bromba19 28.08.09, 14:39 pamiętacie Davida Copperfielda? znikał, zgadywał liczby, a teraz? cisza. musi być bardzo sfrustrowany, błaga obcych na ulicy żeby wybrali kartę, a potem on ją odgadnie... kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kub-ma Re: zapomniane gwiazdy 28.08.09, 15:21 Pamiętam gwiazdę (czy gwiazdkę) co się nazywała Alan Michael. Z Holandii był, czy jakoś tak. Chyba wygrał coś tam na Sopockim Festiwalu i był strasznie popularny w Polsce (zwłaszcza wśród nastolatek). Ciekawa jestem czy bardzo mu się przytyło i wyłysiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 22:58 Fota płyty Alana, czy on nie był jakimś Szwedem? Ma skandynawską urodę (i fryz na Limahla, hehe): www.ladujfotke.pl/32137-P1030437.JPG.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 23:00 A tu rok 1994 - już nie taki piękniś ;): www.wietrzneradio.com/galeria.asp?zid=13 Odpowiedz Link Zgłoś
kawiarka.ekspresowa Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 12:10 Ty, masz moja wykładzinę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.09, 16:12 Pamiętam Allana! Śpiewał w Sopocie łamanym polskim: "nie płacz, kiedy odjadę"! Jego mama była Polką! Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 21:52 No właśnie! A ojciec chyba z Jugosławi był. Mam chyba jeszcze kasetę magnetofonową z jego piosenkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: zapomniane gwiazdy 28.08.09, 23:09 Ruben de Falco (nie żyje już) i Luceilla Santos. Kto kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Niezapomniane :)) IP: 62.153.75.* 02.09.09, 15:11 gazeta_mi_placi napisał: > To Niewolnica Isaura? Niewolnica Isaura leci (nie wiem z jaką częstotliwością ) w TV Silesia ze Śląskim dabingiem w wykonaniu Joanny Bartel i Krzysztofa Hanke Odpowiedz Link Zgłoś
dailyemotion Re: Niezapomniane :)) 30.09.10, 19:46 Udało mi się kiedyś to obejrzeć :) Myśleliśmy z mężem, że umrzemy ze śmiechu :D Najbardziej podobało mi się zdanie "fatrowi musiało pizgnąć w dekiel" - to o ojcu Leonsia :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: zapomniane gwiazdy 28.08.09, 23:42 To teraz wyluzować się, odprężyć, troski precz odrzucić. Rozpoczynamy seans... www.youtube.com/watch?v=J6O3kZvYOok Odpowiedz Link Zgłoś
princess_of_babylon Re: zapomniane gwiazdy 28.08.09, 23:57 No jak to cisza ;) www.pudelek.pl/artykul/19184/david_copperfield_pozwany_o_molestowanie/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zapomniane gwiazdy 29.08.09, 00:00 o, sorry naprawde nie zauwazylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zapomniane gwiazdy 28.08.09, 23:59 jaki tam zapomniany, to o nim ostatnio chyba pisano - podejrzany o molestowanie jakiejs kobiety www.pudelek.pl/artykul/19184/david_copperfield_pozwany_o_molestowanie/ Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: zapomniane gwiazdy 29.08.09, 00:36 Można w tym względzie wierzyć pudelkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zapomniane gwiazdy 29.08.09, 00:41 Pudelek najpewniem wiadomosc wzial z jakiegos zagranicznego serwisu. Tez pewnie plotkarskiego. :-) Ale linkujac bardziej mi chodzilo o pokazanie, ze ow pan David calkiem zapomniany nie jest. cos o nim pisza, inna rzecz ze pewnie wolalaby aby w tym wypadku nie pisali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zapomniane gwiazdy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.09, 11:20 Był kiedyś znany polski piłkarz - Citko czy jakoś tak (nie interesuję sią za bardzo sportem, więc nie pamiętam dokładnie). Okrzyknięto go objawieniem polskiego sportu, ratunkiem dla naszej piłki nożnej... Później wszyscy go chwalili, bo odmówił przejścia do zagranicznego klubu, bo chciał grać w naszym. Niedługo później okazało się, ża ma jakieś poważne problemy zdrowotne i nie będzie mógł grać. Wówczas też wszyscy mówili, że gdyby przeszedł do tego zagranicznego klubu, to i tak nieźle by zarabiał, a u nas? I słuch po tym piłkarskim objawianiu zaginął... Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 12:13 Michael Praed - podkochiwałam się w nim w dzieciństwie i właśnie przeżyłam dość bolesne zderzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 16:12 całkiem sympatyczny starszy pan... Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 22:02 A moja koleżanka była taaaaaka zakochana. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 15:30 och.. mam nadzieje ze szybko zapomne o tym terazniejszym zdjeciu wiem, spoko pan, ale myslac "Michael Praed" wole miec w pamieci go z czasow Robin Hooda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b0b Re: zapomniane gwiazdy IP: *.chello.pl 02.09.09, 20:39 bez przesady, M.Pread miewa lepsze ujecia www.knowledgerush.com/wiki_image/8/8b/SAJV_cast.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.09, 22:36 ale na tym zdjęciu wygląda na młodszego, tzn. wydaje mi się, że zostało zrobione dużo wcześniej niż to z fanką Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 14:25 citko się scitkował :) bardzo szybko skończył się jako piłkarz. Teraz jest managerem piłkarskim Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 14:51 Jako dzieciak namiętnie ogladałam "Dynastię". Dziś nie pamiętam prawie żadnego z bohaterów, ani o co w tym serialu chodziło, większość z moich znajomych też ma takie luki w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 16:50 Citko, Żurawski, Niedzielan, Olisadebe, Szymkowiak i... Sławomir Majak. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 15:01 Zespół Herreys ze Szwecji - trzech blondasków w długich białych kitlach jak fartuchy lekarskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 20:44 Ja z kolei pamietam: Danute Lato-aktoreczka,ktora w Polsce zagrala w serialu ,,W labiryncie",wiem,ze wyszla za maz i mieszka w Bambergu w Niemczech. Co do Lucelii Santos-to jest obecnie producentka filmowa,ma ok. 50- tki,wyglada fenomenalnie,miala propozycje zagrania w remake'u Izaury,ale odmowila. Jej filmowy partner-Rubens de Falco niestety juz nie zyje-zmarlo mu sie podajze w zeszlym roku. NIe wiem,co sie dzieje z Limahlem-tym od m.inn. Neverending Story,byl do idol z moich licealnych czasow(lata 80-te) Pozdrawiam-Iza Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 21:06 > NIe wiem,co sie dzieje z Limahlem-tym od m.inn. Neverending > Story,byl do idol z moich licealnych czasow(lata 80-te) Czytałem gdzieś o Limahlu, że podobno sława uderzyła mu do głowy, co zarobił wtedy, to przehulał, a gdy sława się skończyła, to trafił na bezrobocie (w sensie dosłownym - ponoć był zarejestrowany w urzędzie pracy). Ostatnio podobno powrócił na scenę na fali mody na lata '80. A ja jestem osobiście ciekaw, co dzieje się z moim równolatkiem Krzysztofem Antkowiakiem, który mając lat 15 śpiewał taką piosenkę "Zakazany owoc" i jeszcze parę innych. Był przez chwilę sławny jeszcze jako małolat, ciekawe co robi w dorosłym życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: zapomniane gwiazdy 01.09.09, 22:01 Limahlowi faktycznie się wróciło, bo wystąpił nawet w Polsce i nagrał też piosenkę dla teleturnieju "Jaka to melodia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 22:28 Limahl w zeszłym roku był w Polsce na festiwalu w Sopocie, wystąpił na koncercie wspomnieniowym gwiazd z lat 80., oprócz niego były: Sabrina, Samantha Fox, Kim Wilde, chyba ktoś jeszcze... a na swoje lata wygląda zaskakująco dobrze, choć w dość kiepskim stylu ;) Solarium, ciuszki metro, itp. Mimo wszystko, zawsze lepiej od Boya George'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 22:33 Antkowiak próbował w latach 90. wrócić na scenę z płytą Delfin (?) Ale jakoś się nie przyjął... Pracuje nad kolejną płytą, wg informacji na tej stronie: www.majak.pl/event/?page=majak_artysci&id=muzyka_nastrojowa&who=krzysztof_antkowiak Pamiętam, że strasznie wnerwiał moją matkę, która uważała go za zmanierowanego g.ówniarza, zaś koleżanka z klasy była w nim nieprzytomnie zakochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirilla28 Re: zapomniane gwiazdy IP: *.centertel.pl 02.09.09, 21:02 Antkowiak grał z Muchą w Młodych Wilkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: zapomniane gwiazdy IP: *.mgsp.pl 02.09.09, 20:40 izabella1991 napisała: > NIe wiem,co sie dzieje z Limahlem-tym od m.inn. Neverending > Story,byl do idol z moich licealnych czasow(lata 80-te) > Pozdrawiam-Iza O, widziałam go w jakims specjalnym odcinku "Jaka to melodia"- fizycznie został takim samym chłopcem, tylko ze zmarszczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatuzi Re: zapomniane gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 22:32 Lihmal ma sie dobrze , cos tam komponuje ale częściej można go spotkać w gejowskich klubach Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: zapomniane gwiazdy 25.01.10, 22:49 Gość portalu: gatuzi napisał(a): > Lihmal ma sie dobrze , cos tam komponuje ale częściej można go spotkać w > gejowskich klubach Londynu W jakim charakterze?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Re: zapomniane gwiazdy IP: *.autodesk.com 02.09.09, 15:15 czas obszedł się z nimi łaskawie... www.youtube.com/watch?v=i5xeLBNoQdI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzie Re: zapomniane gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:23 A co się dzieje z czołową rozbieraczką lat 80-tych Marią Probosz? I przystojnym - wtedy - Maciejem Górajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: zapomniane gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 14:01 Marysia Probosz kiedys sliczna dziewczyna teraz snuje sie z menelami z jednego z łódzkich osiedli... Żal patrzeć jak teraz wygląda,o zapachu nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: zapomniane gwiazdy IP: *.toya.net.pl 26.01.10, 20:05 Lat temu 10 jechałam tramwajem z Górnej do centrum (Łodzianie wiedzą, o czym mówię). Na siedzeniu siedziała kobita, którąś skądś znałam. Po dłuższej chwili, zajarzyłam. Maria Probosz (gołe cycki PRL-u) bardzo smutno mi się zrobiło, w niczym, niestety, nie przypominała dziewczyny z Alabamy. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnakomentatorka Re: zapomniane gwiazdy 20.09.10, 15:15 Maria Probosz zmarła kilka dni temu. Miala 49 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: zapomniane gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 18:51 To ciekawe co piszesz, bo dzisiaj na Onecie czytam, ze 14.09.2010r zmarła Maria Probosz, a Ty już o tym wiedziałaś 10tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: zapomniane gwiazdy IP: *.cable.smsnet.pl 20.09.10, 18:58 Forum ma czasem lagi i nieprawidłowo wyświetla daty i godziny postów, pomaga F5. Odpowiedz Link Zgłoś
mig_watch Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 12:32 A co się dzieje z takim zespołem the Jesus Lizard? Nieźle grali kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: zapomniane gwiazdy IP: *.acn.waw.pl 02.09.09, 12:32 Do listy dołączam jeszcze: Bogumiła Wander - prezenterka TV Maciek Molenda - bodajże z 15 lat temu utowrek " uuuuuu... mogę wszystko ... :)" Z tego co wiem to gra w teatrze ROMA. jak sobie przypomnę coś jeszcze to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: zapomniane gwiazdy IP: 212.180.184.* 02.09.09, 12:51 Bogumiła Wander - to Lady B. naszego wielkiego żeglarza K. Baranowskiego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: zapomniane gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 14:07 > Maciek Molenda - bodajże z 15 lat temu utowrek " uuuuuu... mogę > wszystko ... :)" Z tego co wiem to gra w teatrze ROMA. > jak sobie przypomnę coś jeszcze to dopisze tak, w teatrze Roma - tylko nie teraz, a 3-4 lata temu, i nie Maciek Molenda, tylko jego młodszy brat Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: zapomniane gwiazdy 25.01.10, 22:42 "Maciej Molęda i Jakub Molęda" słyszę te nazwiska niemal codziennie gdy idą napisy końcowe bajki HELLO KITTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 43agawa Re: zapomniane gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 12:59 Drupi, Romina i Albano Power Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ovz16.hc.ru 02.09.09, 13:12 a ja tam mam cicha nadzieje ze feel, doda i insze kizdraki pojda w pisdziec przed 2015 rokiem, mam na mysli zapomnienie w branzy:) niech tam sobie zyja w dobrobycie i zdrowiu do setki. ale niech zejda ze sceny lub pozostana ulubiencami pudelkow (jak dawniej gwiazdy disco polo) i po wioskach daja recitale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: zapomniane gwiazdy IP: *.mgsp.pl 02.09.09, 20:46 Myślę, że w dużej mierze zależy to od trwałości silikonu, z którego zostały wyprodukowane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: zapomniane gwiazdy IP: 212.160.172.* 02.09.09, 13:15 Małgorzata Pritulak piękna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: zapomniane gwiazdy IP: *.cable.smsnet.pl 02.09.09, 13:22 Monika Borys, dziecię jednego przeboju jak Wojciech Fortuna - i przepadłą jak kamień w wodę:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 13:41 Co do Moniki Borys,to rozwiodlszy sie z Kukulskim,utracila mozliwosc lansu-ladniutka byla,ale jako wokalistka....niestety nie. Co do Wojciecha Pijanowskiegoi,nie wiem,co z nim...i dobrze-nie znosilam tego zarozumialego dziada. Natomiast uwielbialam Irene Dziedzic,pupilka systemu,ale klasy i umiejetnosci to moglby jej niejeden pozazdroscic.To samo-Krystyna Losca i Edytab Wojtczak. NIe odzalowalam i nie odzaluje s.p.Jana Ciszewskiego-komentatora sportowego.Takiego glosu,ja on juz nie bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: zapomniane gwiazdy IP: *.cable.smsnet.pl 02.09.09, 13:46 Janek akurat nie jest zapomniany, w moim mieście jest dość dobrze pamiętany - zaraz po Kiepurze i Szpilmanie oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gama Re: zapomniane gwiazdy IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 15:25 izabella1991 napisała: To samo-Krystyna > Losca i Edytab Wojtczak. Loska, a nie Losca;) Zwykła śląska loska czyli laska;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: zapomniane gwiazdy 03.09.09, 14:40 A pamiętacie taki duecik - Halina Benedyk i Marco Antonelli? :) Pani Krystyna Loska mieszka obok mnie - wygląda super, kobieta z bezgraniczną klasą!! Teraz już takich prezenterów/konferansjerów nie robią, ostatnim egzemplarzem, który zszedł z taśmy, jest jej córka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rjehog Re: zapomniane gwiazdy IP: *.163.broadband3.iol.cz 28.10.10, 03:16 Gosia Pritulak - dziś żona Wardejna. ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 13:59 bromba19 napisała: zupełnie zapomniałem o ALFA CENTAURI ze jest taka..dopiero wątek mi przypomniał za co z góry bardzo serdecznie dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
cirilla28 Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 14:20 Jestem ciekawa co z Janem Suzinem, bo żyje wciąż - mam nadzieję, Czy jest chory? Bo nie pokazuje się publicznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aguzniczak Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 15:24 A co porabia pan Kaszpirowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: zapomniane gwiazdy IP: *.mgsp.pl 02.09.09, 20:45 aguzniczak napisała: > A co porabia pan Kaszpirowski? Też ostatnio widziany w polskiej telewizji, nie pamiętam gdzie... A w Rosji dalej popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: zapomniane gwiazdy IP: 89.174.58.* 02.09.09, 15:25 Co do Moniki Borys : monikaborys.blog.onet.pl/3,0,0,album.html Pozdrawiam, MOnika Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_an_ja Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 19:48 The Kelly Family!!! Czytając Wasze wspomnienia przypomniałam sobie tą rodzinkę i znalazłam taką ich stronkę: www.kellyfamily.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolomyja Re: zapomniane gwiazdy IP: *.ovh.net 02.09.09, 16:36 www.filmweb.pl/o52935/El%C5%BCbieta+G%C3%B3ralczyk-Kodrnja www.filmweb.pl/o62646/Krzysztof+Janczar www.filmweb.pl/o7937/Andrzej+Wasilewicz www.filmweb.pl/o7940/Jerzy+Janeczek Twarze znane w swoich czasach, nazwiska malo kto pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmita na temat IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.09.09, 17:40 Wloski hydraulik Drupi- mial znowu swoje piec minut z polskimi panienkami ale wyglada gorzej od zwlok wyciagnietych po pieciu latach z wody w Zakladzie Medycyny Sadowej na stole sekcyjnym. Asystujace mu "putany" to ostatni krzyk rozpaczy."Ni do rymu, ni do taktu..." Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 19:11 > pamiętacie Davida Copperfielda? znikał, zgadywał liczby, a teraz? Z tego co pamiętam to gdzieś przed wakacjami jakaś dziewczyna oskarżyła go o gwałt i uwiezienie. Miało to się odbyć na prywatnej wyspie "magika" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheri Mery użył swej magicznej różdżki IP: *.chello.pl 03.09.09, 11:24 i gwałtu rety! cuda się dzieją! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Anastazja P IP: *.mgsp.pl 02.09.09, 20:50 Jedna z bardziej tajemniczych postaci polskiego sejmu po 1989r. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Anastazja P 02.09.09, 21:06 Podobno myje gary w Japonii: forum.gazeta.pl/forum/w,39225,97542864,97542864,Pamietna_Anastazja_P_ciekawostka.html Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Zapomniane gwiazdy 02.09.09, 22:38 Danuta Ch, Renata. B., Adrzej L., Roman.G i cała reszta , która wraz z nim odeszła w niebyt. Ale te gwiazdy mogą jeszcze zaświecić. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: zapomniane gwiazdy 02.09.09, 22:45 Anna Wanda Głębocka - spikerka tv - bardzo elegancka i miła Pani: www.youtube.com/watch?v=EYlDFEEafQA Anna Szulc - j.w. Ś.P. Marek Gajewski - świetny lektor, jak o czytał westerny!!! próbka głosu: www.youtube.com/watch?v=Vr_vqhbshzk Odpowiedz Link Zgłoś
miau78 Re: zapomniane gwiazdy 03.09.09, 04:55 O, David Copperfield powrócił na usta wszystkich, kiedy niedawno jakieś dziewczątko oskarżyło go o wielokrotne gwałty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: zapomniane gwiazdy IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 07:59 jaka cisza? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6948111,David_Copperfield_oskarzony_o_gwalt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: zapomniane gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 10:22 A Jacek Lech, Waldemar Kocoń, Teresa Tutinas? I Hulewicz? Hi, hi, kto w ogóle wie, o kogo pytam (bez guglowania, proszę!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: zapomniane gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 11:39 Jacek Lech nie żyje, Hulewicz wciąż nagrywa, Koconia kilka lat temu słyszałem na plenerówce jakiejś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: zapomniane gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 21:55 > Hi, hi, kto w ogóle wie, o kogo pytam (bez guglowania, proszę!) Teresa Tutinas -ja wiem - hej, szampana nalej mi..... :-) Zniknęła bo wyemigrowała do Szwecji. Niedawno była z nią audycja w Polskim Radiu, miewa się dobrze. A Elizę Grochowiecką z Elizy i Andrzeja ktoś pamięta? Też jakiś czas temu była z nią rozmowa w radiu. Ta z kolei wylądowała w Niemczech /chyba/ i też ma się świetnie. Miała nawet w planach nagrać jakieś piosenki, nie wiem, czy nagrała. W każdym razie głos wesoły i energiczny, a trochę się o nią martwiłam, co porabia, bo tylko Andrzeja było widać od czasu do czasu po ich rozstaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_zg Re: zapomniane gwiazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 17:04 A Jasona Donovana kto pamięta? Albo Joey'a Tempest'a(EUROPE)? - idloe lat '80 Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: zapomniane gwiazdy 25.01.10, 22:36 EUROPE przypominają nam każdego roku 31 grudnia puszczając THE FINAL COUNTDOWN Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: zapomniane gwiazdy 25.01.10, 22:45 kub-ma napisała: > EUROPE przypominają nam każdego roku 31 grudnia puszczając THE FINAL > COUNTDOWN The Final Countdown to ja wolałam w wersji Leibachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: zapomniane gwiazdy 26.01.10, 00:04 A co do Final Countdown ratunku-co-robic.ownlog.com/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Re: zapomniane gwiazdy IP: *.nokia.com 29.01.10, 10:16 Laibachu (Laibach to niemiecka nazwa stolicy Slowenii, Lublany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: zapomniane gwiazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 17:23 Laibacha. Odmienia się jak imię. Odpowiedz Link Zgłoś