Dodaj do ulubionych

zlecę szycie

26.04.16, 12:46
Czy jest tu jakaś osoba, która przyjęłaby zlecenie w wymiarze stałej współpracy? Zlecę szycie much męskich. Dowożę materiał, wszystkie dodatki, nici itd, a potem je dobieram. Praca w domu. Mam do zaproponowania stawkę za jeden detal, ale jestem otwarta na rozmowy.
Obserwuj wątek
    • sewingstudio Re: zlecę szycie 22.04.17, 21:42
      Jestem pasjonatką szycia- Krawcową po szkole. Posiadam duże doświadczenie w zawodzie nie tylko w teorii, ale przede wszystkim w praktyce. Ciągle doskonaląc się z nowymi materiałami oraz technikami szycia.
      Podejmę się uszycia odzieży i akcesoriów według pomysłu zleceniodawcy, jestem precyzyjna, kreatywna z umiejętnościami manualnymi otwarta na modowy indywidualizm. .
      Szyje, projektuje, robię formy, przeszywam prototypy i pierwowzory. Kocham recycling... nowe życie starych ciuchów. Oferuję predyspozycję współpracy z hotelami, szpitalami itp. na renowacje bielizny pościelowej, ręczników, firan i zasłon.
      Pracuje i posiadam w swojej pracowni Stębnówkę przemysłową Juki. Przemysłowy Overlock Juki 5-nitkowy, półprzemysłową Elne komputerową i podszywarkę Jack, która nie zostawia śladu szwa na prawej stronie odzieży przy podwijaniu.
      Po wcześniejszym kontakcie, omówieniu zlecenia i kosztów paliwa (zależy od km.) jestem w stanie dojechać do Państwa np.do domu, firmy bądź biura.
      Zapraszam do kontaktu.
      • yuliachaban Re: zlecę szycie 15.11.17, 16:23
        Proszę podesłać swoje kontakty na yuliachaban1994@gmail.com, mam dla Pani propozycję. Pozdrawiam, Yuliia Chaban

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka