05.06.06, 06:42
Zamierzam kupić Nissana Almerę Tino, rocznik 2001-2002. Proszę o informację nt
dostępności zaminników części. Czy nie ma z tym problemów? Będę wdzięczny za
rzeczowe odpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: Zaminniki 05.06.06, 11:45
      A co dokladnie chcesz wymieniac w prawie nowym aucie? Jak mialem fijata to zamienniki zaczely sie pojawiac mniej wiecej jak auto doszlo do 3 lat i sprzedalem je zrujnowany brakiem zamiennikow. Po prostu auto sie bardzo psulo, a producenci nie wdrozyli jeszcze zamiennikow to tej taczki. Ty jednak piszesz o samochodzie.
      • programistajava Re: Zaminniki 05.06.06, 11:48
        Edek40 tak na marginesie sam w ktoryms poscie bodajze przyznales ze zaniedbales
        troche sienolota.... wiec konsekwencja jest taka ze miales wieksza awaryjnosc
        autka...
        oczywiscie roznei bywa jeden chucha dmucha i sie sypie drugi ma to w pupie a
        jakos czesto mu sie nei psuje....
        • edek40 Re: Zaminniki 05.06.06, 11:59
          Ja go zaniedbalem pod koniec udreki. Po prostu mialem go juz dosc. Za to w polrocznym aucie dokrecalem wal kierownicy do maglownicy, bo serwis w ogole nie slyszal stukow. Przednie wahacze wymienialem juz po gwarancji (840 zl + robota). Auto sprzedalem po 100 kkm ze stukajacymi. Zapewne juz wtedy byly zamienniki, ale mi juz nie chcialo sie sprawdzac. A alternator w trasie kosztowal mnie 1200 zl + robota (jechala moja polowica, autko stanelo w obcym miescie wiec ASO, bo jak jej wyjasnic jak i gdzie szukac i nie dac sie oszukac - ASO nie skrecilo porzadnie prawego zawieszenia, a efektem byla wymiana oslony przegubu), tak na marginesie). Oj drogie to bylo autko. I w "moich" czasach nie mialo zamiennikow.
      • msw5 Re: Zaminniki 05.06.06, 12:47
        W używanym samochodzie nigdy do końca nie wiadomo co będzie trzeba wymienić.
        mam nadzieję, że nic szczególnego. Elementy zawieszenia jednak pod znakiem
        zapytania.
    • xxbms Re: Octavia skrzypowóz to zamiennik samochodu 05.06.06, 12:11
      xx
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka