o tym że mają szorstkie pachy, po użyciu Dove drą mordy z radości, a ta blondynka to po prostu wrrrrrrr nóż sie w kieszeni otwiera .
              Na drugim miejscu jest reklama Rutinacea czy jakoś tak. Przyszła amatorszczyzna na casting i robią z siebie idiotów !
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 46.113.94.* 05.11.10, 18:53
      Media Markt wersja pogrzebowa.
      Zamiast kondolencji wręcza się gazetkę promocyjną, no nie ma co po prostu "rewelacja".

Potwierdzam beznadziejny gęgolący Szczepan, który się podnieca bo zjadł gęś.
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.11.10, 16:40
      Jest jakaś nowa reklama czegoś do prania o nazwie Dreft bodajże. Do sklepu odzieżowego przychodzi matka z córką i matka skarży się, że kupiła tutaj jakiś sweter i on się teraz w praniu porozciągał i o to teraz będzie, dramat, kiła i mogiła. W tym momencie ekspedientka wyjmuje nie wiadomo skąd ten Dreft i zachwala go pod niebiosa. Najlepsze w tej reklamie są te dymki z myślami tych bohaterek ;) No badziewie niepospolite.

Znów pokazują tę idiotkę od Jeżyków, która trajkocze o składnikach (kruchy herbatnik, mleczna czekolada, blablablabla).

Cichopek i Ibisz w reklamie Head&Shoulders. Debilne do kwadratu. A oni sami tak mnie denerwują, że słów mi brakuje.

Banda przygłupów od syropu Stodal.

• Gość: emilla111 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 19:15
        Wkurza mnie reklama dzieciaków jedzących nowego Nesquika. Słychać chrupanie i ich "myśli", mama kupiła Nesquika bo promocja była i trzyma go w górnej szafce, co za badziew.
        Może to taki nowy trend, że trzeba kupić to co jest w promocji i o tym głośno mówić?
        A jak nie ma promocji, to cicho sza...
        • hevraan Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.11.10, 22:02
          Reklama Lisnera z jegomościem zaciągającym z fhhhhrancuska, z wściekle irytującą modulacją głosu... powodującą chęć rzucenia w telewizor czymś ciężkim. Koszmar!
          • mia_siochi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.11.10, 22:14
            Wariatki od ogolonych pach (reklama dezodorantu).
            Jak widzę tę blondi w czerwonym to mam ochotę jej przyj*&%^$ebać...
            • Gość: kasia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 10:13
              Jak widzę słodkopierdzących Herman i Brzozowskiego to mi się wraca, a jak by mi syn pomalował jakikolwiek plakat, to jego mina wyglądała by z goła inaczej niż ich synalka. Podmiotu reklamy nie pomnę, bo nie jadam gówna.

Standardem widzę jest wstręt do wariatek od Dove i castingu Rutinacea, czy jak tam to się pisze...

Mnie osobiści wprawiają w dziką wściekłość wszelkie reklamy "wyślij pusty sms", ostatanio pojawił się odchudzony Chajzer .

Mój koniec następuje jednak przy reklamach Orange, te psychodeliczne stwory śnią mi się po nocach, pomysłodawca tych reklam to się na bank najadł grzybków halucków.
              • Gość: janek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 12.11.10, 03:34
                czemu? Ja tam nic do pustego smsa nie mam. Calkiem spoko loteria. Wiadomo nie zawsze sie wygyrwa, ale przeciez by cos wygrac to najpierw trzeba zaczac grac.
              • Gość: kiszony Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.as.kn.pl 16.11.10, 20:56
                a kim jesteś, że masz swą twarz na plakatach?
          • baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.11.10, 13:02
            Mnie sie podoba ten niby Francuz bo to parodia Pascala ktory z uporem godnym lepszej sprawy przekonuje widzow o swym impregnowaniu na jezyk polski. Oczywiscie nie wierze zeby po 20 prawie latach mieszkania tu mozna tak kaleczyc jezyk.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 07.11.10, 12:22
      Mam chwilami ochotę zabić twórców reklam :

1. E-darling - to nawet po wyglądzie aktorów widać że to jakaś zagraniczna reklama przerobiona na polską...
      2. Wszystkie reklamy z panią Herman czyli udawany sos, bitki w sosie winnym i inne tego typu.
      3. Bitki bardziej bitkowe i gulasz bardziej gulaszowy - grrrrrrrr!
      4. Wszystkie rutinacee, gripexy, stodale itp.

a do tego jedna reklama radiowa, kolejna z panią Kowalczyk : zdania jak to ona uwielbia zimę, śnieg, mróz itp. jeszcze jest zrozumiałe, ale dalsza część "Bo w moim mercedesie nie muszę sie martwić śniegiem ani błotem" po prostu mnie zabiła. No i potem oczywiście że w jakimśtam banku oferują teraz "wyjątkowy" kredyt na zakup samochodu...

Za to nawet nie ważcie mi sie krytykować pana Pikusia i reklam Neostrady. Te stworki są genialne :D Nie wiem czy bardziej lubię móżdzka czy tego drugiego :D
      • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.11.10, 19:11
        Ostatnio zwróciłem uwagę na pewną reklamę jakiegoś kredytu mieszkaniowego. Parka szczęśliwa aż zęby bolą, mąż "oprowadza" po nowoczesnym, bogato wyposażonym wnętrzu, tyle że kiedy otwiera lodówkę, okazuje się że zieje ona pustką. Facecik stwierdza, że "obiadki jadają u rodziców". Jest w tym jakaś logika - mieszkanko na kredycik, mebelki na kredycik, autko także na kredycik, tyle że w lodówce pustki, więc mamusia musi michę napełnić :)
        • konopielka80 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 11.11.10, 23:29
          1. Neostrada - te dwa stwory - rozum i uczucie(?)...wkurzają mnie niesamowicie ich głosy!
          2. Alicja Bachleda Curuś w reklamie szamponu , jej modulacja głosu, pozy...
          3. reklamu szampon z Ibiszem i Cichopek, koszmarna para
          4. reklama na TVP Info - trzy panie z mopami i scierkami w rekach, wyginajace sie i usmiechajace sie jakby co najmniej graly w Aniolkach Charliego..
          5. Plus i Mumio - pierwsze spoty sprzed lat były fajne, teraz to juz nuda... trzeba wiedziec,kiedy ze sceny zejść...
        • mia_siochi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.11.10, 08:41
          arcadios1987 napisał:

> Ostatnio zwróciłem uwagę na pewną reklamę jakiegoś kredytu mieszkaniowego. Park
          > a szczęśliwa aż zęby bolą, mąż "oprowadza"

A dlaczego zakładasz, że to małżeństwo? ;)
          • reseda idzie raczek... 12.11.10, 10:19
            "Tfurca" reklamy, który kazał dziewczynce wyliczać "idzie raczek nieboraczek" i decydować, która kobieta ma zejść na raka: "umrzesz ty!" zasługuje na wieczne męki piekielne. Dziecko Mojra?
            Totalny, wszechogarniający brak wyobraźni, empatii oraz zwykły idiotyzm.
            Idea niewątpliwie słuszna, ale wykonanie - dno. I nie mówcie mi,że to świadome szokowanie w wyzszych celach. To molestowanie dziecka.
        • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.11.10, 15:29
          Też już kiedyś była mowa o tej reklamie. Reklama była, potem był spokój i teraz znowu irytuje. Wynika z niej, że jedynym osiągnięciem tych dwojga było wzięcie jakiegoś kredytu i przeniesienie się do nowego mieszkania w celu swobodnego bzykania się. Ale na obiady do mamusi. Wiem, że to miał być taki żart, ale wkurza mnie wybitnie ta reklama, a ten koleś podwójnie.

Jest też jedna reklama kredytu, nawet nie wiem jakiego, w której kobieta mówi, że wzięli kredyt i w końcu są w swoim domu. Jakim swoim??
          • ten_azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 12.11.10, 21:26
            Media markt przekroczyło właśnie granicę dobrego smaku. Ta scena na pogrzebie...Ludzie, co za chamstwo. Moja koleżanka właśnie owdowiałam, pogrzeb był w zeszłym tygodniu, jak pomyslę, co ona czuje, jak ją blok reklamowy czymś takim uraczy...
            • beatrix-kiddo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.11.10, 14:17
              Widziałam tę reklamę Mediamarktu wczoraj. Masz rację, to już kompletne dno. Ja rozumiem,, że reklama może być głupia. Ale ta jest żenująca, niesmaczna. Też pomyślałam o ludziach, którzy właśnie kogoś stracili. No po prostu słów brak.
              • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.11.10, 00:43
                W sumie pan z reklamy kredytu wcale nie musi być mężem, a p.o. męża :) Herman i Brzozowski opanowali wszystkie bloki reklamowe. "Tak powinien smakować sossssss" Jedną reklamę byłem w stanie przetrawić, ale widzę że jest to cała seria, a każdy jej odcinek coraz bardziej słodkopierdzący.
            • labellaluna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.11.10, 22:29
              Też uważam, że ta reklama jest co najmniej niesmaczna.
              Zobaczyłam ją po raz pierwszy 10 listopada, w dniu, w którym pokazywano w wiadomościach sceny z odsłonięcia pomnika ofiar Smoleńska, gdzie członkowie rodzin stali zapłakani w czarnych strojach. Pech chciał, że ta reklama leciała jako pierwsza po newsach i w pierwszej chwili myślałam, że to są autentyczne zdjęcia z tej uroczystości i jakiś cham wciska wdowie gazetkę. Sama nie wiedziałam czy się śmiać czy nie.
              • Gość: ti Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.chello.pl 18.11.10, 13:11
                tej nie widzialam, ale mi wystarczy reklama jakiegos oleju, Statoil, czy cos takiego, z pogrzebem samochodu..
                jako osoba w zalobie, nie umiem nabrac dystansu do takich rzeczy
                • Gość: kalka Re: Zjednoczone programy reklamowe. GRRR CZ. III : IP: *.range86-186.btcentralplus.com 18.11.10, 13:35
                  kazda z tych tzw konkurujacych, a reklamowanych tu reklam robi wciaz to samo kolko wzajemnych reklamowek.
                  to panstwo w panstwie , znalazlo sobie taka oto forume robienia konia w kobyle.
    • marusia_ogoniok_102 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.11.10, 17:11
      Te niby dotykowe żelazka Boscha.
      Jezus Maria, ta baba wpędza mnie w nerwicę. Ten jej debilny uśmiech i wypowiadane z ekstazą: "Puszczam - przestaje grzać! Yyy?!". I to naprawdę tak, jakby dokonywała cudu.
      Supermoc, dobre sobie - w czasach wszechobecnej technologii dotykowej przeciętne dziecko by ją wyśmiało, a nie uciekło z wrzaskiem.
      • Gość: Dusz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tosa.pl 24.11.10, 12:54
        Mnie wkurza reklama ery z tą latającą kurą. I głos lektorki takiej cwaniary z dyskoteki. Drażni mnie
        • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.11.10, 13:29
          Kolejna z niesmacznych "pogrzebowych" reklam: grupka ludzi stoi zasmucona nad zezłomowanym samochodem, ktoś podchodzi i kładzie na wraku kwiat, a następnie wszyscy odchodzą w zadumie ze złomowiska. Co się okazuje? To spot reklamujący bodajże olej lub dodatek do paliwa. Substancja ta ma "przedłużyć życie silnika". Ok, rozumiem - życie, jego koniec, istnieje nawet pojęcie śmierci technicznej, ale żeby aż tak dosłownie?!
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 46.134.44.* 01.12.10, 11:30
      Reklama kredytu lub konta ze Smolikiem i Peszkową.
      Smolik jeszcze ujdzie ale średnio mam ochotę na informacje, że Peszkowa nie ma czasu na seks i inne "pieprzoty".
      Jeśli to odniesienie do jej twórczości to z góry mówię, nie słucham, nie wiem, nie orientuję się zarobiona jestem a reklama i tak mi się nie podoba.
      • Gość: emilla112 Re: Znienawidzonye bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 19:30
        Ja również nie znoszę reklamy nowego żelazka Bosch i tej wstrętnej mamuśki która ma taką moc, że aż dzieciaki uciekają z krzykiem.... grrrrrr! Sama uciekam szybciej gdy ją widzę

No i jeszcze nowa seria reklam mBanku, gdzie pies bierze kredyt, ale w końcu go nie bierze bo nie jest klientem mBanku i generalnie on tylko gra w tej reklamie - debilne, pozbawione sensu i logiki :(

Z reklam radiowych wkurza mnie baba która gada bo lubi gadać, i gada o każdej porze roku, a jak łapie ją chrypka to bierze Chrypex - już brakuje im pomysłów na nazwę leku... Jeden wielki bełkot.

I powróciła reklama Aromaktiv (czy jakoś tak), który mama przykleja dziewczynce na piżamkę by jej się dobrze spało grrrrrrrrrrrrrrrr
    • nathan_brazil Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 06.12.10, 08:33
      Zdecydowanie pani Peszek z jej fryzurą dziwną i tekstem, na co to nie ma czasu. Ciekawe kto normalny miałby czas na nią.
      • Gość: miss twist Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.25.20.* 07.12.10, 07:21
        Maria Peszek - nawet nie za debilny tekst (nie interesuje mnie jej życie seksualne, a właściwie jego brak), nie za wk..cąy głos przepitego menela z zapaleniem kratni tylko za ten idiotyczny smiech na końcu!!! Gęsiej skórki dostaję jak teo słyszę, wiertło u dentysty to przy tym pieszczota.
    • Gość: jakaja Sygma Bank IP: *.centertel.pl 07.12.10, 08:29
      Dostaję drgawek, zęby mi zgrzytają, szlag mnie trafia, cholera bierze i mam ochotę gryźć jak słyszę "Karty, raty i rabaty!!!!" wypowiedziane tym koszmarnym elektronicznym głosikiem.
      Najgorsze, że reklama chyba się uwzieła i prześladuje nie tylko w tv ale grasuje też w rodio.
      Koszmar!
      • Gość: Gościówa Re: Sygma Bank IP: 212.244.241.* 07.12.10, 09:35
        Myślałąm, że jestem reklamoodporna i wszystko zniese, ale przy sygmie wymiękam.
      • labellaluna Re: Sygma Bank 08.12.10, 16:24
        O matko, mam dokładnie te same objawy jak widzę te fioletową reklamę. Jak zazwyczaj jestem odporna na reklamy, tak na tej przełączam!
    • kirke18 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.12.10, 13:32
      Bank -BGŻ nigdy nie miał dobrych reklam, ale to debilostwo z facetem chrapiącym w pracy i weterynarzem idiotą, który nie odróżnia prawie-presa kota od, jego zdaniem, jamnika... Fakt- trzeba być idiotą, żeby zakładać konto w BGŻ-cie, ale jeszcze większym, żeby zapłacić za TAKĄ reklamę. Błeeeeeeeeeeeeee...
      • Gość: emilla112 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.datacom.pl 07.12.10, 15:44
        kirke18 napisała:
        > Bank -BGŻ nigdy nie miał dobrych reklam, ale to debilostwo z facetem chrapiącym w pracy i > weterynarzem idiotą, który nie odróżnia prawie-presa kota od, jego zdaniem, jamnika... > Fakt- trzeba być idiotą, żeby zakładać konto w BGŻ-cie, ale jeszcze większym, żeby zapłacić > za TAKĄ reklamę. Błeeeeeeeeeeeeee...

Zgadzam się w 10000000000000000%, szczyt niekompetencji!
      • qqazz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.12.10, 23:57
        No nie gadaj ta z typem trolącym w robocie jest niezła, ale weterynarz faktycznie marny.

pozdrawiam
      • Gość: sokowirówka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.146.127.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.11, 00:31
        w reklamie jakiegoś soku... ta pszenno-buraczana dziewucha z gitarą, która wyje jakąś "słoneczną piosenkę" tak, że aż zęby bolą! Dałabym jej takiego kopa w doopsko, żeby tymi żółtym łbem zaryła w snopku siana.
        • default Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 01.02.11, 09:32
          Gość portalu: sokowirówka napisał(a):

> w reklamie jakiegoś soku... ta pszenno-buraczana dziewucha z gitarą,

Oj tak - dziewucha jest straszna, a piosenka po prostu żenująca.... Nieraz mam wrażenie, że to jakaś parodia, bo chyba nikt by na poważnie nie nakręcił takiego kiczu :(
    • Gość: lablablablab Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 212.160.201.* 08.12.10, 17:48
      Pani Herman gotująca barszczyk wigilijny z torebki - i mająca zamiar zachwycić nim "Baśkę, która kolekcjonuje przepisy kulinarne".
      Generalnie uważam całą serię tych reklam za żenującą, ale ta pobiła wszelkie rekordy.
      • qqazz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.12.10, 23:58
        Koszmar po prostu.

pozdrawiam
    • Gość: m eg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.12.10, 14:18
      o tym już było :) moją najbardziej znienawidzoną bohaterką z reklamy jest blondynka z Dove. Ciekawe czy w realu też sie tak zachowuje, bo jak tak to musiała nie raz oberwać . Tak sobie myśle, dlaczego producenci nie wezmą pod uwage tego że niektóre reklamy odstraszają zamiast zachęcać do kupna. W moim przypadku tak jest, nie kupie tego gó...anego antyperspirantu dove !
    • Gość: princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 81.210.3.* 09.12.10, 19:37
      Toczę pianę z ust na widok bubka od pana pikusia, który mówi że to jest jedna polisa na całe życie, ble ble ble. Nie wkurza mnie ten stwór, tylko właśnie ten agent. Tej reklamy przez jakiś czas nie było i teraz znów się pojawiła, doprowadzając moje i tak zszargane nerwy do ostateczności.

To samo mam jak słyszę głupawą reklamę vibovitu z równie głupawą przyśpiewką 'w poniedziałek chmurny dzień..." i tak dalej. No po prostu szału dostaję jak słyszę tę kakofonię.

I jeszcze głupia reklama nawet nie wiem czego, z robotem, który łazi i namierza ceny i takim właśnie komputerowym głosem gada, że mam ochotę mu przyj...ć.
      • Gość: mikrogigant Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 213.25.190.* 10.12.10, 08:59
        > To samo mam jak słyszę głupawą reklamę vibovitu z równie głupawą przyśpiewką 'w
        > poniedziałek chmurny dzień..." i tak dalej. No po prostu szału dostaję jak sły
        > szę tę kakofonię
        Tak. "Odrzutowce w gumowcach" szczególnie makabrycznie się kojarzą. Wiadomo, brak wentylacji.. ;P

Moi faworyci:
        -reklama radiowa w której jakieś stare dziadzisko ze sztuczną szczęką stęka :Rutinacea maax!"
        -wku...jący na maxa "profesor Endol" tłumaczący co to mentolnięcie... Wku...jący do tego stopnia, że gdy ostatnio poczęstowano mnie gumą z reklamy, nie skorzystałem ze względu na durną reklamę ;] Chyba bym się udusił.
        -o idiocie z reklam Lidla nawet nie będę się rozpisywał
        -Herman z torebki ;-) (standardowo, więc to już chyba o czymś świadczy)
        -"serce i rozum" jakoś mnie nie przekonują, zwłaszcza z ostatnią śpiewką świąteczną...
        No i na koniec "mój" reklamowy hit ostatnich dni w RMF; nie tyle wkurzający, co śmieszny. Ale śmieszny nie dlatego, że autor reklamy trafił w moje specyficzne dość poczucie humoru, lecz raczej jego nieudolność twórcza ;p. Chodzi mianowicie o jakąś bliżej nieznaną formację wokalną - pojawiającą w się w reklamach Vicard i Vitaminer (brawurowy cover Jingle bells i Czerwonych Gitar). "Ambitny" tekst, podkład zagłuszający wokal i ogólne wrażenie - jakby utwór wykonywali pensjonariusze domu starców wymieszani z hmm ja wiem?- harcerzami. Całość wzbudza tylko brecht, a nie jakąś wielką żądzę zakupienia w/w barbiturantów ;)
        • aaricia_szalona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 10.12.10, 10:51
          I w dodatku wrócił ten flejtuch ubabrany barszczem na paszczy. Arghhhhhh!!!
      • the.ctphr Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.12.10, 23:14
        > I jeszcze głupia reklama nawet nie wiem czego, z robotem, który łazi i namierza
        > ceny i takim właśnie komputerowym głosem gada, że mam ochotę mu przyj...ć.

No coś Ty, a ja właśnie zakochałam się w tym głosiku! "Karty, raty i rabaty"(to w radiu, nie wiem czy w TV jest to samo) - no absoutnie boski, chciałabym, żeby mój komputer tak do mnie gadał ;)

Ja nie mogę patrzeć na reklamę, w której jedna ze "słynnych polskich gwiazd" gotuje jakieś gotowe, chemiczne guano a w tym samym czasie jej chyba już conajmniej siedmioletni syn dorysowuje markerem wąsy jej plakatowi. Pomijając już to, jakim pustakiem trzeba być żeby wieszać w mieszkaniu swoją własną facjatę w formie plakatu z filmu, to gó...arz za takie zachowanie miałby u mnie przerypane, natomiast w reklamie przechodzi to w zasadzie bez echa, oprócz trzysekundowego "focha" na twarzy mamuśki.
    • Gość: abc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 12.12.10, 17:03
      1) reklamy kredytów
      2) Tomasz Kot
      3) Etopiryna i Goździkowa
      • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 17:23
        Od Tomasza Kota to wara!! Jego dj w dyskotece to najlepsza reklama jaką widziałam od czasu "Kopytka" :D

Za to ja dostaję furii jak widzę Rodzinkę Witaminera - po co oni tak wyją???
        • Gość: kot_kreskowy84 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.icpnet.pl 08.01.11, 22:22
          Podpisuję się obiema rękami. Kot wymiata (nomen omen ;), a Witaminer to największa żenada roku...
    • nathan_brazil Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 14.12.10, 08:42
      Zdecydowanie Murzyn-akompaniator z "Jaka to melodia" fruwający z rękami przy twarzy do numeru sms-a na 71... Poziom tego "dzieła" jest bardziej denny niż Rów Mariański.
    • Gość: jakaja Drogerie Natura IP: 178.56.83.* 15.12.10, 08:34
      Wkurza mnie strasznie reklama w tv jak i radiowa drogerii natura gdzie laska włazi na drabinę i przez megafon wydaje obsłudze rozkazy, że potrzebuje na już prezenty dla matki, ojca itd. I na końcu to jej "czekam!".
      Mam ochotę zwalić ją z tej drabiny. Oczywiście wg reklamy obsługa Natury to potulni ludzie przyzwyczajeni do takiego traktowania i bez szemrania biorą się za buszowanie między regałami. To w sumie nie ma się co dziwić, że w sklepach jestem świadkiem scen gdy klient bez powodu pruje się nad kasjerką bo ma zły humor obarczając ją za zło całego świata lub lepszy numer gdy drze jape na cały sklep bo "wy macie mi służyć!"
      • princessofbabylon Re: Drogerie Natura 16.12.10, 23:28
        Tak. Zgadzam się. Mam ochotę tej babie przypier.olić, tak żeby zleciała z tej drabinki prosto na ten rozwrzeszczany ryj. Nie wiem czy ta reklama miała być śmieszna, czy jak. W każdym razie wyszło żałośnie.
    • mnop2 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.12.10, 17:45
      hie hie, zawsze robiło mi się niedobrze na widok reklam tej firemki

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8825345,Sad_w_USA___Jogurty_nie_podnosza_odpornosci___Dannon.html
      • konopielka80 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.12.10, 17:19
        Popieram, Reklama drogerii Natura jest załosna. Chamska, rozwrzeszczana baba która wydaje rozkaz szukania prezentów...
        I reklama Inteligo ze Smolikiem..nuda, nuda, nuda..i ten jego beznadziejny wyraz twarzy..
        • Gość: meg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.toya.net.pl 18.12.10, 20:54
          Obecnie włos mi się jeży gdy słyszę gościa wyśpiewującego arię o zgadze na melodię z Carmen... brrrrrr
          • jak-kania-dzdzu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.12.10, 13:55
            1. Mnie wkrwiają wrzeszczący o nowych taryfach neandertalczycy.
            2. Panią z reklamy Drogerii Natura to też chętnie zrzuciłabym z tej drabiny.
            3. Dzieci w reklamach, no na palcach jednej ręki można policzyć udane reklamy z dziećmi, z reguły albo są to przemądrzałe małe cwaniaki (jak ta z reklamy cyfry +, co to liże kwadratowego lizaka i bezczelnie się wymądrza w stosunku do sąsiada, który się przed nią płaszczy jak przed królową angielską), albo drewniane małe kukiełki, które za grosz talentu nie mają ( z reguły dzieciaki w reklamach 'ulepszaczy' w proszku, np: -mamo mamo, a ja już umiem czarować!)
            • Gość: :p Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 46.112.75.* 21.12.10, 00:13
              Jakaś idiotyczna reklama w której bańka dzwoni do koleżanki by dowiedzieć się jak zrobić gęś dla Szczepana...
              • Gość: zenek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.radom.vectranet.pl 22.12.10, 20:58
                reklama ptasiego mleczka z pioseneczka do melodii jingle bells. Spiewaja ja pseudogorale, szkoda ze im dalej w zwrotce tym mniej zrozumiale... wg mnie refren brzmi: zimny bełt, zimny bełt,.... (jingle bells, jingle bells) ale nie jestem pewny...
                • Gość: wera mnie reklamy odstraszają IP: *.182.42.190.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.12.10, 23:27
                  bardzo się staram nie oglądać reklam. Bo durne i głośne. I za dużo ich. A jeżeli już muszę je obejrzeć to wyłączam fonię.
                  A potem z zasady nie kupuję nic reklamowanego.
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.12.10, 22:34
      - cała rodzinka z Sagi, grająca w grę planszową
      - Hermanowie
      - głupie sepleniące dzieciaki z reklamy Tui
      • arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.12.10, 18:29
        - Reklama z reniferem śpiewającym "Jingle bells" niby po góralsku. Dla mnie także brzmi to jak "zminy bełt"
        - Serce i Rozum śpiewający o wesołej nowinie na melodię "Hej sokoły!" O ile wcześniej lubiłem te reklamy to teraz zbrzydły mi nieco, bo ta akurat jest puszczana co chwila na każdym kanale.
        - Kobitka, która ma zamiar upiec gęś.
        - Hermanowie przeżywający wizytę Baśki, która kolekcjonuje przepisy. Stres taki, jakby ta Baśka zamiast przepisów kolekcjonowała głowy...
        - Reklama Hyundai IX 20, ta o pokonywaniu ograniczeń czy coś w tym stylu. Nie dość, że piosenka jakaś taka słodkopierdząca, to na koniec mamy idealny przykład parkowania typu "jezdem wielgi pun, mum gdzieś, że inne nie majum gdzie stanąć." Chciałbym zobaczyć ciąg dalszy tej reklamy: kilku sfrustrowanych sąsiadów szturmuje drzwi szczęśliwego posiadacza Hyundai i nakazuje mu jakoś po ludzku ustawić ten samochód, bo przez jego łamanie barier oni nie mogą skorzystać z wyznaczonego parkingu :)
      • afortunada Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.01.11, 15:05
        łomatko.
        rodzina Herman, jestem zMajsa oraz Kujczakowa nuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka