czarna_pantera_102 Re: mam ochote na chwile zapomnienia 17.07.02, 18:47 Chętnie się zapomnę z ... Odpowiedz Link Zgłoś
yatze Re: mam ochote na chwile zapomnienia 22.07.02, 18:29 no to do dziela.czekam na propo. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 22.07.02, 19:51 Qrcze, a ja nie mogę, właśnie się na towarzyskim zaręczyłam :-)) Szkoooda..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 22.07.02, 20:25 A w czym to (i.e. zaręczyny) przeszkadza? Nawet po ślubie "płodozmian" jest silnie rekomendowany przez czołowych przedstawicieli myśli seksuologicznej! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 01:45 A jak siem nazycony dowie to bedzie chryja. Nie mogem tak ryzykowac jak się juz jakis trafił :-)) No chociaż.... a jakie atrakcje są przewidywane?? Pozdr :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 08:34 norma_jean napisała: > A jak siem nazycony dowie to bedzie chryja. Nie mogem tak ryzykowac jak się juz > > jakis trafił :-)) No chociaż.... a jakie atrakcje są przewidywane?? > > Pozdr :-)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 09:26 Nie no, jak mamy czytać to ja się niie piszę :-)) No ten dziki....hmmm no opowiedz jeszcze trochę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 10:34 Droga Normo, W pierwszych słowach mojego listu... No dobra dobra, just kiddin'. Dziki seks to seks zwierzęcy. Zwierzęcy seks to: - zero gry wstępnej, - 20 sekund akcji, - brak ludzkich odruchów typu "przytul się do mnie, aż cały drżę" lub chociażby prozaicznego: "no to pa, było wspaniale, zadzwonię". Coś chyba za bardzo poszedłem w pesymizm i melancholię... Przepraszam i obiecuję poprawę! Buźki T.V. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 10:40 Eee, nie. Dziki seks to: - zero gry wstępnej - akcji mogłoby być ok. 1 min - jakieś mocne akcenty (klaps) - podduszanie A to wszystko zaraz za drziwami, opierając się o ścianę :-)) Romantyki zero ale jak fajnie to czemu nie zadzwonić?? Pozdr :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Do Normy 23.07.02, 11:27 Wersja nr 1: Zadzwonić? Do drzwi? Podczas tego nieziemskiego aktu seksualnego spełnienia? Czyich drzwi? Sąsiada / sąsiadki? A po co? Tacy sa atrakcyjni i chętni do wspólnych igraszek? Powaga???? Wersja nr 2: Zadzwonić? A jaki masz numer telefonu? Po zgłoszeniu się operatora wciśnij odpowiedni klawisz... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Normy 23.07.02, 11:33 Tommy :-)) Jakbym miała chętnych sąsaidów to bym tu nie siedziała :-)) Choć i na forum posucha.... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Do Normy 23.07.02, 12:10 Posucha... Posłucha... Posuwa... Poszwa... Poszła... O qrczę, o co mi właściwie chodzi??? Jakoś tak mi się zaczęło kojarzyć bez sensu... Ale posucha to jest w dwie strony, wierz mi Normo. To się tak fajnie flirtuje na necie, ale jak przyjdzie co do czego, to albo on z Mazur a ona w Górach Skalistych zarabia na życie, albo też ona to on, a on to 12-letnie ono. I jak to śpiewają Elektryczne Gitary: wszystko chuj... Ale jakby co, to jestem do usług. A na "posusznym" bezrybiu to i tom_voivod chłop! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ella75 Re: Do Normy 23.07.02, 12:16 Nic z tego nie rozumiem moze dlatego ze jestem tu pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Do Elli75 23.07.02, 12:20 No to serdecznie witamy! Służę pomocą w objaśnieniu zawiłości wszelakich. Ale właściwie co Ci wyjaśnić? Pozdrawiam T.V. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Witamy elle!! 23.07.02, 12:30 Ella gorąco witamy i zapraszamy do zabawy :-))))) Tommy - ja bym powiedziała, ze z Ciebie całkiem interesująca ryba :-)) Także ustalmy jeszcze jakieś szczegóły (stroje, akcesoria) dzikiego seksu i - do dzieła ;-)) A Ty dzisiaj chyba nie w humorku, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
ella75 Re: Witamy elle!! 23.07.02, 12:35 dzieki za powitanie,chce tylko wyjasnic ze nie jestem dziewczynka tylko chlopcem i to doroslym Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Oooops!!! 23.07.02, 12:37 No to nawet lepiej dla mnei tylko w takim razie powinieneś rozumieć o co tu chodzi :-)) Nick masz raczej mylący Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ella75 Re: Oooops!!! 23.07.02, 12:45 nick to tylko nazwa, a jak sie orientuje czesto panie podaja sie za panow i odwrotnie, tak wiec to chyba nie ma znaczenia, liczy sie to co kto ma w spodniach a nie jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Witamy elle!! 23.07.02, 12:43 Hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi, hi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mi się baaaardzo spodobało!!!!!!!!!!!!! Masz fajnego nicka, Drogi Elle Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Do Normy 23.07.02, 12:42 Do zabawy jestem chętny od już (no, może proza życia sprawi, że "już" będzie o 17.30, kiedy wychodzę z pracy). A humorek - very, very OK (bo się dobrze bawię z fajnymi ludźmi na necie). Buźka dla Normy! T.V. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Normy 23.07.02, 12:47 Bardzo słodka buźka dla Toma :-))) No, to jesteśmy umówieni, choć 17:30 to niezbyt dobra pora. Ciutkę poźniej poproszę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Do Normy 23.07.02, 13:11 23.00? A może midnight? (ale ostrzegam: jak na rasowego wampira przystało ok. 00.15 kleją mi się oczka i zasypiam). Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Normy 23.07.02, 13:16 Ooooo..... a mnie o 2 trzeba siłą sprzed ekranu zabierać ;-)) Umówmy się o każdej pełnej godzinie bedziemy się wołać :-)) Ale póki co - mały seks w przerwie obiadowej :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Do Normy 23.07.02, 13:24 Chętnie, to za 5 minut za budynkiem magazynu, no wiesz gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Tom 23.07.02, 13:30 Ostatnio nas tam Baśka widziała, lepiej chodź do tego lasku na końcu parkingu :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tom 23.07.02, 13:46 No ale to naprawdę zrobimy szybki numerek, bo to troche daleko (chyba z jakieś 35 metrów!!!). A licznik czasu na lunch bije!!! Ale zgoda! Dla Ciebie i seksu z Tobą wszystko!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 13:49 Przepraszamy Cię yatze (razem z Normą, prawda Normuniu?) Rozumiem, że chcesz się przyłączyć? Trójkąty - to jest to, co tygryski lubią najbardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 14:49 A my niecnie wykorzystaliśmy Twój wątek bo Cię nie było :-)) Tom - to było to co lubię :-))) Wieczorem musimy powtorzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: mam ochote na chwile zapomnienia IP: *.saint / *.gazeta.pl 23.07.02, 14:54 powtorzyc? co ty chcesz zmusic zeby facet 2 razy w jednym dniu???? Okrutna! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:02 Ja tylko znam swoje możliwości....pobudzania?? Pozdr :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:07 Nie no, chwilunia, chwilunia... Nasza Normeczka jest tak sexy, że może nawet uda mi się ze 3 razy! ;-))) Normo moja słodka - w lasu było debeściarsko! Po pracy robimy replay! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:09 Tommy Skarbie - Ty wiesz czego kobiecie potrzeba :-)) Brutalu, ja ja Cię lubię :-))) To co?? O 18 tam gdzie zawsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:19 O 18.00. Ale tym razem wybieramy damską, bo w męskiej ostatnio jakiś facet z sąsiedniej kabiny aż wskoczył na muszlę, żeby nas sobie z góry pooglądać! Nie żebym miał coś przeciwko, ale był nieestetyczny i śmierdział "Przemysławką"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:25 Tommy Ty jesteś perwersant :-))) Ale z Tobą wszędzie :-)) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:30 A Ty załóż te fikuśne getry futbolowe! Ale mnie to ostatnio ruszyło!!!!!! Jak już "strzelałem", czułem się jak Zidane na MŚ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:33 Żebyś Ty za bardzo nie trafił, bo wiesz!!! Kto pejczyk przyniesie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: mam ochote na chwile zapomnienia 23.07.02, 15:44 A może dzisiaj swojski bacik od mojego dziadka? Plus reformy z Cepelii? A strzelać każdy może, trochę lepiej lub... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean A dlaczego nie?? 23.07.02, 20:12 Zmiany zawsze mi dobrze robią :-)) To w co się dzisiaj bawimy? W lekarza, czy w pokojówkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Do Yatze i Normy 23.07.02, 21:23 Mała zmiana? A co powiecie na mały trójkącik? Już zaczynam mlaskać...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Yatze i Normy 23.07.02, 21:25 Ty nie mlaskaj tylko liż! no ja go ma uczyć jak języka używac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Do Yatze i Normy 23.07.02, 21:45 No to proszę się przygotować! Przecież jak tak siedzisz z założonymi nóżkami przed tym komputerem, to nie mam dostępu do "gniazdka"... Aha! I proszę, ściągnij majteczki! (chyba, że to minimalistyczne stringi, wtedy sobie poradzę) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Yatze i Normy 23.07.02, 21:49 No co Ty opowiadasz!! Przeciez na randke z Tobą to ja niczego nie zakładam chuba że mój <cenzura> w nastroju na lateksy jest :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Do Yatze i Normy 23.07.02, 22:17 No to mi ulżyło! Chyba dam radę... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Do Yatze i Normy 23.07.02, 22:24 I raaz i dwaa i raaz i dwaa, no mocniej, raz dwa raz dwa tak tak noooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Do Yatze i Normy 23.07.02, 22:26 Uwaga! Dochodzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś