Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM

IP: *.shake.org 02.01.02, 12:52
    Oto wszyscy LAMERZY którzy byli tak głupi, że nie przeczytali regulaminu, a
    konkretnie punktu o terminie publikacji wyników:
    1• pepecom, 01-01-2002 16:02
    2• biegacz1, 01-01-2002 16:13
    3• bkowa, 01-01-2002 17:19
    4• opiat, 01-01-2002 22:56
    5• wacek13, 01-01-2002 23:40
    6• mirecki, 02-01-2002 08:40
    7• mdoman, 02-01-2002 08:51
    8• marek.rzasa, 02-01-2002 09:07 (po godzinie zapytał jeszcze raz!)

Pomysł domestosa, który proponuje przyznawanie punktów za głupotę jest ciekawy,
    pomyślę nad tym!

A o to perełka, laureat nagrody "KRYSZTAŁOWY LAMER" - czerep nie skażony żadną
    myślą:
    .
    .
    .
    U
    W
    A
    G
    A
    .
    .
    .

Niejaki MDOMAN za post:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=389&wid=774782&aid=774782

Koleś przytacza fragment regulaminu, no nie mogę. Ja jeszcze się śmieję, skąd
    się biorą tacy kretyni! Może nie umiał przewinąć okna w przeglądarce?
    Buahahahaha. Na szczęście mdoman oznajmił, że "ma konkurs w dupie". Trzymamy za
    słowo!
    Obserwuj wątek
      • domestos Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 02.01.02, 14:31
        Balrog chyba nic nie wyjdzie z konkursu LA-MER bo Wyborcza ma juz dosc tych
        kretynow i podala na gorze forum stosowna notke, ale Mdoman czy jak mu tam jest
        nie do wyjebania, mysle ze nagroda czyli krysztalowa kula moglaby byc kupa
        spamu na jego konto pocztowe:)
      • george24 Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 02.01.02, 15:15
        > Oto wszyscy LAMERZY którzy byli tak głupi, że nie przeczytali regulaminu, a
        > konkretnie punktu o terminie publikacji wyników:

Skad sie bierze w narodzie taka chec przykopania blizniemu ?
        Jezeli nie masz cierpliwosci odpowiadac na to samo pytanie (zadane przez kogos
        innego), to nie odpowiadaj. Moze sie znajdzie ktos inny kto odpowie. Mozna zalozyc
        FAQ i tam uprzejmie odsylac ludzi. Nie wszyscy lubia lub umieja czytac regulaminy
        (choc powinno sie dla wlasnego dobra). Potepiam natomiast kolege, ktory w sposob
        niekulturalny ubliza innym ludziom bazujac na swojej niewiedzy.
        pozdr wszystkich serdecznie i apeluje o wyrozumialosc, cierpliowosc i kulture
        osobista - wtedy wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej.
        GG.
        • wielki_wodz Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 02.01.02, 15:27
          Chyba za dużo naczytałeś się o poprawności politycznej. Może w Ameryce jest
          inaczej, ale tu j... debil jest j... debilem. Jego sprawa i jego nieszczęście,
          a ja nie muszę tego tolerować.
        • macias Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 02.01.02, 15:49
          george24 napisał(a):

> Jezeli nie masz cierpliwosci odpowiadac na to samo pytanie (zadane przez kogos
          > innego), to nie odpowiadaj.

Pytanie?
          Wybacz, ale ja zauwazam tu jak na razie same pretensje: ktos loguje sie do stron
          konkursowych 5 minut po zakonczeniu turnieju i on ZADA (!!!) wynikow, bo
          inaczej "ma konkurs w dupie" albo "co to ma byc?!"...

Przeciez to zenujace.

> Nie wszyscy lubia lub umieja czytac regulaminy (choc powinno sie dla wlasnego
          > dobra).

Jesli ktos nie przeczytal Regulaminu, a mimo to bierze udzial w konkursie, to
          postepuje niezgodnie z prawem, poniewaz biorac udzial zgodzil sie na jego
          warunki, ktorych de facto nie zna!

Tego typu - bez urazy, ale ciezko mi znalezc inne slowo, a wspomnienie pewnego
          koziolka samo az pcha sie na usta - matolom proponowalbym podlepiac specjalny
          zapis Regulaminowy.

Cos w stylu: "Osoba, ktora do dnia XX nie potwierdzi checi darmowego uczestnictwa
          w konkursie za pomoca odpowiedniego zgloszenia wyslanego na adres X@gazeta.pl,
          zobowiazana jest wniesc oplate rejestracyjna w wysokosci X zlotych w terminie 14
          dni roboczych od rozpoczecia konkursu" :)))
          • george24 Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 02.01.02, 16:23
            > Wybacz, ale ja zauwazam tu jak na razie same pretensje: ktos loguje sie do stro
            > n
            > konkursowych 5 minut po zakonczeniu turnieju i on ZADA (!!!) wynikow, bo
            > inaczej "ma konkurs w dupie" albo "co to ma byc?!"...

Fakt mozna sie najpierw spytac delikatniej.:-) Jedno natomiast jest uwazam
            nie trafione - na objawy chamstwa nie powinno sie odpowiadac tym samym.
            Inaczej juz sie przegralo - zachowujac sie w pewien sposob rownoczesnie
            demonstruje sie akceptacje dla tego sposobu zachowania.Moze sprobujemy byc milsi,
            a chamow po prostu bedziemy lekcewazyli (tzn. najlepiej nie odpowiadac na ich
            posty, tak jakby ich nie bylo). Co Wy na to? Przylaczycie sie ? :-))

> Jesli ktos nie przeczytal Regulaminu, a mimo to bierze udzial w konkursie, to
            > postepuje niezgodnie z prawem, poniewaz biorac udzial zgodzil sie na jego
            > warunki, ktorych de facto nie zna!

Niezgodnie z prawem? Nie, on tylko zwieksza prawdopodobienstwo, ze niechcacy
            zlamie to prawo. Ja na przyklad nie znam zbyt dobrze polskiego prawa karnego ale
            bedac obywatelem Polski obowiazuje mnie ono (m.in.) i jego nieznajomosc nie
            zwalnia mnie z odpowiedzialnosci za swoje czyny wobec prawa ale przestepstwa,
            ze jego nie znam nie dokonuje. Nawet sie tym nie martwie, bo wiem, ze niechcacy
            nie jestem go w stanie zlamac. Gorzej z prawem skarbowym ;-)

> Cos w stylu: "Osoba, ktora do dnia XX nie potwierdzi checi darmowego uczestnict
            > wa
            > w konkursie za pomoca odpowiedniego zgloszenia wyslanego na adres X@gazeta.pl,
            > zobowiazana jest wniesc oplate rejestracyjna w wysokosci X zlotych w terminie 1
            > 4
            > dni roboczych od rozpoczecia konkursu" :)))

Swoja droga mam pytanie i prosze o rzeczowa odpowiedz : Przeczytalem regulamin i
            przejrzalem zasady Ad-Ama (de facto zasady i regulamin wydaja sie slowami
            zblizonymi znaczeniowo) i nie moglem znalezc punktu, w ktorym jest napisane kiedy
            organizatorzy zobowiazuja sie do uaktualniania wynikow. Pewnie wynika, to z mojej
            malej spostrzegawczosci ale czy ktos moglby mi podac paragraf i numer punktu ?
            Bylbym ogromnie zobowiazany i z gory dziekuje.:-)
            GG.
            • Gość: wielki_wodz Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 21:46
              Masz rację, nie ma takiego punktu. Jak zwykle, organizatorzy postanowili
              wykonać robotę społecznie i zaoszczędzili na prawniku. Ale możemy potraktować
              późniejsze ogłoszenia w tej sprawie jako zmianę (uzupełnienie) regulaminu i
              wszystko będzie w porządku, przy odrobinie dobrej woli.
              A z innej beczki - nie mogę jakoś zdobyć się na tę odrobinę dobrej woli w
              stosunku do chamów i przygłupów, więc wybacz, pozostanę przy swoim niepoprawnym
              politycznie stanowisku. Do czego prowadzi zasada "miłuj chama, to się poprawi",
              oglądam w telewizji aż do porzygania.
              pozdrawiam
              Wielki Wódz
              • george24 Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 03.01.02, 11:09
                > politycznie stanowisku. Do czego prowadzi zasada "miłuj chama, to się poprawi",

Ja holduje zasadzie :" chamstwu nalezy sie przeciwstawiac silom i godnosciom
                osobistom" ;-) oraz "nie reagowac na chama niech sobie rozmawia tylko z
                innymi chamami".

> oglądam w telewizji aż do porzygania.

Oj, niestety tak.
                > pozdrawiam
                > Wielki Wódz

pozdr,
                GG.
      • Gość: domestos Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 02.01.02, 22:04
        George popraw mni jakbym sie mylil ale mam wrazenie ze studujesz albo filozofie
        albo teologie albo prawo kanoniczne , strzelam na Katolickim Uniwersytecie
        Lubleskim , zgadlem???
        • george24 Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 03.01.02, 11:10
          > George popraw mni jakbym sie mylil ale mam wrazenie ze studujesz albo filozofie

He, he , to dobre: rzeczywiscie studiuje.

> albo teologie albo prawo kanoniczne , strzelam na Katolickim Uniwersytecie
          > Lubleskim , zgadlem???

Ale na Politechnice Warszawskiej gdzie chamow, co nie miara, a Ty?
          pozdr,
          GG.
          • domestos Re: OFICJALNE WYNIKI PLEBISCYTU NAJWIĘKSZY LAMER FORUM 03.01.02, 12:03
            ja prawo na umcs wiec wiesz mam troche inne spojrzenie na tych
            wszystkich ,powiedzmy " mało bystrych ludzi" ktorzy zadaja pytanie ktore jest
            pytaniem typu czy Adam Małysz ma na imie Adam , Wojciech czy Robert ,
            pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka