carpe-diem 22.03.02, 11:11 Zaden sponsoring nie wchodzi w gre, po prostu szukam kogos o duszy artystycznej, nie myslacej o kasie i pie.......niu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uhahahah Re: Poznam dziewczyne IP: 212.191.66.* 06.05.02, 09:40 To chyba koleś na złe forum trafiłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Poznam dziewczyne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 09:43 tez mi się tak wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrek Re: Poznam dziewczyne IP: *.pw.edu.pl 06.05.02, 15:24 carpe-diem napisał(a): > Zaden sponsoring nie wchodzi w gre, po prostu szukam kogos o duszy > artystycznej, nie myslacej o kasie i pie.......niu. Tak... i napisaleś na forum Erotyka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satuk Re: Poznam dziewczyne IP: *.proxy.aol.com 08.05.02, 09:42 carpe-diem napisał(a): > Zaden sponsoring nie wchodzi w gre, po prostu szukam kogos o duszy > artystycznej, nie myslacej o kasie i pie.......niu. To co pieniedzy nie masz i nawet za darmo nie bedziesz p....l? pedal czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: risz-a Re: Poznam dziewczyne IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 08.05.02, 10:03 chyba jednak się mylą co niektórzy.... dobrześ trafił!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Poznam dziewczyne IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 22:32 Czesc! Mam 21 lat, chabrowe oczy, dlugie brazowe wlosy Jestem troszke puszysta. Podobno mam bardzo ladna twarz. Kocham zwierzeta i przyrode. Uwielbiam jazde konna. Obecnie przygotowuje sie do opoznionej maturki. bo 12 lat mieszkalam w Niemczech. Mam troche do nadrobienia. Jestem typowa romantyczka. Lubie poezje i zapach roz. Strasznie brakuje mi delikatnej czulosci. Bardzo bym sie cieszyla, gdybys do mnie napisal. Mail to:szaaal@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś