Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III :)

• Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 18:24
      To nie jest wprawdzie wątek o ulubionych reklamach, ale tak mnie zachwyciła reklama ING że po prostu muszę ją opisać :) Po pierwsze, scena z mojego ulubionego filmu, po drugie : wyraz twarzy aktora po rozmowie z sąsiadem, bezcenny! Więcej takich reklam! :)

• bride-to-be Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.10.11, 21:33
        a co powiecie na kobietę miotłę z reklamy lipomalu? Dzieciak chory i ona biedna najwyraźniej nie ma się kiedy uczesać...
      • Gość: meg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.11, 15:39
        potwierdzam, reklama świetna
        • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.10.11, 16:26
          Ostatnio dreszczy dostaję, gdy słyszę ten głupi chichot Pakosińskiej w reklamie jakiejś tam sieci telefonicznej. Zresztą, cały spot koszmarny.
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.centertel.pl 06.10.11, 08:58
      Wkurza mnie powtarzana chyba przy każdym możliwym bloku reklamowym reklama Intimissimi i piosenka w tle Be Italian. Kiedyś piosenkę nawet lubiłam ale częstotliwość jej nadawania sprawiła, że mam dość słuchania i patrzenia na wyginającą się laskę w staniku choć zapewne męska część widowni jest z reklamy zadowolona....? :-D
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 12:19
      To niewiarygodne, ale nowa reklama Old spice jest jeszcze gorsza od pierwszej. Macho w najgorszej postaci!
    • kadma Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 13.10.11, 23:06
      Ostatnie wkurzajace "kwiatki":
      dziewczyna opowiadająca o tym, jak chlopak kupil jej na randkę...podpaski (firmy bella chyba). Nie chcę wiedziec kto wymysla takie rzeczy.
      Reklamy z Banderasem i Majewskim - OUT!
      Jednak najbardziej wkurzającą reklamą jest dzieciak drący sie "OWOCOWY ALAAARM!" No zesz ja pier... w calym domu slychac to kurestwo

Reklamy z Wojewodzkim sa OK, 100 razy lepsze od tych z Majewskim.
      Ponadto uwielbiam reklamy Tesco i... ofertę Zrębu :DD
    • misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 16.10.11, 22:56
      Chłopczyk w reklamie kinder delice mówi "mooooojaa naauuczyyyycielkaaaa" takim tonem, takim basem na przydechu, jakby łączył go z owąż nauczycielką wieloletni, starannie ukrywany romans.

paskudztwo.
      • ten_azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.10.11, 12:23
        O, to, to. I ona, ta uczycielka też jakoś tak erotycznie mruga, sugerując, że romans...
        Wszystko musi być seksowne. Uczycielka też.
        • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.10.11, 13:13
          Ostatnio przykuła mą uwagę reklama kaszek w różnych smakach. Przykuła ponieważ już dawno nie widziałam aż takiej amatorszczyzny w reklamach. Bywały amatorskie teksty, głupawe role ale czegoś podobnego naprawdę daaawno nie widziałam.
          Nie pamiętam producenta tych kaszek ani nazwy handlowej pamiętam tylko, że jest dwóch chłopców i hoża dziewoja, zapewne ich matka, nie jest to jednak oczywistość i oni recytują tekst jak wierszyk w przedszkolu. Szukałam ja jutubach- nie ma.
          • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.10.11, 14:34
            Coraz bardziej mnie irytuje końskozęba Pakosińska idiotycznie chichocząca w coraz innych reklamach.
            I głos czekoladowego kostka, i tego bachora, który prosi mamę codziennie o ugotowanie czegoś z kostek w różnokolorowych papierkach.
            Tak jakoś słuchowo mnie mdli.
          • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 20:48
            Niech zgadnę, czy dialog z tej reklamy przypadkiem nie brzmi : "A ja najbardziej lubię waniliową"? I jest w dwóch wersjach różniących się jedynie okolicznościami przyrody?

Kolejny dowód na to że reklamy śpiewane wnerwiają znacznie bardziej od reklam normalnych : reklama jakiegoś nowego magazynu dla kobiet, Flesz zdaje się. Po 1 obejrzeniu tej reklamy już wiedziałam że nie kupię tego pisma.
          • morgen_stern Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 04.11.11, 15:30
            Też zwróciłam uwagę na reklamę tych kaszek. Jakby się człowiek cofnął do lat 80-tych i Prusakolepu. Moja prywatna teoria jest taka, że występują w niej dzieci i żona producenta.
        • battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.10.11, 22:10
          > O, to, to. I ona, ta uczycielka też jakoś tak erotycznie mruga, sugerując, że r
          > omans...
          > Wszystko musi być seksowne. Uczycielka też.

No bo wicie, rozumicie... dużo... ehem... kakao...
      • kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.10.11, 23:39
        misiania napisała:

> Chłopczyk w reklamie kinder delice mówi "mooooojaa naauuczyyyycielkaaaa" takim
        > tonem, takim basem na przydechu, jakby łączył go z owąż nauczycielką wieloletni
        > , starannie ukrywany romans.
        >
        > paskudztwo.

Nienawidzę Filipa.
        Nienawidzę Filipa.
        Nienawidzę Filipa.
        Jego źle intonowane wypowiedzi doprowadzają mnie do szaU. Som zue.
        • Gość: uczniak Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.tktelekom.pl 29.11.11, 19:43
          mnie też się podoba ta nauczycielka
          • Gość: urk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.v-net.com.pl 08.12.11, 18:00
            Mnie też się podoba, ładna jest a na koncu jej ujecia okazuje sie, ze ma rowniez duze cycki. czy ktos wie jak ja znalezc, gdzie mieszka, jak sie nazywa przede wszystkim? Moze jeszcze gdzies grala?
    • Gość: kuku Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.net.pl 17.10.11, 18:11
      fakt, słaba reklama
      • Gość: Kalina Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 194.181.0.* 19.10.11, 09:51
        mnie do szału doprowadza reklama, w którym rodzinka debili mieli w mordach czekoladowe syfne kulki marki Milka, mam ochotę oddać serię z kałacha jak widzę tych idiotów
    • Gość: artór Jacobs IP: *.siedlce.vectranet.pl 22.10.11, 11:02
      zaczyna się nieźle: jakaś fajna kobitka, ale później ten tekst "kocham go" i widok typka w odbarwionej, pe.dalskiej bluzie ze szmateksu i ten zarost jakby ktos zapałki w g...o powtykał. Nie cierpię.

Dorzuciłbym jeszcze reklamę Knorra,z tą antypatyczną babą i niedogolonym typem i te wnerwiające dialogi...
      • olewka100procent Re: Jacobs 22.10.11, 20:16
        taa ten brzydal od kawy jacobs czy kronung , obleśny typ. Reklama Calzedonia, i ,,mamy nadzieje ze to bedzie dziewczynka,, no po prostu nie wierze, mam rodzic córke tylko dlatego żeby w rajtach chodziła ? nie ! ja wole syna , przynajmniej nie bedzie ze mnie zdzierać co miesiąc na kalesraki
        • Gość: Amy Re: Jacobs IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 13:19
          O właśnie, o co chodzi z reklamą Calzedoni? Co oni tak właściwie reklamują? Pomijam kwestię że ich piosenka zaczyna mnie drażnić.

Reklama sera president : kto normalny w realu uwierzy że laska się spóźniła do pracy bo miała spotkanie z prezydentem o którym nikt wcześniej nie wiedział?
          • Gość: mer Re: Jacobs IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.11, 21:03
            reklamują rajtuzy ..i skarpety, reklama skierowana jest TYLKO do mieszkńców dużych miast, bo tylko oni maja okazje sie zetknąć w centrach handlowych z tą nazwą . Reszta ogląda reklame i sie zastanawia .. porażka
    • labellaluna Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.10.11, 11:36
      Jestem bliska apopleksji, gdy widzę reklamę internetu z Netii: "kurka. zajączek. piesek. struuuuś!!!". Jezu, mam mord w oczach jak to słyszę, a już ta rozmemłana "żaaabaaa" na końcu sprawia, że mam ciśnienie bliskie 300.
      • katja_24 Reklama pieluch. 28.10.11, 17:03
        Do apopleksji doprowadza mnie reklama pieluch, w ktorych dzieciak tancuje z rzeczona pielucha na d.pie w rytm jakiejs niemilosiernie wkurzajacej pioseneczki. Seria z kalacha na dzwiek pierwszych nut tej dziadowskiej melodii.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.11, 19:36
      Reklama Credit Agricole : Cześć jestem Paweł i nie lubię płacić podatków. Do tego radosny przedstawiciel banku "Paweł ma rację!"

Ja domyślam się że chodzi o niesławny podatek Belki, pytanie brzmi, ile osób się tego domyśli?
      • Gość: Kama jeż z gąbką... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 20:10
        Nikt nie napisał jeszcze o przedziwnej reklamie jakiegoś środka do sprzątania. Babka czyści mieszkanie, kończy i patrzy zdziwiona na kuchenny blat. A tam... wiem jak to zabrzmi, ale nic na to nie poradzę... jeż leży na plecach i kocha się z gąbką do mycia naczyń.... Wykonuje bardzo sugestywne ruchy... CO TO JEST!?! I dlaczego to reklamuje środek czyszczący...?
        • lilith76 Re: jeż z gąbką... 29.10.11, 23:06
          Nikt jeszcze nie wspomniał o reklamie, w której dziewczyna demoluje mieszkanie, bo "paczkow nie bylo" w sms-sie i to świetna okazja to umeblowania mieszkania od nowa.
          Seksistowskie.
          Czekam na wersję, gdy robi to mężczyzna, czatując na zupę za słoną, czy inny pretekst. Ciekawe czy wtedy reklama będzie równie "zabawna".
          • aaricia_szalona Re: jeż z gąbką... 30.10.11, 13:00
            Wydawało mi się, że większego bełkotu od "jestem kobietą przebraną za mężczyznę, któremu wydaje się, że jest kobietą i wszędzie zabieram szafkę wypełnioną Old Spice'em" nie da się wymyślić.
            Da się.
            "Jestem twoim mężczyzną, ale gdybym pachniał inaczej, to mógłbym być murzynem (?!) i trzymać w dłoni ostrygę (!) z dwoma biletami (?), a w dodatku, tadaaaam, siedzę na koniu. WTF!!!???
        • Gość: Malinka Re: jeż z gąbką... IP: *.144.net-kontakt.com.pl 30.10.11, 17:41
          Bo jak na to patrzysz, to może Cie przeczyścic.
        • Gość: poecia Re: jeż z gąbką... IP: *.top.net.pl 30.10.11, 22:26
          Jeż onanizujący się gąbką jest przeuroczy, zawsze poprawia mi humor, gdy go widzę.
        • katja_24 Re: jeż z gąbką... 31.10.11, 14:50
          Spoko, mnie tez zatkalo, jak pierwszy raz to zobaczylam. Niestety to, co jez robi z gabka, wyglada dosc jednoznacznie :D
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 17:30
      Sidolux : zauważyliście że dziewczynka myje podłogę siedząc za stołem? Trochę to chyba niewygodne?
      • Gość: mix Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.11, 22:41
        credit agricole czy jak to tam sie pisze, nie cierpię wszystkich trzech bohaterów, a najbardziej ten lokowany świński blondyn wrrrr co ciekawe zauważyliscie moze ze w wiekszosci reklam wystepują sami lokowani i szopą jak murzynska kula faceci ? że niby to takie modne tak ? sorry ale nie dzięki wole normalnie ostrzyżonych męzczyzn
        • Gość: izulka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 31.10.11, 20:21
          mnie oprócz reklamy credit agricole wkurza również sama wymowa tego banku: Hkrediit aghhrikhole
          fujjj
          tak jak khreativ tekhnolożiii brrr
          • reseda chryzantemy od 9.90 i znicze juz za 1.45... 31.10.11, 22:46
            Tutaj następuje zaćwierkany dziarsko radosnym glosem ciag dalszy: "dla Ciebie.... dla rodzinyyyyy". Wiadomo kto.
            Okolice Wszystkich Świętych, ale na litość Boską,to już przegięcie . Na szczęście widziałam to tylko raz.
          • Gość: HiPhoto Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 20:24
            A mnie się właśnie w tej reklamie to "Crédit Agricole" wypowiedziane z poprawną dykcją i miłym głosem Juliette Binoche bardzo podoba ;-) Przynajmniej miła odmiana w porównaniu do starzejącego się hippie z Eurobanku (co to mu treska w każdej reklamie odpada).
        • Gość: Realwoman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 19:42
          Cześć pi..... Schowa
        • Gość: Realwoman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 19:55
          Pioter jest seksualnym kociaczkiem...mrau grau i patataj.. Ja bym zlizała z niego budyń.. Jest taki mrauuśny.. A ty wieśny babsztylu schowaj tyłek w kiblu i oddaj wielkiego stolca.. Możesz sobie pomarzyć o Pioterku.. Ty wolisz facetów z niżeszej półki, którzy nie mają zębów i śmierdzą tanim winem.. Nie musisz mówić tutaj o swoich upodobaniach.. To nie jakiś portal randkowy czy inna ch...nia.. Jesteś aż tak zdesperowana? No cóż się dziwić.. Hmmm..Czy jest w tym coś złego, że facet ma dłuższe i zadbane włoski?! Hmmm zdaje mi się, że nie.. Ale wiesz może chcesz tutaj wyładować swoje emocje.. ponieważ jakiś palant nie chciał ciebie zabrać na studniówkę i poszedł z jakąś zgrabną dupą. A ty zostałaś w domu i płakałaś jak bóbr.. Oj biedna koleżanka.. Żartowałam.. Nie byłoby mi ciebie szkoda.. Baj kochana.. Piotrek jest boski! A ty.. weź lepiej stoperan.. Po co żarłaś te ogóry?
          • Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 09.04.12, 16:27
            Nie wiem czy koleżanka zauważyła, że my tutaj nie popisujemy się infantylną obleśnością i niezaspokojeniem rodem z byle jakich pisemek dla debilnych kobietek, tylko sobie dyskutujemy wolno i nieśpiesznie o naszych SUBIEKTYWNYCH ocenach różnych reklam. Ach i nie obrażamy się nawzajem. Będzie koleżanka uprzejma nie zaniżac poziomu. Pozdrawiam, wielkanocnie.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 14:23
      Nowa reklama Tesco : już świętują Boże Narodzenie :/ Teraz już tylko czekać na ciężarówkę Coca coli :/
    • Gość: belzebub Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.internetia.net.pl 04.11.11, 22:46
      reklama środków czytosci spontex. na końcu jeż onanizuje się gąbką spontexa, WTF???!!!
      • Gość: irc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: 31.135.163.* 20.09.12, 21:09
        zwróćcie uwagę na aspekt foniczny w reklamie, rwący ręcznik rolkowy porusza niczym wiatr na prerii... ochyda bleee
    • michalpuchatek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 05.11.11, 23:08
      Facet z Zakopower
      • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 04:01
        chyba nikt jeszcze nie wspomniał ohydnego różowego dinozaura z reklamy pewnego banku.

Najpierw pochłania kolbę kukurydzy a potem wystawia ohydne brzuszysko na słońce, by pod wpływem gorąca we własnych trzewiach wyprodukować popcorn, którym następnie mu się odbija tak, że jedno ziarenko frunie aż na następny ekran by wylądować w haśle reklamowym zamiast kółeczka w znaku %.

Niedobrze mi się zrobiło na ten widok. Jak to ma kogoś zachęcić do korzystania z usług tego banku?
        • ten_azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.11.11, 11:18
          Dla mnie numero uno jest ostatnio reklama eurobanku, wiecie która - facet od dziecka coś tam chciał więcej czy cuś, i potworny głos dorosłego faceta podkładany pod młodych...
          Ten głos jest potworny sam w sobie, facet zresztą też.

Dzieciska wkurzają mnie nieodmiennie. Wszystkie.

Lubię za to Juliette Binoche w reklamie banku, bo lubię ją wszędzie. Moja rówieśniczka. A, nie, źle mówię - ROK starsza. :)))

• be_ell Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.11.11, 12:46
            Reklama jakiegoś banku, ni wuja, nie wiem jakiego.
            Dziewczę mówi do tatusia:
            -No SSSSYTAJ!
            -Blalala,polisa, polisia..
            - Może ja ci poczytam o lisie....

Dziewczę do zabicia, jako żem miłosierna, to najpierw do logopedy.

• Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 15.11.11, 16:12
              > Dziewczę do zabicia, jako żem miłosierna, to najpierw do logopedy.

Zawsze jak slysze to dziewczatko sepleniace po swojemy 'czytaj', to za pierwszym razem mam wrazenie, ze mowi 'Jedi', oczywiscie wymawiane jako 'dżedaj' :D Dopiero po chwili moj umysl akceptuje fakt, ze nie moze chodzic o rycerza Zakonu Jedi, tylko o jakies polskie slowo i sam siebie przekonuje, ze to 'czytaj'.

Jak pierwszy raz uslyszalem ta reklame (akurat wzrok mialem skierowany na ekran komputera a nie tv), to sie zainteresowalem coz to za produkt zwiazany ze Star Wars reklamuja :)
          • wyjadacz_parkietuf Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.11.11, 20:38
            @ten_azorek

Masz całkowitą rację, jeszcze bardziej wkur... mnie ten nowy tekst, w którym rodzina z przełomu lat 70-80 - bo tak można sądzić o wystroju mieszkanka, sprzętach i ich ubraniach podobno zawsze korzystała z "promocji" czy "zakupów 2 za 1" Sorrki, jestem nieco starszy rocznik i te czasy pamiętam w miarę dobrze - a promocje "2 za 1" polegaly raczej na cos w stylu "kup 2 tabliczki czekolady za kartke na 1 paczke kawy

ten_azorek napisała:

> Dla mnie numero uno jest ostatnio reklama eurobanku, wiecie która - facet od dz
            > iecka coś tam chciał więcej czy cuś, i potworny głos dorosłego faceta podkładan
            > y pod młodych...
            > Ten głos jest potworny sam w sobie, facet zresztą też.
            • ka-mi-la789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 07.11.11, 23:19
              Scenariusz reklamy pisał pewnie ktoś, komu w głowie się nie mieści, że w całym Carrefourze był tylko ocet.
        • tygrysgreen Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 08.11.11, 16:14
          przypomina sałatkę z iguany z "Galapagos" Vonneguta
          gdy iguana się najadła wodorostów i poleżała na słońcu, trzeba było jej rozciąć brzuch i takie częściowo strawione wodorosty nadawały się do jedzenie. smacznego.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.opera-mini.net 10.11.11, 17:28
      Mam ochotę zabić twórcę nowej reklamy Netii. Po pierwsze dzieci, po drugie śpiewające dzieci, po trzecie dobijające dzieci śpiewające idiotyczną piosenkę z rymami częstochowskimi przy której mam ochotę walnąć czymś w telewizor!!!
      • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 11.11.11, 09:58
        Pakosińska, jej durne piski i irytujący chichot przebijają nawet tę gó...arę od ulubionego jogurtu jej mamy. Zaczynam mieć uczulenie.
        • ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.11.11, 13:30
          > Pakosińska, jej durne piski i irytujący chichot przebijają nawet tę gó...arę od
          > ulubionego jogurtu jej mamy. Zaczynam mieć uczulenie.

Rży jak tabun głodnych koni.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.11, 21:38
      Reklama loterii TVP. Najpierw miły pan tłumaczy jak to niektóre loterie naciągają nas na koszty nie oferując niczego w zamian i trzeba uważać na wszelkie numery sms premium. Oczywiście poza tymi z loterii TVP, bo TVP jest przejrzysta, obiektywna i "każdy ma równe szanse na wygraną".
      • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 15.11.11, 16:21
        1. Rudy babon z reklamy mbanku. Nie dosc ze strasznie sepleni ('bez psesady!'), to jeszcze siedzac na kanapie ma na nogach idiotyczne buciory jakby prosto z budowy, takie do lazenia po blocie i glinie. Odstrzal za dykcje (nie mozna wybrac aktorki bez wady wymowy?) i za element ubioru (bo poza tym babka jest ubrana normalnie i pasuje do reklamy kreconej we wnetrzu, tylko te buciory...).

2. Kolesie z reklamy Legg Mason (czy jak to sie tam pisze). Nie dosc, ze reklama skrajnie idiotyczna (bo co do cholery ma wspolnego fundusz emerytalny z waleniem w goscia belka??), to ci kolesie sa tacy cwaniakowaci i mowiac, ze 'udowodnili', ze Legg Mason rzadzi usmiechaja sie kpiaco, jakby bedac w pelni swiadomi jaki to bullshit. Szczegolnie wkurzajacy jest ten mniejszy z wasikiem wygladajacy jak meksykanski pseudo-amant. Brr!
        • circa.about Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.11.11, 22:11
          >> bo co do cholery ma wspolnego fundusz emerytalny z waleniem w goscia belka??

Od podatku Belki???
        • Gość: megrajan Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.11, 19:32
          ta ruda ma jakąś dziwną twarz
    • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 15.11.11, 18:20
      Reklama okien DRUTEX tak mnie wq*rwia, że mam ochotę napisać do producenta, że nigdy w życiu nie kupię okien od nich, nawet gdyby byli jedyną "okienną" firmą na rynku. Wolałabym zabić okna dechami. Ta głupawa pioseneczka jest tak irytująca, że cierpnę. A sama scenka z rodzinką siedzącą spokojnie przez tv, w momencie kiedy złodziej dobija się do tych niezniszczalnych okien, to chyba wynik zbiorowego bakania w agencji. nie wiem dlaczego, ale celuje w tej reklamie TVN24. No szału można dostać.

No i druga g*wniana reklama IBUM dla niemowlaków z jakimś króliczkiem. Dobra, bobo w stroju króliczka może i fajne, ale teksty są tak durne, że tylko płakać. Mama oznajmia, że podaje IBUM swojemu króliczkowi i dodatkowo jeszcze przykleja króliczkowi na czoło jakiś tam plaster obniżający gorączkę chyba. Nie wiem co to za ustrojstwo, nie wsłuchałam się, bo króliczek mnie tak poraził, że nie dotarł do mnie komunikat płynący z reklamy. W ogóle IBUM reklamuje się tak, że słów szkoda. Najpierw kretynki z ała ała ała ała i 1000 razy powtórzone IBUM IBUM IBUM IBUM a teraz idiotka z króliczkiem. Czy na dziecko nie można powiedzieć po prostu dziecko?
      • Gość: me Drutex IP: *.home.aster.pl 15.11.11, 18:51
        > Reklama okien DRUTEX tak mnie wq*rwia, że mam ochotę napisać do producenta, że
        > nigdy w życiu nie kupię okien od nich, nawet gdyby byli jedyną "okienną" firmą
        > na rynku.

Haha ja to zastosowalem w zyciu :D Jakis miesiac temu wybieralismy z zona producenta okien, bo kilka naszych bylo do wymiany. Nie chcielismy drewnianych, wiec kilka duzych znanych firm odpadlo. No i jak zaczelismy przegladac oferty na okna PCV, to pojawil sie i Drutex. Tyle ze spojrzelismy po sobie i... parsknelismy smiechem i od razu odrzucilismy ta firme, nawet nie przegladajac szczegolow ich oferty. Po pierwsze ich nazwa od zawsze jakos tak nam sie ciut sprosnie kojarzy :P a po drugie pamietamy wlasnie ta idiotyczna reklame z punktem kulminacyjnym pod postacia kolesia z mlotem.

Nieraz juz zdarzalo mi sie swiadomie nie kupowac jakiegos produktu, bo wkurzaly mnie jego reklamy, ale to byly jakies drobne rzeczy typu jogurt, napoj czy slodycze. Ale tym razem cale piec tysiecy zlotych poszlo na konto innej firmy, a kto wie czy oferta Drutexa (chichocze jak pisze ta nazwe :D ) nie okazala by sie rownie dobra czy lepsza, ale dzieki tej debilnej reklamie stracili potencjalnego klienta juz na starcie.
        • Gość: princessofbabylon Re: Drutex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 00:07
          No widzisz :) Jak to reklama może człowieka zdenerwować. Przed chwilą znowu leciała. Zresztą mało jest bloków reklamowych, w których by tego dziadostwa nie pokazywali.

Mnie też nie raz zdarzało się rezygnować z zakupu czegoś, co jest głupkowato reklamowane. To oczywiście są drobiazgi, tak jak piszesz, ale zawsze.
        • mazaczek88 Re: Drutex 01.05.13, 00:37
          haha a jednak reklama ma realny wpływ :D szkoda żę u Ciebie negatywny;)
          ja mam drutexy u siebie pod krk, podobny domek do tego - reklama reklamą, ale robote mialem dobrze wykonana
        • 112jaro Re: Drutex 17.01.14, 16:58

ja też jestem wk...................... na to badziewie

www.forumbudowlane.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=89587
      • Gość: rzarufka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.60.101.84.rev.sfr.net 17.11.11, 10:31
        Mnie nie wkurzaja dzieci z Netii, bo sa jakies takie normalne a nie ufryzowane i wystylizowane jak te z reklam zupek w proszku. Piosenka za to koszmarna.
        Na nerwy dziala mi Pakosinska, ale na leb bije ja pani Kwasniewska w reklamie pastylek na przeziebienie. Obciach !
      • brunka21 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 23.11.11, 12:03
        Wk.... ca reklama to jedno - pogadaj z ludźmi którzy handlują oknami tej firmy - dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o polityce jakości, podejściu do reklamacji itp - to jest dopiero wątek na forum horrorum
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.11, 18:42
      Wytłumaczcie mi o co chodzi w reklamie H&M Versace. Dla mnie to wygląda jakby w jej firmie pracowały cyborgi a nie ludzie...pomijam kwestię że te ciuchy są dość koszmarne, kto normalny płaci taką kasę za tak beznadziejne ubrania?
    • Gość: Kot Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 21:01
      Drutex! Kurwica mnie bierze, jak słyszę tę idiotyczną muzyczkę 50 razy dziennie, że już o samej reklamie (bardzo wiarygodny włamywacz nie może się przedostać przez superduper okna) nie wspomnę.

Wróciła 'zdrowa kupka', smakowicie zbierana zmiotką. Zabić szczyla, zabić psa.

FIOLETOWA KROWA! Reklama puszczana od miesięcy do znudzenia, i choć na początku była zupełnie nieszkodliwa, tak teraz - ku...! Wybić wszystkie fioletowe mutanty zdolne do poruszania!

Diohespan Max, czy jakoś tak. Skutecznie zniechęca swoją nijakością budzącą wyłącznie gniew i irytację. Widziałam tę reklamę setki razy, a wciąż nie wiem, na co ten lek jest.

You're not on a guest list, SHE is, HE is! Panny Herrery już na pewno nie kupię (nie, żebym i tak miała kupować, śmierdzi toto nieprzytomnie). Kretyńska, kretyńska reklama.

Coś nowego - reklama koncentratu pomidorowego z dwoma szczylami. Po co, po co coś takiego? Kogo to przekona?

Reklama Lidl - użycie piosenki Ronsona początkowo mi nie przeszkadzało, ale znów - CZĘSTOTLIWOŚĆ nadawania od wielu tygodni skutecznie obrzydziło mi tę piosenkę (a bardzo lubiłam), i nawet ładne widoczki stały się wstrętne.

Bezpłciowe reklamy wszelkich telefonii komórkowych, głównie Orange.

NIENAWIDZĘ reklam tp z tymi dziwnymi, wku...ającymi stworami. Co to ma być, kuśwa? To ma być zabawne? Poważnie?

Nowa reklama Old Spice - umięśniony murzyn z durnym uśmieszkiem i wku...ającym głosem. Nic więcej nie trzeba dodawać. Proszę bez zarzutów o rasizm.

Kinder Bueno - nie znoszę paskudztwa, a szanowna Selah Sue w przesycie prosi się o solidnego kopniaka.

Prelude of loooove and youuuuuuuu - Black Red White. Grrr. Świątecznie brzmiąca piosenka puszczana już w pażdzierniku. I tak do wyrzygania.

I przede wszystkim - te wszystkie IDIOTYCZNE zachwalania programów przez 'widzów' tvn , puszczane w ich każdym bloku reklamowym. Przecież to żałosne jest, czy ci ludzie wstydu nie mają? Zapłacili im czy co?

• olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 17.11.11, 23:42
        taryfa delfin, orangutan i h .. wie co jeszcze . Nigdy nie skorzystam z usług orange , bo mnie te reklamy odstraszają a nie zachęcają .
      • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 18.11.11, 01:58
        > FIOLETOWA KROWA! Reklama puszczana od miesięcy do znudzenia, i choć na początku
        > była zupełnie nieszkodliwa, tak teraz - ku...! Wybić wszystkie fioletowe mutanty
        > zdolne do poruszania!

No wlasnie, jakos mi umywa logika tej reklamy. Ok, pominmy kwestie istnienia fioletowej krowy :P No ale czemu niby jej wlasciciele sa tak zmartwieni ze krowa ani nie umie grac w gry ani nie ma innych nadzwyczajnych talentow?? Nozesz kurcze czy krowa ma zapewniac cos oprocz mleka i miesa?? Ok, urodzila sie bardzo nietypowo umaszczona sztuka, to powinnismy sie cieszyc z takiego dziwu a nie wyczekiwac co tez jeszcze ta krowa umie, bo przeciez cos MUSI!
        A tak na marginesie sliczna jest ta ruda dziewczyna na peronie ;)

> Nowa reklama Old Spice - umięśniony murzyn z durnym uśmieszkiem i wku...ającym
        > głosem. Nic więcej nie trzeba dodawać. Proszę bez zarzutów o rasizm.

Hehe a propos glosu i rasizmu, to ja podejrzewam, ze juz sie pojawil drobny problem z ta reklama ;) Zauwazyliscie, ze na poczatku podlozony polski glos byl ciut inny niz jest w obecnie puszczanej tej reklamie? Najpierw Murzyn 'mowil po polsku' z wyraznym akcentem, co trzeba przyznac pasowalo do czarnoskorego osobnika, nasuwalo podswiadome skojarzenia z mieszkajacym dlugo w Polsce obcokrajowcem, tak jakos instynktownie 'oczekuje sie' chocby lekkiego akcentu w polszczyznie czarnoskorego osobnika (przysiegam, to nie rasizm, to takie uwarunkowanie lokalne). I tworcy polskiego dubbingu do tej reklamy dobrze sprostali temu oczekiwaniu. Ale zgaduje, ze potem pojawilo sie podejrzenie, ze to moze byc odebrane jako rasistowski stereotyp i teraz Murzyn 'mowi' idealna polszczyzna bez akcentu :P I kluje to w oczy i uszy i przeszkadza, podobnie jak idealnie czysty polski dubbing Pierce'a Brosnana. Tu tez wiekszy sens mialby dubbing ze slyszalnym akcentem, mozna by udawac, ze to sam Pierce daje po polsku :)
        Obie reklamy durne i wkurzajace, ale dzieki hiperpoprawnosci zyskaly jeszcze pare dodatkowych punktow na skali irytacji :D
        • Gość: anienka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.11, 08:08
          Święty Mikołaj!
          Yes, hura, alleluja
          Wreszcie jest. Wczoraj widziałam te nadjeżdżające wozy pełne cudownego napoju. Już wiem, że do końca grudnia będę katowana tym Mikołajem. Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta... Porz..ać się można.
          Orange i te potworki – coś paskudnego.
          Reklamy TVN z ludźmi, którzy chcieliby pooglądać ciekawe reportaże, pośmiać się, lubią seriale kryminalne. Tak, niestety są tacy sztuczni bo im zapłacili a wcześniej wykuli na blachę tekst do powiedzenia przed kamerą.
          Zastanawiam się czy jest to nieudolność agencji reklamowych czy po prostu robią z nas głupków.
          • limonka-2 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.11.11, 21:17
            Gość portalu: anienka napisał(a):

> Reklamy TVN z ludźmi, którzy chcieliby pooglądać ciekawe reportaże, pośmiać
            > się, lubią seriale kryminalne
            . Tak, niestety są tacy sztuczni bo im zapłaci
            > li a wcześniej wykuli na blachę tekst do powiedzenia przed kamerą.

Ta reklama to jakaś totalna porażka, że też oni nie wstydzą się tego puszczać
            • 1margot1 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 18.11.11, 21:22
              a co mówi facet w pociągu w nowej reklamie plusa jak pani z wózkiem pyta "kawa, herbata?". Bo nijak nie rozumiem a moze bym się pośmiała.
              • kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.11.11, 00:14
                "Sok":)
                • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 01:15
                  kaga9 napisała:

> "Sok":)

A ja myślę, że on z wadą wymowy mówi: "tak" (wychodzi mu "sak", a bardziej nawet "thuck")

Mnie ostatnio wkurza facet z reklamy jakiegoś "łatwego ubezpieczenia" samochodu. Wchodzi do mieszkania faceta starszego o jedno pokolenie, wygląda przez okno na auto, któremu powiewa jakaś folia (zupełnie nie kumam o co biega), a potem mówi: "młemłemłe? ręki nie zgłosiłeś?"

To młemłanie doprowadza mnie do szału. Potem starszy pan poprawia: "eee... sze szeszyło"

Co to ma być? film, którego akcja toczy się na północy Anglii, bez lektora?
                  • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 03:20
                    czy tylko ja za idiotyczną uważam reklamę wskakującą nawet tutaj na banerze: ci młodzi rodzice uszczęśliwieni kilkumiesięcznymi czworaczkami? Czy ktoś zna rodziców czworaczków, którzy tak promienieją szczęściem i beztroską, kiedy ich pociechy mają wszystkie na raz pół roku? Jakoś sobie tego nie wyobrażam.
                  • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.11.11, 16:56
                    > Mnie ostatnio wkurza facet z reklamy jakiegoś "łatwego ubezpieczenia" samochodu
                    > . Wchodzi do mieszkania faceta starszego o jedno pokolenie, wygląda przez okno
                    > na auto, któremu powiewa jakaś folia (zupełnie nie kumam o co biega), a potem m
                    > ówi: "młemłemłe? ręki nie zgłosiłeś?"
                    >
                    > To młemłanie doprowadza mnie do szału. Potem starszy pan poprawia: "eee... sze
                    > szeszyło"

On przychodzi do domu rodziców. Pod oknem stoi auto po wypadku podejrzewam, bez szyby, no i chyba przez to tam jest folia. I on wtedy mówi "ręki też jeszcze nie zgłosiłeś". A potem matka mówi, że skoro tak szybko, to krasnala też zgłosi. Coś w ten deseń.
                • kasia_piet Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 09.12.11, 18:02
                  Ja tam słyszę, że on chce sake:)
              • princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 19.11.11, 17:00
                1margot1 napisała:

> a co mówi facet w pociągu w nowej reklamie plusa jak pani z wózkiem pyta "kawa,
                > herbata?". Bo nijak nie rozumiem a moze bym się pośmiała.

Właśnie też nie wiem. Na początku myślałam, że na pytanie "kawa, herbata?" odpowiada "tak" ;) Ale potem za drugim razem słyszałam już jakieś "sak", potem "sok". Nie wiem też...
                • Gość: sxxk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.11, 22:58
                  A ja tak to widzę: facet m na kolanach laptopa...drogą radiową odpala bombę-bo "sok" to herbata po japońsku,którą dostawali kamikadze przed odlotem
        • Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 19.11.11, 21:25
          Nowa reklama Old Spice - umięśniony murzyn z durnym uśmieszkiem i wku...ającym
          > głosem. Nic więcej nie trzeba dodawać. Proszę bez zarzutów o rasizm.

Rasizm? Ten gośc byłby równie wku....rzający nawet będąc zielony w żółte kwiatki!!! Nawet gdyby był potomkiem tej fioletowej krowy i świstaka co zawija papierki!!! Przecież nie dośc, że reklama kosmiczne durna, to teraz ten typ po prostu bełkocze! Mamle w gębie te pierdoły, jakby mu kluchów napchali i w takim tempie, jakby go Ku-Klux-Klan gonił! Co można z tego zrozumiec poza tym, że copywriter był nawalony jak stodoła, a zleceniodawca to firma zatrudniająca kretynów?!
          • Gość: ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 30.11.11, 19:58
            Cały problem z reklamą Old Spice jest taki, że oryginał jest genialny, a pan ma niesamowicie seksowny głos:

www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE
            To twórcy polskiego dubbingu schrzanili całą reklamę, podkładając jakiś bełkoczący głos. Przyznam, że oryginał moge oglądac w kółko, a to coś z polskim dubbingiem nadaje się tylko do smietnika
    • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 13:31
      Nienawidzę nowych reklam Dove. Obu! Zarówno tej śpiewającej (piosenka w ogóle nie ma żadnego sensu) jak i tej "mój pępek to czuje". Dlaczego puszczają takie koszmarki a nie puszczają już moich ulubionych reklam ING?
      • Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 19.11.11, 21:46
        Nienawidzę nowych reklam Dove. Obu! Zarówno tej śpiewającej (piosenka w ogóle nie ma żadnego sensu) jak i tej "mój pępek to czuje".

Wolisz, żeby te durne babska znowu myły mydłem lustra?! A co do reklam ING to te z bajkami? Mnie się zawsze kojarzyło, że skoro Kondrat opowiada bajki w reklamie ING, to znaczy, że te ich fantastyczne warunki też można między bajki włożyc...
        • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 22:39
          Te z lustrem już były jednak mniej drażniące niż "Mój pępek to czuje" albo "ciało tańczy nananana".

A co do ING : chodzi o reklamy "Szkoda życia na mieszkanie w złym miejscu" a dokładniej o Dmuchawę i Pieska. Jestem oburzona że w każdym bloku reklamowym leci "Mój króliczek poznaje świat", "Widzisz mężczyznę który pachnie tak jak twój facet mógłby" i wymiennie któraś z reklam Dove, natomiast w ogóle nie pokazują już pana Mecwaldowskiego!
          • Gość: meg Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 12:00
            nowa reklama alior banku a konkretnie ten gość w kapeluszu wypowiadający ,,w alior banku coś tam cos tam ,, sposób jego mówienia jest strasznie irytujący .
            Hredit aghricole - gość w lokach na końcu reklamy mówiący ,,i to ma sens ,, wrrrrr co za twarz
            • ka-mi-la789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 20.11.11, 22:09
              Gość portalu: meg napisał(a):

> Hredit aghricole

Tak się to wymawia w języku, z którego ta nazwa pochodzi i który w dodatku jest językiem ojczystym reklamującej bank Żuliety. Za to ciężki wnerw mnie strzela na widok wszelkich spotów, w których role gwiazd grają kocmołuchy przedstawiające się słowami "jako mama..." i oznajmiające światu bełkotliwie poprzez skurcz mięśni twarzy pełniący funkcje uśmiechu, że ich dzieci jeszcze żyją wyłącznie dzięki tabletkom przeciw przeziębieniu / lepiącemu się od cukru syfowi, który dostają na śniadanie / czemukolwiek, za czego wciskanie kocmołuchy dostają forsę.
              • Gość: Amy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 22:36
                No weź, a jakby te dzieci żyły bez płatków Nestle "z pełnego ziarna" (sprawdziłam, 10-15% mąki pełnoziarnistej. Płatki Cheerios wielozbożowe mają ponad 60%), Nutellowych smarowideł, pizzerinek (które można zrobić w 10 minut bez użycia tego fixu) i jakichś witaminowych gumisiów?

Przy okazji melduję że do furii doprowadza mnie atak świątecznych reklam. Nie wiem tylko czy bardziej nienawidzę reklamy Tesco czy bardziej świątecznej pioseneczki Alior Banku. Ludzie, mamy 20 listopada, do świąt ponad miesiąc!!

Najchętniej to ja bym zakazała puszczania świątecznych piosenek i reklam przed 20 i po 26 grudnia.

• Gość: helka.pentelka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 20:11
      Jest taka reklama radiowa, chyba w Trójce, sklepów Odido czy jakoś tak.
      Głupi tekst, jeszcze głupsza piosenka. Odnoszę wrażenie, że nie mogli się w marketingu zdecydować, do kogo mają ją skierować, więc jest dla młodego i starego i do kawki i po sąsiedzku i generalnie do du..
      Musiałam to z siebie wyrzucić;)
      • marslo55 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 22.11.11, 13:52
        helka.pentelka napisał(a):
        "Jest taka reklama radiowa, chyba w Trójce, sklepów Odido czy jakoś tak."
        Od i Do! Jedna z najbardziej nietrafionych nazw wszech czasów:D Zdumiewa mnie reklama Drutexu. Ja bym przyszła oceniać szanse włamania, kiedy nikogo nie ma w domu. I raczej nie brałabym na taki wstępny rekonesans łomu. Ale i tak dziwniejsza od włamywacza jest rodzinka: w TV pokazują gościa, który rozpieprza łomem szybę w celach rabunkowych, a rodzice oglądają to z małymi dziećmi i wszyscy śmieją się, jakby to była "Pszczółka Maja". Jakieś genetyczne zaburzenie umysłowe? Bałabym się tam włamywać.
        • Gość: heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 10:06
          Czy tylko ja nie trawię reklamy Corega z Zosią od "częściowej protezki"???? Stara baba i cierpi chyba na zdziecinnienie.
        • Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.home.aster.pl 24.11.11, 03:29
          > Ja bym przyszła oceniać szanse włamania, kiedy nikogo nie ma w
          > domu. I raczej nie brałabym na taki wstępny rekonesans łomu.

Zeby tam lom. Facet ma ze soba normalny mlot! Taki do wyburzania scianek. SWAT takich uzywa do wywazenia drzwi z framug. Ale Drutexa nie ubodzie... /facepalm

> Ale i tak dziwniej sza od włamywacza jest rodzinka: w TV pokazują
          > gościa, który rozpieprza łomem szybę w celach rabunkowych, a rodzice
          > oglądają to z małymi dziećmi i wszyscy śmieją się, jakby to była "Pszczółka
          > Maja". Jakieś genetyczne zaburzenie umysłowe?
          > Bałabym się tam włamywać.

A wiesz ze cos w tym jest. Moze okna to pikus i koles wzial ten lom na rodzinke? Ciekawe czy ma kolek do kompletu. Albo moze chce im porozwalac lby zanim zaczna ku niemu sunac z apetytem na swiezy mozg.

Tia, Drutex sie zdecydowanie 'fajnie' zareklamowal :D
        • Gość: era Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.11, 20:31
          o tak! Drutexowa rodzinka i włamywacz to senne koszmarki. Najpierw ten rozczochrany szczyl gapi się przez te okna na włamywacza z usmieszkiem jakby wyczekiwał Mikołaja a potem ta wszyscy uchachani oglądaja to w telewizji. Faktycznie albo zaburzenie psychiczne albo sie czogoś najarali. Włamywacz jakby go wypuścili z ciemnej piwnicy, w której go głodzili przez pół roku. A w ogóle to nieychowawcze w stosunku do dzieci. Naoglądają się tego a potem będą szczerzyć zęby do każdego bandyty i złodzieja.
    • Gość: Judyt wojująca Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.144.net-kontakt.com.pl 23.11.11, 20:31
      Zaczęło się! Znów potworny babiszon, rozczochrany i ze sztywną gębą, nieznoszącym sprzeciwu, stalowym głosem sztywno wyrąbuje tekst o zaletach tranu. Do tego babsztyl filmowany jest od dołu, przez co jest jeszcze straszniejszy. Kiedy po tym strasznym spiczu nachyla się lekko i pyta "Chcesz łyżeczkę tranu?!", to mam ochotę uciec. Podziwiam tę dziewczynkę z reklamy, że ona tylko rozlewa tran na stół. Ja chybabym się zsikała albo po prostu uciekła z krzykiem.
    • harry_callahan Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 24.11.11, 09:38
      Radiowe reklamy projektów "współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach europejskiegofunguszugospodarczego / europejskiegofunduszurozwojuregionalnego" (Radio Katowice).

Tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że jest to wydawanie pieniędzy na rozwiązywanie problemów stworzonych po to, żeby można było wydać te pieniądze.

No bełkot tych reklam: "mentor wewnętrzny technologii AjTiPi" "społeczna odpowiedzialność biznesu".

I tak codziennie, w co drugim bloku reklamowym...
      • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 01:54
        zawsze zapominam dodać: facet, który nosem wciąga długopis w reklamie zdaje się środka na katar :\ FEEEEE
        • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 25.11.11, 09:07
          Boje się już włączać telewizor, za każdym razem atakuje mnie reklama Odido, milion razy, trylion razy na godzinę, niedobrze mi od tej melodyjki i widoku rozczochranej baby w szlafroku.
          I jeszcze przerażająca reklama eurobanku i ich promocji- koszmar.
      • spicy_orange Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.11.11, 14:06
        też słucham radia Katowice i wkurza mnie reklama audycji radiowej w której pani popada ze stanu permanentnej euforii w jakieś mega przygnębienie, oraz niestety Witold Pyrkosz który stworzył postać polskiego lumpenproletariusza. Do tego reklama telefonu co to: dzwoni, łączy i nie kończy
        • ewa9717 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 28.11.11, 19:47
          Chyba pasuje?
          komediowo.pl/gid,14028097,img,14028484,title,Najgorsza-polska-reklama-wybrana,galeria.html?smpjqticaid=6d76c
    • mycha70 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 27.11.11, 02:16
      A mnie przerażają zęby. Konkretnie w reklamie polskich snaków. Chłopiec gryzie snaka i wtedy, mam takie wrażenie, odłazi mu skóra z twarzy, robi mu się straszny, trupioczaszkowy wytrzeszcz zębów i dopiero wtedy widzimy, ze to miało być takie przejście na inną twarz. Ale jakoś na snaki nie mam po tym ochoty.
    • Gość: ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.acn.waw.pl 30.11.11, 19:48
      Nowa reklama Orange z przyśpiewką o choince ... i teraz będą to tłuc aż do świąt brrrr
      • Gość: uff Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.244.rev.vline.pl 01.12.11, 19:45
        Mnie od dłuższego czasu wkurzała reklama jogurtu o niemieckiej nazwie ."...to owocowy alarm/alan(?)" [nie wiem,bo nie słyszę] z dziewczynką drzącą mordkę do ekranu.
        Teksty tvnowiczów no to wiadomo...
        netia też już przebija wszystkich..a co do obrzydzających to jakaś pasta do zębów...w reklamie jest gryzienie jabłka..a potem zakrwawiony ząb,który komuś wypadł..fuuujj
        • lilith76 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : 02.12.11, 13:33
          Znienawidzone dzieciaczki z reklamy pewnego biura podróży - z poważną mina omawiające szczegóły oferty na najbliższe lato. Nie ma to jak wytresować sobie konsumenta od najmłodszych lat + podkręcić w klasie snobizm na chwalenie się, gdzie to się będzie jechało.
          Brakuje tylko ostatniej migawki - Jasio jedzie na polskie morze, ha ha ha.
          • Gość: Gość Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 17:09
            Od jakiegoś czasu w każdej reklamie plusa jest taki bełkot "ums tudu dums" po jaką cholerę !!! Kiedyś nawet te reklamy z plusa były nawet zabawne, teraz na koniec zawszeeeeeeeee ten bełkot GRRRRRRRRRRR.
            • Gość: Widz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 19:12
              No właśnie zrozumiał ktoś ten bełkot?
              • Gość: princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 21:11
                "Plus plus plus plus" ;)
                • Gość: cb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 02:58
                  Typek z reklamy jakiegoś batonika-sandwicha. Jego mamunia ZAWSZE TAK robiła, a ona wie najlepiej, że między posiłkami musowo musi być taki batonik. W rzeczywistości to już chyba 10-latek wstydziłby się takie rzeczy gadać.

Matka Polka, co to "nie eksperymentuje ze zdrowiem swoich dzieci". Znaczy każda, która NIE podaje dziecku jakiegoś reklamowanego zestawu witamin, powinna się czuć jak doktor Mengele?
                • Gość: Tekevidz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.11, 09:49
                  Chyba coś innego bełkoczą na końcu tych reklam plusa, też to mnie strasznie w**rwia, zwłaszcza że nie można tego zrozumieć ja słyszę "Plus tu du dums", do szału doprowadza mnie reklama pieluch z kręcącą dupą starą-maleńką w okularach mamusi, a ta debilna piosenka śpiewana rzygliwie słodkim głosem jakiejś baby z równie debilnym i słodkim komentarzem GRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: TV Oglądacz Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 22:11
                  Żadne PLUs, plus, plus, ale co te mendy mamroczą też nie mogę zrozumieć.
    • Gość: tiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.multimo.pl 05.12.11, 22:16
      Przeraża i obrzydza mnie kobieta z reklamy Allegro - tej nowej, świątecznej - facet wchodzi do knajpy, widzi ją, podchodzi, a ona w tym momencie wyszczerza swoje wielkie zęby w OLBRZYMIM, KOŃSKIM UŚMIECHU! Uch!
      • Gość: izia_mizia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.docsis.tczew.net.pl 06.12.11, 10:35
        W ostatnim czasie do szewskiego wku***rwa doprowadza mnie reklama z czekoladą dark i rozdarciuchem z głosem podobnym do justyny sieńczyłło (albo to ona) no nie mogę jak tego fałszującego babola słyszę! Druga to z kolei reklama z syropem na gorączkę dla dzieci i tak jak sama reklama jeszcze do przełknięcia tak głos szepcący na końcu o tym że trzeba zapoznać się z ulotką jest dla mnie obrzydzająco sepleniąco kluskowy no fuuuuuj po prostu!
        • Gość: izia_mizia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRR CZ. III : IP: *.docsis.tczew.net.pl 06.12.11, 12:50
          Znalazłam właśnie, ze to reklama czekolady Wawel i śpiewa ją Iwona Loranc - co nie zmienia faktu ze i tak nie cierpię ani tego głosu ani reklamy. Czekolady skądinąd wyśmienite :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka