Gość: jarek IP: BEBRSPDC* / 62.102.33.* 27.07.02, 16:02 Wprost przepadam za ładnie zaokrąglonymi dziewczynami, chętnie poznam panią z Warszawy, która ma nadwagę (nawet sporą). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emil Re: UWIELBIAM PUSZYSTE KSZTAŁTY ! IP: 5.2.1R* / *.public.svc.webtv.net 28.07.02, 05:34 Nie powiem tez mi sie zdarzylo pare dziewczyn przy tuszy.Kochani raz mialem taka babke ,ktora jak wstawala to musiala sobie podtrzymywac cycory reka. Byla mila , duzo wdzieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmina Re: UWIELBIAM PUSZYSTE KSZTAŁTY ! IP: *.man.polbox.pl 28.07.02, 14:40 Hej, ja jestem puszysta i bardzo nagrzana...Napisz do mnie...Czekam! yasmina@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: UWIELBIAM PUSZYSTE KSZTAŁTY ! IP: *.acn.waw.pl 28.07.02, 23:25 Gość portalu: jarek napisał(a): > Wprost przepadam za ładnie zaokrąglonymi dziewczynami, chętnie poznam panią z > Warszawy, która ma nadwagę (nawet sporą). :-) hm...ladnie powiedziane... pozdrawiam nocną porą blacklight@interia.pl - jesli bedziesz mial ochote sie odezwac, zapraszam K. Odpowiedz Link Zgłoś
matabu Winko i czekoladki 29.07.02, 20:54 Ciesze, sie, ciesze sie, ze zdarzyl sie pan, chetnie spogladajacy i glaszczacy miekka skore miekkiej pani. To mi sie podoba! Nareszcie cos dla kobiet z cialem i dusza! Czy jest takich panow wiecej? Z tej okazji wypije za pana zdrowie czerwone winko, a dla mojej przyjemnosci zjem slodkie czekoladki. Pozdrawiam serdecznie panie J. Matabu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Winko i czekoladki IP: BEBRSPDC* / 62.102.33.* 30.07.02, 02:16 Miałbym ogromną ochotę zjeść razem te czekoladki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
glory Duze pirersi ! 30.07.02, 03:25 A ja uwielbiam damy z baaaardzo duzymi cyckami ! Moge je mietolic , piescic, lizac, ssac zawsze i wszedzie , a jak wlascicielka pieknej mleczarni wyrazi ochote , to posowanie jej miedzy cycuszkami nalezy do mojch ulubionych pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
matabu Re: Winko i czekoladki 03.08.02, 17:21 Gość portalu: jarek napisał(a): > Miałbym ogromną ochotę zjeść razem te czekoladki !!! Zapraszam. Winko tez sie chlodzi. "W moim magicznym domu"...same przysmaki Odpowiedz Link Zgłoś