Dodaj do ulubionych

...halo! ...allo... alo...

31.07.02, 20:49
Jaka tu cisza wieczorem, aż w uszach dzwoni i echo słychać. Tak mi smutno
samej... chlip... nie ma komu drinków robić nawet w tej knajpie. Stanę sobie
za barem (fartuszek z falbanką, króciutka spódniczka, spod ktorej wyglądają
podwiązki, dekolcik o odpowiedniej głębokosci...) i poczekam, aż znowu zrobi
się tu gwarno i radośnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 20:53
      Cześć Kochanie,

Zrobisz mi drinka?
      • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 20:55
        A jakiego chcesz?:)
        • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 21:02
          Hm, może wstrząśniętego i nie mieszanego? ;)
          • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 21:21
            (odwracam się, żeby nalać do shakera wytrawnego martini i wódki, wypinam
            wdzięcznie tyłeczek)... jeszcze tylko oliweczka... Proszę bardzo:)))
            • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 21:23
              ...oliweczka...oj, uwaga, no i wpadła w dekolt ;)
              • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 21:36
                hmm... oddam, jak wyjmiesz ją stamtąd ustami...:))
                • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 21:42
                  Tylko tym marzę, hmm ;)
                  Wyciągam ją delikatnie języczkiem, wow jakie jędrne, cieplutkie, zostaje
                  wilgotny ślad języka...
                  o i cudowny sutek wygląda na zewnątrz....
                  • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 21:53
                    mmm... az mi rozkoszny dreszcz przeleciał po karczku... ale, ale, czemu ty
                    jestes tak daleko ode mnie, dzieli nas ta przebrzydła, szeroka ladaa...
                    • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 21:59
                      Chciałaś powiedzieć - dzieliła :)
                      Oj przez to wszystko oliwka wpadła gdzieś głębiej, oj, oj, jak łatwo ta
                      bluzeczka zsunęła Ci się z ramion, opływjąc Twoje krągłe cycuszki, na momencik
                      zatrzymując się na sutkach........
                      • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 22:07
                        mrrrrrrrr zdejmijmy z ciebie tę koszulę, musi ci byc duszno, taki zapięty pod
                        szyję... (opieram się o ścianę, wsuwam kolanko pomiędzy uda, całuję słodko w
                        usta)
                        • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 22:14
                          hmmm, jakie słodkie są Twoje usta, języki nasze wiją się jak węgorze, splątane
                          w namiętności, odgarniam Twoje miękkie włosy, całuję szyję, językm wplątuje mi
                          sie w Twoje ucho, czuję dokładnie twój przyspieszony gorący oddech.....
                          • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 22:20
                            ustami muskam twoje uszy, dłonie przesuwają się po plecach, niżej, niżej...
                            • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 22:25
                              Twoje udo ugniata moje podbrzusze, napężony, twardy, przebije chyba zaraz
                              spodnie.......
                              • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 22:31
                                Zaraz zrobimy mu trochę miejsca, niech odetchnie, bo zaraz znowu będzie miał
                                cisno... ach, dłonie mi drżą, az nie mogę sobie poradzić z tym zamkiem:))
                                Ochhh, a co ty tu masz? jaki kochanyyyy, mogę go pogłaskać??
                                • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 22:35
                                  Oczywiście, on właściwie jest strrrrrasznym pieszczochem....
                                  Hmmm, jakie cudowne są Twoje cycuszki, mniaaam a sutki jakie słodkie...
                                  • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 31.07.02, 22:41
                                    ... oddaj go w moje rączki i usta... gwarantuję, że dzis będzie dopieszczony:)
                                    • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 22:43
                                      Dobrze Skarbie, powierzam go w twoją opiekę....
                                      • Gość: Wacuś Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.02, 22:59
                                        A ja tu więdnę bez Ciebie...
                                        • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 17:17
                                          Wybacz, cos mnie oderwało od komputerka...:(((
                                          • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 17:37
                                            Na tak długoooooo?
                                            • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 17:44
                                              Echh, nawet nie pytaj, to nie było nic miłego
                                              • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 17:52
                                                Oki, tylko zostałem sam...w taakiej sytuacji...
                                                • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 20:07
                                                  Nie smuć się... zaraz coś zrobimy, żebyś się usmiechnął;)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 20:16
                                                    hmmm ;)
                                                    a co proponujesz?
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 20:21
                                                    na początek słodki buziaczek a potem...
                                                  • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 20:24
                                                    oj taaaaaaki słodki, że aż mi ciarki po całym przeszły...
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 20:37
                                                    cmok, cmok cmok cmok cmokcmokcmok... :))))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 20:39
                                                    oj, oj, bo zaraz mi stanie..........serce

ps. mamay szanse przyspieszyc odpowiedzi?
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 20:43
                                                    możemy mieć. Juz skończyłam się wkurzac na pewnego pana z forum "mencizna"
                                                  • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 20:48
                                                    hmm, czyżbym był troszke zazdrosny???
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 20:49
                                                    Zazdrosny o moją złość? do ciebie żywię przyjazniejsze odczucia:))
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 21:00
                                                    No ale zboczyliśmy z tematu... mieliśmy tu poprawiać twój nastrój... hmmm, a
                                                    może by tak zrobić coś z odzieżą? Bo mnie ten gorsecik prawdę powiedziawszy
                                                    uwiera troszeńkę i ogranicza mi oddech, który mimowolnie robi się coraz
                                                    szybszyy..
                                                  • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:04
                                                    gorsecik?
                                                    żebami zrywam go z ciebie, wrrrrrr
                                                    i cóż za cudowne kształty ukazują sie mim oczom?

rzeczywiście w rytm szybkiego oddechu falują twoje piersiątka,mmmmmm czo za
                                                    widok...
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 21:19
                                                    Ja myslę, że jakn taki naubierany jestes, to ci stanowczo za gorąco! chodz no
                                                    tu zaraz cię rozdziejemy co nieco...
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ??? 01.08.02, 21:16
                                                    No i teraz to TY zniknąłeś!
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ???! 01.08.02, 20:47
                                                    Co do stawania... serduszka to nie bój żabki, będę delikatna, zawału nie
                                                    dostaniesz:)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Gdzie jesteś moja miła ???! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:07
                                                    hmm, a zazdrosny to byłem chyba o to że jeszcze komuś poswiecasz nasze
                                                    wspaniałe chwile ;)
                                                  • maritsa Re: Gdzie jesteś moja miła ???! 01.08.02, 21:17
                                                    No cholera, nie wiem czemu mi nie wyświetla twoich postów wrrr i ja czekam tak
                                                    i czekam i się doczekac nie mogę, już łzy w oczętach miałam...
                                                  • Gość: Wacuś JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:19
                                                    jestem jestem tu cały czas i az płone czekając na ciebie......
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 21:20
                                                    No widzisz, to ten komputr paskudny nam komplikuje amory!:(((
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:22
                                                    nie poddam się!
                                                    moje pragnienie jest silniejsze od przeciwności ;)
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 21:23
                                                    Jestem pod wrażeniem twojej determinacji! To cudownie, bo ja lubię stanowczych
                                                    mężczyzn:)))
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:25
                                                    hmmm, skarbie ty drżysz?
                                                    czyzby ci było za zimno, wtul sie we mnie...
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 21:28
                                                    mmmmmmm o taaakk, obejmij mnie mocno...
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 21:27
                                                    ... a wracając do pragnien, to ja tu stoję w samych ponczoszkach i oczekuję...
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:31
                                                    hmm, jak to sie stało, że w zaślepieniu tego nie dostrzegłem, jestem, jestem,
                                                    jaka jesteś cieplutka...a sutki jakie sterczące...oj to takie zaraźliwe...
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 21:38
                                                    Ochhhh jaka ty masz ciepłą skórę... mmmm... rozchylam uda, prowadząc twoją dłoń
                                                    po swoim ciele...
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:40
                                                    yhm, jakaś Ty wilgotna, mmmmm, cieplutkie przyjazne wnetrze,
                                                    hlyp, zlizuję słodki, pachnacy sok z dłoni...
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 21:44
                                                    ...mrr... moje łapki pieszczą twoje uda, meandrują kresląc niewidzialne znaki...
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:47
                                                    .....mmmmmmm, hyba cała krew zebrała mi się w jednym miejscu....
                                                    miekkie pachnace włosy delikatnie delikatnie muskają moje ramiona......
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 21:53
                                                    osuwam się na kolana i biorę go do ust... okrążam go języczkiem to w jedną, to
                                                    w drugą stronę, leciutko ssam...
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 21:54
                                                    ...yyyyymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 22:03
                                                    ... masuję go języczkiem po wędzidełku, po czubeczku, najpierw wolniutko, potem
                                                    wprawiam języczek w szybkie wibracje, biorę go głębokoo...
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 22:06
                                                    ..moim ciałem wstrząsają dreszcze, przyjemne dreszcze rozkoszy, jak ty to
                                                    cudownie robisz....yyyyyymmmmmm...
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 22:11
                                                    ...zaciskam na nim usta, czuję twój smak, zlizuję go łapczywie jak dziecko
                                                    kończące ulubiony deser...
                                                  • Gość: Wacuś Re: JESTEM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.02, 22:12
                                                    hmmm, moze jakis czat lub gg......
                                                  • maritsa Re: JESTEM 01.08.02, 22:18
                                                    masz gg? doskonale. 5221942
                                                  • Gość: Wacuś hmmmmmmm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.02, 18:17
                                                    .......;o).........
                                                  • maritsa Re: hmmmmmmm 02.08.02, 18:38
                                                    ooooo, czyżbyś zaęskmnił do moich objęć??
                                                  • Gość: Wacuś Re: hmmmmmmm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.02, 18:42
                                                    jeśli objęcia rozumieć kompleksowo ......hmmmm....;))))))))))0
                                                  • maritsa Re: hmmmmmmm 03.08.02, 09:51
                                                    A co tam z tym przebaczeniem dla mnie: nadal aktualne czy cofnięte??? Bo ja
                                                    całą noc przepłakałam nie mogąc zasnąć z rozpaczy i niepewności! <uśmiecham sie
                                                    przymilnie, trzepoczę rzęsami... rączki same znajduja droge do guzików twojej
                                                    koszuli>
                                                  • Gość: Wacuś Re: hmmmmmmm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.02, 14:08
                                                    hmm, używasz baaaardzo przekonujących argumentów ;)
                                                    Dobrze, zapominam o sprawie, ale...
                                                    A tak zamiast chlipac całą noc, mogłaś pozwolic mi dać się pocieszyć....
                                                    ...jak sądzę uśmiech szybko by zmienił ponurą minę....
                                                  • Gość: Wacuś Re: hmmmmmmm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 01:46
                                                    ...kochanie brak mi ciebie....
    • Gość: tester Re: ...halo! ...allo... alo... IP: 62.233.211.* 04.08.02, 10:29
      Hmmm... W sumie to forum jest publiczne, więc pozwolę sobie zabrać głos:
      rewelacja.
      • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 04.08.02, 22:18
        Ach, jak miło, że ktos w koncu docenia zamiast ganić!
        • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:21
          znaczy, że ja nie doceniam???
          • Gość: Zonx PUKAJ WACUŚ PUUUKAAAJ !!! IP: 213.17.165.* 05.08.02, 15:37
            ... dopóki masz sprawną kuśkę.....
          • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 05.08.02, 18:33
            Ależ mnie chodzi o to,ze wszyscy krytykują takie pogaduszki na forum. Do ciebie
            żadnych pretensji nie mam:)
            • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.02, 18:45
              ...gdzieś zniknęłaś?...
    • Gość: Wacuś Smutno i pusto... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 00:04
      ..tak tu smutno samemu ;(
    • szarywilk Re: ...halo! ...allo... alo... 06.08.02, 08:12
      Maritsa, kochanie!:)
      A czemu ty niebogo stoisz samiuteńka za barem, hę?:)
      Przyjdź lepiej rano i do popołudnia pracuj:)))))))
      Wtedy trochę roboty jest, a tak...
      No właśnie czemu nie ma Cię gdy potrzebna jesteś <filuterny usmiech>?:)))
    • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 16:11
      ........cisza........?
      • Gość: kubakik Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.02, 17:47
        przeżyłeś to co przeżyłeś, zrób teraz miejsce innym.......
        Kisężniczko Maric (ts)o odezwij się ......
        • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 06.08.02, 18:22
          ...przez drzwi wpada zadyszana osóbka, dopada baru i jednym chaustem wypija
          stojacego na ladzie drinka. Mętnym spojrzeniem objęła stojącą przed nią grupę
          mężczyzn i uśmiechnęła się. Ufff, od trzech dni żyła w wariackim tempie...
          • vacoo Re: ...halo! ...allo... alo... 06.08.02, 18:34
            ...margerita dla pani, szepnął do barmana stojący prze barze osobnik...
            • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 06.08.02, 18:54
              Grazias...:))) dziewczyna usmiechnęła sie zalotnie do nieznajomego i skinęła
              głową w kierunku stolika w rogu sali, przy wentylatorze. Zaszczyci mnie pan
              swoim towarzystwem?:)
              Ruszyła w kierunku stolika. Jej lekko przeswitująca, poruszana powiewem
              sukienka otaczała miękko kształty...
      • maritsa Re: ...halo! ...allo... alo... 06.08.02, 18:56
        witam pana:))))) Wybacz, że mnie tak długo na gg nie było, wyrównamy stracony
        czas... przysiadz się do stoliczka:)
        • Gość: Wacuś Re: ...halo! ...allo... alo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.02, 19:27
          z przyjemnością, jeśli pani zaprasza ;)
          co szybko, jak powiedział zrobił, zabierajac szkleneczkę z blatu baru...

kiedy szedł dźwięk podkutych butów z ostrogami ciagnął się za nim...
        • oczko83 Re: ...halo! ...allo... alo... 06.08.02, 19:36
          wchodze do baru rozglodam sie dookola i zauwazam cie nasze spojrzenia sie
          spotykaja... niemoge oderwac od ciebie wzroku podziwiam twoje piekne cialo
    • vacoo Re: ...halo! ...allo... alo... 06.08.02, 20:21
      siedzę sam przy stoliku, gruby barman przeciera szklaneczki, wirnik wentylatora
      powoli miesza rozgrzane powietrze, sączę drinka i czekam, wpatrzony w drzwi...
      • szarywilk !!!!!!!!...... 07.08.02, 08:12
        Do baru wszedł zgarbiony pan w rogowych okularach...trwożliwie rozejrzał sie
        wokoło, podszedł do barmana i pyta:
        -jest właściciel?
        -A w jakiej sprawie?-opowiedział pytaniem na pytanie barman
        Chudy facio poprawił zdenerwowany oklulary.
        -Bo ja jestem z urzędu skarbowego -nie płacone podatki od 4.5 roku...nie chce
        nacisakć ale bar zostaje zamknięty, w trybie natychmiastowym... mam orzeczenie
        sądu...Ale żeby panom nie przyszła jakś głupia myśl co do mnie to na zewnątrz
        stoją sasza, stiopa, wania i iwan z windykacji bezpośredniej...A państwu
        dziękujemy za wizyte (zwrócił sie do siedzących przy stoliku panów i pani)
        prosze przyjść....hmm...NIGDY!!!!! hahahahahahahaha
        • Gość: Wacuś Wolność i tequila... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 09:30

siedzący przy stoliku ze szklaneczką trunku w dłoni człowiek odpowiedział jakby
          od niechcenia do gościa w rogowych okularach:
          -Wyjrzyj senor przez okno, twoimi windykatorami (saszą, stiopą, wanią i iwanem)
          zajmuje się własnie kilku gringos z ochrony. Pozbieraj ich i nie wracaj tu
          więcej w takim celu. Zegnam.
          Co powiedziawszy zajął się swoją szklaneczką. Seniorita siedząca z nim obarzyła
          go namiętnym pocałunkiem.

Chudy człowieczek wyszedł zgarbiony z baru. Odprowadzał go szyderczy śmiech
          stojących przy barze.
          • Gość: aga Re: Wolność i tequila... IP: *.chello.pl 10.08.02, 11:17
            zajebiście.Kontynuujcie :-)
            • maritsa Re: Wolność i tequila... 10.08.02, 12:48
              Przyłącz się, będzie weselej:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka