Gość: Milusinski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 12:02 no wlasnie piekne kobiety lubicie takie pieszczoty w trakcie kompieli lub zaraz po jako pieszczoty delikatny masaz calowanie lizanie? co o tym myslicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssij Re: Pieszczoty stóp kobiecych 21.07.02, 12:56 a moze dio tego jeszcze obgryzanie paznokci he?? wes ty sie synku stad usun :) Odpowiedz Link Zgłoś
kandahar Re: Pieszczoty stóp kobiecych 21.07.02, 15:11 hoho coz za blyskotliwa odpowiedz ssij:) jestes albo debilem ktory: 1 albo jest prawiczkiem 2 albo sex polega na ona lezy on wali i idzie spac czy ty wogole wiesz co to sa pieszczoty gra wstepne etc raczej nie juz nick mowi sam za siebie bezmozgowcu to jest super szczegolnie w kompieli ale tylko ze stala partnerka Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Pieszczoty stóp kobiecych 21.07.02, 22:37 kandahar napisał: > hoho > coz za blyskotliwa odpowiedz ssij:) > jestes albo debilem ktory: > 1 albo jest prawiczkiem > 2 albo sex polega na ona lezy on wali i idzie spac > czy ty wogole wiesz co to sa pieszczoty gra wstepne etc > raczej nie juz nick mowi sam za siebie bezmozgowcu > to jest super szczegolnie w kompieli ale tylko ze stala partnerka albo biedak ma łaskotki i sam nie pozwoliłby dotknąć swych szlachetnych odnóży nawet za obietnicę nieziemskiego seksu więc i innym żałuje taki pieseczek ogrodnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopka Re: Pieszczoty stóp kobiecych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.07.02, 16:06 no fajne jest,wlasciwie wszystko nadaje sie do pieszczenia, gozej jak skurcz w stopie zlapie to nie jest przyjemne, ale nie kazdy to ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Pieszczoty stóp kobiecych IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 02:42 To jest niesamowite doznanie. Nieporownywalne z innymi rodzajami pieszczot. Jak jeszcze dodam... jacuzzi... lampka szampana... dobra muzyczka.... No powiedzcie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Pieszczoty stóp kobiecych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 08:50 oj Julka az sie rozmazylem dokladnie delikatne masowanie calowanie pieszczenie ahhhhh i nigdzie nie trzeba sie spieszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Pieszczoty stóp kobiecych IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:23 Mój chłopak bardzo lubi pieścić moje stopy ale niestety mam cholerne łaskotki i łapią mnie śmiechawy.(jego też) Odpowiedz Link Zgłoś